Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > קונסולות > אני חושב שהחלטתי
תגובות : 155
עמוד :  מתוך 7
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 08/10/2005 01:08:56
תגובה אחרונה: 06/01/2006 21:24:35

נושא מחבר ההודעה
ציטוט alienn8@walla.co.il
12/10/2005 19:50:57 #51

אני לא קונה את המכשיר בגלל שהוא יוצא קודם!

אני יקנה את המכשיר בגלל המשחקים שיהיה לו...והפעם לאומת האקס בוקס הראשון יהיה לו הרבה משחקים שיהיו בלעדיים...

לגבי מאדן לשם שינוי אנחנו מסכימים....חחחחח

המשחק לא נראה דור הבא נקודה!

אבל רונן...ראיתי את הגיימפלי של NBA LIVE 2006?אל תגיד שהגרפיקה של המשחק הזה הוא לא דור הבא...ואם כן..תבדוק את העיניים שלך...

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
ציטוט C.S.A
13/10/2005 09:48:24 #52
כל העניין של הדור הבא מתסכל אותי כי עוד חודש קונים לי ליום הולדת רק את ה-X-Box הראשון עם צ'יפ, ולא יקח הרבה זמן עד שיפסיקו לפתח משחקים לקונסולה הזו ועד שהקונסולה X-Box 360 תצא... בעעעסה...

-----------------

C.S.A
משתמש רגיל
רשום מ- 12/10/2005
ציטוט CodeName_47
13/10/2005 13:06:23 #53

אבל נראה לי שבמקום ה-ps3 אני אקנה למחשב שלי כרטיס מסך טוב יותר וזיכרון.

-----------------

אווטאר
CodeName_47
משתמש רגיל
רשום מ- 03/10/2005
13/10/2005 16:12:00 #54

בלי קשר מה יותר טוב פס3 או אקס בוקס 360...אתה מעדיף להשקיע בכרטיס מסך למחשב?אתה רציני?
באמת..תראה את המשחקים לקונסולות ואת אלו למחשב....למחשב בקושי יוצאים משחקים ואם כן-רובם יוצאים לקונסולות...הדבר היחידי ששולט במחשב הם משחקי אסטרטגיות....

לפי דעתי אתה עושה טעות...

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
בקרו בעמוד הבית של Pozon ציטוט Pozon
13/10/2005 16:20:15 #55
ציטוט: הכותב המקורי alienn8@walla.co.il ב 2005 /10 /13

בלי קשר מה יותר טוב פס3 או אקס בוקס 360...אתה מעדיף להשקיע בכרטיס מסך למחשב?אתה רציני?
באמת..תראה את המשחקים לקונסולות ואת אלו למחשב....למחשב בקושי יוצאים משחקים ואם כן-רובם יוצאים לקונסולות...הדבר היחידי ששולט במחשב הם משחקי אסטרטגיות....

ו-FPSים, משחקי טבלאות (Manager), מולטיפלייר ראוי (זו בעיה רק בארץ מבחינת הקונסולות), משחקי בניה ועוד כמה ז'אנרים משותפים, שמן הסתם יותר מעניינים על גבי קונסולות. שורה תחתונה, ה-PC עדין חי ובועט. בנוהל, עם תחילת דור חדש יגיעו המספידים, אבל הוא עדין כאן, כמכונת משחקים. יקר מהמתחרים, מגושם הרבה יותר, אבל עדין כאן. לא נראה לי שזה ישתנה וזו עדין לא שטות להשקיע במכונה ראויה לגיימר. מה גם, שזה כבר לא יקר כמו פעם. בפעם האחרונה ששידרגתי את המחשב השנה עדין הייתה 2002 ואני עדין משחק בכותרים חדשים בצורה ראויה לחלוטין.

-----------------

אווטאר
Pozon
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט CodeName_47
13/10/2005 16:57:48 #56
ציטוט: הכותב המקורי alienn8@walla.co.il ב 2005 /10 /13

אולי אני עושה טעות,

אבל לפי דעתי כל משחק שיוצא לכל הקונסולות, הוא הכי טוב למחשב, אבל רק אם אותו מחשב הוא חזק.

