Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > קונסולות > מה עובר על נינטנדו?
תגובות : 473
עמוד :  מתוך 19
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 09/02/2006 00:39:59
תגובה אחרונה: 26/04/2006 15:25:15

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Perseus
07/04/2006 01:45:14 #451
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2006 /04 /06

רוי, אני מקווה שאינך מסתמך על מה שאמא ואבא אמרו לך.

להזכירך, לא אני כתבתי על עצמי שאין לי כוח לדייק בדבריי, דהיינו אין לי כוח להיות ישר. וזו הייתה הדוגמה היחידה, כי במהלך הוויכוח הזה לא הפסקת לחשוף חוסר הבנה בסיסי של מה שמדברים אתך. אפילו שכחת מה אתה בעצמך כתבת, וזה רומז שאתה אומר דברים בלי להבין את משמעותם, ועובדה היא שאחר-כך חזרת בך, לאחר שהזכרתי לך מה כתבת. אתה יודע, אומרים שלהיות חכם אך לעשות מעצמך טיפש זה חמור יותר מאשר להיות טיפש, אז אם אתה נבון הפסק להתנהג באופן שמשדר אחרת.

אגב, גם אתם לא מכירים אותי, אבל זה לא מנע מכם לדבר שטויות בענייני.

תסתכל שוב כפרה. לא חזרתי בי לרגע. אמרתי שלאר שלא שיחקת בכלל במשחקים שהם לא על קונסולה של נינטנדו זו הייתה טעות. הטענה עצמה נשארה ונשארת זהה. אתה לא יכול לשפוט כלום. אגב, דבר באמת חשוב, שכולם חוץ ממך כאן יסכימו איתי. אמרת שמשחק מרוצים אפשר לשפוט בקלות וללא זמן רב. אני מניח שדיברת על גראן טוריזמו, תקן אותי אם אני טועה. גראן טוריזמו זה אולי ה-משחק העמוק שיש לפס2. אי אפשר בחיים לשפוט אותו משעה, בחיים. אמרת שטות גמורה אם התכוונת אליו ויצאת כאחד שלא מבין עניין.

לילה טוב.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט רונן כאן
07/04/2006 10:37:37 #452

כפרה, אתה מגוחך מאוד.

רוי, או שתשפר את הזיכרון, אם הוא אכן רעוע, או שתתבגר, אם זיכרונך מצוין. בכל-אופן, הנה תזכורת:

נכתב במקור על ידי רוי: אין לך מושג מה האחרות עשו, התנסת רק בנינטנדו. (עמוד 17)

נכתב במקור על ידי רוי: רונן, טעיתי בזה שאמרתי שלא התנסת כלל במשחקים של קונסולות אחרות, אם אכן אמרתי כך. (עמוד 18)

נכתב במקור על ידי רוי: תסתכל שוב כפרה. לא חזרתי בי לרגע. (עמוד 19)

היה בוגר והודה שסתרת את עצמך ושכתבת דברים שלא ידעת בביטחון.

כתבתי גם שהתנסיתי מספיק כדי ליהנות מכך וכדי לשקול ברצינות לקנות את ה-PS3. אני לא מבין מדוע אתה מתווכח בכל מחיר, לזה יש לך כוח, אך להיות מדויק וישר - לא. אם הפורום הזה הוא אכן לא הבית שלך, אז התווכח לעניין, ולא בכל מחיר.

בהתרשמות החיובית שלי מה-PS2  גם סתרתי את טענתך הילדותית שאני שפוט אוטומטית רק של נינטנדו. 

אותו הדבר חל גם על הווכחנות שלך על דבריי בקשר למשחקי המירוצים.

ברמה העקרונית דבריי נכונים מאוד. עדיין אינך יכול להשוות את טוריזמו למשחק תפקידים כלשהו. בטוריזמו, עמוק ככל שיהיה, וכמו בכל משחק מירוצים, יש לך את כפתור התאוצה וההאטה, זה הבסיס שלו כדי להתחיל ליהנות, בעוד שבמשחק קווסט, אפילו הכי פחות עמוק מביניהם, אתה צריך ללמוד את מערכת הקסמים והתפריטים כולם כדי להתחיל להבין איך המשחק הזה הולך כדי ליהנות ממנו.

