Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > קונסולות > מה עובר על נינטנדו?
תגובות : 473
עמוד :  מתוך 19
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 09/02/2006 00:39:59
תגובה אחרונה: 26/04/2006 15:25:15

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Evil Venom
09/02/2006 00:40:00 #1

לאחר שהייתי נוכח לביצועיה המפליאים של קונסולות ה-Xbox 360, כשהיא מחוברת למסך 54 אינץ' DLP ב-High Definition 1080i או 780p (המכשיר ומקלט הטלוויזיה אינם שלי), ולאחר משחקי מולטיפלייר מהנים ב-Perfect Dark Zero ו-DOA4, אה, וגם לאחר חרישה מרובה על התכנים של ה-Xbox Live, החלטתי לשוב לסצינת משחקי הוידיאו, ממש בקרוב. אז כמובן שהתעדכנתי והתעדכנתי, ויש נושא שפשוט לא מפסיק להטריד אותי. מה לעזאזל נינטנדו עושים?

החבר'ה מנינטנדו בנו מתכון מושלם לפשיטת הרגל של התאגיד בן מאה השנים המדובר. קונסלות הרבולושן הולכת להתאפיין באלמנטים שנראים ביזארים, אך במהרה מתגלים כהרי אסון. נראה שמר רג'ינלד פילס אימה או וואטאבר השם שלו, וחברתו הנכבדת פרין קאפלן, עוד מגוננים על כל הפאשלות האלה, כאילו שיש להם ברירה. אז מפיו של סאטורו איוואטה, בואו נראה איך הורסים מורשת שלמה!

(המאמר הבא נכתב בציניות על מנת להמחיש עד כמה נינטנדו מטומטמים. מוגש בחסות הר ברוקבק).

איך לנצח במלחמת הדור-הבא?

1. באונליין שמים דגש על משחקים שיצאו בין 1986 ל-1996 - עזבו אתכם מהיילו, מטרויד פריים או אפילו רזידנט איוול. אני הולך להוציא מאות דולרים על זלדה 2: ההרפתקאה של לינק. כן, זה מה שאני רוצה. זה מה שכל גיימר רוצה, זה לא ברור? מה לנו וללדרוס אנשים, גברת פאקמן תמיד הייתה מושא אהבתו של הגיימר הטיפוסי. שלא נדבר על סטריט פייטר, ממש לא נמאס ממנו. אין לו הרבה גרסאות, ממש לא. בכלל, לא רציתם תמיד לשחק מולטיפלייר בדונקי קונג קאנטרי? האם נינטנדו אמרו שיהיה אפשר להוריד בכלל סרטונים, קבצי מולטימדיה או דברים אחרים? לא, ממש לא. לא צריך, זה בסדר!

2. מורידים את הכונן הקשיח ומחליפים אותו בכרטיסי זיכרון של SD - זה נורא חכם. הרי, למה לעזאזל שארצה כמה ג'יגות טובות במכשיר הקטן והחמוד שלי? עדיף כל פעם למחוק משחקי סופר נינטנדו שאני מוריד, זה גם ככה לא טוב לאכסן יותר מידיי. בוא נראה, כרטיסי SD מגיעים היום רק ל2 ג'יגה, כאשר כרטיס בן ג'יגה אחד עולה 80 דולר. משתלם מאוד! רוב הגיימרים מסוגלים להרשות לעצמם כרטיס אחד כזה, כי הוא בערך 150 אחוז יותר יקר ממשחק. אז אם בשירות האונליין הגיימרים יצטרכו להוריד דמואים (שרובם תופסים 500 מגה בייט ומעלה), זאת אומרת שיהיה מקום רק לדמו או שתיים על הכרטיס. ואיפה נאכסן שמירות, משחקי סופר נינטנדו, משחקי נינטנדו 64 או אולי בכלל סרטים ומולטימדיה? וואי, שיחקתם אותה. האמת שמאחורי הנתון הזה יש סיפור עצוב. מסתבר שלנינטנדו ופנאסוניק יש ברית מיתולוגית, ובין השניים נחתם הסכם שפנאסוניק ייצרו את כונן ההארדיסק לרבולושן. בסוף הוחלט להשתמש ב-SD, הפורמט של פנאסוניק, על מנת לקדם את הפורמט. חכמים נינטנדו!!