במחשב חזק המשחק טס על המחשב והגרפיקה יותר טובה מכל הקונסולות.

וחוץ מזה אני פשוט אוהב fps והם הכי טובים ל-pc, וגם המחירים של משחקי ה-pc הם פחות מחצי מהמחירים שיהיו למשחקים של קונסולות הדור הבא.

וחוץ מזה ל-pc יש מבחר משחקים יותר גדול משל הקונסולות.

-----------------

אווטאר
CodeName_47
משתמש רגיל
רשום מ- 03/10/2005
ציטוט רונן כאן
13/10/2005 21:17:26 #57

Alien, אולי יהיו לו משחקים בלעדיים, אבל כמה מתוכם יהיו משחקי חובה?

אתה עושה טעות שהחלטת מראש בלי לחכות ולראות מה יציעו הקונסולות האחרות. אלא אם כן תהיה לך יכולת להשקיע בכל הקונסולות ואין לך דבר יותר חשוב לבזבז עליו את הכסף.

כרגע, אין לי ספק שהפלייסטיישן 3 יציע יותר בלעדיים שהם בגדר משחקי חובה: DMC3, מטל גיר סוליד 4, גרנד טוריזמו, קילר זון, קלנט אנד ראצ'ט ועוד מותגים שסוני זכתה בהם בכבוד. שוב, אפילו מפתחת דד אור אלייב ונינג'ה גיידן הודיעה שבניגוד לעבר היא לא תיתן ייתרון לקונסולה של מייקרוסופט. קראתי שיש מאות מפתחות שמפתחות לפלייסטיישן 3!

גם לאקס בוקס 360 צפויים כמה טובים כמו פרוג'קט גות'ם (כך התרשמתי), היילו 3 (אתה רואה? גם כאן יש ציפייה למרות שלא נחשף עדיין) ועוד כמה, אף אחד מהם לא שייך לרר.

אם לאקס בוקס 360 הייתה בלעדיות על RE5 אז הייתה לו נקודת זכות משמעותית מאוד, אבל גם את זה אין לו. 

Jo-z, בקש מהם לקנות לך את האקס בוקס 360! הוא אוטוטו יוצא, מה הטעם לקנות לך את האקס בוקס הראשון?

אני מת לחשיפה ראשונית של משחקי רבולושן וכמה לפלייסטיישן 3, כמו מריו, סמאש ברוד'רס, מטרויד, רזידנט אוויל 5, טוריזמו ועוד.

בקשר לויכוח קונסולות נגד מחשב: הכרתי רבים שמשחקים במחשב שמודים שהקונסולות מתאימות לכך יותר. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7800 (הכי טוב) ואת המשחק הף לייף 2 שנחשב אחד הכי טובים למחשב בתחום זה. הגרפיקה אמנם מרשימה, אבל השליטה זוועה, במיוחד כשזה נוגע למקלדת. ובמשחקי מחשב מתבררים באגים מוזרים שבמשחקי קונסולות לא נמצא.

אין את הצורך בהתקנה, אין משאבים מוגבלים שיש במחשב (הארד-דיסק), תצוגה גדולה יותר, השליטה טובה יותר, המרחק מהתצוגה ניתן לשינוי ויש יותר משחקים גדולים שהם בלעדיים.

בכל זאת, הף לייף 2 מדהים, רק חבל בשביל שחקני המחשב המושבעים שזהו לא משחק בלעדי למחשב.

-----------------

We're smart people, we learn from our mistakes. I will bet you a drink at the bar of your choice, that Revolution will be a very sexy device. - Reggie Fils-Anime

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Blingbling
13/10/2005 21:42:46 #58

רונן,כשאתה רושם את הבלעדיים הטובים של סוני פעם הבאה תסיר מהרשימה את קילזון שממש לא צבר לעצמו שם טוב וחוץ מטריילר מפוברק לא ראינו כלום,הציפיות ממנו נמוכות,וממש לא מבחינת הגראפיקה(למרות שגם בפס2 הם איכזבו מהבחינה הזאת) אלא הגיימפליי,מדובר במשחק שלפחות ע"פ הראשון-גרוע.לעומת זאת אתה יכול להוסיף את GTA שאם מייקרוסופט לא תשנה את הסטטוס קוו שהמשחק הזה יוצא לקונסולה של סוני ואז אחרי 200 שנה לשאר היא תהיה בבעיה,זה לדעתי הקלף הכי חזק של הדור הבא.

