Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > קונסולות > אני חושב שהחלטתי
תגובות : 155
עמוד :  מתוך 7
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 08/10/2005 01:08:56
תגובה אחרונה: 06/01/2006 21:24:35

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Menaged
09/10/2005 20:04:56 #26
לי אישית אין ממש בעיה להמתין. הצבא יספק לי חברה :/
אני בטח אקנה קונסולה אחרי השירות או לקראת הסוף, נראה כבר.
למרות שהעלת נקודה חשובה... PES

-----------------

Tell me if you win would it show

In a thousand years who would know

as a million lives come and go

on this same piece of ground

אווטאר
Menaged
משתמש רגיל
רשום מ- 16/11/2003
ציטוט Blingbling
09/10/2005 20:15:01 #27

כן קשה לעמוד בפני PES :)

אה כן מה זה ES:O ? :/

-----------------

אווטאר
Blingbling
משתמש רגיל
רשום מ- 06/11/2004
ציטוט B-M-X
09/10/2005 21:48:56 #28
אלדר סקרול ...
:p

-----------------

B-M-X
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט alienn8@walla.co.il
10/10/2005 01:32:56 #29

טוב אני במיעוט פה...כנראה שנתקלתי בחבורה של אנשים שפשוט שונאים את מיקרוסופט...האמת גם אני לא אוהב אותם...אבל מה לעשות אני אוהב את האקס בוקס שלי ואני יקנה (למרות היחידי מפה) אקס בוקס 360...

כנראה אתם לא אחד מ3 מליון אנשים שהזמינו כבר אקס בוקס 360...וכנראה אתם לא מאלו שבחרו במשחק GOW כהמשחק הכי טוב בE3...אתם בטח לא מאלו שמתכנתים משחקים שאומרים שהאקס בוקס הוא יותר טוב בלתכנת משחקים מאשר פס3...וכמובן שלא ראיתם את NBA LIVE 2006 עם גרפיקה מדהימה-ריל טיים!

ויש ועד הרבה נקודות...אבל הי-אתם יודעים יותר טוב נכון?אז "תדעו" תחכו עד לאביב 2006 שאולי אז יצא פס3..תשלמו על המכשיר אני מניח שבשבליכם זה יעלה כ600 דור בלי הארד דיסק...ותהנו...

ואני "לא" יהנה מהשנה הזו ממשחקים מדהימים של הדור הבא...כי אני לא יודע כלום...  

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
ציטוט רונן כאן
10/10/2005 04:46:34 #30

Alien, אל תהיה מעורר רחמים. אף אחד לא מזלזל באקס בוקס, אבל אין ספק שהפלייסטיישן 3 יהיה עדיף בהרבה. אתה לא יודע להתאפק, לכן אתה תקנא מאוד באלו שיקנו את הפלייסטיישן 3 כאשר תצא.

המפתחים טענו גם שהפלייסטיישן 2 קשה מאוד לתכנות, אבל למרות זאת פיתחו עבורה בהמוניהם. והנה, MGS4, דוויל מיי קראי 3 ועוד משחקים אדירים הם בלעדיים ל-PS3, למרות השטויות שאתה מדבר. RE5 אפילו לא בלעדי לאקס בוקס. האקס בוקס 360 היה מת לבלעדיות על משחקים כמו גרנד טוריזמו ומטל גיר סוליד     

חבר'ה, הצלחתי להפעיל את הלף לייף 2 על המחשב שלי. יא ווארדי, איזו גרפיקה! הכרטיס מסך שלי מריץ זאת ללא גמגום! משחק אקשן למופת. אני יחסית בהתחלה, אולי אתן רשמים גם בהמשך.

-----------------

We're smart people, we learn from our mistakes. I will bet you a drink at the bar of your choice, that Revolution will be a very sexy device. - Reggie Fils-Anime

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
10/10/2005 06:43:39 #31

אני לא מעורר רחמים רונן..באותה מידה אם כך גם אתה מעורר רחמים...

אף אחד לא מזלזל?כולם פה מזלזלים ובעיקר אתה...עדיין פה לא היה אחד שאמר שיקנה אקס בוקס 360 חוץ ממני!

לא מבין למה כי יש הרבה שאני מכיר בארץ שכבר הזמינו את המכשיר..והם לא עשירים או דפוקים או "מעוררי רחמים"...שוב אני יגיד..יש לי גם פס2,אקס בוקס וגיימקיוב!