3. רק עד 480p - עזבו אתכם מדפיניציה גבוהה, לא מעניין אף אחד. אנחנו רוצים להישאר ב640 על 480, למעשה, זה מסתדר עם המשחקים ל-NES לא רע. זה הולם אותם. למה שהגיימר הממוצע ירצה לראות תמונה חדה, מדהימה, מלוטשת ומושלמת להפליא? חוצמזה, 480p זה בערך איכות דיוידי, זה כבר יותר טוב ממה שהיה פעם, אז למה להתלונן? בזמן שמיקרוסופט כבר הפגינו את יכולותיהם המרהיבות, הדגש שלנו הוא לא על גרפיקה, אלא על שלט הדיוידי של הרבולושן. מאוד הגיוני.

4. אין חיבור Ethernet - בשביל מה צריך חיבור ישיר לראוטר כמו שיש לאקסבוקס? עדיף שהגיימר ירוץ לקנות מתאם לחיבור ה-USB ושיתפלל אם בכלל זה יעבוד. לא יותר טוב?

5. ליין מדהים של משחקים מאוד מקוריים - נינטנדו הבטיחו הפעם שהליין שלהם יהיה מאוד מקורי. משחקים כמו מטרויד פריים 3, סופר סמאש בראדרס אונליין, מריו פארטי אונליין, סופר מריו חדש ועוד הרבה כוכבים של נינטנדו.

6. לא חוזרים על טעויות שוב פעם - נינטנדו, בדור הקודם, התעסקה במשחקים שטותיים. הפיכת זלדה לתינוקי בעיני רבים, מריו סאנשיין היה שם עליז למדיי, ופיקמין לא השאיר מקום לספק. התאגיד היפני סבר שאם תהיה בלעדיות על סדרת רזידנט איוול, המוניטין יעלה. כמובן שהוא צנח יותר ויותר. אז הפעם נינטנדו לא מתעסקים רק במותגים שטותיים. רגע, מה היה בסעיף 5? טוב נו, הם בטח לא מסתמכים על מותג אימה בלעדי והם מתכננים משהו. כבר ציינתי ש-Silent Hill יוצא בבלעדיות רק לרבולושן?

7. המכשיר אינו סובב סביב גימיק - שימו לב, הייחוד של הרובלושן הוא סוג חדש של מציאות מדומה. אפשר יהיה לשלוט בדמויות על ידי שלט דמוי דיוידי,שעל גביו מושתלים חיישנים שמודדים את המרחק מן המסך אל השחקן ואת תנודות השלט. כן, זה הולך להיות תחליף למטאל גיר סוליד, אני בטוח.

8. המעריצים עדיין יכולים לצפות לחברות צד ב' הנהדרות של ימי העבר - כן נו ברור. רגע, רייר עזבו. סיליקון נייטס גם עזבו. LEFT FIELD נטשו גם כן. שנייה, מי נשאר. החברה האלה של Intelligent Systems וערבי אחד בשם KUJU. גדול.

9. הזלדה שחיכינו לו כל כך הרבה זמן מגיע לרבולושן - אחרי שהגיימקיוב מת, היה הכי הגיוני להביא את הזלדה הבא כבר לרבולושן. נינטנדו ממשיכים לדחות ולדחות, ואנחנו כבר מסיקים שהדבר אכן נעשה. לא, טעינו. הוא יגיע לגיימקיוב ב2006 במקרה הטוב, ופשוט גרסת הרבולושן תהיה ברזולוציה גבוהה יותר. ממש כיף גדול!

אז אתם מבינים חברייה! זהו מתכון אמיתי להצלחה, אילו רק מיקרוסופט היו חכמים יותר והיו נוהגים כמו נינטנדו, העולם היה טוב יותר!

[מפסיק עם הציניות]

שתדעו לכם, אני בנאדם לא ציני בכלל. אני פשוט בהלם מהטימטום שהולך שם. איוואטה תתפטר!

-----------------

כדאי מאוד שהיא תתחיל לצאת לסיבובי הופעות אחרת יהיה רע.

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Perseus
09/02/2006 00:46:37 #2

ROFL

פשוט ענק. איזה כישרון יש לכרס של בנאדם אחד. מדהים.

