Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > קונסולות > אני חושב שהחלטתי
תגובות : 155
עמוד :  מתוך 7
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 08/10/2005 01:08:56
תגובה אחרונה: 06/01/2006 21:24:35

נושא מחבר ההודעה
ציטוט רונן כאן
08/10/2005 01:09:18 #1

בדור הבא אני אקנה הן את הרבולושן (בגלל הייחודיות בגיימפליי, הראש של נינטנדו והתמיכה לאחור) והן את הפלייסטיישן 3 (בגלל העצמה הבלתי מתפשרת, טוריזמו, מטל גיר סוליד, דוויל מיי קראי, רזידנט אוויל 5 ועוד ועוד).

אני אפילו מתעתד לרכוש טלוויזית LCD טובה עבורו, לא גדולה אלא תספיק לי גם קטנה יחסית, כזו שמחירה יהיה אפשרי לעיכול. ראיתי טלוויזיה כזו שמצאה חן בעיניי מאוד כאשר קניתי את המחשב החדש שלי. למעשה, המחשב החדש הזה עלה לי כ-6,000 ש"ח יותר מהטלוויזיה המדהימה הזו.

הפלייסטיישן 3 ישב במקום ה-DVD הנוכחי שלי שאותו אנסה למכור.

וכמובן, אינני עשיר (למרות שלפעמים אני שוכח את זה חחח), לכן כדי לעמוד בתמיכה בשתי קונסולות אני אקנה אך ורק את הקילרים עבור כל אחת מהן.

אתמול התקשר אליי ידיד וותיק שדי נעלם לי. הוא שלח אותי לצפות בסרטונים של פרפקט דארק זירו שהרשימו אותו מאוד (הם שהחזירו לו את ההתלהבות והוא מתעתד לקנות את האקס-בוקס 360, בתור מכור לפרפקט דארק לנינטנדו 64). אז הורדתי גם אני את הסרטונים ולמען האמת, לא הכי התרשמתי. אבל אולי כי אלו לא דיירקט פיד ולא הראו יותר מדי (שוב, למרות שהוא התלהב מאוד).

אוי, זה יהיה דור אדיר. זה יהיה חלום לשחק את RE5 על טלוויזיה של רזולוציה גבוהה, ולכו תדעו מה נינטנדו מכינה   

האם אתם כבר החלטתם מהי הקונסולה הבאה שלכם?

-----------------

We're smart people, we learn from our mistakes. I will bet you a drink at the bar of your choice, that Revolution will be a very sexy device. - Reggie Fils-Anime

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
08/10/2005 02:15:48 #2

אני עושה עכשיו דבר שעם המחשב הקודם שלי זה התאפשר פחות, וזה להוריד סרטונים רבים ברזולוציה גבוהה גם מחטיבות PS3 ו-XBOX360, נראה אלו עדכונים פספסתי.

בינתיים לא התרשמתי בכלל מ-DOA וקמאו ואני חושב שגם PD0 נמצא בקטגוריה הזו. אבל, כן התלהבתי מאוד מסוניק החדש, הוא עשוי כל-כך טוב ומשחזר את הקלסיקה הטובה בצורה מרשימה. קנייה וודאית מבחינתי.

די אהבתי את גות'אם, אבל פחות אהבתי את הארקדיות החולנית של רידג' רייסר (זה כבר מוגזם איך הרכב הזה משתולל על הכביש, מיותר וטיפשי). אני חייב לציין שהדור הבא עושה חסד במיוחד לז'אנר המירוצים, אז מעניין איזה מפלצתי יהיה גרנד טוריזמו הבא!

וואו, Alan Wake מרשים בטירוף. מעניין אם התוכן יגבה זאת היטב. אם שאנמו היה נראה כך, זה היה חלום רטוב. 

-----------------

We're smart people, we learn from our mistakes. I will bet you a drink at the bar of your choice, that Revolution will be a very sexy device. - Reggie Fils-Anime

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט DrKeo
08/10/2005 06:40:52 #3

אני פשוט לא יודע מה לעשות עם עצמי בדור הזה.

בהתחלה ממש התלהבתי מהשלט של הרבולושן אבל איך שהוא זה לאט לאט עבר לי.

הרעיון ממש טוב אבל אף אחד לא יתמוך בזה ועם  כל הכבוד לנינטנדו והמשחקים שהם עושים בעצמם, אני לא הולך לקנות קונסולה וכל התוספות הנדרשות רב בשביל מריו (שדרך אגב, מריו סאנשיין הוריד לי לגמרי את ההתלהבות מהסדרה הזאת. ממש משחק לא קשור לסדרה וממש ממש לא לעניין), זלדה ומטרויד.

חוץ מהעובדה שאני בספק אם ננטנדו יעשו שימוש כמו שצריך בשלט הזה. לפי הדמואים שהם הדגימו לעיתונאים הם לגמרי חושבים בתוך הקופסה.