בקשר להף לייף 2,אל תגזים,שוטרים מגוף ראשון זה מחשב נקודה.אולי הרבולושן הולכת לשנות את זה,אבל לבינתיים אין כמו השליטה של מקלדת+עכבר, אני לא מבין מה לא נוח לך זה הכי מושלם שיכול להיות,אולי אתה צריך עוד קצת זמן להתרגל.

בקשר לבילעדיות,אל תצטער על שחקני המחשב,זה יוצא הרבה זמן יחסית אחרי שזה יצא לPC אז אפשר להגיד שזה משחק די בלעדי,זה כמו עם GTA לפס2-אז יופי ששנה וחצי אחרי הפלטפורמות האחרות גם מקבלות את זה אבל למי איכפת? סוני כבר עשתה את המכירות שלה על הכותר הזה,זה כבר לא כזה רלוונטי מבחינתה שהשאר יהנו מהשאריות.ושחקני הפס2 בכלל מסתכלים עליו כזיכרון עמום.

-----------------

אווטאר
Blingbling
משתמש רגיל
רשום מ- 06/11/2004
ציטוט CodeName_47
13/10/2005 21:44:08 #59
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /10 /13

Alien, אולי יהיו לו משחקים בלעדיים, אבל כמה מתוכם יהיו משחקי חובה?

אתה עושה טעות שהחלטת מראש בלי לחכות ולראות מה יציעו הקונסולות האחרות. אלא אם כן תהיה לך יכולת להשקיע בכל הקונסולות ואין לך דבר יותר חשוב לבזבז עליו את הכסף.

כרגע, אין לי ספק שהפלייסטיישן 3 יציע יותר בלעדיים שהם בגדר משחקי חובה: DMC3, מטל גיר סוליד 4, גרנד טוריזמו, קילר זון, קלנט אנד ראצ'ט ועוד מותגים שסוני זכתה בהם בכבוד. שוב, אפילו מפתחת דד אור אלייב ונינג'ה גיידן הודיעה שבניגוד לעבר היא לא תיתן ייתרון לקונסולה של מייקרוסופט. קראתי שיש מאות מפתחות שמפתחות לפלייסטיישן 3!

גם לאקס בוקס 360 צפויים כמה טובים כמו פרוג'קט גות'ם (כך התרשמתי), היילו 3 (אתה רואה? גם כאן יש ציפייה למרות שלא נחשף עדיין) ועוד כמה, אף אחד מהם לא שייך לרר.

אם לאקס בוקס 360 הייתה בלעדיות על RE5 אז הייתה לו נקודת זכות משמעותית מאוד, אבל גם את זה אין לו. 

Jo-z, בקש מהם לקנות לך את האקס בוקס 360! הוא אוטוטו יוצא, מה הטעם לקנות לך את האקס בוקס הראשון?

אני מת לחשיפה ראשונית של משחקי רבולושן וכמה לפלייסטיישן 3, כמו מריו, סמאש ברוד'רס, מטרויד, רזידנט אוויל 5, טוריזמו ועוד.

בקשר לויכוח קונסולות נגד מחשב: הכרתי רבים שמשחקים במחשב שמודים שהקונסולות מתאימות לכך יותר. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7800 (הכי טוב) ואת המשחק הף לייף 2 שנחשב אחד הכי טובים למחשב בתחום זה. הגרפיקה אמנם מרשימה, אבל השליטה זוועה, במיוחד כשזה נוגע למקלדת. ובמשחקי מחשב מתבררים באגים מוזרים שבמשחקי קונסולות לא נמצא.

