מעוניין לקנות את המשחקים הבאים ל-PSOne: (או PAL או NTSC)
Legacy of Kain: Soul Reaver
Blood Omen: Legacy of Kain
לעוד פרטים: 148484018 (איציק)
[הודעה פרטית]
jacov_e@walla.co.il
-----------------
Some years after the master, Our evolution would follow, Until i had the honor of surpassing my lord... For my transgression i earned a new kind of reward: Agony Soul Reaver Intro-
ציטוט: הכותב המקורי nfanboy_TM ב 2003 /12 /07אורי לקח לך 12 שעות רק עם סוניק?!?!!? @_@
ו-ARES אתה חתיכת אידיוט. אתה יכול לצרוב כמה שבא לך אבל אתה לא צריך לבוא לספר לנו על זה.
אני חושב שזה כל המשחק... ארס אנחנו לא צריכים לדעת את זה, אני הייתי צורב משחקים, אני מודה, אבל אני הפסקתי לצרוב, אני במקום שיש משחק שאני מאוד רוצה רק אז אני צורב, כי אז אני בעצם צורב כל משחק ושם אותו בצד, ואם אני קונה מקלסיס משחק וזה סוף סוף מגיע אני מאושר, אני ממש ממש שמח ולמשחק יש ערך בפני, ולא משחק שאני צורב והוא עולה לי 5 שקל...
מה הבעיה שלך? חוסר צעצועים בילדות...? הורים לא קשובים...?
אתה יודע מה, אני אהמר על השני. רק ילד שאף אחד לא התייחס אליו יכול ליצור קשר אינטימי עם קיפוד ווירטואלי כחול.
תסתכל על עצמך שניה. ברצינות, תראה כמה אתה טיפש. בשביל מה כתבת את ההודעה הזאת? הא? תנסה לחשוב לרגע. האם תשומת לב זה מה שחסר לך, או שאולי אתה כל כך חסר חיים שאחרי 4 שעות של שיטוט בפורום החלטת לכתוב הודעה, ולא חשוב התוכן?
זאת באמת סוגייה מעניינת מאוד, ובאמת שהייתי דן בה בכובד ראש אם לא היו לי דברים טובים יותר לעשות מאשר לטפל בבעיות של ילד מעורר רחמים ומכוער להפליא שהחבר הכי טוב שלו אי פעם מורכב מפוליגונים.
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once
כאילו מצד אחד כן,אבל מצד שני הפנמת צד אינדיוידואלי שלך בריב הזה, שטכנית הצד ש"התחיל" עם הקללות הוא הצד שאתה בעדו...
אבל מכיוון שמי שהועף עבר על קצת מחוקי הפורום,ועם מעט קומבינה שלך עם החוקיות אז בחרת בהחלטת נמרצת, אבל כנראה שלא סתם שמו אותך מנהל...
אם אתה חושב שמישהו דיבר איתי בקשר לזה, אתה טועה. רק עכשיו נכנסתי לפורום הזה והצצתי בת'רד הזה, אף אחד לא פנה אליי בקשר לבאן הזה. סוף סיפוריישן.
ויוני , אני מבקש גם להרגיע את התנפלות הזאת על דניאל, נא למתן את ההגזמה הזאת, זה בוטה, זה לא מוצדק וזה לא נחוץ. אם אתה או אורי רוצים להלחם בו על עניין עקרוני ואישי, בבקשה- באייסיקיו. למרות שבינינו, גם זה מיותר.
בכל אופן, בידקו את החתימה שלי, אני מציע כל משחק במאה ש"ח או אפילו יש אפשרות להחלפה. אני מאוד מעוניין להחליף באיקרוגה, בורנאאוט 2 או במריו פארטי 5. אתם מוזמנים לפנות אליי למספר ICQ שמספרו: 28217566, אפילו אם אתם מציעים משחקים אחרים להחלפה, אפשר יהיה לסגור עסקה על משחקים אחרים.
-----------------
We're smart people, we learn from our mistakes. I will bet you a drink at the bar of your choice, that Revolution will be a very sexy device. - Reggie Fils-Anime
המכשיר מגיע עם 2 ג'וייסטיקים אורגינלים וכרטיס זכרון אורגינל
וקופסה מיוחדת למשחקים של הקיוב וקאבל אס וידאו.
המכשיר מגיע עם משחקים הבאים שבקושי נגעתי בהם ובמכשיר
SSB-סופר סמאש SMS-מריו
ED-איטרנל חשיכה
RE-רזידנט רשע
בונד אש לילה-בונד נייט פייר
הכל במצב מעולה! דברו איתי רק באיי סי קיו 3707030 אני רוצה 1499 על הכל! (אל תיצרו קשר אם באתם להתווכח!) יותר זול בחול? אוקיי תזמינו משם לא לשכוח להוסיף משלוח+18 אחוז מעמ+12 אחוז מכס
זה מגיע יחד עם תמונות פורנו של ספיידרמן עם חור בטייטס?
תקשיב חביבי, קיבלת באן אחד, עוד הודעה כמו ההודעה הקודמת שלך תגרום לך לקבל עוד אחד. לא חבל? ומעכשיו חוק חדש, כל הודעה שלך בנוסח הזה תמחק, או תיערך במידת הצורך. אז שקול מילותיך, הצנזורה לא תותיר לך לקלל ולדבר על צריבה כעוות נפשך. במילים אחרות- תלמד להתנהג או שאף אחד לא ישמע ממך ציוץ בפורום הזה.
ויוני , אני מבקש גם להרגיע את התנפלות הזאת על דניאל, נא למתן את ההגזמה הזאת, זה בוטה, זה לא מוצדק וזה לא נחוץ. אם אתה או אורי רוצים להלחם בו על עניין עקרוני ואישי, בבקשה- באייסיקיו. למרות שבינינו, גם זה מיותר.
אני אתנפל על דניאל כל פעם שהוא יפנה אלי וינסה לשחק אותה חכם על חשבוני. אני יושב בשקט ומתעלם מההודעות המעוררות רחמים שלו, אבל אני לא חבר שלו. שלא ישחק איתי משחקים.
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once