הבעיה העיקרית היא המחיר של הקונסולות. בתור מעריץ ענק של פרפקט דארק המקורי, כשראיתי את הסרטים של זירו פשוט מלאה אותי הרגשה חמימה של "אני חייב את זה!!!". אבל מה לעשות שהבוקס לא קוסם לי מדי כרגע, חוץ מPDZ וGEARS OF WAR אני לא רואה אף משחק מעניין. לפחות לא משהו שלא יוצא למחשב במקביל.

כרגע אני הכי רוצה PS3. כל הסדרות שאני הכי אוהב נמצאות שם (מה קרה לנינטנדו? פעם הדברים שכולם חיכו להם היה מריו או זלדה והיום הסדרות הקלאסיות זה MGS, DMC או רזידנט איוול שהוא גם לא שלהם כבר...) וזה גם הולך להיות המכשיר עם הכי הרבה כוח שזה אומר הגרפיקה הכי טובה. הצבועים בינכם יכולים להגיד שהגרפיקה לא קובעת אבל קחו למשל את DOOM 3, אחד המשחקים הכי גרועים ששחקתי בשנתיים האחרונות וגמרתי אותו עד הסוף רק בגלל הגרפיקה. אני בטוח שעוד רבים עשו את זה.

בכל מקרה, RE5 הולך להיות גדול למרות שאין את אותו במאי בראש הצוות וגם DMC4 יהיה גדול. TEKKEN כמו תמיד יהיה כיף עם חברים וגראנד טוריזמו 5 יהיה גדול כמו תמיד הרי אי אפשר להרוס אותו, רק לשפר (רק שלא תהיה הגרפיקה המעפנה של ה-VISION שהם עשו, למען השם זה בקושי הגרפיקה של 4 לPS2). לא לשכוח את GTA החדש שבטוח יהיה משהו מטורף או WARZONE 2. יש גם את JAK 4 או רצ'נט 4.

בואו נראה, מה יש עוד?

TUROK 5 בטח יהיה מעניין, ביחוד עם המנוע של UNREAL 3, ה-GATEWAY אולי סוף סוף יצא כמו שצריך כי הוא לא יעבוד לאט כמו פועל ערבי תחת שמש בשעות הצהריים. איך שכחתי את MGS4? הסיום של MGS3 גרם לכל השיערות בעורף שלי לסמור... זה היה מטורף פשוט. אולי הסיבה העיקרית בשבילי לקנות PS3. אולי סנייק זקן אבל אתם יודעים איך שינג'י תמיד עובד עלנו בטריילירים, מי יודע בכלל אם זה סנייק או שכפול של ביג בוס או אולי סנייק לא במשחק בכלל או ההפך - מרכז המשחק.

קיצר, עכשיו אני סתם מז**ן את המוח אז אני יסיים את ההודעה הזאת בשיר יפני קצר:

לפעמים השמיים

לפעמים האדמה

לפעמים העץ

לפעמים אמא שלך ז**ה

-----------------

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
ציטוט CodeName_47
08/10/2005 10:23:58 #4

גם לי הייתה התלבטות קשה איזה קונסולה אני אקנה, אני רוצה לקנות רק אחת.

בהתחלה חשבתי על ה-gcr כי אני אוכל להפעיל בו את קסטות ה-nes הישנות והאהובות שלי,וגם כי אני יודע שכל משחק ש-nintendo מוציאה ל-gc שלה הוא מצוין, ושאם אקנה אחד מהכותרים המוכרים והמפורסמים שלה (zelda, mario, metroid, star fox...) אני לא אתאכזב. גם כי כל משחק ש-capcom מוציאה ל-gamecube והיא מודיעה שהוא בלעדי ל-gc הוא מצוין (למרות שבסופו של דבר capcom מוציאים את אותו כותר ל-ps2 כי הוא הצלחה אדירה).

אז חשבתי על ה-x-box 360 מפני של-xbox היו כותרים בלעדיים מצוינים כמו ninja gaiden, halo, dead or alive..., ואני יודע שיצאו עוד משחקים ל-xbox 360 מאותן סדרות (רק שביל גייטס אמר שהכותר המצליח halo ייצא גם ל-ps3). וגם בגלל ששמעתי שמשחקי fps הם הכי טובים ב-xbox ואני אוהב מאוד fps, וגם אמרו לי של-box יש את הגרפיקה הכי טובה מבין שלושת הקונסולות. וגם יש את ה-xbox live שהוא נהדר חוץ מכך שהוא בתשלום חודשי או שנתי.

אבל בסוף החלטתי לקנות את ה-ps3 בגלל הסדרות האהובות שאני לא יכול בלעדיהם- mgs, tekken, god of war, r&c... וגם ל-ps2 יש את כל הכותרים המצליחים של capcom שהם היו אמורים להיות בלעדיים ל-gc (רזידנט איוול, וויווטיפול ג'ו...) ואני יודע שגם יצאו עוד כאלו ל-ps3 כי עדיין יש הסכם בין nintendo ו-capcom.

-----------------

אווטאר
CodeName_47
משתמש רגיל
רשום מ- 03/10/2005
ציטוט B-M-X
08/10/2005 11:24:07 #5
הייתי מחכה עד E3 2006 ע"מ להחליט. בכל מקרה גם ה-PS3 וגם הרבלושן לא יצאו עד אז ככה שרק אז תדעכ מה באמת כל דבר שווה, ורק אז תתחיל לראות מה גם ה-XBOX360 שווה באמת ...

