Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > קונסולות > ת’רד נינטנדו וזיבולי השכל הרשמי של הפורום
תגובות : 893
עמוד :  מתוך 36
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 17/05/2005 19:18:50
תגובה אחרונה: 03/06/2006 16:29:21

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Dyson460
18/05/2005 02:27:11 #101

רונן אתה פשוט פטתי....

אין  לי מה להגיד לך מעבר.... רק שתדע שמחקים של NES ו SENS אני יכל לשחק כבר ממזמן על האקסבוקס שלי כי כבר ממזמן אין להם זכויות יוצרים ואפשר להוריד אותם חינם. אז אתה אולי מקנא במה שלי יש ולך אין

חבל שאתה צריך לשלם 200 דולר על הזבל הזה. שלא נדבר על 5 דולר על משחק שלא שווה אפילו סנט אחד כמו דונקי קונג....

תתבישו לכם שזה מה שמנחם אותכם

-----------------

Dyson460
משתמש רגיל
רשום מ- 17/05/2005
ציטוט PT
18/05/2005 02:30:56 #102
זה לא מנחם, זה פיצ'ר מגניב ביותר
ושתדע לך שרוב זכויות היוצרים לא חדלו עוד, במיוחד לא אלה של נינטנדו.
בכיף הייתי משלם 5$ בשביל משחקי 64 וסנס שיעבדו לי פרפקט על הטלויזיה (הדגש הוא על משחקי 64).

-----------------

אווטאר
PT
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
18/05/2005 02:33:53 #103

לפחות קיוויתי שייחשף השם הרשמי של הרבולושן (חחח רק שתבינו אלו ציפיות נמוכות היו לי), אבל גם זה לא קרה. טוב, כנראה נינטנדו לא רוצה עדיין להתחייב על שם, כי יש לה זמן לחשוב על שם מוצלח.

If there was any doubt before, the latest trailer proves that Nintendo is serious about making this new Zelda one of the prettiest entries in the series, which is quite an accomplishment.

It's already so easy to love Nintendo's Zelda franchise. But even so, after viewing the latest trailer, we may have moved from love to infatuation or even obsession. Another trailer like this and we'll have to categorize ourselves as stalkers.

מתוך IGN.

הם דווקא התרשמו מאוד. גם אני התרשמתי מרוב החלקים בו, רק את הפירוט של הדמויות ואת האנימציות של הזאב לא אהבתי.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Dyson460
18/05/2005 02:37:07 #104

PT יש לי את כל הקונסולות ואני משחק בהם מידי פעם, אני יכל להגיד לך בקלות שזה ביזבוז כסך וזמן לחזור למשחקים הישנים, לא בשביל זה קונים קונסולה חדשה. הם רק יהרסו לך את המחשבה עליהם, אי אפשר להשוות משחקים ישנים היום לאיך שהם היו אז. מריו קרט הראשון לדעתי המשחק הכי גדול בעולם אבל היום שאני משחק בו זה סתם מדכא.

ורונן הנה מאמר מגיימספוט שהם הוציאו עכשיו בגלל הפס3 לניובים שלא מבינים כלום בחומרה במיוחד בשיבלך

However, whenever you look at console technical specs, you also have to take them with a whole truckload of salt since the game console market has a long history of making a big deal out of numbers that don't really matter, or even making up numbers that have a tenuous grasp on reality. Remember the internal data precision arguments? That specification measurement became useless fairly quickly once marketing departments start adding different specification numbers together to get up into 64-bit or 128-bit range (OK, Turbografix started doing it back when we were still in the 16-bit era).

-----------------

Dyson460
משתמש רגיל
רשום מ- 17/05/2005
ציטוט אורח
18/05/2005 02:42:10 #105
דבר ראשון הכח שלה חלש מדי,אני לא מצפה שהיא תנסה להדביק את הפס3 או הבוקס אבל בחייאת רבאק לפחות שלא תהיה שייכת לדור הקודם מבחינה גראפית.נינטנדו כל כך מתפארת בחדשנות שהיא שוחכת שאם לא תהיה לה טכנולוגיה מינימלית שאפשר לדרוש מהדור הבא היא פוגעת הרבה גם בחדשנות שלה,כי בעוד שלקונסלות האחרות תהיה המון עוצמה,מפתחים ידעו לנצל זאת מלבד גראפיקה,ג’’אנרים חדשים נוצרים,משחקים יותר סוחפים,עולמות יותר מדהימים.
דבר שני ראינו את העיצוב ולפי זה אם היא הולכת לחדש זה באיזה שלט מטופש או גימיק אחר שלא מעניין.כי VR זה בטוח לא :/

-----------------

אורח
משתמש רגיל
רשום מ- 12/10/2004
ציטוט רונן כאן
18/05/2005 02:42:22 #106

דייסון, אתה הפאתטי כי אף אחד לא אמר שזה מה שמנחם אותו.

