Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > קונסולות > אני חושב שהחלטתי
תגובות : 155
עמוד :  מתוך 7
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 08/10/2005 01:08:56
תגובה אחרונה: 06/01/2006 21:24:35

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Yuber
28/10/2005 16:51:06 #126
בחייכם להגיד שקווייק 4 ואייג' אוף אמפיירס 3 הם משחקים טובים?
אייג' אוף אמפיירס 3 הוא 2 טיפות מים כמו ה-AOE הקודמים, ובהתחשב בעובדה שגם ככה המשחקים הקודמים היו RTSים ממוחזרים חסרי מחשבה זה הופך את AOE3 לממוחזר בריבוע. אני לא מבין למה קוראים למשחק הזה בכלל "אסטרטגיה" שכל מה שצריך לעשות זה לייצר כמה שיותר חיילים כמה שיותר מהר.

וקווייק 4... חחח מאיפה להתחיל? לקחו את אחד ממליוני ה-FPSים שקיימים שהם בדיוק אותו דבר, הדביקו טקסטורות שונות ושיפרו את הגרפיקה וקראו לזה "משחק חדש". יש מעט מאוד FPSים שהם באמת "משחק חדש" ולא דום 1 עם שיפורים גרפיים.

ובקשר ל-CIV4, אני בטוח שזה משחק טוב מאוד אבל בתור אחד שחרש מאוד על CIV2 ו-3, אני לא חושב שיש מספיק שינויים משמעותיים כדי שזה ימכר אותי שוב, ובמיוחד כי את הבעיות הכי גדולות בסידרה שמעתי שהם לא תיקנו.

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט רונן כאן
28/10/2005 17:52:25 #127

Alien, תפסיק להשלות את עצמך. ה]וטנציאל שקיים בבבקר של הרבולושן הוא לא אותו פוטנציאל (עאלק) שקיים בשטיח הריקוד. שמים וארץ בין מגוון השימושים שניתן לעשות בשניהם. איך השטיח ייעל את המשחקיות במשחקי יריות? ויש עוד הרבה דברים ששטיח לא יכול לעשות, וגם אם היה ניתן ליישם אותם בו אז זה היה תמוה שמנצלים זאת באמצעות שטיח. חחח

קרא מה שמפתחים שמבינים יותר ממך וממני אומרים על הבקר. תראה לי התלהבות דומה לגבי השטיח או האיי-טוי שייעודם מוגבל מוד ביחס לבקר הבא של נינטנדו. זהו בקר שמוגדר כאחד שמסוגל לשנות את האופן שבו אנו חושבים על משחקים. 

לא רק שההתלהבות אינה מוגזמת, אלא היא מעט מאוד ביחס למה שמגיע לבקר. אפילו אני לא מסוגל להעריך זאת נכונה, אני אצטרך להתנסות בכך, וכאשר ייחשפו כותרים ושימושים מלהיבים על הבקר, אז ההתלהבות רק תגבר. בינתיים אני מבסס את דעתי גם על אותם מפתחים שאמרו שהתלהבו לשמוע על הבקר אך זה היה כלום לעומת ההתלהבות שבאה להם לאחר שהתנסו בו.

DrKeo, חחחחח, הכרטיס מסך לבדו עלה לי 3,000 ש"ח. המוכר שאל אותי אם אני רוצה ללכת על הטופ, עניתי "כן" חחחח. רציתי להיות בטוח שאני אהיה מוכן לכל משחק שלא יבוא.

מה זה UT2007? אנריל טורנמנט? המממ לא מת על אנריל, קוויק ודומיהם, גם דום 3 משעמם. הוא יהיה המשחק הכי דורש?

ואם אהבת אתת הדיניות בתוספת של HL2 אז בטח אהבת את הדינמיות של FEAR. צפיתי בסרטונים והתרשמתי מאוד. לגביו שאלתי האם המשחק קצר, לא HL2 שלטעמי הוא ארוך. אני אשמח מאוד אם תספר לי עוד על המשחק, אני שוקל ברצינות לקנות אותו. הוא נראה מדהים, גם המבקרים מהללים.

ואם אנחנו כבר בענייני המלצות, אילו משחקי מירוצים הכי מומלצים למחשב? נסה לדרג זאת ברשימה של חמישה.