אין את הצורך בהתקנה, אין משאבים מוגבלים שיש במחשב (הארד-דיסק), תצוגה גדולה יותר, השליטה טובה יותר, המרחק מהתצוגה ניתן לשינוי ויש יותר משחקים גדולים שהם בלעדיים.

בכל זאת, הף לייף 2 מדהים, רק חבל בשביל שחקני המחשב המושבעים שזהו לא משחק בלעדי למחשב.

רק טעות אחת קטנה- ביל גייטס אמר ש-halo 3 ייצא גם ל-ps3,

וזה מאוד יפגע במכירות ה-xbox360 (לפי דעתי).

ובקשר למחשב ולקונסולות, אני עדיין לא יודע כלום, ולא נראה לי שבכלל יהיה מספיק כסף בזמן הקרוב לאחת מהקונסולות, אבל אם אני ישיג כסף, או אזכה בהגרלה או משהו אני אבחר ב-ps3.

-----------------

אווטאר
CodeName_47
משתמש רגיל
רשום מ- 03/10/2005
14/10/2005 00:05:21 #60

רונן מה שכתבת בקשר לטים נינג'ה זה חדשות ישנות...תן לי לתת לך חדשה אחרת שבאה מיוצר דד אור אליו ונינג'ה גיידן...בראיון אחרון אמר היוצר שהיה לו נסיון עם 2 המכשירים ולפי נסיונו-האקס בוקס 360 יותר טוב מפס3!

יותר נכון אמר שהאקס בוקס 350 זה המכשיר הכי חזק שיש-יותר מפס3!

לאקס בוקס 360 יוצאים מהחברה הזו לא מעט משחקים בלעדים חוץ ממשחק המכות!ויש משחק נוסף בלעדי שהם לא נתנו שום פרטים!(נינג'ה גיידן 2?אולי...)

נמאס לי גם לשמוע על המשחקים כמו GTA...אם הית קורא היית יודע שיש משחק מהיוצר המקורי של GTA השם קראקדאון שיוצא רק לאקס בוקס 360!וזה משחק GTA עתידני!ועוד משחק בשם SAINT RAW

להגיד שאין מספיק משחקים בלעדיים לאקס בוקס החדש מאשר לפס3 זה שטות...כי זה פשוט לא נכון...

אבל לפחות שוב אנחנו מסכימים על דבר אחד...לסוני יהיה תחרות גדולה יותר הפעם!

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
ציטוט רונן כאן
14/10/2005 03:03:52 #61

בלינג, העכבר אולי נוח, אבל מה בקשר למקלדת? בהף לייף אתה צריך ללחוץ קונטרול כדי להתכופף, וזה קשה מאוד כאשר אתה משתמש כבר בקלידים W ו-S להליכה. יש לא מעט מצבים שבהם אתה צריך להחליף בין הקלידים במהירות, זה מסורבל ולא נוח בכלל. ויש זמני טעינה ארוכים ומסורבלים ובאגים נוראיים.

ל-PC יש מעט מאוד משחקים בלעדיים שהם באמת שווים. זה פחות רלוונטי עבור איזו קונסולה המשחקים יוצאים קודם, בואו לא נהיה קטנוניים.

Code Name, אתה בטוח שביל גייטס אמר דבר כזה?? אני קראתי שהוא מתכוון להוציא את היילו 3 כאשר הפלייסטיישן 3 יצא, זה הנשק הסודי שלו, אז איך הכריז דבר כזה? אם זה נכון, זה מביש עבור האקס בוקס חחח

ALIEN, הראיתי לך שטים-נינג'ה הולכת לפתח לא פחות גם על הקונסולות האחרות והיא כבר רמזה שאין וודאות שנינג'ה גיידן יופיע על האקס בוקס 360, אז על מה הנך מתווכח?