אז רוי, אל תעשה סלט מהדברים שלי רק כי זה נוח לך לא להסכים אתי ולהתווכח בכל מחיר, או שאוכל להכריז עליך באופן רשמי כחסר חיים. עדיפה ההתעלמות ממני, כפי שדומיך נוהגים, מאשר שתמשיך לכתוב שטויות.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Perseus
07/04/2006 14:40:29 #453

מודה באשמה, להתווכח איתך זה חוסר חיים רציני. אבל מה לעשות. משעמם לי כרגע.

רק בקשר למה שאמרת על טוריזמו(כי השאר בכלל לא שווה להרחיב, אמרתי כל מה שיש לומר בנושא). כל אחד ששיחק במשחק הזה יוכל לומר לך שזה משחק אולי יותר עמוק מכל משחק תפקידים ששיחקת, או הרפתקאה או לא יודע. זה הרבה מעבר למשחק מרוצים רגיל. אבל כמובן שאתה תמשחך להכחיש.. אז מזה משנה. תהנה מהספק.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט רונן כאן
07/04/2006 15:03:14 #454

אז תגיד שמשעמם לך ולכן כותב שטויות, כי אמירת השטויות היא פועל יוצא של גישת הווכחנות בכל מחיר. אבל זה מחמיא לי, זה מראה שאתה לא מתווכח אתי משום שאינך מסכים אתי, אלא כי משעמם לך ולכן חייב לא להסכים כדי להחיות את הוויכוח. אז כנראה עדיין הפורום הזה הוא ביתך השני, אם זהו המפלט היחיד שלך בעת שעמום. אין לך דרכים יותר בוגרות להפיג אותו, כפרה? דבריך לא מעידים בטוב עליך.

אז בוא, אזרום אתך: בקשר לטוריזמו, חבל שאינך מבין את העיקרון של הדברים שלי. אני דווקא מודע לעומקו, אך העיקרון הוא אחר, לא משנה איך תצייר את זה. אני התלהבתי מטוריזמו מספיק מלחיצה על כפתור התאוצה, וזה הרבה פחות ממה שהייתי נדרש לו במשחק תפקידים משובח.

אביא דוגמה: Skies of Arcadia (משחק תפקידים, להזכירכם) הוא אחד המשחקים הכי מהנים ומדהימים ששיחקתי בהם אי-פעם, אך למסקנה זו הגעתי לאחר התקדמות לא מעטה בו, כי אני זוכר כיצד השתעממתי מהשעות הראשונות.

חוץ מזה, טוריזמו הוא משחק מירוצים אחד מתוך עשרות רבים בז'אנר והוא דוגמה יוצאת-דופן, כי אחרים בז'אנר אפילו אינם מתקרבים למידת עומקו, למיטב ידיעתי, אז זה לא חכם להביא אותו כדוגמה המוכיחה את הכלל.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Perseus
07/04/2006 15:38:05 #455
לא, רונן. פשוט לא. לכל מה שאמרת.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט רונן כאן
07/04/2006 15:54:07 #456

חחחחחח ברור, אני לא חשבתי אחרת. "פשוט לא".

וכי למה שתסכים? זה ישעמם אותך.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
07/04/2006 17:26:41 #457

ע"פ הגיליון החדש של EGM 'פיילוט ווינס' ומריו פיינט' בדרכם ל'רבולושן'.

סביר להניח שאלו שמועות, אך לא ברור מה מקורם. עדיין, אין ספק ששני משחקים אלו יצאו ל'רבולושן' מאחר שכל-כך מתאימים לקונצפט. 'מריו פיינט' לא מעניין אותי, אך 'פיילוט ווינס' יהא חלום! אני זוכר שאחי ואני התמכרנו ל'פיילוט ווינס 64', ועם הבקר של ה'רבולושן' זה יהא מדהים! 

אגב, רוי, משום שמשעמם לך, בקר כאן (יש שם אפילו את ג'ו מוסאשי מ'שינובי' חחח).