אני לא רואה את עצמי ממן שני קונסולות בדור הבא במחיר של 60-70 דולר למשחק...קצת היסטרי.

-----------------

B-M-X
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Blingbling
08/10/2005 11:47:52 #6

רונן אתה די צודק רוב הסירטונים של האקס בוקס 360 ממש מאכזבים,ממש כמו שסוני אוהבת להציג את זה: אקס בוקס 1.5..רק משחק אחד באמת הרשים אותי וזה nba 2k6. מ gears of war אני בכלל לא מתלהב נראה משחק מעפן עם אנימציות של 2 שקל בכלל כולו נראה jerky כזה.

אני חושב שהפס3 גם הולך לאכזב יחסית מבחינה גראפית,הוא ממש לא הולך להראות קפיצה גדולה מהאקס בוקס כשהוא ייצא כמה חודשים אחרי,יש לי הרגשה שהסיפור של הדרימקאסט הולך לחזור רק בגירסת הדור הבא,סוני תגרום לכולם לחכות עם הבטחות מפוצצות והקטנת כוחו של האקס בוקס ואז כשהמכשיר ייצא בתכל'ס לא יהיה הבדל כזה גדול.

אז למה אני הולך לקנות פס3 בכל זאת? כמו כולם פה,המותגים כמובן,mgs,dmc,pro evolution,god of war;gta,re5,tekken וכו' וכו'.

חבל שמייקרוסופט לא הבינה שזה מה שחשוב,היא לא באמת מצפה לנצח את כל הדור הזה בעזרת halo נכון?אם היא היתה משקיעה במשחקים כמו שצריך אולי היתה לי קונסולה חדשה כבר בנובמבר.

וdr keo למה אתה קורא להיידאו שינג'י כל הזמן? :/

-----------------

אווטאר
Blingbling
משתמש רגיל
רשום מ- 06/11/2004
ציטוט alienn8@walla.co.il
08/10/2005 14:38:47 #7

אך רונן רונן רונן!!!

אם אני אמור להיות היחידי שיבוא לקראת אקס בוקס 360 אז שיהיה...

כמה דברים שאמרת רונן אינם נכונים כמו...רזידנט איוול 5 יוצא גם לאקס בוקס 360....בכלל בתערוכה הטריילר היה ריל טיים שנעשה ב...אקס בוקס 360!

אני אוהב את סוני גם...אני מנחש שאני יקנה גם את פס3 אבל..

או שאתם לא יודעים או קוראים מה באמת קורה בעולם או שאתם מעדיפים להשאר בשטיפת מוח של נינטנדו או סוני אבל הנה החדשות...

בנתיים סוני נכשלה..איך?עד היום בשום תערוכה לא היה פס3 עם שלט שאפשר היה לשחק!

בTGS האחרון סוני הבטיחה שיהיה דמואים שאנשים יהיו מסוגלים לשחק...ומה היה בסופו של דבר?טריילרים...בE3 גם טריילרים-והטריילר המגניב של קילזון לא היה ריל טיים בכלל!זה היה CGI!

במה עוד נכשלה?בואו נראה...

בראיונות שנעשו עם מפתחי משחקים אמרו שהתכנות משחקי בפס3 מאוד קשה ומסורבלת!ובאקס בוקס 360 הרבה יותר קל לתכנת...

ומה לגבי הכונן של המכשיר?בלו ריי?כיום אם מישהו רוצה לקנות כונן כזה יעלה לו כ1000 דולר!1000 דולר!...אז כמה יעלה המכשיר אם הוא באמת יבוא עם בלו ריי?אני לא רוצה לחשוב על זה...

עכשיו לגבי המשחקים שהיו בתערוכה X05...

אתה בסדר?קמיאו לא דור הבא?הוא מדהים!

פרפקא דארק?מדהים גם!

PG3?מושלם מבחינת גרפית!

GOW?מישהו אמר שלא התלהב מהמשחק?אה..הבנתי..אז בתערוכה E3 שהמשחק נבחר למשחק הכי יפה בתערוכה?אלו שם טעו?הם גם ***** של מיקרוסופט?באמת...אתה לא יודע על מה אתה מדבר...

את האמת?אני בטוח שמבחינת כוח...פס3 ואקס בוקס 360 יהיו ממש אבל ממש דומים!פס3 הוא לא יותר טוב מאקס בוקס 360 מבחינת ביצועים!

המכשיר יותר השנה...פס3?אולי באביב 2006-ולא אתפלא אם זה ידחה עד לסוף שנת 2006!אקס בוקס 360 הוא דור הבא בדיוק כמו פס3 ולכן אני קונה אותו!!