בקשר לחדשה על מועד שיגור הגיימקיוב: אם הוא ישוגר לא הרחק מאפריל 2006 אז זה אומר שהוא ישוגר די בסמוך לפלייסטיישן 3, וזה אומר שאנו נקבל חשיפה אדירה של משחקי הרבולושן בהרבה לפני תערוכת E3 הבאה. אבל, אנחנו מכירים את נינטנדו, לטוב או לרע, ואני מהמר שיהיו צפויים עיכובים בשיגור הקונסולה הבאה שלה. קשה לי להאמין שהמערכת ומשחקיה תהיה מוכנה כבר בחודשים הקרובים.

ולהערכתי ה'רבולושן' תצליח יותר מהגיימקיוב. זאת אם נינטנדו תעמוד בהבטחתה להביא לנו משחק מריו הולם ועוד משחקי להיט כפי שהיא ידעה להביא עבור הנינטנדו 64 שהיה מגושם להחריד אך הצליח יותר בזכות העובדה שזו נינטנדו!

בעבר, לפני שיגור הגיימקיוב, הערכתי שהגיימקיוב יצליח יותר מהנינטנדו 64 אך ביססתי זאת על ביצועיה של נינטנדו עם הנינטנדו 64 מבחינת רמת משחקים. עם הגיימקיוב אין ספק שהיא נכשלה מלהביא את אותה הרמה, ובגלל הצלע הזו שהייתה חסרה במשוואה שלי, לכן ההערכה שלי התבדתה. לכן ציינתי לעיל שהרבולושן תצליח רק אם נינטנדו תלמד מהטעות הזו ותשקיע יותר.

בזכות רמת משחקים עם גיימפליי ייחודי ובזכות החדשנות המרגשת כל-כך (ובזכות המחיר הנוח, כמובן, והיכולת להוריד עשרות משחקי נינטנדו ישנים), אין לי ספק שהקונסולה הזו תהיה הצלחה אדירה. לנינטנדו יש את הנוסחה הנכונה.

ג'יימס, חיקוי יפה שלי, כמעט לא הבדלתי בינך לבין המקור    

וראיתי את WAR OF GOD על הפלייסטיישן 2 של חבר שלי. בהחלט מרשים, הייתי קונה אותו אם הייתי בעליה של הקונסולה. אמנם עההוא נראה לינארי בטירוף ולאחר שמתרגלים אליו הוא ממוצה מהר מאוד. כך התרשמתי.

פנטום, צא מהקוביה. אז נכון, אין C סטיק, אבל החלופה המוצעת היא טובה בהרבה, יעילה בהרבה וחדשנית בהרבה, אז מה זה בכלל C סטיק?? ניתן ליישם עם השלט הזה כל מה שהציע ה-C סטיק ואף יותר מכך.

וגם אני מצפה מאוד לחשיפה של המשחקים, אין לי ספק שילהיבו אותי אף יותר ויגרמו לך ולעוד כמה להתחיל לפתח אמונה 

-----------------

We're smart people, we learn from our mistakes. I will bet you a drink at the bar of your choice, that Revolution will be a very sexy device. - Reggie Fils-Anime

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
28/10/2005 18:12:55 #128
ציטוט: הכותב המקורי DrKeo ב 2005 /10 /28

דרך אגב, היום הולדת שלי קרב ובא עוד שבוע וחצי ולכן הגיעו כמה וכמה משחקים חדשים לשולחני (בעלה של אחותי חזר אתמול מארה"ב   ).

אז אם מעניין משהו לשמוע חוות דעת על Quake 4 או F.E.A.R (למרות שאת השני עדין לא פתחתי) אז בכיף.

איזה תקופה טובה להיות גיימר של PC, ביחוד אם אתה חובב FPS להתחשב בעובדה שcall of duty 2 יצא עכשיו וגם החבילת הרחבה של HL2 יוצאת עוד חודש (בעצם  age of empires 3 וגם סיביליזציה 4 יצאו עכשיו אז לאו דווקא חובב FPS).

ומי אמר שה-PC מת? נראה לי שבחודש האחרון והחודש הבא יצאו ויצאו למחשב יותר killer apps מאשר לכל אחת מהקונסולות בשנה וחצי האחרונות.