בכל מקרה נינטנדו חפרו לעצמם את הקבר מהאז הנינטנדו 64. הרבולושן נראה כמצבה של נינטנדו שאנו מכירים.

קנו אקס בוקס 360 ותבואו לשחק איתי פרפקט דארק כבר.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Evil Venom
09/02/2006 00:47:26 #3
בנז**ה מניאק! אני גם רוצה. ג'ואנה הזאת חבל"ז.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Perseus
09/02/2006 00:48:12 #4

ג'ואנה אומרת שפר גזל מכוער.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Evil Venom
09/02/2006 00:49:19 #5

LOOOL. כן, נכון.

בעניין ה-360 - התרשמתי לטובה ממשחקים כמו Quake 4 וקמיאו. גם המשחק Condemned נראה נהדר.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Menaged
09/02/2006 00:57:28 #6

כן, גם לדעתי נינ' נראים קצת מוזרים, אבל אני מעדיף לחכות לאי3 כדי לראות איך באמת השלט הזה יעבוד עם משחקים אמיתיים (לא פוטנציאליים רונן) ואז אני אחליט אם זה חרא או מדהים :P

לי אישית נראה קצת מיותר לקנות 360 כרגע (או כל קונסולה בהשקה שלה), אבל עשו חיים.

-----------------

Tell me if you win would it show

In a thousand years who would know

as a million lives come and go

on this same piece of ground

אווטאר
Menaged
משתמש רגיל
רשום מ- 16/11/2003
ציטוט Perseus
09/02/2006 01:00:07 #7

תקנה. ג'ואנה מחכה.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Evil Venom
09/02/2006 01:01:57 #8

אני לא קניתי את המכשיר, התרשמתי ממנו אצל אחי ואצל השמן המדופלם העונה לשם רוי.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Orphaned
09/02/2006 03:56:21 #9
בדרך כלל כשאני רואה פוסטים כאלה אני מתעלם, אבל הפעם זה דיי גובל בטימטום ו-Over פאנוביזם. ציניות או לא ציניות, זה פשוט דורש.

א.     פשיטת רגל? כן, בדיוק כמו סאגה. רק ש...רגע, בזמן שסוני ומייקרוסופט סובלות מהפסדים של מיליארדי דולרים, נינטנדו ממשיכה להרוויח בכיף (בעיקר בגלל הקונסולות הניידות). אז תשכח מפשיטת רגל. חוץ מזה, לנינטנדו יש את קהל המעריצים הגדול שלהם ושלל המותגים שיכניסו להם המון רווחים בלי המון סיכונים.

