ציטוט: הכותב המקורי White Hawk ב 2003 /12 /04עוז, זה משחק ישן ומשומש, הוא לא שווה 170. אני מוכן לבוא לקראתך ולקנות ממך אותו ואת פוקס יחד ב-300. כל אחד פה יסכים שזה יותר מהוגן.
ועכשיו, רק אצל Venom, מבצעים שלא תיארתם לעצמכם שהם קיימים!
למכירה: No Lifer Booster Pack - Volume 1#: Viewtiful Ocarina
מכיל את המשחקים:
The Legend of Zelda: Ocarina of Time - Master Quest - מדובר בדיסק הבונוס המפורסם והנדיר שמכיל את שתי גרסאות Ocarina of Time ו-Ura Zelda. נחשב למשחק הכי טוב שיצא בכל הזמנים!
Viewtiful Joe - המשחק המטורף החדש של Capcom, המשלב פרודיה על אנימציה יפנית וגיבורי-על אמריקאים. זהו משחק דו מימדי עם אלמנטים תלת מימדיים.
מחיר בכל העולם: 70$
מחיר של Venom:
300 ש"ח בלבד!!
למכירה: No Lifer Booster Pack - Volume 2#: Bandicoot Crossing
מכיל את המשחקים:
Crash Bandicoot: Wrath of Cortex- היכונו למשחק הרביעי בסדרת קראש בנדיקוט המפורסמת! אין צורך לקנות פלייסטיישן, קראש הגיע לנינטנדו!
Animal Crossing - חלמתם שסימולציית החיים הביזארית תגיע אלינו מיפן? החלום התגשם! המשחק המוזר שבו מנהלים את חייה של דבורה חמודה, עכשיו עם כרטיס זיכרון בעל 59 בלוקים - מתנה!
מכיל את המשחקים:
The Legend of Zelda: Ocarina of Time - Master Quest - מדובר בדיסק הבונוס המפורסם והנדיר שמכיל את שתי גרסאות Ocarina of Time ו-Ura Zelda. נחשב למשחק הכי טוב שיצא בכל הזמנים!
Viewtiful Joe - המשחק המטורף החדש של Capcom, המשלב פרודיה על אנימציה יפנית וגיבורי-על אמריקאים. זהו משחק דו מימדי עם אלמנטים תלת מימדיים.
מחיר של Venom:
300 ש"ח בלבד!!
מכיל את המשחקים:
Crash Bandicoot: Wrath of Cortex- היכונו למשחק הרביעי בסדרת קראש בנדיקוט המפורסמת! אין צורך לקנות פלייסטיישן, קראש הגיע לנינטנדו!
Animal Crossing - חלמתם שסימולציית החיים הביזארית תגיע אלינו מיפן? החלום התגשם! המשחק המוזר שבו מנהלים את חייה של דבורה חמודה, עכשיו עם כרטיס זיכרון בעל 59 בלוקים - מתנה!
מחיר בכל העולם: 60$
מחיר של Venom:
280 ש"ח בלבד!!
אני רוצה לקנות ממך תדבר איתי באיי סיי קיו 203595050
מכיל את המשחקים:
מחיר של Venom:
300 ש"ח בלבד!!
מכיל את המשחקים:
מחיר של Venom:
280 ש"ח בלבד!!
מכיל את המשחקים:
מחיר של Venom:
300 ש"ח בלבד!!
מכיל את המשחקים:
מחיר של Venom:
280 ש"ח בלבד!!
אלוהים אדירים! הצלחה מסחררת למכירות של Venom!! חבילות ה-No Lifer Booster נמכרו כולן, חוץ מ-Crash Bandicoot: Wrath of Cortex. ולכן, הנה הצעה מעניינת ביותר לכבוד חנוכה, רק אצל Venom!!
מבצע חנוכה גדול - רק אצל Evil Venom!
קונים את No Lifer Booster Pack X, ומקבלים את Crash Bandicoot: Wrath of Cortex ב-100 שקלים חדשים בלבד!*
*יש לשים לב, מי שקונה את Crash Bandicoot בלבד, יצטרך לשלם בעדו 150 וש"ח.
לפניכם No Lifer Booster Pack X:
Sonic Adventure DX: Director's Cut - היכונו למשחק האקשן המהיר ביותר, יחד עם חברינו הקיפוד האהוב מכולם - סוניק! חידוש למשחק הדרימקאסט האהוב ביותר מגיע אל הגיימקיוב, יחד עם 12 משחקי גיימגיר של סוניק. מדובר בהרפתקאה ארוכה מאוד ומספקת.
