הלינק מהאתר הרישמי כל הזמן מקרטע לי. מישהו מצא מקום ממנו אפשר להוריד אותו כבר?
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
אהההההההההאהאהאהאהאהאהאההההאהא איזה זוווווווול אני משתין במכנס עוד שניה....אעהההאהאה זהו השתנתי במכנס, זה רשמי!! אני לא מאמין איזה מאעעעעעעעעפן אני מת עוד שני....זהו עכשיו זה רשמי אני מת!!!!! הדבר הזה דורש יריה מאקדח אוויר אפילו יותר מחתולה מיוחמת!
לעניין, חבר'ס נכון שהקונסולות מפציצות בגראפיקה, אך בל נשכח כי המשחקים המרשימים ביותר שבאפשרותנו לראות בתקופה זו רצים על מנוע ה....נכון מאוד ,Unreal 2007 שכמובן רץ על both הקונסולות החזקות שלנו, הEggs-box360 והPS3 מה שאומר ש...קוסססססומו למה לריב אם המשחקים הכי יפים שנראו עד עתה מהקונסולות החדשות רצות על אותו f**king מנוע!?!?!?!!!! כן וQuake4 שיתפקד על מנוע הדום3 הקטלוואט, רק עם רזולוציות יותר בנות ז**ה ואולי מודלים יותר רציניים, מה שלדעתי לא יפול מהמנוע של אנריל2007 ואם כן, קוסומו הוא יהיה קיים כבר כמה שנים עד שמנוע הUnreal 2007 ייצא. אה ולחלק הכי חשוב, הקונסולות ייצאו עוד הרבה זמן, אני אישית מעריך שמינימום.....עוד שנה (הערכה גסה ) ועד אז מחירי כרטיסי המסך יירדו. אני לא יודע להעריך אם Nvidia וATI יתפקדו לנו על כרטיסים חדשים שהרי הם יעשו קופות-על על סוני ומיקרוסופט (לא יודע מה עם נינטנדו באמא שלי נראה לי יש באבולושן צנג או משהו כזה :P), אבל אם הן כן תחלטנה בכל זאת להמשך ולפתח כרטיסי מסך, שהם הרי עסק רווחי מאוד,ולכו תדעו מה יהיה עם המעבדים, אז בכלל קוסמו יהיה מחשב חזק יותר מהקונסולות.
אני אישית, מבחינת קונסולות חדשות חושב אולי על לרכוש ת'גיימבוי מיקרו, כי רסמי זה הדבר היחיד שמושך אותי, משחקים דו מימדיים כיפיים של'אולדסקול על מכשיר שבאמת נכנס לכיס בסבבה, ולא תופס את כולו, ואז הוא נשרט מהמפתחות שבמקרה בכיס שלי קוסומו ואז יש לכם ככה פנס על המסך וזהווווווווווווווו אי אפשר לראות כלום וכמובן האפטר ברנר שהתקנתם בו בכלללללללל תפקד על השריטות על המסך וזולל בטריות כמו פיל בחנות בוטנים......נסחפתי
וגם העובדה שהיא תצא בטח באיזה ספטמבר 2006 רק...תן איזה עוד 4 חודשים שהמחסור בקונסולות ירגע... אתה תוכל לקנות את הקונסולה עצמה מארהב במקרה הטוב רק עוד שנתיים במחיר של 500 דולר (בהנחה והיא תיהיה הצלחה)
Jaymz, זה נכון שמקבלים חומרה רצחנית בקונסולה הזאת, אבל מי לעזאזל יכול להרשות לעצמו לבזבז 500 דולר עבור הקונסולה בלבד?(תצרף משחקים, שלטים נוספים...)
ואם קנית 6800 אולטרה אז אתה לא צריך לקנות לו גם משחקים? לא רק שאתה צריך לקנות משחקים, אתה צריך לקנות גם לוח אם, מעבד, זיכרונות, כרטיס קול, כרטיס רשת וכו`. ואנשים מרשים לעצמם את זה. אז מה זה כבר 500$ בשביל הכל?
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
לכרטיס מסך וחלקים של מחשב אין מכס.... אתה יודע כמה מכס אתה תשלם על פס3? זה יעלה לך יותר ממחשב חדש . אבל עזוב את זה כי אפשר להתחמק מזה.