1.     דגש אונליין - ממתי זלדה 2 זה משחק הדגל של נינטנדו? לא חסרים משחקי מאריו, משחקי זלדה האגדיים ושלל קלאסיקות. אבל רגע, ב-GTA אפשר לדרוס אנשים! אז ברוררררררר שלרצוח סבתות עם גרזן זה הרבה יותר מהנה וטוב מכל משחק אחר, במיוחד משחקים של נינטנדו צבעוניים לבני 7!! סטריט פייטר, לידיעתך, מוצע בשירות ה"ארקייד" של מייקרוסופט. ואתה שוכח שהרבולושן לא נחשפה במלואה עדיין – זאת אומרת שלא כל האפשרויות של שירות האונליין נחשפו (הורדת תכנים), חוץ מזה שכבר ידוע שיהיה אפשר להוריד דמואים ל-DS ולרבולושן. וכמובן שיש אפשרויות אונליין במשחקים חדשים (ז"א לרבולושן).
2.     כרטיסי SD – עם זה אני באופן חלקי מסכים איתך. אבל אתה, בתור פאנבוי אקסבוקס כמובן, שוכח שגם ההארד דרייב של מייקרוסופט לא כזה זול. ואתה כנראה לא מעודכן, אבל הרבולושן תבוא עם זיכרון פנימי של חצי ג'יגה נראה לי. ושוב – הקונסולה והמפרט הטכני שלה לא נחשפו באופן מלא, אז על סמך מה אתה אומר את מה שאתה אומר? איפה הביסוס? אה, שחכתי שאתה פאנבוי שונא נינטנדו, אופס!
3.     חוסר תמיכה ב-HD – בעיקר נובע מהמחיר הזול שיהיה לקונסולה. גם 480p זה לא כזה נורא, אבל כמובן שHD עדיף בהרבה, ואתה שומע את זה מאחד שבבית שלו יש HDTV 60".
4.     אין חיבור Ethernet – עם זה אני מסכים. אבל, שוב, אתה לא מסתכל על התמונה המלאה. ומה אם הקונסולה שלי רחוקה לחיבור קווי ישיר? בשביל זה יש WiFi מובנה, ול-360? עדיף שהגיימר ירוץ לקנות מתאם לחיבור ה-WiFi, לא?
5.     ליין אפ עם משחקים מקורים – ושוב, אתה שוכח שהליין אפ לא נחשף במלואו בכלל. וחוץ מזה, איזה ליין אפ יש ל-360? מה אני יגיד לך, שיא המקוריות, כל משחק מהפיכה קטנה בז'אנר שלו. וג'סט פור דה רקורד – לא הוכרז מאריו פארטי אונליין.
6.     טעויות – אילו טעויות? זלדה, מאריו ופיקמין תינוקיים? תעשה לי טובה – תתבגר. The Wind Wakerומשחקי פיקמין היו נהדרים, זה שיש לך ולאחרים בעיות בטחון עצמי לא אומר שום דבר על איכותם של אותם משחקים. להזכירך – אין שום משחק סיילנט היל בלעדי לשום קונסולה מאז סיילנט היל 1.
7.     השלט החדש – השלט החדש לא בא להחליף שום ז'אנר, הוא בא לחדש. יהיה תוסף למשחקים "סטנדרטים", אם זה מה שכל כך מפריע לך. יהיה אפשר לשחק משחקי MGS, בדיוק כמו שיש את טווין סנייקס לקיוב.
8.     ומה עם רטרו סטודיוס? HAL? קאמלוט? ויש עוד כמה שאני לא זוכר. Intelligent Systems כבר הוכיחו שהם הטופ של הטופ, אבל כמובן שזה לא משנה כי הרי אין HD אז המשחקים מן הסתם פחות טובים מערימת המשחקים הממוחזרים של ה-360.
9.     נינטנדו דחתה את Twilight Princess פעם אחת למועד לא ידוע אחרי ה-31 במרץ. דחייה אחת. הוא יצא ככותר גיימקיוב ב-2006 ללא ספק. כרגע אין שום מידע רשמי על "גרסת רבולושן", אז מן הסתם אתה לא יודע מה היא תכלול, ולפי השמועות לא תצטרך לקנות שום גרסא, זה יבוא רק בגרסת גיימקיוב וכשתשחק את זה על הרבולושן תוכל לשלוט במשחק עם השלט החדש.

-----------------

Orphaned
משתמש רגיל
רשום מ- 14/04/2005
ציטוט Evil Venom
09/02/2006 13:12:39 #10

עוד לא הספקת להיפטר מהאקנה שלך, וכבר אתה מעביר ביקורת.

אני פאנבוי של נינטנדו משחר הימים. נינטנדו הם אלו שגרמו לי לעזוב אותם, ככה שהדיעה שלי אובייקטיבית לחלוטין. אני ממש לא שטחי, משחקי וידיאו צריכים לעבור אבולוצייה גרפית בשביל להמשיך לרתק את כל הגיימרים, ואם הרבולושן ימשיך להיות בגרפיקת מריו סנשיין, הם בצרות.

ורק לרקורד, למרות כל המכירות הטובות של ה-DS, פורסמו דוחות פיננסים אשר חושפים שנינטנדו מפסידים חצי מיליארד דולר כל שנה. בנתיים שווי החברה עומד על 10 מיליארד, וזה נמוך בהרבה ממה שהיה ב-2001 (השקת הקיוב). אם אני לא טועה, אז שווי החברה היה 15 מיליארד. זה אומר שאם הרבולושן יכשל, לא תהיה נינטנדו.