דייסון, אתה הפאתטי כי לועג למהפכה רק בגלל האפשרות הזו שבכלל לא הוצגה כמהמהפכה.

אנשים ציינו זאת כאפשרות נחמדה מאוד, אני גם ציינתי מדוע זה יכול להיחשב כצעד חכם מצד נינטנדו; יש הורים שיעדיפו קונסולה אשר תדע להריץ על הטלויזייה משחקים ישנים ופחות מורכבים. בדיוק כפי שנינטנדו הוכיחה שזה צעד נבון להוציא פורטים של סדרת מריו ל-GBA. אנשים פשוט ימשיכו ליהנות מהם, למרות הפער בטכנולוגיה, כי לא כולם רדודים כמוך שכל מה שיכולים לראות זו גרפיקה טובה.

יש לי GBA ואת משחקי מריו לנייד, ואני נהנה מהם יותר מאשר הצלחתי ליהנות מכמה משחקים של הדור הנוכחי, לא משנה עד כמה הגרפיקה שלהם הייתה מוצלחת.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט PT
18/05/2005 02:42:26 #107

איפה אמרתי שבגלל זה אני אקנה את הקונסולה?
כבעל הקונסולה, זה פיצ'ר נחמד ביותר.

וכן, אני יודע איך זה לשחק משחקים ישנים כיום
במיוחד שהמשחקים הכי שחיקים כרגע על הDS שלי הם משחקי NES.

בלינג (או אורח),
מאיפה אתה יודע כמה חזקה או לא חזקה הרבולושן? בדיוק, אתה לא
אולי היא חזקה בדיוק כמו הבוקס360? אתה לא יודע
אז עד שלא יודעים כלום.... אנא...

-----------------

אווטאר
PT
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט אורח
18/05/2005 02:43:34 #108
..סכ"ה קונסולה רגילה שתהיה עם איזה גימיק, מטופש או לא,גימיק,אפילו אם זה גימיק שיאמצו בעתיד,על כזאת קונסולה שלא נראית כאילו היא מציעה הרבה יותר מאחרות קשה להאמין שזה מה שיעשה את ההבדל.

ואתה יודע מה אם באמת זה משהו כזה גרנדיוזי שישנה את מה שאנחנו חושבים על משחקים,אני הראשון שיגיד כל הכבוד,אבל באמת מה הסיכוי?

-----------------

אורח
משתמש רגיל
רשום מ- 12/10/2004
ציטוט אורח
18/05/2005 02:47:12 #109
בעע מצטער על הפיצול שיצא,זה היה אמור לצאת רציף פשוט אין מקום לכתוב יותר מדי בmsn המעפן הזה

-----------------

אורח
משתמש רגיל
רשום מ- 12/10/2004
ציטוט Dyson460
18/05/2005 02:51:45 #110

זה פאתטי כי הם לא הכריזו על הקונולה כלום חוץ מזה וה WIFI ש WIFI יש לכל הקונסולות וזה בושה בכלל להתלהב מזה.

מה שפאתטי הוא שאתה בכל זאת מתלהב ומנסה למצוא עניין בקונסולה שברור שכרגע אין בה שום דבר מעניין וזה לא בגלל שנינטנדו בחרה בחוכמה לא להגיד כלום (מה אתה מפגר לגמרי?) אלא בגלל שהיא פשוט נתפסה לא מוכנה והיא יודעת שאין לה כלום להציג... אפילו דמואים טכנים הם לא הציגו כי פשוט אין מה להראות... בושה. חבל . זה הדור האחרון שלהם ב15 שנה הבאות..

זכרו את היום הזה כיום שבו נינטנדו הפסידה סופית את עולם הקונסולות. ואתם יודעים טוב מאוד שאני לא מגזים הפעם.