זה לא שאני בא ואומר שסוני חרא ולא שווה לקנות או משהו כזה...

מה שאני אומר בעצם שפס3 ואקס בוקס 360 הם אותו דבר מבחינת טכנולוגיה...לשניהם יש מותגים מעולים משלהם...אבל אתה לא מכיר בזה...הילו מישהו?משחק השנה 2004?המשחק הכי נמכר בשנת 2004?יותר מכל משחק של סוני?נינג'ה גיידן?מת על המשחקים האלה כמו שאני אוהב את DMC וGOW של סוני!

אם אני רוצה-ואני רוצה אני יקנה את 2 המכשירים!

אבל להגיד שלא שווה לקנות אקס בוקס 360 כי הוא לא טוב כמו פס3 לא מבחינת טכנולוגית ולא מבחינת משחקים?!בולשיט...הסיבה היחידה למה פס2 נמכר יותר כי הוא יצא הרבה לפני אקס בוקס!

ועכשיו אתה תראה...שבסופו של דבר אקס בוקס 360 ימכר יותר מפס3 מאותו סיבה!

אבל מבחינת משחקים כל זה הם שווים בעיני...אתה מזלזל באקס בוקס 360 כי הראש שלך סגור ולא רואה את המכשיר המדהים הזה  כמו שצריך רונן...לפחות באקס בוקס 360 כבר ידעו בדיוק מה מקבלים...בפס3-למרות שאני בטוח שיהיה מעולה לא יודעים בעצם כלום...אף אחד לא שיחק בזה עדיין...

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
ציטוט Menaged
10/10/2005 08:54:58 #32
ציטוט: הכותב המקורי alienn8@walla.co.il ב 2005 /10 /10

הסיבה היחידה למה פס2 נמכר יותר כי הוא יצא הרבה לפני אקס בוקס!

ועכשיו אתה תראה...שבסופו של דבר אקס בוקס 360 ימכר יותר מפס3 מאותו סיבה!

עכשיו אתה סתם עושה מעצמך טיפש. בשנה סוני לא מכרה 60-70 מליון יחידות חומרה יותר ממייק'. אנשים קונים קונסולה בגלל משחקים (או לפחות רובם), וכנראה הרוב החזיקו בדעה שלפס2 יש יותר משחקים טובים והם מעוניינים פה. זה הכול.

אני דווקא לא שולל מראש לקנות אף קונסולה, גם לא את הרבולושן וגם לא את ה-360. הפס3 פשוט נראית הכי אטרקטיבית מבחינתי כרגע כי יש שם כל מיני זכיוניות מעניינים כמו MGS שהלוואי ויצא טוב גם הפעם. ל-360 כרגע אין דבר שמעניין אותי. בטח שלא היילו 3.

-----------------

אווטאר
Menaged
משתמש רגיל
רשום מ- 16/11/2003
ציטוט Ender Wiggin
10/10/2005 10:20:33 #33
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /10 /10

חבר'ה, הצלחתי להפעיל את הלף לייף 2 על המחשב שלי. יא ווארדי, איזו גרפיקה! הכרטיס מסך שלי מריץ זאת ללא גמגום! משחק אקשן למופת. אני יחסית בהתחלה, אולי אתן רשמים גם בהמשך.

הצלחת? הוא עשה לך בעיות בהתקנה או משהו כזה?

או שסתם עכשיו התקנת אותו?

-----------------

אווטאר
Ender Wiggin
משתמש רגיל
רשום מ- 07/02/2004
ציטוט רונן כאן
11/10/2005 02:47:14 #34
ציטוט: הכותב המקורי Ender Wiggin ב 2005 /10 /10
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /10 /10

הצלחת? הוא עשה לך בעיות בהתקנה או משהו כזה?

או שסתם עכשיו התקנת אותו?

הצלחתי להפעילו, לשחק בו. לשחק במחשב זה חרא של דבר, גם מבחינת השליטה וגם משום מה הגרפיקה היא פלסטית משהו, משהו בה לא חי כמו במשחקי הקונסולות. למרות שאין עוררין שהגרפיקה בהלף לייף 2 מרשימה מאוד, במיוחד בהשתקפויות. 