אין לי עוד מה להוסיף, חוצמזה שיש לך בגרויות לעשות, אז לך תלמד.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Kurt_Hectic
09/02/2006 14:26:22 #11
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /02 /09

1. באונליין שמים דגש על משחקים שיצאו בין 1986 ל-1996 - עזבו אתכם מהיילו, מטרויד פריים או אפילו רזידנט איוול. אני הולך להוציא מאות דולרים על זלדה 2: ההרפתקאה של לינק. כן, זה מה שאני רוצה. זה מה שכל גיימר רוצה, זה לא ברור? מה לנו וללדרוס אנשים, גברת פאקמן תמיד הייתה מושא אהבתו של הגיימר הטיפוסי. שלא נדבר על סטריט פייטר, ממש לא נמאס ממנו. אין לו הרבה גרסאות, ממש לא. בכלל, לא רציתם תמיד לשחק מולטיפלייר בדונקי קונג קאנטרי? האם נינטנדו אמרו שיהיה אפשר להוריד בכלל סרטונים, קבצי מולטימדיה או דברים אחרים? לא, ממש לא. לא צריך, זה בסדר!

2. מורידים את הכונן הקשיח ומחליפים אותו בכרטיסי זיכרון של SD - זה נורא חכם. הרי, למה לעזאזל שארצה כמה ג'יגות טובות במכשיר הקטן והחמוד שלי? עדיף כל פעם למחוק משחקי סופר נינטנדו שאני מוריד, זה גם ככה לא טוב לאכסן יותר מידיי. בוא נראה, כרטיסי SD מגיעים היום רק ל2 ג'יגה, כאשר כרטיס בן ג'יגה אחד עולה 80 דולר. משתלם מאוד! רוב הגיימרים מסוגלים להרשות לעצמם כרטיס אחד כזה, כי הוא בערך 150 אחוז יותר יקר ממשחק. אז אם בשירות האונליין הגיימרים יצטרכו להוריד דמואים (שרובם תופסים 500 מגה בייט ומעלה), זאת אומרת שיהיה מקום רק לדמו או שתיים על הכרטיס. ואיפה נאכסן שמירות, משחקי סופר נינטנדו, משחקי נינטנדו 64 או אולי בכלל סרטים ומולטימדיה? וואי, שיחקתם אותה. האמת שמאחורי הנתון הזה יש סיפור עצוב. מסתבר שלנינטנדו ופנאסוניק יש ברית מיתולוגית, ובין השניים נחתם הסכם שפנאסוניק ייצרו את כונן ההארדיסק לרבולושן. בסוף הוחלט להשתמש ב-SD, הפורמט של פנאסוניק, על מנת לקדם את הפורמט. חכמים נינטנדו!!

3. רק עד 480p - עזבו אתכם מדפיניציה גבוהה, לא מעניין אף אחד. אנחנו רוצים להישאר ב640 על 480, למעשה, זה מסתדר עם המשחקים ל-NES לא רע. זה הולם אותם. למה שהגיימר הממוצע ירצה לראות תמונה חדה, מדהימה, מלוטשת ומושלמת להפליא? חוצמזה, 480p זה בערך איכות דיוידי, זה כבר יותר טוב ממה שהיה פעם, אז למה להתלונן? בזמן שמיקרוסופט כבר הפגינו את יכולותיהם המרהיבות, הדגש שלנו הוא לא על גרפיקה, אלא על שלט הדיוידי של הרבולושן. מאוד הגיוני.

4. אין חיבור Ethernet - בשביל מה צריך חיבור ישיר לראוטר כמו שיש לאקסבוקס? עדיף שהגיימר ירוץ לקנות מתאם לחיבור ה-USB ושיתפלל אם בכלל זה יעבוד. לא יותר טוב?

5. ליין מדהים של משחקים מאוד מקוריים - נינטנדו הבטיחו הפעם שהליין שלהם יהיה מאוד מקורי. משחקים כמו מטרויד פריים 3, סופר סמאש בראדרס אונליין, מריו פארטי אונליין, סופר מריו חדש ועוד הרבה כוכבים של נינטנדו.

6. לא חוזרים על טעויות שוב פעם - נינטנדו, בדור הקודם, התעסקה במשחקים שטותיים. הפיכת זלדה לתינוקי בעיני רבים, מריו סאנשיין היה שם עליז למדיי, ופיקמין לא השאיר מקום לספק. התאגיד היפני סבר שאם תהיה בלעדיות על סדרת רזידנט איוול, המוניטין יעלה. כמובן שהוא צנח יותר ויותר. אז הפעם נינטנדו לא מתעסקים רק במותגים שטותיים. רגע, מה היה בסעיף 5? טוב נו, הם בטח לא מסתמכים על מותג אימה בלעדי והם מתכננים משהו. כבר ציינתי ש-Silent Hill יוצא בבלעדיות רק לרבולושן?