-----------------

Dyson460
משתמש רגיל
רשום מ- 17/05/2005
ציטוט רונן כאן
18/05/2005 02:52:57 #111
ציטוט: הכותב המקורי PT ב 2005 /05 /18

דייסה, PT ענה לך מצוין.

ומעולם לא טענתי שאני מבין בחמרה, ולהלוואי ואתה תפסיק לטעון שיש לך דברים שאין לך.

אני עדיין עומד בדעתי שעל הפלייסטיישן 3 נראה משחקים יפים יותר בבירור. גיימספוט רק מסייגת זאת למען שנהיה זהירים במסקנותינו, זה לא שהם אומרים שהפלייסטיישן אינה מקדימה את זמנה. ואתה יודע, כמו שהיא כתבה זאת על ה-PS3, את אותו הדבר ניתן לומר על האקס-בוקס 360 שמבחינת הנתונים היבשים הוא חלש באופן משמעותי מהפלייסטיישן 3.

PT, אבל נינטנדו אישרה שהרבולושן חזקה רק פי 2-3 מהגיימקיוב, בעוד שקונסולות המתחרות חזקות פי כמה יותר מאשר קודמותיהן. גם קראתי שזו הקונסולה החלשה מבין השלושה. מדוע אתה חושב שהרבולושן יכולה להיות חזקה כמו האקס-בוקס? אשמח אם תפתיע אותי   

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
18/05/2005 03:06:56 #112

דייסה, אתה טיפש. אני לא נוהג להתבטא כך כלפי מי שאינני מסכים עם דעתו, אבל במקרה שלך אני לא מתבטא כך בגלל דעתך השונה, אלא כי אתה באמת טיפש.

מי בכלל מצא בכך נחמה? ציינו זאת כאפשרות בלבד. כפי שנספר שצבעה של הקונסולה הוא שחור, אם זה פרט שרק עכשיו שוחרר לידיעה.

תקשיב לי, חמוד, גם אם הייתי מתלהב משטויות, אז זה זכותי המלאה כל עוד לא הכרחתי אותך להתלהב כמוני. פרגן לי אם אתה מבין משהו בחייך העלובים, ואל תתלונן על האופטימיות של אחרים, כמו ילד קטן.

אתה בכלל קוטל כל קונסולה, רואה שחורות ומוציא רק את הרע. אתה בחור מסכן שאפילו נגמר לו הסוס בתעשייה, אבל למרות זאת מתעקש לכתוב כאן, בפורום שלא צריך להיות בנושא העניין שלך. מאזוכיסט?

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט PT
18/05/2005 03:07:25 #113

יכול ליהיות שנינטנדו ידעו שאין להם סיכוי של ממש (והם גם לא מספיק מוכנים) נגד ה360 והפס3
ולכן הם יעשו אירוע שכולו רבולושן עוד חודש-חודשיים.
אולי!

ואל תשכחו שE3 רק התחיל!!!!

נ.ב.
זאת לא הפעם הראשונה ולא הE3 הראשון שנינטנדו היא D00MED!

-----------------

אווטאר
PT
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט אורח
18/05/2005 03:07:55 #114
PT כמו שרונן אמר נינטנדו אישרה את זה, ככה לפחות היה רשום בכל האתרים לפני הpress conference של נ (שהראו את העיצוב לראשונה),ואין לה ממש בעיה להודות בזה הם הרי באים בגישה שונה לדבריה.
למען האמת, אין בעיה שיבואו בגישה קצת שונה ויסתכלו על הדור אחרת מהשאר, אבל זה לא אומר שאפשר להזניח לחלוטין את הנושא הטכני.

-----------------

אורח
משתמש רגיל
רשום מ- 12/10/2004
ציטוט Dyson460
18/05/2005 03:11:51 #115
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /05 /18

דייסה, PT ענה לך מצוין.

ומעולם לא טענתי שאני מבין בחמרה, ולהלוואי ואתה תפסיק לטעון שיש לך דברים שאין לך.

אני עדיין עומד בדעתי שעל הפלייסטיישן 3 נראה משחקים יפים יותר בבירור. גיימספוט רק מסייגת זאת למען שנהיה זהירים במסקנותינו, זה לא שהם אומרים שהפלייסטיישן אינה מקדימה את זמנה. ואתה יודע, כמו שהיא כתבה זאת על ה-PS3, את אותו הדבר ניתן לומר על האקס-בוקס 360 שמבחינת הנתונים היבשים הוא חלש באופן משמעותי מהפלייסטיישן 3.