יש במשחקי מחשב גם באגים מוזרים. למשל, לפעמים הדמות מביטה למעלה ומסתובבת סביב עצמה במהירות איזה 2 שניות.

ALIEN, לומר שאני מעדיף את הפלייסטיישן 3 זה אומר שאני מזלזל באקס בוקס 360? אל תעשה צחוק מעצמך. שתיהן ראויות ולא ראויות לזלזול, אך הפלייסטיישן 3 יותר.

-----------------

We're smart people, we learn from our mistakes. I will bet you a drink at the bar of your choice, that Revolution will be a very sexy device. - Reggie Fils-Anime

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
11/10/2005 02:55:07 #35
בעיניך רונן הפס3 יותר טוב....למרות שעדיין לא ראית אותו בפעולה,לא יודע כמה יעלה,לא יודע במה כמה האיכות הטכנלוגית יותר טובה או אותו דבר כמו אקס בוקס 360 מכיוון שעד עכשיו אין מספיק מידע לגבי המכשיר-זה לא שאני מזלזל בפס3-אני לא אומר שהוא לא יהיה אדיר..אבל כרגע?כל עוד אנשים לא קיבלו אפשרות לשחק במכשיר-אי אפשר לדעת...רק לנחש...אבל אקס בוקס 360 כבר לא אפוף במסתורין...אנשים שיחקו בו...וכבר כל הקטעים שנראו הם גיימפלי...וכל מי ששיחק במכשיר בין אם זה כתבים,אנשים רגילים-לא חושב שיש אחד שלא אמר שלא נהנה ממנו..או שהוא לא מכשיר הדור הבא לפחות כמו פס3...

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
בקרו בעמוד הבית של TooHuman ציטוט TooHuman
11/10/2005 09:23:55 #36

הבעיה עם ה-Xbox360 היא שאני אישית לא רואה ממש סיבות לקנות אותה. אלו יהיו אותם משחקים כמו הדור הנוכחי עם שיפור גרפי (קל בינתיים, לפי מה שראיתי). מצחיק אותי שהרבה מכותרי ההשקה שלה יוצאים לפלטפורמות אחרות (משחקי EA ו-Take2 ואחרות), מה יניע בן אדם לקנות את NBA2K ו-Xbox360 ב-450 דולר, אם יש לו Xbox בבית והוא יכול להוציא רק 50 על גרסה נחותה מבחינה גרפית, אך שהמשחקיות שלה זהה לחלוטין.

בעיני זה ביזבוז לקנות Xbox360 בהשקה, כיוון שלדעתי אין משחק אחד שמצדיק את הקניה. Pefect Dark Zero עשוי להפתיע, אבל לי אישית ממש קשה לשלוט ב-FPS עם שני ג'ויסטיקים (Geist היה ממש בעייתי, וגם TimeSplitters שמעלה אבק). Kameo נראה מעניין, אך עיצוב הדמויות הנוספות שהיא הופכת אליהן פשוט מגעיל אותי, הן פשוט נראות רע.

לעומת זאת, העתיד נראה מעניין עם Too Human ו-Mass Effect. לצערי הרב Too Human הפך לכותר פעולה בלבד, וכנראה הסירו ממנו את כל החשיבה שהיתה אמורה להתבצע בו, כלומר זה God of War בסביבה מעט אחרת. Mass Effect עשוי להיות טוב, אבל אי אפשר לדעת מתי הוא ייצא ואיך הוא ייצא. אז נחכה.

לגבי ה-PS3. תסלחו לי, אבל זו ממש בדיחה. זה מצחיק לראות שמכל חברות הדור הבא, דווקא סוני לא מסוגלת להשתלט על עצמה. מפתחים, על פי שמועות ברשת עוזבים אותה, והפעם היא לא ברירת מחדל, כי יש להם את מייקרוסופט. לא ראינו עד היום משחק אחד! ותסלחו לי, להראות את סוליד סנייק מכל הזוויות זה לא משחק. בנוסף, הסרטונים שלה לא מייצגים כלום מלבד יכולות המפתחים ליצור סרטון רגיל שלא דורש חישובים, אינטליגנציה וכד'. כרגע ה-PS3 נמצאת במצב הכי גרוע, אך כמובן שבעיני הצרכן לשם יש עדיין כוח, נראה אם סוני תצליח או תשקע.