7. המכשיר אינו סובב סביב גימיק - שימו לב, הייחוד של הרובלושן הוא סוג חדש של מציאות מדומה. אפשר יהיה לשלוט בדמויות על ידי שלט דמוי דיוידי,שעל גביו מושתלים חיישנים שמודדים את המרחק מן המסך אל השחקן ואת תנודות השלט. כן, זה הולך להיות תחליף למטאל גיר סוליד, אני בטוח.

8. המעריצים עדיין יכולים לצפות לחברות צד ב' הנהדרות של ימי העבר - כן נו ברור. רגע, רייר עזבו. סיליקון נייטס גם עזבו. LEFT FIELD נטשו גם כן. שנייה, מי נשאר. החברה האלה של Intelligent Systems וערבי אחד בשם KUJU. גדול.

9. הזלדה שחיכינו לו כל כך הרבה זמן מגיע לרבולושן - אחרי שהגיימקיוב מת, היה הכי הגיוני להביא את הזלדה הבא כבר לרבולושן. נינטנדו ממשיכים לדחות ולדחות, ואנחנו כבר מסיקים שהדבר אכן נעשה. לא, טעינו. הוא יגיע לגיימקיוב ב2006 במקרה הטוב, ופשוט גרסת הרבולושן תהיה ברזולוציה גבוהה יותר. ממש כיף גדול!

אז אתם מבינים חברייה! זהו מתכון אמיתי להצלחה, אילו רק מיקרוסופט היו חכמים יותר והיו נוהגים כמו נינטנדו, העולם היה טוב יותר!

[מפסיק עם הציניות]

שתדעו לכם, אני בנאדם לא ציני בכלל. אני פשוט בהלם מהטימטום שהולך שם. איוואטה תתפטר!

^השימוש הכי גרוע בציניות שראיתי בחיים.

ולצחוק על גיל של אנשים אחרים לא עושה אותך בוגר יותר. למעשה, הייתי אומר שההפך הוא הנכון  

-----------------

Kurt_Hectic
משתמש רגיל
רשום מ- 04/02/2005
ציטוט Evil Venom
09/02/2006 14:51:45 #12
מעולם לא טענתי שאני בוגר, אובייקטיבי, כן.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט FoxHound
09/02/2006 15:07:44 #13
אורי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Twister
09/02/2006 15:36:48 #14
אני לגמרי מסכים איתך.
אני כבר החלטתי שבדור הזה אני קונה 360 או פס3 (עם צ'יפ   ).

-----------------

Living is easy with eyes closed......~

אווטאר
Twister
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Perseus
09/02/2006 16:40:54 #15
ציטוט: הכותב המקורי Orphaned ב 2006 /02 /09
בדרך כלל כשאני רואה פוסטים כאלה אני מתעלם, אבל הפעם זה דיי גובל בטימטום ו-Over פאנוביזם. ציניות או לא ציניות, זה פשוט דורש.

א.     פשיטת רגל? כן, בדיוק כמו סאגה. רק ש...רגע, בזמן שסוני ומייקרוסופט סובלות מהפסדים של מיליארדי דולרים, נינטנדו ממשיכה להרוויח בכיף (בעיקר בגלל הקונסולות הניידות). אז תשכח מפשיטת רגל. חוץ מזה, לנינטנדו יש את קהל המעריצים הגדול שלהם ושלל המותגים שיכניסו להם המון רווחים בלי המון סיכונים.