-----------------

We're smart people, we learn from our mistakes. I will bet you a drink at the bar of your choice, that Revolution will be a very sexy device. - Reggie Fils-Anime

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Jaymz
14/10/2005 08:49:01 #62
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /10 /14

בלינג, העכבר אולי נוח, אבל מה בקשר למקלדת? בהף לייף אתה צריך ללחוץ קונטרול כדי להתכופף, וזה קשה מאוד כאשר אתה משתמש כבר בקלידים W ו-S להליכה. יש לא מעט מצבים שבהם אתה צריך להחליף בין הקלידים במהירות, זה מסורבל ולא נוח בכלל. ויש זמני טעינה ארוכים ומסורבלים ובאגים נוראיים.

אתה כמו אדם שנגע בפעם הראשונה שלו במקלדת. כל תחום ה-FPS התחרותי נמצא על ה-PC, ואף אחד מהשחקנים לא מתלונן שקשה לו להתכופף. אם זה בגלל שזאת פשוט לא בעיה ללחוץ על ה-CTRL או בגלל שאתה מסוגל לשנות את זה לכל כפתור שמתחשק לך.

מסורבל ולא נוח? רוב האנשים השפויים שמשחקים ב-FPSים על קונסולות דואגים לחבר מקלדת ועכבר. בגלל זה התחילו כל הצעקות כש-Bungie הוציאו את התמיכה בהם מ-Halo 2. ואתה יודע מה היתה הסיבה שהם נתנו? זה העניק יתרון על אנשים שאין ביכולתם לחבר מקלדת ועכבר.

באשר לזמני הטעינה והבאגים - "זאת אשמת המחשב הדפוק שלך, אצלי אין שום בעיות" (ע"ע - ברוך הבא לעולם המחשבים.     )

ברצינות, לך תשווה בין הדקה וחצי זמן טעינה של שלב ב-Fable ל-X-Box לעומת ה-4 שניות זמן טעינה לשלב ב-Fable למחשב.

ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /10 /14

ל-PC יש מעט מאוד משחקים בלעדיים שהם באמת שווים.

זה תלוי בטעם שלך. אם אתה אדם של משחקי מחשב, תאמין לי שיש יותר ממספיק משחקים בלעדיים שהם "באמת שווים". אני לא הולך להחליף אותו בקונסולה בשנים הקרובות.

-----------------

"I see your Schwartz  is as big as mine"

Jaymz
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
ציטוט רונן כאן
14/10/2005 22:44:59 #63
 ג'יימס, יש לי מחשב פנטיום 4, מעבד 3.6 ג'יגה הרץ, 1024 מגה בייט זיכרון פנימי של די-די-אר 2, לוח אם AZUS P5WD2 PREMIUM וכרטיס מסך ג'יפורס 7800. לכן אני לא חושב שזו בעיה ב"מחשב דפוק", אז מדוע אני עדיין סובל מזמני טעינה ממושכים יחסית?

אולי כי דרישות המשחק גבוהות מאוד?

שמו קישור לת'רד הזה בעמוד הבית של הקהילות וציטוט שלי על כך שאני בוחר בפלייסטיישן 3 בגלל העצמה הבלתי מתפשרת. הציטוט מדויק, אך חלקי: אני בוחר גם בפלייסטיישן 3 בזכות המותגים החזקים שתמיד אהבתי בפלייסטיישן 2 אך לא יכולתי לשחק, כפי שציינתי בהודעתי המקורית.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Dyson460
17/10/2005 21:04:20 #64

שוב חזרנו ללפני 4 שנים?

ALIEN עזוב אותך חבל לך על העצבים. כל אחד פה אוהב תחברה שעושה לו את זה, לא משנה כמה דפוק המכשיר שלה. אל תנסה לשכנע אנשים שהאקסבוקס הכי טוב כי זה לא בהכרח נכון ולא יתן כלום.

אני בכלל אוהב את סגה והיו להם את הקונולות הכי מעפנות... זה לא שינה לי כלום.

-----------------

Dyson460
משתמש רגיל
רשום מ- 17/05/2005
ציטוט Novril
17/10/2005 21:41:22 #65
המפתח של נינג'ה גיידן בא ואומר "שמעו שמעו נא. אני, בתור אדם שלאקסבוקס פיתח משחקים בלעדיים ולפס2 נתן רק פורטים, יש לי דעה אובייקטיבית לחלוטין ואני קובע שאקסבוקס 360 יותר טוב."