אישית, אני הולך על הרבולושן. אני לא צריך גרפיקה מדהימה במשחקים שלי, ואם היא חזקה פי 2-3 מהגיימקיוב, מעולה! רק לראות את RE4 מוכפל פי 3 גורם לי לרייר. אני חושב שנינטנדו היא היחידה שבאמת מציגה את הדור הבא, ועובדה שמייקרוסופט וסוני כבר מתחילות לחשוב על פתרונות שידמו את השלט הפשטני. דור מתחלף לא רק בגלל גרפיקה, אלא במשחקים החדשניים שהוא מציע. הקפיצה הגרפית בין הדור הנוכחי לדור הבא תהיה כמעט בלתי מורגשת אצל רוב האנשים, ואם המשחקים נשארים אותו דבר והשליטה זהה, אז מה הטעם להשתדרג?

אני מאמין שכמו שה-PC צולע בימינו, עם שליטה שלא השתנתה כבר 10 שנים, גם הקונסולות של הדור הבא יתחילו להתפורר. לא רק שמשחקים יגיעו אליהם בקצב איטי יותר (הטובים יקחו שנים לפתח), הם גם לא יציעו שום דבר חדש מלבד "וואו", ו-"וואו" לא מספיק כדי לקנות קונסולה חדשה. (לצורך העניין, רבים מכם יגידו "וואו" על iPOD NANO נניח, אבל זה לא באמת אומר שתקנו אותו!).

אלו היו שתי האגורות שלי. אני לא כאן כדי להתווכח, אז הדברים הללו לשיפוטכם.

-----------------

אווטאר
TooHuman
משתמש רגיל
רשום מ- 29/11/2003
11/10/2005 09:44:32 #37

אתה צודק בהרבה דברים אבל לא בכולם...

נתחיל בדבר פעוט-שליטה בגיימפד למשחקים כמו הילו-שיצא היילו כולם לא ידעו איך זה יהיה בפועל..אבל תאמין או לא אחרי תרגול מועט השליטה הייתה מעולה!לא הרגשתי בצורך לשחק בזה עם עכבר ומקלדת...צריך רק להתרגל

בקשר לדוגמאות שנתת למשחקים...אתה צודק לגבי NBA...אבל באותה מידה אתה יכול להגיד...למה לי לקנות כרטיס גרפי מעולה בשביל לראות את כל הפרטים של משחקים כמו דום 3 והאלף לייף 2 שאפשר בהרבה יותר זול לקנות כרטיס מעפן ולשחק בפחות גרפיקה...אתה מבין את הנקודה שלי?

קמיאו הוא משחק מעולה שתדע הגרפיקה מעולה והעצוב הדמויות אה..בעיני טובות..לא הכי טובות מודה אבל זה לא העיקר במשחק...תאמין לי משחק מעולה!PDZ משחק אדיר גם לפי הדעה של אנשים ששיחקו בו בX05 ....רונן ואתה  לא קראתם את הביקורות של אנשים שבאמת שיחקו במשחקים!כולם אהבו את מה שראו...

לגבי פס3 כמובן אתה יודע שאני חושב שאתה צודק ב100 אחוזים ואפילו הזכרת משהו חשוב..כל הקטעים שסוני הציגה-גם אם היו ריל טיים MGS4...הם לא הראו משחקיות כלומר AI ולשחק-שכמובן יש בו עוד תכנותים...כמו שאחד אמר בכתבה שקראתי....בשני המכשירים קל לעשות קטעי ריל טיים מדהימים...אבל איך זה יהיה מבחינת גיימפלי זה משהו אחר...

באותה נקודה אני רוצה להבהיר משהו...אני כן חושב שפס3 יהיה מכשיר אדיר!אבל זה ממש מוקדם!יש עוד הרבה זמן...גם לרבולושין...אבל יש את האקס בוקס 360...ואותו אני קונה...וכן הרבה אנשים שאני מכיר שכנראה לא נכנסים לפורמים אלה...לא יודע למה...  

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
11/10/2005 10:18:50 #38

השליטה הזו עם שני ג'ויסטיקים מסורבלת להחריד. ולדעתי מרתיעה המון אנשים. אני לא שיחקתי ב-Time Splitters בגלל זה, כי לא היה לי כוח להתרגל. יכול להיות שלך זה קל, אז סבבה, אבל צריך יותר מדי תרגול.