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
ציטוט The_Phantom
08/10/2005 14:40:19 #8

זו החלטה ממש קשה בשבילי, כי אני לא בטוח שאוכל להרשות לעצמי שתי קונסולות (מכיוון שיהיו יקרות מאוד). מצד אחד אני מאוד רוצה את הרבולושן (השלט הייחודי, המשחקים המעולים כמו מטרואיד פריים 3 וסמאש אונליין) אבל גם את הPS3 (מטל גיר סוליד 4, דוויל מיי קריי 4, רזי 5). אני חושב שאני אחכה לעוד סירטונים ממשחקים וגם כמובן לראות את המחירים ואז אני אחליט, ההחלטה קשה ):

-----------------

אווטאר
The_Phantom
משתמש רגיל
רשום מ- 19/07/2005
בקרו בעמוד הבית של  The Godfather ציטוט  The Godfather
08/10/2005 17:08:02 #9
אני לא נראה לי יקנה אף קוסנסולה אני נשאר עם ה PS2 הדק היפה שלי והחזק שלי.....
המחיר של ל משחק ירד ואני יהנה מכל רגע.....

-----------------
Google

אווטאר
The Godfather
משתמש רגיל
רשום מ- 07/08/2005
בקרו בעמוד הבית של shonon ציטוט shonon
08/10/2005 19:10:26 #10
ציטוט: הכותב המקורי The Godfather ב 2005 /10 /08
אני לא נראה לי יקנה אף קוסנסולה אני נשאר עם ה PS2 הדק היפה שלי והחזק שלי.....
המחיר של ל משחק ירד ואני יהנה מכל רגע.....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח   

בקשר לירידת מחירים של המשחקים אתה צודק, כשיגיע ה-ps3 ירדו מחירי המשחקים ל-ps2 ויהיה יותר כדאי לקנות אותם.(ויותר זול).

ותנסה להתנסח כמו בן אדם. פשוט עילג.

-----------------

אווטאר
shonon
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
ציטוט DrKeo
08/10/2005 19:53:10 #11

באמת בלבלתי בין שינג'י להידאו, טעות שלי :)

הסרטון של RE5 היה  מרונדר מראש, קאפקום אמרו שזה רק חזיון איך המשחק יראה.

רוב משחקי הבוקס באמת נראים כמו בוקס 1.5, רובם לפחות.

יש משחקים עם גרפיקה לא מרשימה בכלל כמו קמאו או DEAD RISING. באמת שעל הבוקס רק PDZ וGOW הרשימו אותי.

אפילו CALL OF DUTY 2 שכל כך הרשים אותי בתמונות בסופו של דבר רץ חלק כמו תחת של תינוק על המחשב שלי (שהוא בן 3 וחצי שנים דרך אגב. רק הכרטיס מסך שלי לא רע X800 PRO) לפחות לפי הדמו אז איפה הבוקס נמצא כשהמחשבים של היום מריצים בכיף את הגרפיקה שלו?

אני באמת מקווה שהPS3 יהיה חזק כמו שמבטיחים אחרת מבחינה גרפית הדור הזה מאכזב קשות.

אני זוכר פעם שהיה לוקח למחשב שנתיים להדביק את הקצב של הקונסולות והיום הם נמצאים כבר בנקודת ההתחלה באותו מקום.

אם XP2000+ בן 3 וחצי שלי מסוגל להריץ את אחד הכותרים היותר יפים של הבוקס אז מצבנו גרוע... (או באצם טוב יותר ממה שחשבתי. אני פשוט אדבוק במחשב בנתיים)

-----------------

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
בקרו בעמוד הבית של Duke ציטוט Duke
08/10/2005 20:12:07 #12

חכו קצת, מה אתם בלחץ.
הדור הזה עוד לא התחיל, ואפילו אין תאריכי יציאה לפי מה שאני יודע,
אז אין למה להתחיל את הוייכוח הזה כבר עכשיו.

דעתי האישית היא כזאת, ותסלחו לי אם יש לי טעויות בעובדות,
אני לא עקבתי יותר מידי אחרי כל העניינים האלה.

הקונספט מאחורי הרבולושן נראה מאוד מגניב,
והוא פותח המון אופציות חדשות.
ממה שראיתי באינטרנט כולם מעלים ספקולציות על איך אפשר לשפר
בעזרת השלט את המשחקים של היום,
ושוכחים שהוא יכול לפתוח המון אופציות חדשות שאנחנו לא חושבים עליהם עדיין.

למרות זאת, בגלל שהוא כלכך חדשני ושונה מהשליטה כיום,
אנחנו עדיין לא יודעים איך והאם ינצלו אותו כמו שצריך.
עדיין לא נחשף אף משחק, שלא לדבר על כמות מספיק גדולה שמצדיקה קנייה,
אז פה אפשר רק לחכות ולראת. אני מאמין שהדברים המגניבים באמת יבואו רק לאחר כחצי שנה-שנה.

לגבי ה360,
לפי דעתי הוא מסוגל להגיע לגרפיקה יותר גבוהה ממה שאנו ראינו,
ואנחנו צריכים לחכות עוד. אנחנו רואים שיש משחקים שמפותחים גם ל360 וגם לדור הזה, אזכנראה שהמפתחים לא הגיעו עדיין לפוטנציאל שלו.
למרות זאת אני חושב שיש לו משחקים עם גרפיקה מצויינת,
ולמרות שלפע דעתי ההבדל בין הקונסולות בדור הבא לבין המחשבים יהיה קטן יותר,
הגרפיקה עדיין תהייה מרשימה בהחלט.