1.     דגש אונליין - ממתי זלדה 2 זה משחק הדגל של נינטנדו? לא חסרים משחקי מאריו, משחקי זלדה האגדיים ושלל קלאסיקות. אבל רגע, ב-GTA אפשר לדרוס אנשים! אז ברוררררררר שלרצוח סבתות עם גרזן זה הרבה יותר מהנה וטוב מכל משחק אחר, במיוחד משחקים של נינטנדו צבעוניים לבני 7!! סטריט פייטר, לידיעתך, מוצע בשירות ה"ארקייד" של מייקרוסופט. ואתה שוכח שהרבולושן לא נחשפה במלואה עדיין – זאת אומרת שלא כל האפשרויות של שירות האונליין נחשפו (הורדת תכנים), חוץ מזה שכבר ידוע שיהיה אפשר להוריד דמואים ל-DS ולרבולושן. וכמובן שיש אפשרויות אונליין במשחקים חדשים (ז"א לרבולושן).
2.     כרטיסי SD – עם זה אני באופן חלקי מסכים איתך. אבל אתה, בתור פאנבוי אקסבוקס כמובן, שוכח שגם ההארד דרייב של מייקרוסופט לא כזה זול. ואתה כנראה לא מעודכן, אבל הרבולושן תבוא עם זיכרון פנימי של חצי ג'יגה נראה לי. ושוב – הקונסולה והמפרט הטכני שלה לא נחשפו באופן מלא, אז על סמך מה אתה אומר את מה שאתה אומר? איפה הביסוס? אה, שחכתי שאתה פאנבוי שונא נינטנדו, אופס!
3.     חוסר תמיכה ב-HD – בעיקר נובע מהמחיר הזול שיהיה לקונסולה. גם 480p זה לא כזה נורא, אבל כמובן שHD עדיף בהרבה, ואתה שומע את זה מאחד שבבית שלו יש HDTV 60".
4.     אין חיבור Ethernet – עם זה אני מסכים. אבל, שוב, אתה לא מסתכל על התמונה המלאה. ומה אם הקונסולה שלי רחוקה לחיבור קווי ישיר? בשביל זה יש WiFi מובנה, ול-360? עדיף שהגיימר ירוץ לקנות מתאם לחיבור ה-WiFi, לא?
5.     ליין אפ עם משחקים מקורים – ושוב, אתה שוכח שהליין אפ לא נחשף במלואו בכלל. וחוץ מזה, איזה ליין אפ יש ל-360? מה אני יגיד לך, שיא המקוריות, כל משחק מהפיכה קטנה בז'אנר שלו. וג'סט פור דה רקורד – לא הוכרז מאריו פארטי אונליין.
6.     טעויות – אילו טעויות? זלדה, מאריו ופיקמין תינוקיים? תעשה לי טובה – תתבגר. The Wind Wakerומשחקי פיקמין היו נהדרים, זה שיש לך ולאחרים בעיות בטחון עצמי לא אומר שום דבר על איכותם של אותם משחקים. להזכירך – אין שום משחק סיילנט היל בלעדי לשום קונסולה מאז סיילנט היל 1.
7.     השלט החדש – השלט החדש לא בא להחליף שום ז'אנר, הוא בא לחדש. יהיה תוסף למשחקים "סטנדרטים", אם זה מה שכל כך מפריע לך. יהיה אפשר לשחק משחקי MGS, בדיוק כמו שיש את טווין סנייקס לקיוב.
8.     ומה עם רטרו סטודיוס? HAL? קאמלוט? ויש עוד כמה שאני לא זוכר. Intelligent Systems כבר הוכיחו שהם הטופ של הטופ, אבל כמובן שזה לא משנה כי הרי אין HD אז המשחקים מן הסתם פחות טובים מערימת המשחקים הממוחזרים של ה-360.
9.     נינטנדו דחתה את Twilight Princess פעם אחת למועד לא ידוע אחרי ה-31 במרץ. דחייה אחת. הוא יצא ככותר גיימקיוב ב-2006 ללא ספק. כרגע אין שום מידע רשמי על "גרסת רבולושן", אז מן הסתם אתה לא יודע מה היא תכלול, ולפי השמועות לא תצטרך לקנות שום גרסא, זה יבוא רק בגרסת גיימקיוב וכשתשחק את זה על הרבולושן תוכל לשלוט במשחק עם השלט החדש.

אתה מחזיר אותי לימים עברו...

בכל מקרה חבוב. רק שיהיה לך ברור, אין פה שום מניעים פאנבואיסטים. בזה אתה יכול להיות בטוח. תאמין לי שמר וונום היקר היה ונשאר אחד הפאנבואים הותיקים והרציניים ביותר של נינטנדו. מה שנותן לו את הזכות להביע את ביקורתו הכנה כאן בלי לשמוע ילדוססים כמוך מזבלים.