יש הבדל מאוד גדול בין קניית כרטיס גרפי לבין קניית קונסולה. אתה לא רק רוצה ש-Half Life ירוץ עם הויזואלים הכי יפים, אלא גם שירוץ! אתה די חייב לשדרג את המחשב כדי שהוא ירוץ, וחלק, בלי בעיות פריימים. הדבר לא זהה על הקונסולות, ההבדל הגרפי במשחקי ספורט בקונסולות הוא מינימלי, ולא, הוא לא מצדיק קנייה של קונסולה חדשה.

לגבי PDZ, ממה שאני קראתי, אני מעדיף לחכות לביקורות. גיימספוט לא ממש התלהבו ממנו. אבל מצד שני, כך גם מהיילו. אז נחכה ונראה. Kameo זה עניין של טעם, העולם נראה נהדר, הגיבורה מצוין, והכל סבבה, אך הדמויות שהיא הופכת אליהן פשוט נוראיות. הם לא חמודות, ולא שנונות, ולא רשעיות, ולא כלום. זה פשוט עיצוב גרוע. בעיני. קראתי עליו רבות, והוא נראה כמו משחק בסגנון נינטנדו. אם RARE עדיין יודעת לייצר כאלה, שוב, נחכה ונראה. אני פשוט חושב שכרגע, לקנות בהשקה זה בזבוז מיותר של כסף, בעיקר לאור העובדה שעוד שנה יצאו המשחקים הטובים יותר.

אני רק מציע לחכות.

-----------------

אווטאר
TooHuman
משתמש רגיל
רשום מ- 29/11/2003
ציטוט Jaymz
11/10/2005 10:47:16 #39
ציטוט: הכותב המקורי TooHuman ב 2005 /10 /11

אני מאמין שכמו שה-PC צולע בימינו, עם שליטה שלא השתנתה כבר 10 שנים, גם הקונסולות של הדור הבא יתחילו להתפורר. לא רק שמשחקים יגיעו אליהם בקצב איטי יותר (הטובים יקחו שנים לפתח), הם גם לא יציעו שום דבר חדש מלבד "וואו", ו-"וואו" לא מספיק כדי לקנות קונסולה חדשה. (לצורך העניין, רבים מכם יגידו "וואו" על iPOD NANO נניח, אבל זה לא באמת אומר שתקנו אותו!).

אני חושב שאתה מתבלבל. הבקר של ה-Revolution הוא ה"וואו" של כל העסק הזה. ואחרי שהשוק הראשוני של מריו טניס יעבור, אני אשוב לשחק Elder Scrolls ו-Civilization עם העכבר והמקלדת הישנים שלי.

-----------------

"I see your Schwartz  is as big as mine"

Jaymz
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
ציטוט Yuber
11/10/2005 11:05:13 #40
Too Human אתה שוב אומר את השטות הזאת, שאי אפשר לחדש בלי לשנות את השליטה. זה כל כך לא נכון.
ויוטיפול ג'ו הוא משחק מקורי לאללה והוא משתמש בשלט רגיל. DMC היה מקורי לאללה (עד שכולם העתיקו ממנו) והוא משתמש בשלט רגיל. וכנ"ל יש אינסוף דוגמאות: גילטי גיר, דיינמייט האדי, סמאש ל-N64, ואלקירי פרופייל, ICO ועוד. כל אלה משחקים מקוריים וחדשניים, ולאף אחד מהם אין שלט מיוחד.

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
11/10/2005 15:42:35 #41

תקראו אנשים...אני מאוד מכבר את האתר הזה הרבה יותר מגיימספוט...זה דעה של אנשים ששיחקו במשחקים..לא אנשים שפשוט מנחשים...(רונן...)...

אז תקראו ותגידו לי...אקס בוקס 360 אדיר או מה?

תקראו!

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
ציטוט Menaged
11/10/2005 18:30:55 #42

אני חושב שאנשים שוכחים פה שהפס3 אמורה לצאת במרץ 2006, מה שבערך מסביר את העובדה למה עדיין אין משחקים שאפשר ממש לשחק בהם.
TGS היה בחודש ספטמבר וזה אומר חצי שנה עד להשקת הקונסולה. מייק' הייתה במצב של 5 חודשים עד להשקה ב-E3 ועד כמה שזכור לי הדברים שהיא הציגה רצו על גרסת אלפא של הקונסולה.

