אני לגמרי מסכים עם מה ש-Weasel רשם פה. אין ספק שהאירופאי עדיף, גם כי הוא יריץ משחקים מכל איזור וסרטים שימכרו בארץ, וגם כי יהיה לך עליו ביטוח אם תקנה אותו בישראל. בכל מקרה, יצא לי להסתובב בדיוטי פרי של נתב"ג לפני חודש וחצי בערך, וזכור לי שהמחיר של ה-PSP היה מאוד מאוד כואב. לא זוכר עד כמה, אבל אני מעריך שבסביבות ה-2000 ש"ח לא יהיה מוגזם - החראות מוכרים את זה בחבילות, כמו שנאמר כאן (ואתה יכול לסמוך על ישפאר לדפוק לך מחיר בשמיים גם לקונסולה לבדה).
----------------- " When I was a young man Sometimes I'd wonder What happened to time when it passed Then one day I found out That time just lands in prison And there it is held fast"
אני לגמרי מסכים עם מה ש-Weasel רשם פה. אין ספק שהאירופאי עדיף, גם כי הוא יריץ משחקים מכל איזור וסרטים שימכרו בארץ, וגם כי יהיה לך עליו ביטוח אם תקנה אותו בישראל. בכל מקרה, יצא לי להסתובב בדיוטי פרי של נתב"ג לפני חודש וחצי בערך, וזכור לי שהמחיר של ה-PSP היה מאוד מאוד כואב. לא זוכר עד כמה, אבל אני מעריך שבסביבות ה-2000 ש"ח לא יהיה מוגזם - החראות מוכרים את זה בחבילות, כמו שנאמר כאן (ואתה יכול לסמוך על ישפאר לדפוק לך מחיר בשמיים גם לקונסולה לבדה).
זה עולה 2000 בדיוטי פרי? מוזר בארץ זה עולה לא רחוק, ההפרש לא צריך להיות עצום?
הייתי בדיוטי פרי לפני חודש, והחבילה שהם מכרו עלתה 415$. אני די בטוח שזאת הייתה ה-value pack, אבל כמו שאני מכיר את הדיוטי פרי זה גם יכול להיות החבילה הבסיסית.
והנה השאלה שלי, לגבי משחק ברשת - הנושא לא סגור אצלי
במידה והצלחתי למצוא נקודת רשת בארץ,האם אני יכול לשחק עם אנשים בעלי PSP שונה? (מכשיר אמריקאי נגד מכשיר אירופאי) האם אני יכול לשחק מול אנשים עם גרסת משחק שונה?
זה עולה 2000 בדיוטי פרי? מוזר בארץ זה עולה לא רחוק, ההפרש לא צריך להיות עצום?
לא מוזר ולא נעליים, המחירים בדיוטי פרי לא תמיד זולים יותר מאשר בחנויות רגילות בארץ (בחלק מהמוצרים גם יותר יקרים). המחירים שאסף ציין כמה הודעות אחרי נשמעים לי מתאימים.
----------------- " When I was a young man Sometimes I'd wonder What happened to time when it passed Then one day I found out That time just lands in prison And there it is held fast"
אני מוכר גיימקיוב כחדש !!! יש בחבילה:6 משחקים,שלט פלטינה,שלט שחור,כריטס זכרון,מכשיר נינטנדו גיימקיוב,כל החיבורים לטלוויזיה,ופרי לואדר(דיסק שאפרשק לשחק עם משחקים מכל האזורים )..
מי שמעוניין שיפנה אליי במסנגר או בדואר האלקטרוני : idogold5@walla.co.il