יפה יפה ראיתי ראיון עם המפיק בגיימספוט וזה נראה שהוא ממש השקיע את כל נשמתו במשחק הזה אז כל הכבוד לו.
אני שמח שזה יצא טוב, כי הוא הגדיר את זה כ"זלדה למבוגרים, עם דם וסקס" (אל תבינו לא נכון, לא מתמקד בדם ובסקס, זה מתמקד בזלדה ותוספות) ודירבאלק שמשחק זלדה לא ייצא טוב
טוב שלא הפכתם את הכתבים של אייג'יאן לאיזה חבורת נובים שלא מבינים כלום מהחיים שלכם. מה נראה לכם שבגלל שדמס3 יותר קשה הם הביאו לו ציון יותר נמוך? האנשים האלה סיימו יותר משחקים ממה שתסיימו בכל החיים שלכם, קושי במשחק זה לא משהו שיגרום להם להוריד ציון במשחק(אלא אם זאת רמת קושי פשוט לא מאוזנת כמו לדוגמה f-zero gx) קיבלתם משחק שככל הנראה יהיה טוב וכולכם מזלזלים בו כי הוא "מתיימר" להיות דמס. פשוט שחקו בו, אני לא רואה למה אתם מתלוננים. ועוד משהו שאני חושב שצריך לציין אל תשכחו שהציונים של GTA SA והיילו2 נבעו מהייפ מטורף של חברות ההפצה, ל-GOW אין אפילו חמישית מכמות ההייפ שהייתה סביב היילו2 או GTA SA, ובכל זאת הוא השיג כזה ציון.
ציטוט: הכותב המקורי imris ב 2005 /03 /19טוב שלא הפכתם את הכתבים של אייג'יאן לאיזה חבורת נובים שלא מבינים כלום מהחיים שלכם. מה נראה לכם שבגלל שדמס3 יותר קשה הם הביאו לו ציון יותר נמוך? האנשים האלה סיימו יותר משחקים ממה שתסיימו בכל החיים שלכם, קושי במשחק זה לא משהו שיגרום להם להוריד ציון במשחק(אלא אם זאת רמת קושי פשוט לא מאוזנת כמו לדוגמה f-zero gx) קיבלתם משחק שככל הנראה יהיה טוב וכולכם מזלזלים בו כי הוא "מתיימר" להיות דמס. פשוט שחקו בו, אני לא רואה למה אתם מתלוננים. ועוד משהו שאני חושב שצריך לציין אל תשכחו שהציונים של GTA SA והיילו2 נבעו מהייפ מטורף של חברות ההפצה, ל-GOW אין אפילו חמישית מכמות ההייפ שהייתה סביב היילו2 או GTA SA, ובכל זאת הוא השיג כזה ציון.
הקטע זה שהם הוכיחו כבר עשרות פעמים שהם לא הארדקור בשיט, לכן הדעה שלהם נחשבת רק לקהל הרחב, לא לשחקנים הרציניים. לא אמרתי שGOW גרוע, הוא נראה טוב מאוד, אבל הסיכוי שהוא יותר טוב מDMC3 יותר מדי קטן.
-----------------
SOMEBODY SET UP US THE BOMB - אף אחד לא הבין את המשמעות האמיתית של זה...
ציטוט: הכותב המקורי imris ב 2005 /03 /19טוב שלא הפכתם את הכתבים של אייג'יאן לאיזה חבורת נובים שלא מבינים כלום מהחיים שלכם. מה נראה לכם שבגלל שדמס3 יותר קשה הם הביאו לו ציון יותר נמוך? האנשים האלה סיימו יותר משחקים ממה שתסיימו בכל החיים שלכם, קושי במשחק זה לא משהו שיגרום להם להוריד ציון במשחק(אלא אם זאת רמת קושי פשוט לא מאוזנת כמו לדוגמה f-zero gx) קיבלתם משחק שככל הנראה יהיה טוב וכולכם מזלזלים בו כי הוא "מתיימר" להיות דמס. פשוט שחקו בו, אני לא רואה למה אתם מתלוננים. ועוד משהו שאני חושב שצריך לציין אל תשכחו שהציונים של GTA SA והיילו2 נבעו מהייפ מטורף של חברות ההפצה, ל-GOW אין אפילו חמישית מכמות ההייפ שהייתה סביב היילו2 או GTA SA, ובכל זאת הוא השיג כזה ציון.