-----------------

אווטאר
Novril
משתמש רגיל
רשום מ- 22/11/2003
17/10/2005 22:51:41 #66

צוחק מי שצוחק אחרון....החדשות האחרונות בנט זה שסוני לא תוציא את פס3 לשוק בשנה הבאה באביב...השמועות אומרות שהמכשיר יצא רק בסוף שנת 2006...וגם אז זה יהיה רק ביפן!אולי זה מסביר למה בתערוכה האחרונה-TGS סוני שיקרה..הרי אמרה שיהיה אפשר לשחק במכשיר ובסוף היה רק טריילרים...אם השמועה נכונה...זה אומר שאו שיש להם בעיה עם המכשיר או משהו אחר...

בנוסף אני מרחם על מיקרוסופט...ישנם כל כך הרבה אנשים שרוצים אקס בוקס 360...שהמפעלים לא יכולים ליצר כל כך הרבה!

זה רק מראה שכבר השנה ימכרו לפחות 3 מליון מכשירים!

כך שכולם פה הם המיעוט...וכן תחכו עד לשנת 2007-אולי לפס3 היקר שלכם!

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
ציטוט The_Phantom
17/10/2005 23:34:15 #67
ציטוט: הכותב המקורי alienn8@walla.co.il ב 2005 /10 /17

צוחק מי שצוחק אחרון....החדשות האחרונות בנט זה שסוני לא תוציא את פס3 לשוק בשנה הבאה באביב...השמועות אומרות שהמכשיר יצא רק בסוף שנת 2006...וגם אז זה יהיה רק ביפן!אולי זה מסביר למה בתערוכה האחרונה-TGS סוני שיקרה..הרי אמרה שיהיה אפשר לשחק במכשיר ובסוף היה רק טריילרים...אם השמועה נכונה...זה אומר שאו שיש להם בעיה עם המכשיר או משהו אחר...

בנוסף אני מרחם על מיקרוסופט...ישנם כל כך הרבה אנשים שרוצים אקס בוקס 360...שהמפעלים לא יכולים ליצר כל כך הרבה!

זה רק מראה שכבר השנה ימכרו לפחות 3 מליון מכשירים!

כך שכולם פה הם המיעוט...וכן תחכו עד לשנת 2007-אולי לפס3 היקר שלכם!

אתה מדבר שטויות :|

יופי, אז נצטרך לחכות, אז מה? אז עדיף שהם ידחו וישקיעו עוד ויתקנו באגים וכאלה מאשר שיוציאו את הקונסולות מוקדם ויגלו בעיות איתן. כאילו שמישהו גם קונה את הקונסולה בתאריך ההשקה ולא מחכה \:

חוץ מזה, שבשביל רזי 5, דמס4 ומגס4 שווה לחכות הרבה, ובשביל המשחקים של ה360 אני לא מוצא סיבה לחכות, למרות שכל אחד וטעמו האישי.

-----------------

אווטאר
The_Phantom
משתמש רגיל
רשום מ- 19/07/2005
17/10/2005 23:56:21 #68

בדבר אחד אתה צודק-כל אחד וטעמו האישי..

אבל למה להעליב?טיפש?מה כולכם פה ילדים קטנים שאוהבים להעליב?תרגעו עם זה ומייד!
תאמין או לא רזידנט 5 מגיע גם לאקס בוקס 360!

מטל גיר סוליד זה לא משחק שאני עצמי אוהב...וזה טעמי האישי

המשחק שאני כן אוהב זה DMC ואני מחכה לשחק בו בפס3...אני לא אומר שפס3 לא יהיה טוב או מעולה...אני רק אומר שסוני שיקרו כבר לא מעט לגבי המכשיר ואני לא חושב שזה דבר יפה לעשות..שיהיו כנים וזהו!

אתה לא מתלהב ממשחקי אקס בוקס 360?ראית אותם בכלל?את כולם?קמיאו?PGR3?פרפקט דארק?קרקדאון?סיינט ראו?גירס אוף וור המדהים?!ויש עוד!