לגבי הפס3 המצב הוא כמו הרבולושן.
עדיין לא ראינו שם משחק רץ בזמן אמת כשמישהו משחק בו,
ובינתיים יש לנו רק שמות וסרטים שאמינותם לא בטוחה.
כמו שאני לא אומר שצריך לקנות את הרבולושן בשביל לקנות את המשחקים של נינטנדו בעיניים עצומות,
גם פה צריך לחכות ולראות.
הם גפ לפי דעתי מסתמכים יותר מידי על מותגים, חבל שאנו לא רואים דברים חדשים.

אנחנו גם שוכחים שאנחנו לא יודעים על מחירים עדיין,
וזה פקטור מאוד חשוב.

בקיצור,
מבחינתי (ואני מדבר רק עלי, לא על מכירות בארה"ב, יפן או ההבדל בין שחקנים חדשים לותיקים),
הרבולושן יכול לקחת את הדור הזה בהליכה. הוא יכול לספק את השינוי והחידוש שאני מחכה לו כבר הרבה זמן,
אבל הוא גם יכול להיות נפילה מאוד כואבת לנינטנדו. הכל תלוי באיך היא,וחברות צד ג',ינצלו את היכולות שלה.

-----------------

אווטאר
Duke
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Yuber
08/10/2005 20:41:40 #13
אין שום טעם לקנות קונסולה חדשה בשנה וחצי-שנתיים הקרובות
עדיף לבנתיים להשקיע בקונסולות שכבר יש לכם

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט רונן כאן
08/10/2005 21:33:22 #14

DrKeo, חכה שייחשפו משחקים שמנצלים את ייחודיות השלט של ה'רבולושן' ואז ההתלהבות שלך תחזור. אני מאמין שהיא תנוצל באופן מרהיב בלא מעט משחקים, לא רק בשביל מריו. כן, גם חברות צד ג' ינצלו את הבקר במשחקים בלעדיים לקונסולה, מן הסתם. הן מביעות התלהבות גדולה.

אני מאמין שהקונסולה של נינטנדו תהיה שונה מאוד משל המתחרות, לכן החלטתי לקנות גם את הפלייסטיישן 3, כדי שאהנה משני העולמות. למשל, אני לא מאמין שהמשחקים השווים באמת שיופיעו על המתחרות יופיעו גם על ה'רבולושן', גם משום הפער בכוחן וגם משום הבקרים השונים כל-כך. כנ"ל גם לגבי המשחקים שיתוכננו ל'רבולושן', הם יהיו בלעדיים לקונסולה.

ואני מסכים אתך בקשר למריו סאנשיין, זו בדיוק דעתי. המשחק הזה הוריד את ההתלהבות שלי לחלוטין מהמותג הזה, אבל נינטנדו מבטיחה את ההמשך האמתי למריו 64 עם המריו הבא ל'רבולושן'. אז אולי בכל זאת כדאי לחכות ולראות, היא מבטיחה חדשנות ורעננות. אמרה שהיא תפתיע אותנו מאוד.

ואם יש חברה שתנצל את הבקר הכי טוב זו נינטנדו, כפי שהיא מנצלת הכי טוב את ייחודיות ה-DS שלה. דמו ההדגמה הוא לא מדד כדי שתדע כי בדמו הזה היא בסה"כ ניסתה להציג יכולות ולא כוונות, כדי שנבין את הרעיון. קראת את דעת הכתבים על התנסותם בדמו של מטרויד פריים עם השלט הזה? כשמדמיינים את זה, זה אכן עושה רושם אלוהי, מרענן ויעיל מאין כמוהו.

אתמול צפיתי ב-Call of Duty לאקס בוקס 360 וגם ממנו התרשמתי עמוקות. האקס בוקס יהיה מעולה בזכות עצמו, אמנם לא כמו הפלייסטיישן 3, אין ספק, אני מסכים עם דעתך.

B-M-X, המשחקים של הרבולושן צפויים להיות זולים משל המתחרות, ואם תשכיל לקנות רק את הטובים ביותר אז תוכל לתמוך בשתי קונסולות. זה מה שאני אעשה.

Alien, לא אמרתי שרזידנט אוויל 5 לא יצא לאקס-בוקס 360, היכן כתבתי זאת? דווקא רמזתי בכך שאני מאמין פחות שהמשחק יגיע ל'רבולושן' ולכן אהנה ממנו בפלייסטיישן 3, עם שאר המותגים המרהיבים שהיו לקונסולות של סוני בעבר. אם המשחק יגיע ל'רבולושן' הוא יהיה הנחות מכולם, גם משום שלא תהיה תמיכה לטלוויזיה ברזולוציה גבוהה. אולי אפילו תהיה נחיתות גם בשליטה.