חוץ מ- Civ אני מסכים עם כל מה שאמרת.
ואני גם משחק ב- FEAR ו- QUAKE 4 בימים אלה, אבל FEAR ממש ממש כיף בסינגל, כל קרב שם טעות אחת קטנה ואכלת אותה עם בזבוז של medkits בכמות מטורפת, אבל אחלה אקשן.. לא זוכר כזה דבר בשום משחק אחר :)

-----------------

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט רונן כאן
28/10/2005 20:21:56 #129

מערכת גיימספוט בחרה את המשחק הזה כאחד הכי טובים בכל הזמנים, לטעמה.

נו, נינטנדו.

-----------------

We're smart people, we learn from our mistakes. I will bet you a drink at the bar of your choice, that Revolution will be a very sexy device. - Reggie Fils-Anime

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Jaymz
28/10/2005 20:24:46 #130
ציטוט: הכותב המקורי Yuber ב 2005 /10 /28

אייג' אוף אמפיירס 3 הוא 2 טיפות מים כמו ה-AOE הקודמים, ובהתחשב בעובדה שגם ככה המשחקים הקודמים היו RTSים ממוחזרים חסרי מחשבה זה הופך את AOE3 לממוחזר בריבוע. אני לא מבין למה קוראים למשחק הזה בכלל "אסטרטגיה" שכל מה שצריך לעשות זה לייצר כמה שיותר חיילים כמה שיותר מהר.

לא שיחקת באף אחד מהמשחקים בסדרה הזאת, אה? אין עוד דרך להסביר את כל השטויות שרשמת הרגע.  

ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /10 /28

מערכת גיימספוט בחרה את המשחק הזה כאחד הכי טובים בכל הזמנים, לטעמה.

נו, נינטנדו.

זה כיף להיזכר בימים הטובים, אה?

נו, נינטנ-מי?

-----------------

"I see your Schwartz  is as big as mine"

Jaymz
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
ציטוט Menaged
28/10/2005 20:38:16 #131
תפסיק לז**ן את השכל כבר רונן.
כל היום חופר על כמה שהמפתחים מתלהבים, ועוד רגע גומרים מהשלט.
אז יש פוטנציאל, יופי לו. להמון דברים יש פוטנציאל או היה פוטנציאל.

"לא רק שההתלהבות אינה מוגזמת, אלא היא מעט מאוד ביחס למה שמגיע לבקר".
זה בכלל היה מגוחך

-----------------

Tell me if you win would it show

In a thousand years who would know

as a million lives come and go

on this same piece of ground

אווטאר
Menaged
משתמש רגיל
רשום מ- 16/11/2003
ציטוט Yuber
28/10/2005 21:22:35 #132
ציטוט: הכותב המקורי Jaymz ב 2005 /10 /28
ציטוט: הכותב המקורי Yuber ב 2005 /10 /28

לא שיחקת באף אחד מהמשחקים בסדרה הזאת, אה? אין עוד דרך להסביר את כל השטויות שרשמת הרגע.  

יש לי את 1 ו-2 מקוריים וגם שיחקתי בהרחבה של 2
את 3 ראיתי קצת אצל חבר, וממה שראיתי וקראתי זה בדיוק אותו RTS ממוחזר כמו הקודמים

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט FoxHound
28/10/2005 23:21:45 #133
בתור אחד שסיים את AOE3 היום בצהריים, אני יכול להעיד שהמשחק לא כל-כך דומה לקודמיו. רק מערכת עיר-הבית והמשלוחים לבדה שינתה את פני המשחק בצורה מדהימה.

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט The_Phantom
29/10/2005 02:55:11 #134

פנטום, צא מהקוביה. אז נכון, אין C סטיק, אבל החלופה המוצעת היא טובה בהרבה, יעילה בהרבה וחדשנית בהרבה, אז מה זה בכלל C סטיק?? ניתן ליישם עם השלט הזה כל מה שהציע ה-C סטיק ואף יותר מכך.

וגם אני מצפה מאוד לחשיפה של המשחקים, אין לי ספק שילהיבו אותי אף יותר ויגרמו לך ולעוד כמה להתחיל לפתח אמונה 

כמו שכבר אמרתי, אני לא אוכל לשפוט לפני שאשחק עם השלט. אני רק מקווה שהמחיר של הרבולושן לא יהיה כל כך יקר כמו של הפס3, ואני כבר רוצה שיראו לנו תמונות\סירטונים ריל טיים של משחקים, מעניין אותי לדעת איך המשחקים נראים, ואילו משחקים יהיו, כמובן - איך הם ינצלו את השלט. נקווה לטוב.