אני אישית משוכנע שהמשחק הזה מדהים, ואני קונה אותו אחרי שאני אקנה רזי 4. הקטע הוא שמאוד יכול להיות ש-IGN ניפחו את הציון, בעיקר עקב העובדה שהם אתר שמיועד בעיקר למיינסטרים, כמו כל אתר אחר. אגב, בקשר לקושי - נראה לי שהם האתר היחיד שלא הוריד לדמס3 ציון על רמת קושי (כל הכבוד!).
דווקא הביקורת של IGN על DMC3 הייתה סבבה. אני דיברתי על כל מיני כתבים של אתרים קטנים יותר שנתנו לו 70 כי הם היו אפסים מידי שבקושי הצליחו לסיים אותו על נורמל, אז הם האשימו את המשחק והורידו לו על זה ציון.
יש לי את המשחק הזה!ותסלחו לי על החוצפה באמת...אבל המשחק מדהים!
נכון המשחק לא ארוך במיוחד-כ10 שעות משחק
נכון יש במשחק רק 3 בוסים...
אבל-ויש אבל גדול!10 שעות משחק שלא כולל את את מספר הפעמים ששיחקתם ומתתם!
נכון המשחק לא כל כך קשה...אני שחקתי בו ברמה הכי קשה וסיימתי ב9 שעות..אבל מה זה משנה?במשחק הזה היה אחד המשחקים הכי כיפיים ששיחקתי בחיים שלי..וזה המטרה של משחקים לא?
יש רק 3 בוסים?נכון..אבל באמת..כל בוס במשחק הזה פשוט תענוג!שוב לא קשה..אבל תענוג!
ואיפה הנקודות האחרות?הנה הם אנשים יקרים:
קומבואים!אפשר לעשות עד 1200 קומבואים רצופים!
הקסמים מגניבים-מבוססים על כוחות של האלים...
אחד הדברים המגניבים זה היכולות לחסל דמויות-ברגע שאתם מחלישים דמויות ולמעלה מופיע סימן של מקש...אתם נכנסים למיני משחק שאתם צריכים ללחוץ בזמן ואז יש סיומת!
+גרפיקה הכי יפה בפלייסטיישן2+מוסיקה מדהימה+בונוסים שלא היו באף משחק כמו שלבים שבוטלו,5 סוגי תלבושות שונים שגם הנשק משתנה ועוד משפיע על המשחק,קטעי וידאו נחמדים,קושי חדש ועוד!+במשחק הזה השקיעו כ20 מליון דולר!
לסיכום-כל מי שמחשיב את עצמו כגיימר-ולא משנה אם חלקכם מעדיפים גיימקיוב או אקס בוקס-חיבים לשחק בזה!
ציטוט: הכותב המקורי inigo_116 ב 2005 /03 /19אני לא יודע אם לקנות את זה או את דמס3... :[
קנה את GOW, תסיים אותו בקלות תוך יומיים שלושה ותשאיר אותו להרקב על המדף, אם זה מה שאתה רוצה לעשות. אבל DMC3 זה רמה אחרת. אני כבר משחק בו 99 שעות (יש טיימר) ואני עדיין לא קרוב ללסיים הכל ותאמין או לא אני עדיין ברמה נמוכה במשחק הזה, כי יש לו עקומת למידה ענקיייייייייייייייית. וקרבות של שחקנים טובים נגד הבוסים המעולים של המשחק זה נראה פשוט מטורף. (אני יכול לשים לך סרטון ספוילרי אם אתה רוצה) זה פשוט המשחק הכי הארדקורי בז'אנר, אבל תחליט אתה מה מתאים לך.
אחי אתה רציני?לקח לי 20 שעות בערך לסיים את המשחק דמ3!ברמה בינוני שזה הרמה הקשה בגרסה היפנית...הבוס האחרון לקח לי זמ-היה ממש קשה אבל שאר הבוסים?אולי לקח לי 3 נסיונות מקסימום באיזה בוס!
לפי דעתי GOW היה משחק יותר כייפי מDM3 וזה מה שחשוב-שהמשחק כייפי!
ציטוט: הכותב המקורי shlomo_7@hotmail.com ב 2005 /04 /14
אחי אתה רציני?לקח לי 20 שעות בערך לסיים את המשחק דמ3!ברמה בינוני שזה הרמה הקשה בגרסה היפנית...הבוס האחרון לקח לי זמ-היה ממש קשה אבל שאר הבוסים?אולי לקח לי 3 נסיונות מקסימום באיזה בוס!
לפי דעתי GOW היה משחק יותר כייפי מDM3 וזה מה שחשוב-שהמשחק כייפי!