אבל, אם קפקום תהיה נועזת היא תנצל את ייחודיות השלט שישמש גם כנשק, אם רובה או אם נשק לא חם כסכין. תארו לכם איזה יופי זה יהיה!

ומה שכתבת לא מוכיח את כישלונה של סוני. בסופו של דבר לה יהיו את המותגים הכי נחשבים וחזקים, ואין ספק שתהיה להם גרפיקה ראויה לשמה. אל תשכח שהאקס בוקס 360 יוצא אוטוטו ולכן מייקרוסופט מיהרה לחשוף אותו שחיק. סוני, לעומת זאת, לא צריכה למהר, היא לא נכשלה משום שיש בעיות לקונסולה, אלא כי זה מוקדם יחסית.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
09/10/2005 01:09:41 #15

רונן...אני לא מפתח משחקים כמו שאתה לא מפתח משלקם נכון?

אז כל אלו שכן מפתחי משחקים שהתעסקו עם 2 המכשירים ורובם אומרים שבעצם אקס בוקס 360 יותר חזק מפס3 זה גם לא נכון?

כל אלו שמצפים שפס3 יהיה יותר חזק גרפי מהאקס בוקס 360 טועים בגדול....שוב אני אוהב את סוני כמו כל אחד...אבל לא כמו כולכם פה-אני אוהב את האקס בוקס גם!ולמה לא?משחקים כמו הילו?נינג'ה גיידן?דד אור אלייו?קונקר?כולם משחקים מעולים ואל תשכחו-שהילו יצא הוא נבחר על ידי סקר של שחקנים כהמשחק הכי טוב שיצא!גם לפס2 יש משחקים מעולים כמו טקן,דוול מיי קרי,פינל פנטזי ועוד...

אני לא פה להתוכח בלומר שפס3 לא יהיה מכשיר מעולה!ההפךהוא יהיה מכשיר מעולה עם משחקים מדהימים-אבל לא יותר מדהימים מהמשחקים שיהיו לאקס בוקס 360!

אל תסתמך עלי או אלייך-תראה רק מה אנשים מומחים-אלו שעושים משחקים אומרים...האקס בוקס הוא חזק כמו פס3 ויש כאלה שאומרים יותר חזק...

אבל לאקס בוקס 360 יש משחקים שאפשר לשחק...יש כבר גיממפלי...כל מה שיש כרגע לפס3 זה רק טריילרים-ועוד CGI!אין שום משחק אחד שמישהו בתערוכה כלשהי שיחק ממש בפס3 וזה מאוד חשוד בעיני-במיוחד שהבטיחו שיהיה אפשר לשחק בתערוכת TGS האחרון ובסף לא קימו...ועוד משהו וזה המחיר-אתם חושבים שפס3 יעלה פחות או כמו אקס בוקס 360?חחחחח....הוא יעלה הרבה יותר!במיוחד אם באמת יהיה בו כונן בלו ריי...אם יהיה בו אני לא חושב שהמכשיר יעלה במקרה הי טוב פחות מ800 דולר!!!

לגבי רבולושין?הוא לא חזק כמו אקס בוקס 360 ופס3...מה שכן יש לו זה שלט עם רעיון מקורי ומחיר מאוד זול...

כל אלו שאומרים שהמחשקים הם כמו אקס בוקס 1.5 רק קנאים...GOW,PGR3,פרפקקט דארק זירו הם באיכות של אקס בוקס 1.5?כל מי שאומר את זה יתאכזב מאוד שיצא פס3 לשוק!!!...המבין יבין!

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
ציטוט רונן כאן
09/10/2005 01:13:50 #16

אני לא קראתי שזה מה שהמפתחים אומרים. אולי הפער ביניהם יהיה זניח, באופן שבקושי יורגש, אבל למה אתה חושב שבגלל זה אני מעדיף את ה-PS3 ולא האקס בוקס 360? כתבתי בפירוש שזה בגלל המותגים.

וברור שהפלייסטיישן 3 לא יציג משחקים שחיקים כי הוא, בניגוד לאקס בוקס 360, לא צריך לצאת עוד חודש-חודשיים.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
09/10/2005 01:42:03 #17

אז אולי כדאי שתקרא!אתה יודע שיש אתרים כמו IGN,GAMESPOT

זה לא כל כך קשה...לא צריך להתאמץ...נכנסים ושם כתוב הכל....IGN למשל אמר שהמשחק קמיאו הוא משחק מדהים ובהחלט דור הבא...אז הם לא יודעים על מה הם מדברים נכון?

באמת חוץ מרונן שבטוח שלא יקנה אקס בוקס 360...אין פה אף אחד אחר כמוני שכן יקנה?אנשים תקראו כתבות וחדשות....ותבינו למה אקס בוקס 360 הוא השקעה יותר טובה מפס3!ולא לשכוח םס3 יעלה הרבה-אבל הרבה יותר מאקס בוקס 360....(אלה אם כן הם שוב משקרים ולא יהיה כונן בלו ריי במכשיר...  

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
ציטוט DrKeo
09/10/2005 01:52:03 #18

דבר ראשון לא שמעתי אפילו אדם אחד שאומר שהבוקס יותר חזק מהPS4. אם אני לא טועה אפילו מיקרוסופט לא טוענים שהמכשיר שלהם יותר חזק.