ויש לי *המון* אמונה ברבולושן ובנינטנדו, אני גם בטוח שהמשחקים שיצאו יהיו מעולים, אני מצפה למטרואיד פריים 3 בעיקר, זה יהיה שולט עם השלט החדש! יהיה מגניב אם יהיה תוסף שיתלבש על היד כמו התותח של סאמוס ובעזרתו תכוון, אבל זה יראה טיפשי X:

-----------------

אווטאר
The_Phantom
משתמש רגיל
רשום מ- 19/07/2005
ציטוט DrKeo
29/10/2005 21:50:53 #135

DrKeo, חחחחח, הכרטיס מסך לבדו עלה לי 3,000 ש"ח. המוכר שאל אותי אם אני רוצה ללכת על הטופ, עניתי "כן" חחחח. רציתי להיות בטוח שאני אהיה מוכן לכל משחק שלא יבוא.

מה זה UT2007? אנריל טורנמנט? המממ לא מת על אנריל, קוויק ודומיהם, גם דום 3 משעמם. הוא יהיה המשחק הכי דורש?

ואם אהבת אתת הדיניות בתוספת של HL2 אז בטח אהבת את הדינמיות של FEAR. צפיתי בסרטונים והתרשמתי מאוד. לגביו שאלתי האם המשחק קצר, לא HL2 שלטעמי הוא ארוך. אני אשמח מאוד אם תספר לי עוד על המשחק, אני שוקל ברצינות לקנות אותו. הוא נראה מדהים, גם המבקרים מהללים.

ואם אנחנו כבר בענייני המלצות, אילו משחקי מירוצים הכי מומלצים למחשב? נסה לדרג זאת ברשימה של חמישה.

כן, UT2007 זה אנריל טורנמנט. לא קשור אם אתה בן אדם של הסגנון או לא, המשחק רץ על המנוע unreal 3.0 שהוא המנוע הפופולארי ביותר בדור הקרוב (gears of war, unreal 3, unreal tournament 2007, turok ועוד רבים וטובים בדור הבא כולל רבים ממשחקי ה-XBOX 360) והוא אחד משלושת המנועים הכי מתקדמים שראיתי (יחד עם project offset ו-war devils).

ככה שאם אתה מריץ את UT2007, אתה מריץ את כל מה שבא לך להריץ בזמן הקרוב.

רק התקנתי את FEAR לא מזמן אז לא יצא לי לשחק בו חוץ מאשר בדמו. אבל מה שעשה לי את המשחק (לפחות בדמו) היה האינטלגנציה והצורה שבא אויבים מוצאים את הדרך שלהם בעולם. בחיים לא ראיתי משהו כזה.

אם חשבת ש-HL2 ארוך אז FEAR לא יאכזב אותך. למרות שלא גמרתי את המשחק, אני יודע שהוא ארוך יותר מHL2.

לדעתי FEAR הוא המשחק עם הגרפיקה הכי מתקדמת כרגע ולכן כדי לך לבדוק את הדמו לפחות (הסרטים כל כך לא מיצגים את המשחק. לא בגרפיקה וביחוד לא במשחקיות. הדמו יפוצץ לך את המוח) כדי לראות למה המחשב שלך באמת מסוגל...

בקשר למשחקי מרוץ, כדי לך לבדות את flatout. לדעתי גרסת ה-PC פשוט מצויינת. הרבה זמן לא נהנתי ממשחק מרוץ על המחשב כמו ב-flatout. רק חבל שהוא טיפה ריק מתוכן. אין יותר מדי מה לעשות ולאיפה להתקדם (אולי התרגלתי לפינוקים בסדרת גראנד טוריזמו ו-burnout revenge   ).

חוץ מזה יש את כל הרגילים של הקונסולות שיצאים גם על המחשב כמו סדרת need for speed.

-----------------

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
ציטוט רונן כאן
30/10/2005 07:45:00 #136

Menaged, אני מתלהב כי אני יכול, וכי יש על מה. הפוטנציאל הוא עובדה.

פנטום, אני מסכים אתך.