מי צריך לעזעזל 6800 שיש את ה360 שאין מה לעשות בגלל שהוא קונסולה הוא בהרבה יותר חזק אמור להיות (כמו שהאקסבוקס המקורי היה בהרבה יותר חזק מה GFORCE3 בגרסת המחשב.
הפס3 נראה מהמם בחלק מהדברים שסוני הראו, אבל תבין שה360 ביום שהוא יוצא כבר עולה חצי ממנו, ובכל העולם. זותומרת שלא תיהיה בעיה גדולה להשיג אחד במחיר הזה. הפס3 יצא רק ביפן עוד שנה. ואז הבוקס כבר יעלה בסביבות ה 200$ עד שאתה תשיג אותו בארהב תעבור לפחות שנה וחצי מינימום, לא נראה לי שיש מה לדבר על הקונסולה הזאת כרגע... שנה וחצי ועוד ב 500 דולר זה ממש דבילי בשביל עוד 20 אלף פוליגונים בקושי.
לכרטיס מסך וחלקים של מחשב אין מכס.... אתה יודע כמה מכס אתה תשלם על פס3? זה יעלה לך יותר ממחשב חדש . אבל עזוב את זה כי אפשר להתחמק מזה.
מי צריך לעזעזל 6800 שיש את ה360 שאין מה לעשות בגלל שהוא קונסולה הוא בהרבה יותר חזק אמור להיות (כמו שהאקסבוקס המקורי היה בהרבה יותר חזק מה GFORCE3 בגרסת המחשב.
הפס3 נראה מהמם בחלק מהדברים שסוני הראו, אבל תבין שה360 ביום שהוא יוצא כבר עולה חצי ממנו, ובכל העולם. זותומרת שלא תיהיה בעיה גדולה להשיג אחד במחיר הזה. הפס3 יצא רק ביפן עוד שנה. ואז הבוקס כבר יעלה בסביבות ה 200$ עד שאתה תשיג אותו בארהב תעבור לפחות שנה וחצי מינימום, לא נראה לי שיש מה לדבר על הקונסולה הזאת כרגע... שנה וחצי ועוד ב 500 דולר זה ממש דבילי בשביל עוד 20 אלף פוליגונים בקושי.
סוני באמת צריכים להתחשב באנשים שמזמינים מארצות הברית לישראל וחייבים לשלם מכס מטורף... אני ואתה זאת באמת סיבה להורדת מחירים גלובלית. להזמין מארצות הברית או לקנות בארץ זה באמת לא שפוי. אבל זה אף פעם לא שפוי. PSP במחיר מבצע של 3000 שקל?!
אני לא יודע מתי אני מתכוון להשיג אותו. והרבה דברים יכולים להשתנות עד אז. אין לנו מושג אילו משחקים יהיו בכלל בשיחרור. אנחנו לא יודעים את המחיר הסופי. לא יודעים איזה באנדלים יהיו. בהחלט לא יודעים שהאקס בוקס 360 תעלה 200 דולר. אבל גם לא ממש מעניין אותי כמה יעלה האקס בוקס 360. כמו שלא עניין אותי כמה עלה הגיימקיוב כשקניתי PS2. אני קונה קונסולה בשביל המשחקים שלה. אני מאמין שסוני יתאימו לי הכי הרבה בדור הזה כמו שהם התאימו לי הכי הרבה בדור הקודם. שווה לי להוציא על זה עוד כסף, כאשר אני עדיין לא מאמין שיצאתי מופסד עם כל החומרה שאני מקבל.
אבל בסדד, אם מישהו נהנה מהאקס בוקס כמו שהוא נהנה מהPS אז בכיף שיקנה אקס בוקס 360. אין פה שאלה בכלל. עדיף לו.
-----------------
jaymz בדר"כ אני מסכים איתך אבל הפעם אתה טועה,נכון שהחומרה שמקבלים מדהימה והכל אבל זה תמיד ככה שקונסולה חדשה יוצאת לשוק...היא תמיד הכי מתקדמת יותר מכל מה שקיים באותו רגע ובכל זאת אחד היתרונות הגדוליפ של הקונסולות זה שאתה מקבל באמת אחלה חומרה (למשל רק לא מזמן הפיסי באמת קפץ מדרגה באופן משמעותי מהפס2 שכבר לא ניתן לעשות פורטים, אחרי שהיא קיימת 5 שנים) באחלה מחיר.זה לא הגיוני שזה יעלה ככה אנשים מצפים מקונסולות לתת מחיר הוגן.