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
08/04/2006 11:45:02 #458

שימו לב -

Revolution-exclusive first-person shooter with big guns and swords? Game Informer Mag has the details.
The latest issue of Game Informer Magazine has a cover story on an ambitious new game developed from the ground up for Nintendo's next generation console, codenamed Revolution. The title, called Red Steel, according to the publication, is a first-person shooter that enables players to take control of a sharp sword in addition to an assortment of guns to fight off enemies. The mag published first screens of the title in motion, which appear to be in 16x9 widescreen, and they look pretty good to us. We encourage readers to pick up the latest issue to see the images for themselves.

The title utilizes the Revolution's free-hand style pointer for some innovative control mechanics, Game Informer reports. For instance, players are able to hold swords or guns normally or side-armed depending upon how they hold the controller. Meanwhile, it's possible to block incoming attacks using the sword, too. The publication also states that gamers will be able to jump over and take cover behind objects with the flick of the Revolution controller. On top of everything else, the mag promises that Red Steel will not only support an online multiplayer mode, but arrive as a launch title later this year.
אז מהפכני או לא מהפכני? פשוט וואו!  אתם הולכים לבלוע את זה.
ומי שמתעקש לראות לפני שיתלהב אז שיחכה, כי E3 ממש מעבר לפינה...

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Menaged
08/04/2006 13:01:53 #459
נשמע מגניב ביותר למען האמת. הקטע הוא שהיה ברור שעם שוטרים השלט יעבוד מעולה. אני מאוד רוצה לראות מעבר לכך, ולא משחקי בישול וכאלה. אבל עדיין, נראה טוב מאוד. הקטע עם החרב קנה אותי :P

-----------------

Tell me if you win would it show

In a thousand years who would know

as a million lives come and go

on this same piece of ground

אווטאר
Menaged
משתמש רגיל
רשום מ- 16/11/2003
ציטוט רונן כאן
08/04/2006 15:30:19 #460
ציטוט: הכותב המקורי Menaged ב 2006 /04 /08
נשמע מגניב ביותר למען האמת. הקטע הוא שהיה ברור שעם שוטרים השלט יעבוד מעולה. אני מאוד רוצה לראות מעבר לכך, ולא משחקי בישול וכאלה. אבל עדיין, נראה טוב מאוד. הקטע עם החרב קנה אותי :P

אני מסכים אתך, גם אני מצפה לשמוע על יישומים מגוונים עם הבקר. לפי נינטנדו ומפתחות אחרות שראו הדגמות מאחורי דלתיים סגורות, אנחנו נראה אותם ב-E3. בציטטה האחרונה שהבאתי קפלן מנינטנדו טוענת שב-E3 אנחנו נבין מדוע ה'רבולושן' הולכת להצליח מאוד.

יש ברשת אינספור כתבות שמפרטות מה הפוטנציאל של הבקר בכל מיני ז'אנרים, לכן כבר עכשיו אפשר להתרגש, וזו תהיה אטימות אם נתעקש להמתין כדי להכיר בכך.

מלבד אופן השימוש בנשק החם במשחק, אהבתי שאפשר להתגונן באמצעות החרב ושאפשר לקפוץ ולהתגונן מאחורי מכשול באמצעות הנפה של הבקר.

אגב, ה'חיסרון' של קונסולת ה'רבולושן' שבקושי תקבל פורטים מקונסולות אחרות הוא גם היתרון שלה, כי המון משחקים יפותחו מהבסיס אך ורק לה ושיתאימו לייחודיות שבה. זו עוד סיבה מדוע זו תהיה קונסולה ייחודית, ולכן אטרקטיבית כי לא תהיה מולה תחרות אמִתית.

יובי-סופט פיתחה משחקים ממש טובים בשנים האחרונות, לכן יש למה לצפות, ואגב, ב-IGN טענו שהתמונה הראשונה מהמשחק נראית לא רע בכלל!

היי! אני 'רץ' לפורום בגיימספוט, אולי מישהו יסרוק ויעלה את התמונה!