DrKeo, תוכל להסביר באיזה מובן האינטליגנציה המשובחת מתבטאת?

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Orphaned
30/10/2005 23:42:20 #137
להמון דברים יש פוטנציאל, גם לדיאס, אבל ראית משחק שממש משתמש במסך מגע או בשתי המסכים בצורה יוצאת דופן? לא, אה?

כי ככה זה, לשלט של הרבו אולי יש פוטנציאל ענק, אבל זה מאוד קשה לממש את זה. עד שלא ממשים את זה, אין סיבה להתלהב יותר מדי. גם לוירטואל-בוי היה המון פוטנציאל, והמון דעות חיוביות לפני שיצא, אבל מה קרה בסוף?

בנוסף, זה שהמון מפתחים ואנשים בתעשייה מתלהבים לא אומר הרבה בכלל. אני בספק אם כל אלו ששיבחו את השלט באמת ישתמשו בו באחד המשחקים שלהם לרבו, אם בכלל יהיה כזה.

בקיצור, עד שלא חושפים את המשחקים שיישתמשו בשלט אין סיבה להתלהב, זה מיותר לגמרי ולא מבוסס.

-----------------

Orphaned
משתמש רגיל
רשום מ- 14/04/2005
ציטוט רונן כאן
31/10/2005 02:28:01 #138

Orphaned, בטח שיש: מריו (מיני גיימס), קירבי, יושי, מטאוס ועוד עושים אחלה שימוש במסך מגע, ובכל אופן, הבקר של הרבולושן הוא מהות אחרת ויאפשר גמישות גבוהה יותר של שימוש מאשר המסך מגע של הדיאס. יש אינספור כתבות מרשימות שמסבירות כיצד, אפילו המפתחים הבכירים מתלהבים, אז שאני לא אתלהב?

טוב, תפסיקו לז**ן את השכל ולהיות פאתטים, אתם תקבעו לבן-אדם ממה להתלהב? יש לי זכות להתלהבות.

DrKeo, התברר ששמו לי כרטיס מסך GT במקום GTX שקניתי. הם היום יִדעו אותי בקשר לכך. הם נמנעו מלשים את ה-GTX משום באג שהיה בו. נאמר לי שביום שלישי הם יחליפו לי לכרטיס שקניתי, בתוספת כונן פלופי (על חשבונם) והחלפת מארז למארז בצבע שקניתי, הכסוף. עכשיו, שאלתי היא: מה ההבדל בין GT ל-GTX ברמה הביצועית? עד כמה ההבדל גדול ביניהם?

תודה!

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט DrKeo
03/11/2005 00:52:07 #139
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /10 /30

Menaged, אני מתלהב כי אני יכול, וכי יש על מה. הפוטנציאל הוא עובדה.

פנטום, אני מסכים אתך.

DrKeo, תוכל להסביר באיזה מובן האינטליגנציה המשובחת מתבטאת?

תן לי לתאר לך סצנה שקרתה לי.

שני חיילים רצו לכיווני במסדרון צר, אני זרקתי רימון לכיוונם ונסגתי לאחור.

שמעתי זעקת רימון בקשר, האחד הלך לאחור והשני נעלם לו לאיזה פתח.

הרימון מתפוצץ ללא נפגעים. החייל שנשאר איתי במסדרון מתחיל להתקדם לכיווני, אני יורה עליו כאשר שנינו ללא מחסה. החייל תופס את ארון הספרים אשר צמוד לצד המסדרון ומפיל אותו כך שצידו העליון נשען על הקיר הנגדי, הוא מתכופף מאחורי הארון (שעכשיו נמצא במצב אלכסוני) ויורה ממנו (והחיילים לא מציצים שוב ושוב באותו מקום כך שאין מה להשתמש בשיטה העתיקה של לכוון כל הזמן לאיפה שהראש היה בפעם האחרונה בגלל שהוא כבר לא יציץ משם יותר כדי לא לחטוף כדור).

אחרי שהחייל ראה שנסגתי לאחור הוא השטחת, זחל מתחת לארון (להזכיר שהארון עומד על צידו באלכסון), התרומם למצב כריעה, וזרק עלי רימון.

אני המשכתי לסגת (אחרי פגיעת רימון לא ספטית במיוחד) ואז החייל השני תפס אותי מהצד, הוא אגף אותי ממסדרון המקביל. בוא נגיד שלא הייתי בין החיים כדי להמשיך לספר.