PT, אבל נינטנדו אישרה שהרבולושן חזקה רק פי 2-3 מהגיימקיוב, בעוד שקונסולות המתחרות חזקות פי כמה יותר מאשר קודמותיהן. גם קראתי שזו הקונסולה החלשה מבין השלושה. מדוע אתה חושב שהרבולושן יכולה להיות חזקה כמו האקס-בוקס? אשמח אם תפתיע אותי   

דבר ראשון כדי שתדע שאין פה קונסולה אחת שהיא באמת פי 3 יותר חזקה מהקודמת שלה. נראה לך באמת שהפס3 מציג פי 3 יותר פוליגונים מהפס2? אתה יודע באיזו כמות מדובר? תאמין לי היית רואה דברים אחרים מהדמואים הטכנים הדפוקים האלה שלא נראה בהרבה יותר טוב מאלה שהיו לפ2.

אתה צריך להבין שמספרים בחומרה זה ממש לא הכל... כמו שפנטיום 4 3 גיגה הרץ לעומת פנטיום 4 1.5 גיגה בכלל לא פי 2 יותר מהיר... אפילו לא ב 50%.

נכון לפס3 יש כמה משחקים יותר מרשימים מל360, אבל אני לא ראיתי  הבדל משמעותי בסופו ש דבר. אתה סתם נופל בפח כי מיקרוסופט הראו בנוסף הרבה משחקים שנראים חרא בנוסף לאלו שנראו טובים. ואילו סוני ידעו מה להראות ומה שנראה חרא הם או שלא הראו או שהראו משהו מרונדר מראש. זאת רמאות לשמה ואתה רק מעודד אותה בבורות שלך. סתכל טוב על משחקים כמו קמאו ,EARS OF WAR FINAL FANTASY 11,(החלק המעודכן ל360) PROJECT GOTHAM,MARROWIND GOST RACOON.

לכל אלה יש גרפיקה ברמה של המשחקים של הפס3 עכשיו אם הם באותה רמה סימן שהפס3 שלך לא כל כך יותר חזק מהבוקס. ההבדל הוא מזערי בסופו של דבר... בנתיים ההבדל נראה פחות משמעותי מזה של הפס2 והדרימקאסט.. אני מניח שהוא יתעצם בשנה הבאה עם המשך התכנות. אבל זה עדיין לא יהיה ברמה משמעותית. בטח שלא כמו שאתה מציג את זה כמשהו פי מיודע כמה שנפל מהחלל החיצון לאנושות על ידי ישו הכל יכל

-----------------

Dyson460
משתמש רגיל
רשום מ- 17/05/2005
ציטוט רונן כאן
18/05/2005 03:16:52 #116

ואני מסכים אתך שנינטנדו הביאה הופעה פאתטית, אבל תבין שזה מתוך החלטה טאקטית שלה. היום היא דוחה סיפוקים כדי להפתיע מאוד אחר-כך, בעיתוי שיהא יותר נוח מבחינתה.

ואני מוכן לחיות עם הופעה פאתטית אם אדע שהרבולושן תתברר כראויה מאוד בהמשך, אז הפסיקו להיתפס לקטנות. זה באמת פחות חשוב מי תנצח בתערוכה, כי זה לא מעיד על פוטנציאל הרבולושן אשר אפשר לומר שלא נחשף בכלל.

אני חושב שאם נינטנדו הייתה מספרת על כל מה שהקונסולה יכולה להציע אז היא הייתה נאלצת להתחלק בתשומת הלב שמקבלות הקונסולות האחרות, ואולי את זה היא לא רוצה. היא מעדיפה תנאים אחרים.

זו רק סיבה אפשרית אחת, בנוסף לאחרות שכבר ציינתי לפני כן.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Dyson460
18/05/2005 03:22:36 #117

יכול ליהיות שנינטנדו ידעו שאין להם סיכוי של ממש (והם גם לא מספיק מוכנים) נגד ה360 והפס3
ולכן הם יעשו אירוע שכולו רבולושן עוד חודש-חודשיים.
אולי!

ואל תשכחו שE3 רק התחיל!!!!

נ.ב.
זאת לא הפעם הראשונה ולא הE3 הראשון שנינטנדו היא D00MED!