כמו שנאמר לפני - לא צריך שלט חדש כדי לחדש. אפשר לעשות את זה גם עם הגיימפאד הרגיל. אני מסכים שהשלט החדש של הרבולושן אולי יביא לנו כמה משחקים חדשניים, אבל משחקי ספורט ופעולה מגוף שלישי (בטח יש גם עוד), אני לא רואה איך אפשר לשחק בו.

-----------------

אווטאר
Menaged
משתמש רגיל
רשום מ- 16/11/2003
11/10/2005 19:54:48 #43

ידעתי שזה יהפוך לויכוח.

א', החדשנות הגיעה בדור הנוכחי לאור העובדה שבניגוד לקודם היו שני ג'ויסטיקים ולא אחד. סמאש היה כותר ל-N64, והשלט של הנינטנדו64 הכיל בפעם הראשונה ג'ויסטיק אנלוגי. חדשנות מן הסתם באה ממפתחים, אבל כאשר יש לך מפיץ שלוחץ על הראש לפתח משהו דומה...

אני לא חושב שלשלט יש אפקט "וואו" כמו אפקט "הא?!". וכולנו נצטרך לשחק בו. עד עתה, כל, אבל כל המשחקים שהוכרזו לשתי הקונסולות לא מציעים שום דבר חדש.לפחות לא ממה שאני קראתי. שליטה חדשה בשלט חדש תאפשר משחקיות חדשה, כך אפשר לקוות.

-----------------

אווטאר
TooHuman
משתמש רגיל
רשום מ- 29/11/2003
ציטוט FoxHound
11/10/2005 21:36:48 #44
עד כמה שאני זוכר, הפס1 יצא ביפן לפני הנ64, והוא הכיל את הדולאשוק 1.

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
11/10/2005 22:48:28 #45

הדואל-שוק יצא אחרי הנינטנדו64, סוני העתיקו את הג'ויסטיק האנלוגי, ובגלל זה לא היו משחקים לפס1 שניצלו את הדואל-שוק, כיוון שהם פיתחו במחשבה שלהרבה אנשים אין.

-----------------

אווטאר
TooHuman
משתמש רגיל
רשום מ- 29/11/2003
ציטוט Yuber
12/10/2005 01:15:02 #46
ציטוט: הכותב המקורי TooHuman ב 2005 /10 /11

ידעתי שזה יהפוך לויכוח.

א', החדשנות הגיעה בדור הנוכחי לאור העובדה שבניגוד לקודם היו שני ג'ויסטיקים ולא אחד. סמאש היה כותר ל-N64, והשלט של הנינטנדו64 הכיל בפעם הראשונה ג'ויסטיק אנלוגי. חדשנות מן הסתם באה ממפתחים, אבל כאשר יש לך מפיץ שלוחץ על הראש לפתח משהו דומה...

אני לא חושב שלשלט יש אפקט "וואו" כמו אפקט "הא?!". וכולנו נצטרך לשחק בו. עד עתה, כל, אבל כל המשחקים שהוכרזו לשתי הקונסולות לא מציעים שום דבר חדש.לפחות לא ממה שאני קראתי. שליטה חדשה בשלט חדש תאפשר משחקיות חדשה, כך אפשר לקוות.

מה...?
DMC לא היה חדשני בגלל השני ג'ויסטיקים, הוא בכלל לא משתמש בשני ג'ויסטיקים. הוא היה חדשני בגלל מערכת הקרב שלו. גם ויוטיפול ג'ו לא משתמש בשני הג'ויסטיקים ומקורי בגלל דברים אחרים (הסגנון הגרפי, המערכת קרב, הכוחות המיוחדים וכו').

גם סמאש, למרות שכן יש חשיבות לאפשרות האנאלוגית בו, לא מקורי בגלל זה. הוא מקורי בגלל כל הרעיון הכללי של להעיף מזירות וכל היוצא מזה.

והקטע שאם יש מפיץ שלוחץ לפתח משהו דומה, זה כבר משהו אחר, זה לא קשור ליכולות של הקונסולה. למרות שגם אני מחכה לראות מה מאוד מה יעשו עם השלט של הרבולושן, ללא ספק אני יודע שנגיד חברות כמו EA לא ינסו להשתמש ביכולות המיוחדות של השלט ליצירת משהו חדש, אלא פשוט ינסו איכשהו להתאים אותו שיעבוד עם הסדרות ההממוחזרות שלהם.