אני ממש התלהבתי מהגרפיקה של גוטם עד שראיתי סרטון של זה רץ. למרות שהמשחק נראה מצויין המנוע פיזיקה של הרס במשחק הוא כל כך נורא, משהו לקוח מה-PSX, אפילו לא מה-PS2. פשוט איום! עוד משהו ראה איך המכוניות מתקמטות במשחק? זה פשוט מודל קבוע שנוצר ברגע שנוגעים באוטו. פשוט איום. מה קרה? חזרנו אחורה בזמן?

PDZ בערך המשחק שהכי מלהיב אותי השנה (אולי חוץ מ-CALL OF DUTY 2 ו-F.E.A.R) אבל עדין אני יכול להריץ את הגרפיקה הזאת על המחשב שלי וזה מעצבן אותי כי תמיד הקונסולות בשנתיים הראשונות של החיים שלהם קרעו את הגרפיקה של המחשב.

דרך אגב, גם המשחק דרקונים של FACTOR 5 וגם THE GETAWAY רצו על הPS3 עצמו ולא היו מרונדרים מראש. אם אני לא טועה היו עוד כמה אבל סלחו לי שאני לא זוכר כבר מי כן ומי לא רץ בזמן אמיתי.

PS3, בוקס 360, רבולושן... למי איכפת בכלל? זה הכל עוד כל כך הרבה זמן.

כל מה שאני יודע שבחודש הקרוב יהיה לי במחשב את call of duty 2, את f.e.a.r ואת age of empires 3. מי צריך כרגע קונסולות?   

-----------------

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
09/10/2005 02:14:14 #19

אז אולי לא קראת...כי יש שאומרים שהאקס בוקס 360 יותר חזר מפס3...

הרוב אומרים שאין הבדל ביניהם!אני מאמין שפס3 ואקס בוקס 360 מחינת ביצועים וכל זה-אותו הדבר!

תראו כל אלו שלא יודעים מה זה אומר דור הבא..אם אתם לא מתהבים מהגרפיקה של אקס בוקס 360-לט תתלהבו מפס3!

ולא...כל הקטעים שאמרת הם CGI...אין הוכחה שהם ריל טיים-שום הוכחה!

פרפקט דארק יכול להיות במחשב?אה...דה!אבל נחש מה...זה לא יהיה!למה?תראה ברור שלמחשב תמיד יהיה כרטיס גרפי יותר טוב...כל חצי שנה יוצא כרטיס כזה!אבל איפה המשחקים?אין!למה?בשביל לשחק במשחקים כאלה צריך לקנות מחשב סופר משוכלל...שעולה לפחות פי 3 מאקס בוקס 360!

ולע אלה שלא התלהבו קחו לינק...יש שם קטעים גדולים באיכות מעולה....הרבה מהם גדולים אבל שווה להוריד...תורידו את 800 מגה של קמיאו ותראו עד הסוף...קבלו..מתנה ממי שכנראה היחידי פה שיקנה אקס בוקס 360...חחחח

http://xboxyde.com/index_en.html

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
ציטוט רונן כאן
09/10/2005 04:24:07 #20

ציטוט: הכותב המקורי alienn8@walla.co.il: בשביל לשחק במשחקים כאלה צריך לקנות מחשב סופר משוכלל...שעולה לפחות פי 3 מאקס בוקס 360!

כמו המחשב שלי   

כרטיס מסך ג'יפורס 7800, מגובה במעבד פנטיום של 3.6 ג'יגה ו-1024 מגה בייט זיכרון די-די-אר 2.

משום מה אני לא מוצא את הקישור של קמאו ששמת.

וזה לא משנה, כי אף אחד לא מזלזל באקס בוקס, אז תפסיק לגונן עליו. בסה"כ אמרנו שהפלייסטיישן 3 יהיה מלהיב יותר בזכות מותגים בלעדיים נחשבים יותר.

עם כל הכבוד לקמאו, הוא נראה לי כמו מחזור של נוסחה ישנה, כמו שהיה סטארפוקס אדוונצ'ר שהיה מלהיב בגרפיקה, אבל משעמם בתוכנו. גרוע ביותר.

ולא ממש התלהבתי מפרפקט דארק זירו, לפחות במובן בגרפי. המודל של ג'ואנה מאכזב מאוד וכך גם של האויבים, מיעוט בפרטים. ממשחק בסגנון הזה אני מצפה שיהיה ריאליסטי מאוד, כמו קיל זון, קול אוף דיוטי, רזידנט אוויל ועוד. בינתיים הוא לא כזה. אני צריך להמתין לסרטוני דיירקט פיד שיתנו הצגה ממצה שלו.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
09/10/2005 09:08:37 #21

נתתי לך כבר לינק לקטעי וידאו איכותים...לא יודע למה אתה לא מצליח להפעיל את הלינק מכיוון שאר האנשים ששלחתי להם את הלינק כן הצליחו...מוזר...