אבל זאת רק דוגמה, החיילים שם כל כך איטיליגנטים. הם מאגפים, זורקים רימונים מתי שצריך (הדבר הכי מפחיד ב-f.e.a.r זה לקחת מחסה, אין לך מושג מאיפה הרימון/חייל יצוץ לך) יודעים לעבוד יחד כאשר אחד מחפה על השני, יודעים מת ללכת אחורה ולהתחבה, מתי לברוח, מתי להתקדם, איך להשתמש בסביבה ולהתנועעה בה בחוכמה (לשים יד על מעקה ולזנק מעליו עם הרגלים, לזחול מתחת למכשולים, להשתמש בדלתות/סולמות/חפצים בעולם/חבלים). אין מקום שהאויב לא יכול להגיע אליך. באמת אין איפה להתחבא.

פעם אחת נלחמתי נגד חבורה, גרמתי להם לסגת לחדר אחר ואז התחבאתי להם בצללים (והמשחק הזה מתבסס בצורה כבדה על אור וצל אבל לא אפל מדי כמו DOOM3). באמת שלא פחדתי ככה במשחק כמו באותו רגע שחיכיתי להם. לא היה לי מושג מה הם יעשו, לא היה לי מושג איך הם יגיבו. באמת הרגשתי שאני שם עם הרובה ביד ואין לי מושג מה האויב עושה או חושב כמו שקורה בדרך כלל במשחקים כי הם מתנהגים תמיד באותו אופן.

קראתי על האינטליגנציה שלהם לא מזמן, המפתחים אמרו שכל פעם שהמצב משתנה החיילים מחשבים מחדש טקטיקות פעולה חדשות. כלומר אם החייל בא להסתער עליך ואתה זורק רימון או משנה את המיקום למיקום אסטרטגי יותר אז הוא ישנה את הטקטיקה.

עזוב, אין לי מה לז**ן לך במוח ככה שעות על האינטליגנציה שלהם, תוריד את הדמו ותראה בעצמך את ההבדל ממשחקים אחרים.

אם אין לך חשק להוריד את הדמו (די כבד אם אני זוכר נכון) אז רק תקרא את הכתבה הבאה ואז נראה אם אין לך חשק לשחק במשחק:

F.E.A.R

הכתבה באה מהאתר הכי אמיתי עם הביקורות הכי טובות ועם ההבנה הכי טובה בFPS ברשת. באמת האתר היחיד שלא מושפע מהייפ. היחיד שקטל את דום 3 (שכולם שבחו אותו, כנראה שגרפיקה והייפ מסנוורים) ואת black&white.

-----------------

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
ציטוט DrKeo
03/11/2005 01:02:48 #140
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /10 /31

Orphaned, בטח שיש: מריו (מיני גיימס), קירבי, יושי, מטאוס ועוד עושים אחלה שימוש במסך מגע, ובכל אופן, הבקר של הרבולושן הוא מהות אחרת ויאפשר גמישות גבוהה יותר של שימוש מאשר המסך מגע של הדיאס. יש אינספור כתבות מרשימות שמסבירות כיצד, אפילו המפתחים הבכירים מתלהבים, אז שאני לא אתלהב?

טוב, תפסיקו לז**ן את השכל ולהיות פאתטים, אתם תקבעו לבן-אדם ממה להתלהב? יש לי זכות להתלהבות.

DrKeo, התברר ששמו לי כרטיס מסך GT במקום GTX שקניתי. הם היום יִדעו אותי בקשר לכך. הם נמנעו מלשים את ה-GTX משום באג שהיה בו. נאמר לי שביום שלישי הם יחליפו לי לכרטיס שקניתי, בתוספת כונן פלופי (על חשבונם) והחלפת מארז למארז בצבע שקניתי, הכסוף. עכשיו, שאלתי היא: מה ההבדל בין GT ל-GTX ברמה הביצועית? עד כמה ההבדל גדול ביניהם?

תודה!