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט רונן כאן
12/10/2005 04:28:01 #47

עדי, אל תבנה על כך ש-RE5 יופיע על ה'רבולושן', ואם כן יופיע הוא לא יהיה ברמת איכות כפי שיופיע על המתחרות (כן, במשחק כזה יש לגורם הגרפי חשיבות). אבל יש סבירות טובה מאוד שקפקום תביא לרבולושן את המשחק כשהוא מנצל את ייחודיות השלט, זה סביר מאוד. המשחק יכול להתאים לכך מאוד. השלט משמש הן ככלי נשק (מכוונים ויורים, או עם הסכין, מניפים ודוקרים), בעוד שביד שמאל משתמשים באנלוגי לתנועה. זה יהיה מדהים ויעשה צחוק מגרסת המתחרות. זו השערה אישית שלי והיא יכולה לקבל חיזוק בדמות התלהבותה של קפקום מייחודיות ה-DS שלכן היא מביאה לו את RE כשהוא מנצל את המסך מגע.

ועדי ו-Alien... אני לא צריך לראות קטעי גיימפליי ממטל גיר סוליד כדי לדעת שהנה עוד משחק שהולך להיות מופתי. זהו מטל גיר סוליד, ואתו צפויים גרנד ת'ף, טוריזמו, קיל זון ועוד.

אני דווקא קראתי שהמון חברות פיתוח התחילו לפתח לפלייסטיישן 3, אפילו מפתחת DOA הכריזה שהפעם היא לא תיתן תמיכה כמעט בלעדית לאקס בוקס אלא היא תפתח גם לקונסולות האחרות משחקים לא פחות שווים. צפוי לנינג'ה גיידן על ה-PS3 או אפילו איזה משחק DOA3.

יש למישהו את המספר המדויק של מפתחים אשר מפתחים לכל קונסולה? יהיה מעניין להשוות. אם זכרוני אינו מטעני, קראתי שלפלייסטיישן 3 מפתחות יותר.

ו-ALIEN, אתה לא יכול לקבוע שהאקס בוקס אדיר לפני שיש לך מקור להשוואה. אתה בעצמך אומר שה-PS3 לא נחשף מספיק טוב, אז על סמך מה אתה כבר מחליט שאתה הולך על האקס בוקס? אולי תחכה קצת? לפעמים הסבלנות משתלמת, אתה יודע.

אלא אם כן אין לך נכונות להשקיע יותר כסף על מוצר טוב יותר. אני נותן לכך פחות משקל, מצדי לשלם יותר בתמורה לתמורה רבה. הנה, קניתי מחשב יקר מאוד, ואני כבר מתחיל לחסוך לקונסולות הבאות חחחח

ובינתיים, שום דבר שנחשף לאקס בוקס לא מצדיק את קניתו. קמאו אמנם נראה מרהיב, אבל גם סטאר פוקס אדוונצ'ר של אותה חברה נראה כך בזמנו אבל היה משעמם בטירוף. לאור יכולותיה של רר לאחרונה אני די חשדן לגביה. גם PD0 לא הרשים אותי, כי אינו ריאליסטי ומרשים כמצופה מז'אנר זה, כמו הלו, הף לייף 2 ועוד. הוא צעצועי משהו.

אולי היילו 3 ישנה מעט את התמונה, אך משחק אחד עדיין לא מצדיק  את קנייתה של קונסולה. נכון, יהיו לו יותר ממשחק אחד שהם בסדר גודל של קילר אפ, אבל לדעתי למתחרה הגדולה יהיו יותר. מדוע? יש לה הייפ רב יותר, כולם מריחים את הצלחתה. אפילו פורסם באחד האתרים שמנתחי השוק סבורים שסוני תישאר בטופ גם בדור הבא, את זה, ALIEN, מכל החדשות שאתה מביא לנו מהרשת, אתה שוכח לספר. מעניין...