אני לא מגן על האקס בוקס..בכלל לא...אתה זה שמגן בעיקר על נינטנדו וסוני ולא מצליח להקשיב לנקודות חשובות שנתתי...אולי הראש שלך סגור כבר...וזה בסדר.

אבל שוב אנשים תדעו שפס3 יעלה הרבה יותר מאקס בוקס 360-וזה ועד מהפה של סוני עצמה,מפתחים מעדיפים לפתח לאקס בוקס 360 יותר מפני שבפס3 מאוד קשה לתכנת משחקים...בלו ריי עולה היום כ1000 דולר ויש עוד הרבה נקודות שרונן פשוט לא מוכן לשים לב אליהם..וגם אתם ממשיכים לטחון ולא להתיחס לכל הנקודות שרשמתי...

הנה הלינק שוב...

http://xboxyde.com/index_en.html

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
ציטוט Blingbling
09/10/2005 10:10:02 #22

די alien אתה מדבר כמו איזה crackhead של מייקרוסופט,תפסיק לזבל את השכל אנשים פה לא מפגרים.

הדמו של mgs4 ריל טיים,גם הדרקונים 100 אחוז ריל טיים,גם האיגרוף ריל טיים ואני מנחש שהיו עוד כמה ששחכתי.ונחש מה? לפחות כל הסירטונים האלה נראים הרבה יותר טוב ממה שמייקרוסופט הציגה כרגע.האקס בוקס 360 ממש מאכזב,מכשיר שיוצא עוד חודשיים מציג גראפיקה שברובה כבר קיימת על גבי הPC,איך אפשר להתלהב מהדור הבא של MS אם לחבר שלי שגר 10 מטר ממני יש את אותה גירסה של cod2 שרצה באותה איכות? זה פשוט עלוב ועזוב את cod2 אין באמת משהו של האקס בוקס שמשאיר אבק מהPC.

אפילו לפס2 היה סירטון ריל טיים של מגס2 בזמנו שגרם לPC להיראות כמו מגה דרייב והשאיר את כולם פעורי פה.עם הבוקס החדש לבינתיים אין את זה.

דרך אגב אני מאמין שהבוקס 360 עוד יתקדם מבחינה גראפית ויראה דברים ממש יפים,אין ספק בכלל.אבל כרגע כשזה יוצא אוטוטו זה מאכזב וקשה להתלהב ממכשיר שכל היכולות שהוא מראה כבר קיימות.(והמשחקים עם כל הכבוד,גם לא מושכים כרגע)

-----------------

אווטאר
Blingbling
משתמש רגיל
רשום מ- 06/11/2004
ציטוט Menaged
09/10/2005 11:57:27 #23

א. מסכים עם בלינג.
ב. די לז**ן את השכל שהפס3 יעלה הון תועפות. אף אחד לא באמת יודע מה יהיה המחיר הסופי ובכמה יהיה יותר יקר מה-360, שגם מחירה לא כזה זול (400$).

ובקשר לדיון - אני מסכים עם דן ת'כלס. זה די טיפשי לקנות קונסולה בהשקה, או סמוך למועד ההשקה. צריך לתת לה איזה שנה בשוק כדי שיצאו משחקים טובים, המחיר ירד ולמנוע בעיות טכניות.

-----------------

Tell me if you win would it show

In a thousand years who would know

as a million lives come and go

on this same piece of ground

אווטאר
Menaged
משתמש רגיל
רשום מ- 16/11/2003
ציטוט Blingbling
09/10/2005 19:21:40 #24

אני מסכים שצריך לחכות כמה זמן אבל יהיה קשה להתאפק שנה :(

נראה לי שאני לא אעמוד בזה ואני אקנה את הפס3 במחיר השערורייתי שיהיה לה בהתחלה,במיוחד אם יצא PES חדש.

ודרך אגב alien באמת מספיק לזבל בקשר למחיר,זה דווקא אחד מהנקודות החזקות של סוני,בדומה לפס2 שאז DVD היה יחסית יקר וסוני הציעה את זה ביחד עם מכונת משחקים ב300 דולר ככה יהיה ה blu-ray  שאתה טוען שעולה 800 דולר כתוסף למכונת משחקים במחיר הרבה יותר זול ממה שמציעים בשוק (אל תהיה מפגר סוני לא תציע את הפס3 ב 1000 דולר :|),ככה שזה יתרון ולא חיסרון כמו שפאנבוי כמוך מציג את זה.

-----------------

אווטאר
Blingbling
משתמש רגיל
רשום מ- 06/11/2004
ציטוט B-M-X
09/10/2005 19:49:28 #25
פרפקט דארק החדש הולך להיות חרא של משחק

MARK MY WORDS.

הוא נראה הרבה יותר גרוע גרפית מקמיאו(שקיבל לא מעט תשבוחות) והרבה הרבה יותר גרוע מ-ES:O

-----------------

B-M-X
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>קונסולות > אני חושב שהחלטתי
תגובות : 155
עמוד :  מתוך 7
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי: רונן כאן
נכתב ב: 08/10/2005 01:08:56
תגובה אחרונה: 06/01/2006 21:24:35