ניר. שתקנה אקס בוקס תיידע אותי כדי שג'ואנה תקרע אותך.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Novril
09/02/2006 16:42:44 #16
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /02 /09

שלא נדבר על סטריט פייטר, ממש לא נמאס ממנו.

לא התבלבלת בקונסולה?

-----------------

אווטאר
Novril
משתמש רגיל
רשום מ- 22/11/2003
ציטוט Novril
09/02/2006 16:53:50 #17

ולא, לא נמאס מסטריט פייטר

רק באמת לא יזיק להם להתחיל לעבוד על SF4.

-----------------

אווטאר
Novril
משתמש רגיל
רשום מ- 22/11/2003
ציטוט Evil Venom
09/02/2006 17:40:23 #18

תאמין לי, לבוקס יש זכות להביא כמה סטריט פייטרים ישנים שהוא רוצה, כל עוד הוא היי דפינישן וזה רק אחוז קטן ממה שהמכשיר באמת נותן. עכשיו תנו לי לעשות בוחן כמותי.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Perseus
09/02/2006 19:42:49 #19

סטריט פייטר? אלוהים ישמור.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Orphaned
09/02/2006 19:46:36 #20
אוי לא, איך העזתי להגיב בדיון של אנשים גדולים, תיכוניסט שכמוני...

הרי כולנו יודעים שהמספרים זה הדבר הכי חשוב!

ומצחיק שכולכם יודעים להגיד שאני "מזבל" את השכל מבלי להגיב ברצינות לכל הנקודות שהבאתי.

מה, גם לאקסבוקס צריך לרוץ לקנות מתאמים. איפה האובייקטיביות? גם האקס בוקס לא מציעה שום דבר חדש, אלא רק מותגים מוכרים. איפה האובייקטיביות? 80 דולר זה כל כך יקר, אבל המחיר של האקסבוקס ממש ממש ממש זול... איפה האובייקטיביות? אני לא יודע על איזה דו"ח אתה מדבר, אבל אתה מוזמן להיכנס לארכיונים של גיימספוט או אפילו ויגיימס, ולראות כמה הם מרוויחים כל שנה...הפסדים של מיליארדים זה בחטיבת האקס בוקס של מייקרוסופט. איפה האובייקטיביות?

אויש, איזה טפשון אני. מרוב הבגרויות שחכתי שאני עדיין ילד קטן, עוד בתיכון!

פשוט תתבגרו.

-----------------

Orphaned
משתמש רגיל
רשום מ- 14/04/2005
ציטוט Perseus
09/02/2006 19:56:27 #21

תסתכל על ההודעה הראשונה שלך. תוקף ומפזר מחמאות כמו "פאנבוי" סתם ואתה מתפלא שמכללים אותך כילד קטן?

לך לשחק בדוקים.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט THE FROZEN
09/02/2006 19:59:12 #22
ציטוט: הכותב המקורי Perseus ב 2006 /02 /09

סטריט פייטר? אלוהים ישמור.

לך תשחק בDOA

-----------------

SOMEBODY SET UP US THE BOMB - אף אחד לא הבין את המשמעות האמיתית של זה...

רוצים לדעת? תקראו מהסוף להתחלה

אווטאר
THE FROZEN
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Perseus
09/02/2006 20:00:10 #23

אני משחק. זה אדיר.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט THE FROZEN
09/02/2006 20:02:29 #24

אני משחק. זה אדיר.

כבר הפסדת מאץ' בגלל מכונית אקראית שדורסת דמויות?

-----------------

SOMEBODY SET UP US THE BOMB - אף אחד לא הבין את המשמעות האמיתית של זה...

רוצים לדעת? תקראו מהסוף להתחלה

אווטאר
THE FROZEN
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Perseus
09/02/2006 20:03:38 #25
ציטוט: הכותב המקורי THE FROZEN ב 2006 /02 /09

אני משחק. זה אדיר.

כבר הפסדת מאץ' בגלל מכונית אקראית שדורסת דמויות?
בטח. ברור  

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>קונסולות > מה עובר על נינטנדו?
תגובות : 473
עמוד :  מתוך 19
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי: Evil Venom
נכתב ב: 09/02/2006 00:39:59
תגובה אחרונה: 26/04/2006 15:25:15

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום