אז אני מבין שכולם מסכימים שנינטנדו הולכים לפול חזק בדור הזה...
עכשיו הוויכוח שנשאר הוא PS3 vs Xbox360... אל תמהרו להספיד את מייקרוסופט בכלל. בינתיים, הם היחידים שהראו דמואים שחיקים על הקונסולה שלהם (ואלה ברובם נראים מדהים)... מישהו גם אמר ש-98% מהמשחקים של הבוקס יוצאים גם למחשב... כן בטח... למה להגיד סתם? וחוצמזה, מי אמר שזה בכלל דבר רע? את האמת, אני בתור חובב PC מושבע, שחשב שאף פעם לא יקנה קונסולה- חושב עכשיו ברצינות לקנות אחת... קודם כל בגלל ההישג הטכנולוגי, דבר שני בגלל המחיר הכל כך זול (כרטיס מסך לבדו עולה יותר מכל הקונסולה + כמה משחקים).
אז בוא נכניס עוד פאקטור: המחשב מתחיל בשעתו לגסיסה?
-----------------
אמר רבי עקיבא: "אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה. על רגל אחת- זו כל התורה."
זה דבר רע כי לכולם יש מחשב חוץ מזה אני רוצה משחקים בסגנונות של קונסולות, בגלל זה אני אוהב קונסולות ולאקס בוקס 360 (כמו לאקס בוקס הרגיל) פשוט נראה שאין בקושי כאלה. אני לא רוצה FPSים ומשחקי מחשב, אני רוצה משחקי קונסולות. בגלל זה הקונסולה הכי טובה לבנתיים היא הפס3, פשוט בגלל התמיכה הבלעדית שלה מחברות יפניות. אני בטוח שהאקס בוקס 360 תמכור הרבה ותראה טוב לכל שחקן מחשב, אבל אליי היא לא מדברת.
ועל מה בדיוק אתם קוטלים את הרבולושן? על הפרטים הטכניים שעוד לא נחשפו? על המשחקים שעוד לא נחשפו? על ההבטחה של המהפכה שעוד לא נחשפה? זה כאילו היא לא הציגה כלום, אי אפשר לקטול שהקונסולה שלה תהיה גרועה אם עוד לא נחשף כלום. אבל כן אפשר לקטול אותה על ההצגה העלובה ועל זה שהיא לא יודעת לשווק והיא הולכת להפסיד בגדול בדור הזה כי פירסום והייפ זה גורם חשוב מאוד במכירות.
ציטוט: הכותב המקורי Yuber ב 2005 /05 /18זה דבר רע כי לכולם יש מחשב חוץ מזה אני רוצה משחקים בסגנונות של קונסולות, בגלל זה אני אוהב קונסולות ולאקס בוקס 360 (כמו לאקס בוקס הרגיל) פשוט נראה שאין בקושי כאלה. אני לא רוצה FPSים ומשחקי מחשב, אני רוצה משחקי קונסולות. בגלל זה הקונסולה הכי טובה לבנתיים היא הפס3, פשוט בגלל התמיכה הבלעדית שלה מחברות יפניות. אני בטוח שהאקס בוקס 360 תמכור הרבה ותראה טוב לכל שחקן מחשב, אבל אליי היא לא מדברת.
ועל מה בדיוק אתם קוטלים את הרבולושן? על הפרטים הטכניים שעוד לא נחשפו? על המשחקים שעוד לא נחשפו? על ההבטחה של המהפכה שעוד לא נחשפה? זה כאילו היא לא הציגה כלום, אי אפשר לקטול שהקונסולה שלה תהיה גרועה אם עוד לא נחשף כלום. אבל כן אפשר לקטול אותה על ההצגה העלובה ועל זה שהיא לא יודעת לשווק והיא הולכת להפסיד בגדול בדור הזה כי פירסום והייפ זה גורם חשוב מאוד במכירות.
דווקא מייקרוסופט הציגה המון משחקים "יפנים" (קונסולות בהגדרתך), והרבה משחקים שבחיים לא היו מראים אור במחשב.
"זה דבר רע כי לכולם יש מחשב" אני בכל אופן לא חושב שאני הולך לקנות מחשב שיוכל להריץ משחקים ברמה הזאת... אתה קולט איזה טאג מחיר יהיה למחשב כזה?
-----------------
אמר רבי עקיבא: "אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה. על רגל אחת- זו כל התורה."
"עד היום נמכרו למעלה מ-87 מיליון קונסולות פלייסטיישן של סוני, 20 מיליון Xboxים, ו-18 מיליון קונסולות קיוב" זה ציטוט מכתבה בוואלה...זה לא משנה הנתונים כל כך..יותר מדאיג שהמכירות של האקס בוקס קרובות לקיוב. וזה לא קשור לכלום.אני אישית קניתי קיוב במקום אקס בוקס למשל כתוספת לקונסולה שלישית.מי שקצת מבין בשיווק ועוד כמה דברים יודע שנינטנדו עפה מהסיבוב הזה. שימו לב לא אמרנו שהחברה תמות..היא מוכרת יפה מאוד ביפן..לדעתי תתמקד בניידות ותהפוך להיות כמו סגה..