לדעתי זאת הראשונה.. כי גם אין להם שום דבר מעניין במיוחד להראות על הקיוב חוץ מזלדה..  דרך אגב היום בו נינטנדו החלה לקרטע זה היה ב  CES שסגה וסוני הראו קונסולות חדשות והם נתקעו בלי כלום כמעט על ה 64.

ורנון אתה סתם לא מבין מה אני כותב לך בכלל. אני ממש לא רואה שחורות ההפך (חוץ מלנינטנדו שצריך להיות דביל לא לראות אותם) אני דווקא מפרגן גם לסוני וגם למיקרוסופט על ההופעה, אבל אני רק לא סובל אנשים  כמוך שמשחררים פה שקרים והייפ שלא קיים וגורימים לאנשים להתלהב רק בגלל הרצון הדפוק שלהם להאמין בעולם שכולו ורוד מושלם ודימיוני. אתה עם ההייפ שלך עשית את זה עם הקיוב שטענת שיש לו גרפיקה יותר טובה משל הבוקס (ואני זוכר את זה טוב מאוד אז אל תנסה להכחיש לשניה אפילו) עוד בימי ההשקה של הדור הקודם. אתה סתם אדם שמנסה ליצור הייפ שיקרי וזה מזעזע. לפחות תבין משהו בדברים שאתה אומר לפני שאתה משחרר אותם פה כמו איזה לא יודע מה.  (אני מדבר רק על עניין הכוח של הפס3)

-----------------

Dyson460
משתמש רגיל
רשום מ- 17/05/2005
ציטוט רונן כאן
18/05/2005 03:30:19 #118

דייסון, בוא נעזוב את הויכוח על הפלייסטיישן 3, ולא כי אתה צודק, אלא כי אני אכן בור בנושא הטכני בשביל להוכיח שאתה טועה. אתה לא תנצל את הבורות שלי בעניין הזה בשביל להוכיח לי שאני טועה, כי אני לא חייב להאמין לך, מן הסתם, אדם שמעוות דברים, ממציא פרשנויות טיפשיות, מתעלק על האופטימיות הטובה שיש לאחר אבל אין לו, כמו ילד קטן.

עזוב את משחקי הקונסולות, הם לא לרמה הגבוהה שלך. לך שחק בבולבול במקום.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
18/05/2005 03:39:07 #119

דייסה, אבל כפי שאני לא יודע, כך גם אתה לא יודע. אז מדוע אתה מבלבל את המוח?

להפך, אני מקפיד לציין שאני לא יודע, וכבר אמרתי כמה פעמים שאני לא מוכן להמר האם הציבור יקנה את החדשנות של נינטנדו.

אתה לעומת זאת, כבר חורץ את דינה של הקונסולה, עוד לפני שדבר ידוע, ושם לנו מילים בפה בגלל שציינו את האפשרות להוריד משחקים ישנים. אתה פאתטי ושקרן.

לאחר המופע לעגת לחדשנות של נינטנדו, כאילו כבר ידועה. אז מי מזויף מביננו?

דייסון, השם שלך כבחור עצוב, שקרן וטיפש אינו ידוע רק לי.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Dyson460
18/05/2005 03:41:51 #120
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /05 /18

דייסון, בוא נעזוב את הויכוח על הפלייסטיישן 3, ולא כי אתה צודק, אלא כי אני אכן בור בנושא הטכני בשביל להוכיח שאתה טועה. אתה לא תנצל את הבורות שלי בעניין הזה בשביל להוכיח לי שאני טועה, כי אני לא חייב להאמין לך, מן הסתם, אדם שמעוות דברים, ממציא פרשנויות טיפשיות, מתעלק על האופטימיות הטובה שיש לאחר אבל אין לו, כמו ילד קטן.

עזוב את משחקי הקונסולות, הם לא לרמה הגבוהה שלך. לך שחק בבולבול במקום.

זה שאתה לא מבין אנחנו רואים טוב מאוד אתה לא צריך להודות בזה.  אם היית בן אדם לפחות היית שומר את הדעות הפנטזיונריות שלך לעצמך.  אתה אולי בענינים הפנימיים של נינטנדו מבין יותר ממני ובגלל זה אני לא מיודע מה מתווכח איתך על זה, כי יש לי כבוד לידע שלך. אבל אתה מדבר על הכוח של הפס3 כעובדה גמורה כאילו מה אתה כבר מבין בזה... ואתה מתווכח איתי ומזלזל בדעה שלי כאילו אתה מבין יותר מרבע ממה שאני מבין בזה, שבעצם אין לך מושג קלוש בעניין ורק רוצה ליצור פה גלים לטובת הגחמות שלך.  אני מבקש ממך יפה לשמור על אובייקטיביות בעניין הבוקס והפס3 שיהיה פה דיון לעניין שלא יגלוש לרמה של פנבואיות מפגרת.

