We're smart people, we learn from our mistakes. I will bet you a drink at the bar of your choice, that Revolution will be a very sexy device. - Reggie Fils-Anime
ציטוט: הכותב המקורי alienn8@walla.co.il ב 2005 /10 /12יפה רונן..כל הכבוד...תגובה מעולה של אחד בן 27 עם מוח של ילד בן שנתיים..."זה קקה"....יפה..באמת...לרגע חשבתי שאתה אדיוט...
חחחח ואחר כך עוד אומרים שאני כבד מדי
אני לא חושב שהאקס בוקס 360 הוא קקה, והרי כתבתי את דעתי עליו כמה פעמים בעבר (הוא יהיה טוב בהחלט). כתבתי זאת הפעם כי ידעתי שבחור כמוך ייקח בכבדות הערה חסרת טעם זו כאילו פגעתי באמא ואבא שלו. תגובתך הבכיינית הזו לא ממש מוכיחה שאתה בחור חכם ובוגר גם כן.
טוב, היום יום כיפור, אז אני מתנצל אם אי-פעם פגעתי בך. נמשיך לקלל ולחסל זה את זה אחרי הצביעות של היום הזה.
צום קל וחיים טובים.
-----------------
We're smart people, we learn from our mistakes. I will bet you a drink at the bar of your choice, that Revolution will be a very sexy device. - Reggie Fils-Anime
רונן וכל האחרים אולי שתדעו שאני אתאיסט-אני לא חוגג חגים וכל זה...
רונן אני לא נעלב כל כך מהר...אם הייתי נעלב הייתי אומר את זה...בלי קשר כבר אמרתי בICQ....אתה תראה שאקס בוקס 360 ינצח את פס3 בסופו של דבר...נחכה ונראה...
נחכה ונראה, אבל אין ספק שהפעם צפויה תחרות קשה יותר עבור הקונסולה של סוני.
ואני לא מגדיר את עצמי אתאיסט, למרות שלא מקפיד בחגים. בכיפור הייתי צם מגיל 10, עד לפני שנתיים. השנה אפשר לומר שצמתי, נרדמתי לפני כיפור עד לאחר שיצא חחחח
-----------------
An interesting thing happened on the way to speak with Team Ninja head Tomonobu Itagaki -- Ninja Gaiden 2 could not be confirmed as an Xbox 360 title. Long assumed to be headed to Microsoft's next-gen system, it seems either Team Ninja isn't ready to make the 360 destination official or Gaiden 2 is secretly being developed for PS3 or Revolution.
הצוות כבר הכריז שהיא לא תתמוך בקונסולה של מייקרוסופט כמו בעבר.
-----------------
רונן מה שכתבת בקשר לטים נינג'ה זה חדשות ישנות...תן לי לתת לך חדשה אחרת שבאה מיוצר דד אור אליו ונינג'ה גיידן...בראיון אחרון אמר היוצר שהיה לו נסיון עם 2 המכשירים ולפי נסיונו-האקס בוקס 360 יותר טוב מפס3!
יותר נכון אמר שהאקס בוקס 350 זה המכשיר הכי חזק שיש-יותר מפס3!
לאקס בוקס 360 יוצאים מהחברה הזו לא מעט משחקים בלעדים חוץ ממשחק המכות!ויש משחק נוסף בלעדי שהם לא נתנו שום פרטים!(נינג'ה גיידן 2?אולי...)
נמאס לי גם לשמוע על המשחקים כמו GTA...אם הית קורא היית יודע שיש משחק מהיוצר המקורי של GTA השם קראקדאון שיוצא רק לאקס בוקס 360!וזה משחק GTA עתידני!ועוד משחק בשם SAINT RAW
להגיד שאין מספיק משחקים בלעדיים לאקס בוקס החדש מאשר לפס3 זה שטות...כי זה פשוט לא נכון...
אבל לפחות שוב אנחנו מסכימים על דבר אחד...לסוני יהיה תחרות גדולה יותר הפעם!