יופי לך. אני לא מדבר על לסיים ברמה קלה בשביל להגיד שסיימת (למרות שכל רמה בGOW זה 'רמה קלה' ולDMC3 יש את רמת DMD ולא צריך להוסיף יותר :X) ואז לזרוק ת'משחק הצידה. אני מדבר לשחק ברמה שנותנת לך את המירב שהמשחק יכול להציע לך. וכיפי לך זה לא אומר כיפי לי. אני נהנה מהאתגר, מהעובדה שטעות אחת עולה לך בכל הקרב וזה מכריח אותך להלחם עם השכל ולא סתם ללחוץ על כפתורים, שלא לדבר על זה שהוא המשחק פעולה הכי טכני שקיים, עם דברים שמתגמלים אותך באותה מידה שקשה לבצע אותם. אני נהנה ממערכת המשחק של DMC3 שגם מספקת לך המון כלים וגם מכריחה אותך לנצל אותם בשביל לשרוד או אח"כ בשביל להשיג ציון S בכל שלב. אם אתה נהנה ממהלכים מזוויעים או מזה שרשום לך למעלה בצד '1200 היט קומבו' זה לא אומר שכולם צריכים להנות מזה. תן לו את כל הנתונים והוא יחליט לבד מה מתאים לו.
אני לא אומר שDMC3 הוא משחק גרוע...ההפך מאוד נהנתי מהמשחק וסיימתי את כל הרמות...משחק אמור להיות כיף...נקודה סוף פסוק-סגלל זה משחק והגדרה של משחק טוב זה שמשחק יהיה מהנה...נקודה!
המשחק GOW אולי לא קשה כמו DMC3 אבל הוא יותר מהנה!המשחק יותר קצר גם מDMC3 אז מה?אורך המשחק אף פעם לא מעיד על איכות המשחק...הגרפיקה+סאונד+סיפור+דמות ראשית+כיף+משחקיות עושה את המשחק!במשחק הזה אין רק ללחות על כפתורים..יש מיני משחק שצריך ללחוץ בזמן על כפתורים ו...שלושת הבוסית במשחק היו יותר מהנים מאש כל הבוסים בDMC 3!
אני אוהב משחקים קשים אחי..מאוד אוהב...אבל אני אוהב משחקים מהנים וכייפים יותר!
ציטוט: הכותב המקורי shlomo_7@hotmail.com ב 2005 /04 /15
אני לא אומר שDMC3 הוא משחק גרוע...ההפך מאוד נהנתי מהמשחק וסיימתי את כל הרמות...משחק אמור להיות כיף...נקודה סוף פסוק-סגלל זה משחק והגדרה של משחק טוב זה שמשחק יהיה מהנה...נקודה!
המשחק GOW אולי לא קשה כמו DMC3 אבל הוא יותר מהנה!המשחק יותר קצר גם מDMC3 אז מה?אורך המשחק אף פעם לא מעיד על איכות המשחק...הגרפיקה+סאונד+סיפור+דמות ראשית+כיף+משחקיות עושה את המשחק!במשחק הזה אין רק ללחות על כפתורים..יש מיני משחק שצריך ללחוץ בזמן על כפתורים ו...שלושת הבוסית במשחק היו יותר מהנים מאש כל הבוסים בDMC 3!
אני אוהב משחקים קשים אחי..מאוד אוהב...אבל אני אוהב משחקים מהנים וכייפים יותר!
כן כן, אבל אתה שוכח משהו פצפון:
הנאה זה משהו אישי. יש אנשים שנהנים סתם ללחוץ על כפתורים בלי מחשבה ויש אנשים כמוני שנהנים ממשחק מאתגר שדורש מהם קצת יותר מלדפוק את הראש על השלט ומיני משחקים סטייל SA כדי להרוג כמה אויבים מסכנים ושלוש בוסים.
עוד משהו, ברור שהאורך הוא פאקטור לאיכות של המשחק. אומנם זה לא הגורם היחיד אבל הוא אחד החשובים.
תראה המשחק GOW בהחלט יותר קל מDMC3...מסכים איתך...ושוב אהבתי גם את DMC3!היה משחק מעולה וחיפר על המשחק הקודם שלו!ומאוד נהנתי לשחק בו אבל...להגיד שלא צריך לחשוב בGOW זה טעות...יש שם פאזלים נחמדים-קלים אבל נחמדים והבוסים שהיו גם צרכו מחשבה...להגיד שהמשחק לא טוב זה לא נכון-נהנתי ממנו מאשר בDMC3