אני עוד אוכל לממן זאת בגלל שאני עובד,אני לא בטוח לגבי רוב האנשים,אני חושב שסוני יורה לעצמה ברגל ולמרות שזה מחיר שאני אוכל להרשות אני לא הולך לקנות עד שאדע שהקונסולה נמכרת כמו שצריך ואין סיכוי שיהיה לי פה דרימקאסט ביד.
ציטוט: הכותב המקורי kage: יאללה נינטנדו השקיעה קרובה והאיחוד עם סוני רק יציל אותכם.
אני יודע שהיית מת לשחק במשחקי נינטנדו על קונסולת ה-PS3 שלך.
אגב, כבר שמעת מה מחירה הצפוי של ה-PS3?
תגידו מה שתגידו, נינטנדו מדהימה. אם לא הייתה כזו אז לא הייתה מצליחה כל-כך בעידן הנינטנדו 64 המגושם שלה. בקושי היו לו משחקים טובים מצד ג', אבל הוא הצליח מאוד. כי זו נינטנדו.
ציטוט: הכותב המקורי yuber: ועל מה בדיוק אתם קוטלים את הרבולושן? על הפרטים הטכניים שעוד לא נחשפו? על המשחקים שעוד לא נחשפו?
כי הם פאנבואים. אני משתדל להמעיט בתגובה להם, כפי שהפסקתי להגיב לדייסון הילדון. במקום להמתין ולשמוע פרטים לפני שחווים דעה, לדעתם זה נכון לעשות את ההפך.
רוי, זה בדיוק מה שאמרתי, שנינטנדו לא הציגה יותר מכך כי לא היה לה דברים שראויים לתצוגה. והיא דוחה סיפוקים כדי לפרסמם בעיתוי הנכון. אולי נשהה את הויכוח הזה עד לאחר שנדע יותר? מספיק הוגן בשבילך?
והבנתי שלדעתך ולדעת דייסון אני פאתטי, אינך צריך להשתמש בזה בכל הודעה כי זה כבר משעמם. אל תזכיר לי זאת כל פעם מחדש, כי אני מבטיח לזכור שאני פאתטי. ואני מקווה שלפחות זה הוגן. ואל תיקח ללב יותר מדי, נינטנדו לא נשכה אותך באופן אישי.
בינתיים אתם אלו שחורצים את דינה של החברה ורק כי למעשה לא חשפה. ה'רבולושן' יצליח מאוד לדעתי, ומדוע? כי הא לא ממש מתחרה בקונסולות האחרות. הוא יציע תכונות שאין להן. כך שהציבור, אם יגיב לחדשנות הזו בחיוב, עשויים לקנות אותו בנוסף לקונסולה האחרת שכבר יש להם, ובמיוחד בגלל מחירה שצפוי להיות הכי אטרקטיבי מבין השלושה. עם משחקים כמו מריו, זלדה, מטרוייד, סמאש ועוד, נינטנדו לא הולכת לשום מקום.
וויז-מן, הדור הבא הוא משחק חדש לחלוטין. נתוני המכירות של הקונסולות הנוכחיות לא רומזים בהכרח לגבי מה יקרה בעתיד. אני בעצמי מתקשה להמר שנינטנדו תנצח, אפילו מתקשה להמר שתיקח מקום שני. אבל באותה המידה מתקשה להמר שה'רבולושן' תהיה הקונסולה האחרונה שלה, ומאותה הסיבה ש-PT ציין: גם במקום שלישי ניתן להיות רווחי מאוד. סוני ומייקרוסופט יפסידו יותר ממנה על כל קונסולה שתימכר. זו נינטנדו, יש לה גרעין אוהדים מוצק שבכל מקרה יספק לה הצלחה.
אם ה-DS הייתה המצאה טיפשית, אז לא הייתה מצליחה כל-כך, ובטח שלא ניתן להשוותה לדרימקאסט וה-32 איקס. ואמר זאת הטיפש שנדמה לו שהוא מבין משהו בחייו.
דייסון, לשאלתך האחרת: גם כשאני ראיתי את מחירה הצפוי של ה-PS3 ירדתי מהר מהרעיון של לרכוש אותה, ואני רואה שגם אתה חושב כך. ואני מאמין שרבים כמונו. זה ישחק היטב לידיהן של מייקרוסופט ונינטנדו.