אולי אתה וכל השאר פה לא נותנים סיכוי למכשיר ולא תקנו אותו אבל לי זה לא משנה מה הדעה של חבורה של אנשים שיודעים רק להעליב...אותי מעניין שלפחות 3 מליון אנשים יקנו עוד השנה את המכשיר!אותי מעניין שרוב באתרים מרוצים מהמשחקים בעיקר IGN שאני מאוד אוהב...ותאמינו לי...כל מה שפ3 יכול לעשות גם אקס בוקס 360 יכול ואפילו יותר....כרטיסי מסך של ATI תמיד היו יותר מהירים מאלו של NVIDIA....והיה להם מהירות נמוכה...כך שההבדל שיש-50 מגה הארץ בין שני הכרטיסים של המכשירים לא אומר כלום לגבי ביצועים!

ושוב כולם תראו שהפעם במרוץ הקונסולות אקס בוקס 360 ינצח את פס3....אני מוכן להתערב על זה עם מי שיש לו אומץ!

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
ציטוט The_Phantom
18/10/2005 02:03:41 #69

1) כן, ראיתי את משחקי ה360 והם לא הלהיבו אותי כלל וכלל. אם יש משחק שבטח יצא ל360 שאני ארצה, זה יהיה נינג'ה גיידן, אבל חוץ מזה, נאדה.

2) מתי קראתי לך טיפש? :|

אמרתי שאתה מדבר שטויות

3) איך אתה יודע שהיא תנצח? בינתיים, בסקרים שנערכו הרבולושן שעוד לא נחשפה בזמנו עלתה על ה360 . הרבה יחידות נמכרו כי יש עליה כבר מידע ופרי אורדרים בכל האתרים, יכול להיות שיהיה אותו מצב עם הפס3כשיהיה לה פרי אורדר. מוקדם מדי מכדי לדעת.

תראה, כל אחד יקנה לפי טעמו האישי. יש גיימרים שאוהבים את משחקי האקס בוקס ויאהבו את ה360, יש שיאהבו את כותריו של הפס2 (שלדעתי מצוינים) שיקנו את הפס3, ויש את אוהבי משחקי הנינטנדו והגיימקיוב, שיקנו את הרבולושן (שאתה חייב להודות שיש לה שלט שולט)

4) תקשיב, זה מוכח עובדתית שה360 תהיה קצת יותר נחותה גרפית מהפס3. אין בזה שום דבר רע, תהיה לה גרפיקה מצוינת בכל מקרה, ואת ההבדלים יראו רק בטלוויזית HD.

5) כל הויכוח הזה קצת טיפשי ולא יגיע במילא לשום מקום. זה כמו להתווכח על מה יותר טוב : "שניצל או המבורגר". העניין פה הוא טעם, וכל אחד וטעמו האישי.

כל הויכוח הזה חסר טעם כי בעצם, עד שהכל לא יגיע לחנויות ונוכל לראות איך כל משחק ומשחק, אין על מה לדבר.

אני חושב שאני אוותר על הדור הבא למשך איזה שנה-שנתיים עד שהוא ירד במחיר באופן די משמעותי ופשוט ישקיע בDS  (שאין לי ואני כל כך רוצה!!1 זה חזק ממני!!!11) X:

-----------------

אווטאר
The_Phantom
משתמש רגיל
רשום מ- 19/07/2005
ציטוט Dyson460
18/10/2005 12:47:52 #70

ה360 נחותה גרפית מהפ3 קצט יותר מדברים שיראו רק ב HD..   הטריילר הזה של מטל גיר מתקדם בהרבה ממה שרואים על ה360(אם זה באמת יראה ככה..)

ואני לא מבין מה אתה כל כך מתלהב מ PDZ, כולם בנתיים רק קוטלים אותו ואומרים שהוא ביינוני לחלוטין.  יש ל360 הרבה משחקים יחסי איכותיים בהשקה אבל בו נודה לעמינו שאף אחד לא מתקרב לאיזה קילר אפ כמו הילו...  השקה די מזכירה את ההשקה של הפס2  - שום קילר אפ  אבל הרבה משחקים נחמדים.