-----------------

Dyson460
משתמש רגיל
רשום מ- 17/05/2005
ציטוט Dyson460
18/05/2005 03:43:13 #121

רונן אם הייתי טיפש אז לא הייתי בכזאת קלות מראה שחצי מהדברים שאתה רושם פה הם חסרי בסיס... מצטער אבל זה נכון.

ועניין החדשנות של נינטנדו הוא עוד בספק כי הם לא הראו כלום וכל עוד זה לא מוכח מותר לי להגיד מה שבא לי.

-----------------

Dyson460
משתמש רגיל
רשום מ- 17/05/2005
ציטוט רונן כאן
18/05/2005 03:48:31 #122

דבר לעניין, ואתה האחרון שיכול להטיף על אובייקטיביות.

אני היחיד שאמר שהאקס-בוקס 360 וה-PS3 שתיהן ראויות. ואפילו אמרתי שכרגע הרבולושן הכי פחות מלהיבה מהשלושה, כי שום פרט רציני לא ידוע לגביה. אז הפסק לשקר, למרות שאתה מכור לשטויות.

אני יודע מה אני יודע או לא יודע, והלוואי ואתה היית יודע מה אתה לא יודע, כדי להפסיק לדבר על דברים שאינך יודע. ואתה מדבר שטויות כמו קיטור.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
18/05/2005 03:54:34 #123

אתה חי בבועה אם נדמה לך שהוכחת לי משהו. אבל שיהיה, זו עוד צורת חשיבה שאופיינית לילד קטן.

להפך, אתה לא יכול לבקר את ה'רבולושן' דווקא כי שום דבר לא ידוע. זה אחד הדברים הכי מטומטים שבן-אדם יכול לומר. זה רק מראה שאתה מביע דעה שנוחה לך, רק כדי שתוכל להתלהב ולומר "הנה, צדקתי", כאילו איזה מן אלוהים שמך לנביא ("טולד יו סו", קפיצה בראש של ילד קטן, ואפילו לא הייתה מוצדקת)..

אני אפסיק להגיב לך, כי אני באמת חושב שאתה חושב כמו ילד קטן, ואני באמת חושב שזה לא בשבילי. זהו פורום קונסולות, לא פורום של ילדים מגודלים, לפחות לא אמור להיות. 

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Dyson460
18/05/2005 03:55:25 #124
אתה רק טוען שאני מדבר שטויות... תביא לי דוגמה.. מה? צוורי הבקבוק שאולי נמצאים בחומרה של הפס3?  העובדה שיש משחקים על הבוקס שנראים שווים ברמה הגרפית לכאלה בפס3? שקילר זון2 הוא מרונדר מראש? שכל המשחקים שמראים עם זויות צילום מהממות ושנראים כמו סרטים בקולנוע בכלל לא יהיו ככה שהם יצאו?  רונן די עם השטויות. אני לא יורד עליך סתם כי אני מנייאק סך הכל אמרתי לך 100 פעמים להרגע עם ההיפ שאתה עושה על החומרה של הפס3. למה אתה מכחיש את זה ולמה אתה מנסה להראות כאילו אני לא בסדר בעניין? קשה לך לקבל ביקורת?

-----------------

Dyson460
משתמש רגיל
רשום מ- 17/05/2005
ציטוט WiSe-Man
18/05/2005 07:14:03 #125

הרבולשן היא בדיחה אנשים=מישהו בנינטנדו לא הכין שעורי בית.

השיטה הזאת של קונסולה רק למשחקים הוכחה כטעות הכי גדולה של הקיוב.

הם הולכים להכתש גם הפעם...אני מבטיח לכם ששוב נראה משחקים שיוצאים רק לסוני וביל ולא לקיוב...

-----------------

מסוק אפאצ'י נגד מכונית ספורט לוטוס!

WiSe-Man
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>קונסולות > ת’רד נינטנדו וזיבולי השכל הרשמי של הפורום
תגובות : 893
עמוד :  מתוך 36
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי: Dyson460