אסף, בתכל'ס, כמה פעמים כבר נחרץ דינה של נינטנדו? זה לא הפעם הראשונה ולא האחרונה. גם ממקום שלישי בתעשיה אפשר להתקיים ולהשאר ריווחי (לא שאני רומז שהיא תיהיה מקום שלישי דור הבא, אין לי כדור בדולח)
צריך רק להסתכל על סגה כדי לראות שבין חברה עם קונסולה לחברת צד שלישי יש הבדל עצום, האיכות של סגה ירדה באיזה 80% מהרגע שהיא הפכה לחברת צד שלישי. מי בכלל מכיר את המשחקים שלה היום... הם איבדו הכל. אני מקווה שאותו הדבר לא יקרה לנינטנדו. אבל כבר עכשיו אפשר לראות את זה קורה להם עם כל החידושים הטיפשיים האלה כמו הדיאס וכו שמאוד מזכירים את החידושים של סגה עם ה 32X ומשחקי הדרימקאסט...
קראתי, אבל אני עדיין לא יודע אם זה נקרא רשמי. עד שאני לא אשמע את המילים מסוני, אני לא אאמין שהם כ"כ בטוחים בעצמם שחושבים שיוכלו להוביל את השוק עם קונסולה בשווי 500$.
מצטער אבל אם KILLER ZONE 2 היה אמיתי, אז הייתי מוכן לשם כזה מחיר. אבל לדור שעד עכשיו לא הראה ניסים ונפלאות, ששווים השקעה של סכום פי !!!!! 5!!!!! יותר גדול מהקונסולה הקודמת ? מזה זה ממש מטורף. ועוד לא ראינו משחק אחד ברמה גרפית או גיימפלייאית כזאת שאפשר להגיד עליו - ווואלה זה באמת דור חדש.
אם סוני באמת דורשת 500$ אז שיהיה להם בהצלחה. אני מתקשה להאמין שאם זה קורה מייקרוסופט או נינ' לא יעקפו אותה. גם במידה והיא תפסיד על כל קונסולה, נראה לי טיפשי לדחוף אותה לשוק במחיר כה מוגזם. אבל שוב... זה עדיין לא 100% נכון.
בכל מקרה, ראיתי עכשיו את הטריילר של זלדה (לא ממש מעניין אותי אחרי הכול) ו... לא יודע, לא ממש התלהבתי. אני מרגיש מוזר שאני בין היחידים שזלדה לא מעניין אותם (עדיין צריך לשחק OOT) אבל מהבחינה הגרפית בכלל לא התלהבתי :X
טוב שאתם ממהרים להספיד את הרבולושן עוד לפני שאנחנו יודעים פרט אחד עליה חוץ מהפרטים היבשים,
אנחנו אפילו לא יודעים איך המשחקים נראים. זה קצת טיפשי להספיד קונסולה. מה גם כאשר ידוע שהולך להיות לה את הליינאפ פתיחה המרשים ביותר שהיה לנינטנדו אי פעם עם כותר מאריו,זלדה,מטרויד,וסמאש מתוכננים לצאת במהלך זמן חלון ההשקה ...
אז ההצגה של נינטנדו הייתה מאכזבת .. מאוד אפילו... והיא עדושה דברים מטומטמים ומכערת לי את זלדה .. אבל לא הגזמנו פה....
בכל אופן לדעתי המיקרו ממש חמוד והוא יהיה להיט עם הוא יימכר ב-50 דולר..זה יהיה ה-טטריס הבא חיחחי...
פייר אמבלם נראה מדהים וזאת הקנייה הבטוחה של הבאה לקיוב
סוני לקחה תתערוכה. ה-PS3 פשוט מושצלם מדיי. ועוד בעניין הזה,ל-PS3 יש עוד שנה עד שהוא ייצא, מה אתם כבר קובעים אם תקנו או לא איך תראה הגרפיקה. זה דמואיים. שרובם ככולם לא יצליחו לרוץ בחיים על המכשיר בדיוק כמו בהשקה של הדור הקודם (הרי כמה פעמים דיברתם על זה)
אם סוני באמת דורשת 500$ אז שיהיה להם בהצלחה. אני מתקשה להאמין שאם זה קורה מייקרוסופט או נינ' לא יעקפו אותה. גם במידה והיא תפסיד על כל קונסולה, נראה לי טיפשי לדחוף אותה לשוק במחיר כה מוגזם. אבל שוב... זה עדיין לא 100% נכון.