כמה דוגמאות

quake 4:

86 FPS GTX

73 FPS GT

farcry

90 FPS GTX

78 FPS GT

IL2 (סימולטור)

86 FPS GTX

80 FPS GT

HL2:

88 FPS GTX

82 FPS GT

BattleField

81 FPS GTX

64 FPS GT

DOOM 3

70 FPS GTX

62 FPS GT

כל ההשוואות ברזולוציה של 1280X1024 עם כל ההגדרות על מקסימום עם X4AA ו-X8AF

כמו שאתה רואה, הוא יותר חזק ברוב המשחקים בין 10 ל 20 אחוז פחות או יותר.

-----------------

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
ציטוט רונן כאן
04/11/2005 04:01:41 #141

וואו, בקשר ל-FEAR, זה מרשים מאוד! אני חייב לקנות את המשחק.

אגב, היכן אוכל להוריד את הדמו? יש לי קישור?

אז ההבדל בין ה-GT ל-GTX מתבטא ברזולוציה? באיכות תמונה?

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט alienn8@walla.co.il
04/11/2005 04:42:09 #142

אין מה להגיד...פיר הוא משחק מעולה!

אה...כן...לא שמעתם?אותה חברה שעשתה את פיר סיימה סוף סוף את המשחק כונדיים לאקס בוקס 360!זה המשחק הראשון שהזדהב למכשיר!ולפי מה שראיתי המשחק הזה הרבה יותר מגניב מפיר...

אז מי אמר שאין משחקים מקוריים ומעולים למכשיר?רונן....אם זה לא משחק מעולה...אז גם פיר לא משחק מעולה...

אני כבר לא יכול לחכות לדצמבר...אקס בוקס 360 יהיה שלי!  

-----------------

alienn8@walla.co.il
משתמש רגיל
רשום מ- 08/10/2005
ציטוט DrKeo
04/11/2005 06:56:01 #143
ציטוט: הכותב המקורי alienn8@walla.co.il ב 2005 /11 /04

אין מה להגיד...פיר הוא משחק מעולה!

אה...כן...לא שמעתם?אותה חברה שעשתה את פיר סיימה סוף סוף את המשחק כונדיים לאקס בוקס 360!זה המשחק הראשון שהזדהב למכשיר!ולפי מה שראיתי המשחק הזה הרבה יותר מגניב מפיר...

אז מי אמר שאין משחקים מקוריים ומעולים למכשיר?רונן....אם זה לא משחק מעולה...אז גם פיר לא משחק מעולה...

אני כבר לא יכול לחכות לדצמבר...אקס בוקס 360 יהיה שלי!  

כן, אני מחכה לקונדם. אני לא מבין למה הוא יוצא למחשב רק עוד כמה חודשים ולבוקס הוא יוצא ישר בשיגור, בטח סגה קבלו הרבה כסף ממיקרוסופט אה? :)

אני אישית לא יודע איך יצא המשחק כי הצוות של FEAR לא עבד עליו (לפי מה שהבנתי זה אותו צוות של NOLF ו-NOLF2).

ורונן, ההבדל הוא לא ברזולוציה או באיכות תמונה.

מדובר באותו כרטיס רק עם מהירויות שעון גבוהות יותר ולכן בערך ב-15% מהיר יותר. אין הבדל גרפי.

-----------------

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
ציטוט רונן כאן
04/11/2005 16:48:44 #144

Dr. Keo, אז למה זה טוב? סלח לי על בורותי חחח

אליאן, FEAR שולט, אקס בוקס הוא קקה.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט DrKeo
06/11/2005 17:09:27 #145
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /11 /04

Dr. Keo, אז למה זה טוב? סלח לי על בורותי חחח

אליאן, FEAR שולט, אקס בוקס הוא קקה.

פשוט כמו שזה נשמע, אם הכרטיס חזק יותר הוא מסוגל להריץ משחקים טוב יותר. מהר יותר, לא מקרטע.

דרך אגב, Quake 4 רץ כמו טוסיק של תינוק על המחשב שלי באיכות אולטרה. אני לא מאמין שהוא בן 3 וחצי שנים   

-----------------

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
ציטוט israeli_redneck
06/12/2005 09:54:53 #146

בתור מי שמגדיר את עצמי כ- Consumer whore אני יודע שסביר ביותר שאני יקנה את 3 הקונסולות. אני לא מוכן לוותר על משחקים שאני יהנה מהם.

מה שכן, סביר שאני יחכה למאסה קריטית של משחקים לרסולושן, שכן מכוותי כבר פעמיים רצוף עם החרק של נינטנדו.