The Simpsons: Hit & Run - לא חשבתם שזה יקרה, אבל זהו משחק ה-Simpsons הטוב ביותר שיצא אי פעם. רציתם לשחק GTA אבל לא יכולתם כי יש לכם קיוב? זו ההזדמנות! הסימפסונים דורסים, מרביצים ועושים צחוקים!!
תודה עידו, תודה לדיאנו. תודה שהרסתם לי. עכשיו אף אחד לא יקנה את Sonic ממני, גרמתם לו להיראות המשחק הכי גרוע בעולם (למרות שלדעתי הוא כזה, ובכל זאת הוא Top Seller ביפן וארה"ב).
אני לא מבין למה אתם חייבים להיות חראות? לא יכולתם לכתוב לי את הזבל הציני הזה באיסיקיו? בשביל מה להרוס בכוונה? מה משלמים לכם אחוזים?
אני עושה משהו בשביל להצחיק את הפורום ואתם ככה מחזירים לי...
לדיאנו - ממך בכלל נשבר לי, אני מקדיש את חיי להרוס אותך. תנעל ת'דלת בבית.
תודה עידו, תודה לדיאנו. תודה שהרסתם לי. עכשיו אף אחד לא יקנה את Sonic ממני, גרמתם לו להיראות המשחק הכי גרוע בעולם (למרות שלדעתי הוא כזה, ובכל זאת הוא Top Seller ביפן וארה"ב).
אני לא מבין למה אתם חייבים להיות חראות? לא יכולתם לכתוב לי את הזבל הציני הזה באיסיקיו? בשביל מה להרוס בכוונה? מה משלמים לכם אחוזים?
אין שום קשר בין זה שניסית להצחיק לבין מה שאני ודניאל כתבנו (ושכל מי שמכיר אותך יודע).
יכולת לא לכתוב כלום על המשחק ולתת לאנשים לבדוק ולהחליט בעצמם, או לכתוב משהו דיפלומטי בסגנון שהוא לא לטעמך (ולכן אתה מוכר אותו) אבל שמי שאוהב את הסגנון ואת סוניק יכול להנות ממנו, וזה באמת ככה, מהנסיון שלי. קרה לי המון פעמים שפחדתי שבן אדם הולך להתבאס עלי שאני מוכר לו משחק דרעק, ובסוף הוא היה מאושר ממנו בטירוף.
לשקר זה כבר סתם מגעיל, ואני אומר לך את זה בתור סוחר משחקי וידאו.
אם אני לא צריך לשקר כדי למכור משחקים (ואני מוכר משחקים בכמויות קצת יותר גדולות ממך, כמו שאתה יודע), אתה בטח לא צריך.
נ.ב. -
אני לא חושב שסוניק DX כזה גרוע.
מהקצת ששיחקתי הוא באמת לא נראה משהו מיוחד, אבל יש כאלה שאוהבים אותו.
אין שום קשר בין זה שניסית להצחיק לבין מה שאני ודניאל כתבנו (ושכל מי שמכיר אותך יודע).
יכולת לא לכתוב כלום על המשחק ולתת לאנשים לבדוק ולהחליט בעצמם, או לכתוב משהו דיפלומטי בסגנון שהוא לא לטעמך (ולכן אתה מוכר אותו) אבל שמי שאוהב את הסגנון ואת סוניק יכול להנות ממנו, וזה באמת ככה, מהנסיון שלי. קרה לי המון פעמים שפחדתי שבן אדם הולך להתבאס עלי שאני מוכר לו משחק דרעק, ובסוף הוא היה מאושר ממנו בטירוף.
לשקר זה כבר סתם מגעיל, ואני אומר לך את זה בתור סוחר משחקי וידאו.
אם אני לא צריך לשקר כדי למכור משחקים (ואני מוכר משחקים בכמויות קצת יותר גדולות ממך, כמו שאתה יודע), אתה בטח לא צריך.
לשקר??? תגיד לי אין לך בושה?? מה בדיוק היה שקר במה שאמרתי? הרפתקאה ארוכה מאוד! לקח לי 12 שעות לסיים עם סוניק, ויש עוד 5 דמויות נוספות, כשלכל אחד מהם יש שלבים אחרים לגמרי.
תמיד תמצא סיבה לכל דבר רע שאתה עושה, אני אפילו לא מצפה שתבין שטעית.
לשקר??? תגיד לי אין לך בושה?? מה בדיוק היה שקר במה שאמרתי? הרפתקאה ארוכה מאוד! לקח לי 12 שעות לסיים עם סוניק, ויש עוד 5 דמויות נוספות, כשלכל אחד מהם יש שלבים אחרים לגמרי.
תמיד תמצא סיבה לכל דבר רע שאתה עושה, אני אפילו לא מצפה שתבין שטעית.