-----------------

Dyson460
משתמש רגיל
רשום מ- 17/05/2005
18/10/2005 16:44:16 #71
צודק במליון אחוזים!חוץ מדבר אחד....מבחינה גרפית שני המכשירים אותו דבר...כל מה שאתה הבאת זה דוגמא של טריילר..שוב מדגיש-טריילר של מטר גיר!ובכן תשווה את אה...טריילר של מטר גיר לטריילר של רזידנט איוול5 (כן אני יודע שזה גם יהיה בפס3!) שהוא ריל טיים באקס בוקס 360 ולא תראה הבדל!

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
ציטוט PT
18/10/2005 17:47:19 #72

הפס3 וה360 זה אותו קראפ שראינו בדור הזה, רק שהקראפ הרבה יותר ריאליסטי הפעם - יאי!
בתור אחד שדבוק לדיאס שלו גם אי-שם בדרום הארץ, 5 ק"מ מהגבול עם מצרים, הדבר היחיד שמעניין אותי זה השליטה של הרבולושן מאשר כל הגרפיקה של הדור הבא.

ד"א, שמתי לב שב"חידושים" של נינטנדו בדיאס וברבולושן, היא פשוט הביאה דרך מעולה לשלוט בFPSים על פלטפורמות ששלטו בהם גרוע עד הלום.

-----------------
אומרים שאני מורעל... אז הנה...

אווטאר
PT
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Skully ציטוט Skully
18/10/2005 20:25:23 #73
ציטוט: הכותב המקורי PT ב 2005 /10 /18

בתור אחד שדבוק לדיאס שלו גם אי-שם בדרום הארץ, 5 ק"מ מהגבול עם מצרים, הדבר היחיד שמעניין אותי זה השליטה של הרבולושן מאשר כל הגרפיקה של הדור הבא.

לא הייתי מתגאה בזה. :<

..

אבל אתה יודע שאני חולה עליך.    

-----------------

אווטאר
Skully
מנהל הפורום
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט PT
18/10/2005 21:04:49 #74
ציטוט: הכותב המקורי Skully ב 2005 /10 /18
ציטוט: הכותב המקורי PT ב 2005 /10 /18

לא הייתי מתגאה בזה. :<

..

אבל אתה יודע שאני חולה עליך.    

נראה אותך מוצא משהו יותר טוב לעשות בנוהל שבת (חוץ מלישון, אבל גם לזה יש גבול מסוים)

-----------------
אומרים שאני מורעל... אז הנה...

אווטאר
PT
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
18/10/2005 23:34:33 #75

ALIEN, מדוע העיכוב הזה של הקונסולה מוכיח שהיא טובה פחות? להפך, יהיה יותר זמן להתארגן אליה, כלכלית.

אולי המון הזמינו מראש את האקס בוקס 360 אבל זה לא מוכיח דבר כי תמיד יש התלהבות גדולה מאוד לקראת קונסולה חדשה (היה בטוח שהתלהבות דומה ואפילו יותר גדולה תהיה זמן קצר לפני שיגור הפלייסטיישן 3). זכור איזו התלהבות עצומה הייתה בימים הראשונים של שיגור הדראימקאסט והנינטנדו 64, אבל זה לא עזר לקונסולות האלה לנצח. להזכירך, הפלייסטיישן הראשון לא הצליח בימיו הראשונים, המגמה השתנתה בהמשך חייו.

המבחן האמתי הוא כיצד יימכרו הקונסולות במשך הזמן, האם ההתלהבות תדעך או תישאר כפי שהיא או תתעצם. בינתיים האנליסטים מהמרים שגם בדור הבא הקונסולה של סוני תהיה עם ידה על העליונה.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003

כל הפורומים>קונסולות > אני חושב שהחלטתי
תגובות : 155
עמוד :  מתוך 7
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי: alienn8@walla.co.il
נכתב ב: 08/10/2005 01:08:56