בכל מקרה, ראיתי עכשיו את הטריילר של זלדה (לא ממש מעניין אותי אחרי הכול) ו... לא יודע, לא ממש התלהבתי. אני מרגיש מוזר שאני בין היחידים שזלדה לא מעניין אותם (עדיין צריך לשחק OOT) אבל מהבחינה הגרפית בכלל לא התלהבתי :X
בטח... אחרי כל החרא שהאכילו אותנו של הדור הבא, קשה להתרשם ממשחקים של הדור הנוכחי מה גם שזלדה הוא לא פיסגת הגרפיקה, אבל התאורה במשחק טובה מאוד (במיוחד בסצינה של היער)
תקרא ב IGN מסתבר שמיקרוסופט המפגרים האלה שלחו למפתחים מערכות אלפה כאשר הם רק שליש מהכוח המשואר של ה 360 הסופי... ובגלל זה כאשר המפתחים קינפגו את המשחקים ל 60 תמונות לשניה המשחק זז להם ב 20.
עוד דבר - אין למערכות האלה AA.
לי זה נשמע כמו איזה תירוץ עלוב ביותר.. אבל אין הסבר אחר- הכוח התאורתי של ה360 אמור להריץ את פרפקט דרק וקמאו ב 60 תמונות בלי בעיה.
מצטער אבל אם KILLER ZONE 2 היה אמיתי, אז הייתי מוכן לשם כזה מחיר. אבל לדור שעד עכשיו לא הראה ניסים ונפלאות, ששווים השקעה של סכום פי !!!!! 5!!!!! יותר גדול מהקונסולה הקודמת ? מזה זה ממש מטורף. ועוד לא ראינו משחק אחד ברמה גרפית או גיימפלייאית כזאת שאפשר להגיד עליו - ווואלה זה באמת דור חדש.
איך פי 5 לכל הרוחות? PS2 כיום עולה 150$. ושלא נדבר על כמה שהוא עלה כשהוא יצא.
וחוץ מזה -
מי לא ישלם 500 דולר בשביל זה?
וזה רק במקרה שהמחיר באמת יהיה כזה. נחיה ונראה. ובכל זאת, תחשבו רק לרגע אחד, ה6800 אולטרה שדיברו עליו במסיבת העיתונאים, כשאמרו שהכרטיס מסך של הPS3 שווה ל2 כאלה (וזה ממש לא משנה כמה זה מדוייק), הוא לבדו עולה 500-600 דולר. אז אתה מקבל כרטיס מסך יותר טוב מזה, עם מעבד הCELL, עם נגן DVD ועם כל שאר הדברים בערך באותו פאקינג מחיר. כאילו, בחיית, יש חומרה בפנים, לא תפוחי אדמה... והיא עולה כסף.
וסוף סוף תמונה ממשחק Revolution - פוקימון R. -
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
שמע הפס3 יצא עוד שנה... המחיר של הפס2 ירד ל99 דולר כבר בנובמבר שה360 יצא... אז יש סיכוי שעד הפס3 הוא יהיה פחות מ 99 אפילו ואז זה פי 5.
וואלה... ועוד כאילו, אתה יודע, כאילו כשיגיע הPS3 אז בטח יורידו לו את המחיר ל80 דולר. וכשתגיע גרסה דקיקה של הPS3 אז יורידו לו את המחיר ל50 דולר ואז זה יהיה כאילו פי 10!
במקום להשוות לי את המחיר לקונסולה שהיא "פי 5" יותר ישנה. תסתכל רגע על החומרה שאתה מקבל ותגיד לי שהמחיר לא בסדר.
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
שמע הפס3 יצא עוד שנה... המחיר של הפס2 ירד ל99 דולר כבר בנובמבר שה360 יצא... אז יש סיכוי שעד הפס3 הוא יהיה פחות מ 99 אפילו ואז זה פי 5.
וואלה... ועוד כאילו, אתה יודע, כאילו כשיגיע הPS3 אז בטח יורידו לו את המחיר ל80 דולר. וכשתגיע גרסה דקיקה של הPS3 אז יורידו לו את המחיר ל50 דולר ואז זה יהיה כאילו פי 10!
במקום להשוות לי את המחיר לקונסולה שהיא "פי 5" יותר ישנה. תסתכל רגע על החומרה שאתה מקבל ותגיד לי שהמחיר לא בסדר.
וואלה אבל הפס2 והבוקס ממש לא פי 5 יותר ישנים מהפס3 ועם כל הכבוד לסוני הפס3 הזה גם לא מתקרב לפי 2 מהכוח של ה360 אבל המחיר בכל זאת פי 2.
אם נסתכל על העבר נראה בלי בעיה שכל קונסולה שעברה את מחיר ה 350 דולר נכשלה. לא יודע אם זה יהיה המצב פה, אבל אי אפשר לדעת.. גם 3DO היו בטוחים שהם יכבשו את השוק עם הקונסולה הפי 70 יותר חזקה שלהם וראינו איפה הם היום.