Jaymz, אני מת על MGS אבל אני לא אשלם 500 ש"ח על הקונסולה. ויש רבים שיוותרו, מלבד הפאנטים שיתחילו לחסוך כבר מעכשיו. אבל הם מיעוט. ושכחת שצריך גם לקנות עבורה משחקים יקרים, שלטים וכד'.
Weasel, אני מסכים אתך מאוד שאם יצאו כותרים מדהימים ל'רבולושן' ומחירם (ומחיר הקונסולה) יהיה אטרקטיבי בהרבה מהמתחרות, אז נינטנדו הולכת להצליח יפה מאוד (אני לא מוכן להמר עד כמה, כי אינני נביא כמו כמה חכמולוגים כאן שיש להם קשר עם אלוהים).
ואני מסכים אתך מאוד שנינטנדו צריכה להפסיק לעשות משחקים מטופשים שמריו מרכיב את השם שלהם. היא מבטיחה מותגים חדשים, בנוסף לקיימים. אני מאמין שנתלהב.
Managed, צפיתי בסרטונים החדשים של זלדה והתלהבתי מאוד! החזירו לי את ההתלהבות מאוד לאחר הצפייה אתמול של הטריילר המאכזב משהו; אהבתי את הגרפיקה, את האנימציות, רואים שיש השקעה! ונראה שהגיימפליי מגוון ואיכותי מאוד. הסרטונים האלה הכפילו את הציפייה שיש לי כלפי המשחק הזה, וכשאני שומע שמפותח זלדה גם ל'רבולושן', אז מי אני לעזאזל שאגיד לקונסולה הזו לא!
ציטוט: הכותב המקורי BMX: בכל אופן לדעתי המיקרו ממש חמוד והוא יהיה להיט עם הוא יימכר ב-50 דולר..זה יהיה ה-טטריס הבא חיחחי...
גם לדעתי הוא הולך להיות להיט. לא יעזור, נינטנדו גאונה.
רונן אתה מדבר כמו בלונדינית....אתה מתחיל מזה שוואלה נינטנדו לא שיחקו אותה הפעם,בצורה הכי עדינה ומתעלמת מהמציאות שקיימת, אבל בשלב מסוים אתה שם את זה בצד ומחליט להתעלם. מדבר מדבר מדבר על הדעות שלך לגבי דברים של אנשים אחרים ואז פתאום בבום אתה הופך את העובדות הקיימות, שוואלה אין מה לעשות אחי זה ברור לכולם נינטנדו לא הפציצו עם כלום הפעם, ל-"נינטנדו ענקיים נינטנדו הכייייי בעולם, איזה יופי טופי לנו קוצ'י מוצ'י הי הי ^_^"
סקוטה, דעתך נוסחה בצורה כל-כך לא ברורה, ואחר-כך אני הבלונדינית, אה?
קראתי את הרשמים על מטרויד פינבול ל-DS והם ממש אהבו! הם אומרים שהוא כייף מאוד, וניתן להרעיד את הלוח על ידי נגיעה במסך, בהתאם לכיוון השפשוף על המסך! הם אומרים שהחוויה הזו מדליקה! אני בונה עליו.
וצפיתי בסרטון של "שדאו הקיפוד". פעם סוניק-טים הייתה הצוות הכי אהוב עליי, אבל היא הידרדרה כל-כך. גרפיקה רדודה וסגנון מעצבן. כך היה בכל משחקים סוניק הקודמים. פעם זה היה המותג הכי אהוב עליי, הייתי קונה את הקונסולה שסוניק היה עליו. עד כדי כך.
אהבתי מאוד את הסרטון של ניד-פור-ספיד החדש. נגנבתי כשהוא נסע מתחת לסמיטריילר נוסע(!), זה היה מרשים. אח"כ אהבתי כיצד הוא עף ברמפה מעל ניידות משטרה, משפשף את גגן. מדהים, לטעמי.
אלוהים, אהבתי מאוד את מה שראיתי בזלדה הבא לגיימקיוב. נינטנדו השקיעה במודלים (דמויות יפהפיות), בגרפיקה (מי אמר שנינטנדו לא יודעת לעשות גרפיקה איכותית?), אנימציות ובסטייל. הוא נראה כייף ומרתק לחלוטין ואני מצפה לכותר מאוד!