Menaged, מה קרה לך? זה יהיה הכי נוח לשחק בשלט של הרבולושן במשחקים במבט שלישי, וההדגמה המרשימה של מטרויד העידה. מי שאמר שזה היה מרשים מאוד זה לא אני אלא הכתבים שראו. יש פוטנציאל רב בשלט הזה, וזה מתואר בכל כתבה עליו. אפילו המתחרות מפרגנות ורומזות שהן תשקולנה לנסות להביא את השלט שלהן שיבוסס על אותו רעיון. חחחח אז תגידו שלא מעתיקים מנינטנדו   

וברור שניתן לחדש גם בשלט מסורתי, אך יש יותר גמישות וחופש יצירתיות בשלט שהוא לא קונבנציונלי. יש המון תלונות לגבי הדור הנוכחי, שאינו מחדש ומעניין כמו דורות קודמים. הסיבה היא שלחברות המשחקים כמעט נגמר הסוס. פעם בכמה זמן יוצא להן איזה להיט, לאחר אכזבות לא מעטות מהן.

בגלל ניסיונות נואשים לחדש יוצאים להן משחקים ירודים כמו PN03 ו"בילי האצ'ר והביצה הענקית", למרות שהוכח שאותן חברות יודעות להביא משחקים ברמה גבוהה מאוד. זה מוכיח את הקושי בלחדש ולהביא משהו מעניין. יש עוד המון דוגמות לכך.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
12/10/2005 06:59:34 #48

רונן רונן רונן....אמרתי לך ואני יגיד לך שוב...גם אם אקס בוקס 360 היה עולה 50 דולר והיה לו פי 100 משחקים טובים...עדיין היית אומר "אקס בוקס 360 זה קקה"...

ברור שיש לך שטיפת מוח,,,וברור שאתה לא יכול להתנהג לגילך(כי אתה טוען בן 27) אם זה מה שאתה אומר...אבל אני שם *** על מה שאתה אומר כי איתך אני מפסיק להתוכח...אני לא משוחח עם אנשים שמדברים כמו ילדים קטנים...כך שתמשיך להגיד כאן דברים-אני לא יגיב לך יותר.

http://www.mushi.co.il/item.asp?id=2553

איפה כל האנשים ששם כל כך מתלהבים כמוני מהמכשיר?כנראה לא רוצים להתמודד אם ילד כמו רונן...

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
ציטוט Menaged
12/10/2005 12:35:57 #49
רונן, אני לא רואה את עצמי משחק DMC עם השלט של הרבולושן. לא רק מהבחינה שזה יהיה מעייף ומעיק אחרי זמן מה להניף את השלט, אלא כי... זה פשוט בלתי אפשרי

-----------------

אווטאר
Menaged
משתמש רגיל
רשום מ- 16/11/2003
ציטוט רונן כאן
12/10/2005 15:55:53 #50

Menaged, לא דיברתי על DMC, חשבתי שדיברת על משחקי יריות ממבט ראשון כמו מטרויד פריים.

ו-ALIEN, ברור שאם היה לאקס בוקס 360 פי כמה יותר משחקים טובים אז הייתי בוחר בו, בו אל תהיה מוזר. דעתי היא גמישה מאוד וכפי שחשבתי שאקנה את הרבולושן בלבד הנה היום דעתי השתנתה מעט כי אני מתעתד לקנות גם את הפלייסטיישן 3.

ואין לי שנאה כלפי האקס בוקס 360 ואינני שטוף מוח, תפסיק להתווכח כמו ילד קטן. למרות "השנאה העזה" שלי לאקס בוקס 360 כבר אמרתי שהוא יהיה מרשים בזכות עצמו, אבל פשוט לא יהיה כדאי כמו הפלייסטיישן 3, כבד זאת. אתה פשוט מתלהב מהאקס בוקס 360 כי היא יוצאת קודם לכן ואין לך סבלנות לחכות ולראות מה יהיה כדאיותן של הקונסולות האחרות, למרות שיהיה לך קשה להודות בכך.

אני צופה עכשיו בסרטוני MADDEN 06 עבור האקס-בוקס 360, ותהרגו אותי, אבל אינני מבין מה פה הוא הדור הבא. אם לא הייתי יודע, אז  הייתי יכול להתבלבל ולחשוב שמדובר במשחק לאקס בוקס או אפילו הפלייסטיישן 2...

צום קל למי שצם. אני הלכתי לישון. מת מעייפות.

אגב - הף לייף 2 הוא מדהים.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003

כל הפורומים>קונסולות > אני חושב שהחלטתי
תגובות : 155
עמוד :  מתוך 7
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי: Menaged
נכתב ב: 08/10/2005 01:08:56