-----------------

אווטאר
israeli_redneck
משתמש רגיל
רשום מ- 18/05/2004
ציטוט רונן כאן
07/12/2005 01:48:47 #147

במקרה רגיל, הייתי מחכה עם הרכישה של ה'רבולושן' מאחר שגם אני מאוכזב מהגיימקיוב, למרות שעדיין נהניתי ממנו. אבל, בזכות עלותו הנמוכה, התאימות לאחור למשחקי הגיימקיוב שיש לי, בזכות הערך הנוסטלגי (הורדת משחקים ישנים) ובזכות האמונה שלי בבקר של ה'רבולושן' וביכולת של נינטנדו לנצל אותו באופן מרהיב, היא מספיקה לי כדי לקנות את המוצר ביום השיגור.

אני לא צריך עשרות משחקי קילר בשנה, הרי יש דברים יותר חשובים להוציא את כספי עליהם. לכן בכל זאת, אני לא מתלונן מאוד על ביצועי הגיימקיוב בהיבט הזה, ואני מאמין שהקונסולה הבאה תהיה מעניינת יותר ומפתיעה, ולו רק בזכות השלט.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט DrKeo
09/12/2005 15:12:35 #148
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2005 /12 /07

במקרה רגיל, הייתי מחכה עם הרכישה של ה'רבולושן' מאחר שגם אני מאוכזב מהגיימקיוב, למרות שעדיין נהניתי ממנו. אבל, בזכות עלותו הנמוכה, התאימות לאחור למשחקי הגיימקיוב שיש לי, בזכות הערך הנוסטלגי (הורדת משחקים ישנים) ובזכות האמונה שלי בבקר של ה'רבולושן' וביכולת של נינטנדו לנצל אותו באופן מרהיב, היא מספיקה לי כדי לקנות את המוצר ביום השיגור.

אני לא צריך עשרות משחקי קילר בשנה, הרי יש דברים יותר חשובים להוציא את כספי עליהם. לכן בכל זאת, אני לא מתלונן מאוד על ביצועי הגיימקיוב בהיבט הזה, ואני מאמין שהקונסולה הבאה תהיה מעניינת יותר ומפתיעה, ולו רק בזכות השלט.

דוגרי, אני מחכה לרבולושן רק משתי סיבות. משחקים בגוף ראשון וזלדה. למען השם אני חייב להניף את החרב של לינק באויר! (למרות שזה נשמע יותר מעייף ממסיבת אוננות של 5 שעות).

-----------------

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
ציטוט אורח
10/12/2005 21:11:42 #149
טוב אז ככה האקס בוקס לא יותר טוב מי פיסי 3 כי רזולוציה של הפיסי3 יותר גבוה תיראו אתם יש דברים שבאקס בוקס יותר טובים ויש דברים דבפיסי 3 דברין יותר טובים אבל גרפיקה זה של סוני 3 תיראו http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1985-x-x-x

-----------------

אורח
משתמש רגיל
רשום מ- 12/10/2004
ציטוט אורח
12/12/2005 05:46:59 #150
צריכים שינוי?עכשיו זה הזמן לתת למזל לרדוף אחריכם...כל מה שצריך לעשות זה להכנס לאתר www.gate2luck.area.co.il ולהוסיף תגובה קצרה.עוד מאפשר לכם האתר לקדם עניינכם לקראת הגשמתו תוך חתימה בספר האורחים באתר.לא מאמינים?כנסו,תגיבו ותיווכחו !
אל כל אלו המחפשים את השינוי בחייהם...כולי תקווה שחלומותיכם יתגשמו,עכשיו שתעברו בשער למזל לבטח תקדמו את מזלכם פי כמה.אבקשכם לשים לבכם לכך שמשאלותיכם צריכות להיות טהורות בכדי שיתגשמו.השער אינו מאפשר לאלו הרוצים בחטא לקיים רצונם דרכו.אינכם נדרשים לכל מחויבות או תשלום בעבור המעבר בשער.עלו והצליחו ! ! !

-----------------

אורח
משתמש רגיל
רשום מ- 12/10/2004

כל הפורומים>קונסולות > אני חושב שהחלטתי
תגובות : 155
עמוד :  מתוך 7
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי: Yuber
נכתב ב: 08/10/2005 01:08:56