נינטנדו, שלא כמו מייקרוסופט, אינה מפנה גב לבעלי הקונסולה שלה. היא לא העבירה את זלדה ל'רבולושן', בניגוד לכמה משחקי רר שעברו לאקס-בוקס 360, בלי התחשבות באלו שקנו אקס-בוקס בשביל משחקי רר. נינטנדו היא גם היחידה שבמסיבת העיתונאים שלה התייחסה לכל הקונסולות שלה, בלי להפלות אף אחת.
עם משחקים כמו זלדה, מטרויד, סמאש ברוד'ר ועוד, איך בכלל אפשר לומר שנינטנדו גרועה? עם משחקים כאלה, ובמחיר בהרבה יותר אטרקטיבי מהמתחרות, איך בכלל אפשר לחשוב שה'רבולושן' הוא הוירטואל-בוי הבא?
אגב, צפיתי מקודם בסרטון של אוסף משחקיה הקלסיים של קפקום. חביב ונוסטלגי מאוד, וקפקום אינה הראשונה שהמציאה את השיטה. הנה לכם, אם זה לא היה רווחי, אז לא היו יוצאים אוספים כאלה לעתים, ואולי נינטנדו מבינה זאת, לכן מאפשרת גימיק כזה בקונסולה הבאה שלה. אני מכנה זאת כגימיק רק כי זה פרט שולי בקונסולה בסופו של דבר, ולא כל גימיק הוא דבר רע, במקרה הזה הוא מבורך.
. While solid information on what makes the system so different from others remains to be seen, but Nintendo has stuck to its guns and promises the Nintendo Revolution will blow away the competition.
אתה, אתה חמוד אתה, אבל אני לא זקוק למליצי יושר, וכמה חמודים בפורום קונסולות לא מוכיחים לי דבר.
צפיתי בטריילר של MGS4. התאכזבתי מאוד, כי ציפיתי לקטעי גיימפליי מהמשחק. נו, בטח המשחק יהיה חרא, כי קונאמי הגרועה לא חשפה במסיבת העיתונאים את את מה שחשבתי שהיא צריכה לחשוף (וזה היה רמז עוקצני).
דייסון, לשאלתך האחרת: גם כשאני ראיתי את מחירה הצפוי של ה-PS3 ירדתי מהר מהרעיון של לרכוש אותה, ואני רואה שגם אתה חושב כך. ואני מאמין שרבים כמונו. זה ישחק היטב לידיהן של מייקרוסופט ונינטנדו.
Jaymz, אני מת על MGS אבל אני לא אשלם 500 ש"ח על הקונסולה. ויש רבים שיוותרו, מלבד הפאנטים שיתחילו לחסוך כבר מעכשיו. אבל הם מיעוט. ושכחת שצריך גם לקנות עבורה משחקים יקרים, שלטים וכד'.
ציטוט: הכותב המקורי BMX: בכל אופן לדעתי המיקרו ממש חמוד והוא יהיה להיט עם הוא יימכר ב-50 דולר..זה יהיה ה-טטריס הבא חיחחי...
גם לדעתי הוא הולך להיות להיט. לא יעזור, נינטנדו גאונה.
אני לא חושב שהרבה חושבים כמוכם. בסך הכל רוב האנשים מבינים מה יש בפנים. בגלל זה אתרים כמו Gamespot הופתעו לטובה מהמחיר. הרוב האמינו שהוא יהיה יותר בסביבות ה700-800 דולר. אני לא יודע כמה זה ישחק למיקרוסופט ונינטנדו. הPS2 ניצח בדור הזה אפילו כשהוא היה הכי חלש ואפילו כשהגיימקיוב היה יותר זול ממנו. עכשיו כשהוא חוזר עם החומרה הכי חזקה אני לא מאמין שהמחיר יעצור פה מישהו.
לא שהמחיר כזה נורא גם ככה... ולא, לא שחכתי מהמשחקים והקונטרולרים. התייחסתי לזה פה כאשר מישהו אחר הזכיר את זה. בהתחשב בעבר של סוני, הPS3 הולך להישאר הרבה מאוד זמן. 500 דולר זאת הוצאה חד פעמית שתחזיק אותך בערך 7 שנים. אני באמת לא רואה מה מוגזם פה.
המיקרו חמוד, רק שהוא מכוער כמו הלילה. זה נראה כמו משהו שמקבלים בארוחת ילדים במקדונלדס. נינטנדו כרגיל לא משלמים אגורה על עיצוב.
-----------------