ובמקרה הקלוש שלא שיחקת במשחקי FF ל-PS1 אני כמובן ממליץ לך להשיג אותם בהקדם האפשרי (במקרה שזה תקף גם אל FF7 אני מבקש שלא תבזבז זמן בקריאה של התגובה שלי ושתרוץ לקנות אותו כבר עכשיו).
באמת יש טעם לשחק ב FF7-FF9? הם עד כדי כך טובים? כמה שעות בערך כל משחק (מבחנית סיום המשחק העלילתי, בלי הרבה סיידקווסטים או סטאט מקסינג)? בעקרון שמעתי הרבה על FF7 ושהוא נחשב למשחק הכי טוב בסדרה.
באמת יש טעם לשחק ב FF7-FF9? הם עד כדי כך טובים? כמה שעות בערך כל משחק (מבחנית סיום המשחק העלילתי, בלי הרבה סיידקווסטים או סטאט מקסינג)? בעקרון שמעתי הרבה על FF7 ושהוא נחשב למשחק הכי טוב בסדרה.
אם שרפתי 70 שעות על FFX, אני אסתדר בקלות עם המערכות של 7-9? יש להם מערכות זהות או דומות? יש אפשרות שאני אשפר את הדמויות שלי בצורה שהמפתחים לא התכוונו לה ואז אני אתקע בבוס האחרון (כמו שקרה לי ב-FFX)?
מכיוון שהעותקים ש"השגתי" לא עבדו לי ולקנות את המשחקים זה עסק קצת יקר (גם אחרי כל-כך הרבה שנים...), החלטתי לוותר על המשחקים. נראה לי שאני פשוט אפנה ל-Deus Ex שיושב על המדף ורק מחכה שאשחק בו...
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2005 /08 /28מכיוון שהעותקים ש"השגתי" לא עבדו לי ולקנות את המשחקים זה עסק קצת יקר (גם אחרי כל-כך הרבה שנים...), החלטתי לוותר על המשחקים. נראה לי שאני פשוט אפנה ל-Deus Ex שיושב על המדף ורק מחכה שאשחק בו...
יקר??? אתה יכול לקנות כל אחד ממשחקי FF (ועוד משחקי תפקידים של סקוואר) לפס1 ב-20 דולר. ואם אתה לא יכול להזמין מחו"ל, אז תזמין מקלסיס ב-180 שקל, שזה עדיין מחיר זול. לא קיימים כמעט משחקים שהם לא משומשים ועולים פחות מ-20 דולר.
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2005 /08 /28מכיוון שהעותקים ש"השגתי" לא עבדו לי ולקנות את המשחקים זה עסק קצת יקר (גם אחרי כל-כך הרבה שנים...), החלטתי לוותר על המשחקים. נראה לי שאני פשוט אפנה ל-Deus Ex שיושב על המדף ורק מחכה שאשחק בו...
דאוס אקס 1 ללא ספק אחלה משחק. אתה יכול לוותר על הפיינל פנטזים האחרים. הם לא משמעותיים. חוץ מ7 שלא רק שהוא הטוב בסדרה אלא גם המשחק עם העלילה הכי טובה שששיחקתי בו. שחק בו ולא משנה כמה הוא עולה. אולי הוא מיושן גרפית אבל גם דאוס אקס כזה ולא נראה שזה מפריע לך
יקר??? אתה יכול לקנות כל אחד ממשחקי FF (ועוד משחקי תפקידים של סקוואר) לפס1 ב-20 דולר. ואם אתה לא יכול להזמין מחו"ל, אז תזמין מקלסיס ב-180 שקל, שזה עדיין מחיר זול. לא קיימים כמעט משחקים שהם לא משומשים ועולים פחות מ-20 דולר.