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
08/04/2006 16:06:15 #461

אני בפורומים בגיימספוט...

part of the article has been released:

“at their best , video games are about immersion . players shouldnt feel like they are observing the action onscreen, they should be figuratively transported into a different world.
your avatar’s life should become your life , and its adventures should be your adventure. the controller in a player’s hands should transcend its role as a mere interface device; it should become the weapon that you see onscreen .most games try to push immersion with better graphics, more intense action , or overwhelming sound. but one upcoming console is doing something different , trying a new way to make that controller in your hand become something more. that console is the nintendo revolution.

with the unveiling of the revolution’s motion based controller, most gamers envisioned the kaleidoscope of unique ideas that nintendo would use it for. but while the gaming public was preoccupied with demos of cooking and fishing games, one developer asked itself the question of how the revolution could be used to take a familiar genre to the next level.this company wanted to figure out how to use its unique controller not to develop an entirely new type of game, but to elevate an already-popular style. that company is ubisoft, and the answer to its self-imposed challenge is the revolution launch title known as red steel.

it is highly unusual for a company like nintendo to allow the axclusive first look at one of its consoles through a 3rd party game like red steel.but as it turns out , nintendo has been closely involved in the development of this game, and has great confidence that it is a perfect way to introduce the world to revolution . developed by ubisoft paris , one of the publishers oldest and most experienced teams , red steel is a mixture of old and new: a fps that that uses the revolutions controller for aiming - and much more. while nintendo obviously has several games in development for the revolution launch , the company simply doesnt make games like red steel , so letting a respected publisher like ubisoft introduce the revolution through an easy -to - understand game type allows both companies to demonstrate what they do best ..”

וואו, נינטנדו הייתה מעורבת באופן אישי בפיתוח המשחק הזה, ומאמינה שהמשחק הוא דרך מצוינת להגדים את יכולות הבקר הזה אשר מלבד לשמש ככלי מכוון, הוא גם יעשה המון דברים אחרים במשחק! לעולם אל תמעיטו מערכה של נינטנדו!

החבר'ה בפורום שראו את התמונה מהמשחק אומרים שהמשחק נראה מדהים מבחינה גרפית, והם מעלים השערה שנינטנדו הדליפה את פרטי המשחק ואת התמונה בעקבות ההדלפה שנגעה לחמרה של ה'רבולושן', כדי להפיג חששות ולהראות שה'רבולושן' עושה את העבודה מצוין.

ציטוט של אחד המשתתפים בדיון שראה תמונה:

It would be the perfect answer to the dissapointment of the specs, those graphics look amazing to me and thats from a dodgy magazine scan alone!

ועוד אחד -

all i know, is that if that really is a true screenshot, we now have a game that is the best looking so far this upcoming generation

ועוד אחד, חמודים, רק כי אורי דואג -

the graphics look excellent may be better than Metal Gear Solid 4.  That game has  amazing graphics.

אני לא יכול לחכות לראות את MP3!

הנה, באתר שלהם, השער של אותו מגאז** על החשיפה. אהבתי שהציבו את הבקר לצד אקדח, זה ממחיש את השימוש שלו במשחק, לא עוד בקר ששולט בכלי הנשק במשחק, אלא בקר שהוא כלי הנשק בעצמו.

מצאתי תמונות! אפתח שרשור מיוחד בשבילן!

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט israeli_redneck
22/04/2006 13:11:07 #462

מה שאני לא מבין - זה למה חייבים לעשות בקר שהוא תוסף, ולעשות קונסולה שלא תוכל לעשות דברים חשובים למשחק?

למה חושבים שכוח של קונסולה הוא רק גרפיקה? צריך כוח בשביל ה- AI, בשביל לעשות עולם גדול וחי יותר, וכו'.

למה נינטנדו החליטה שלא צריך את כל אלה ובעצם יצרה קונסולה של דור קודם - רק אם תוסף שאפשר היה לעשות ל- GC?

הרי אם יעשו תוסף זהה ל- 360 ול- PS3 הם יהיו חזקים יותר ובעלי אותם צורות משחק קריטיות ל"לא0גיימרים" שנינטנדו חושבים שלהוטים לשחק.

-----------------

אווטאר
israeli_redneck
משתמש רגיל
רשום מ- 18/05/2004
ציטוט רונן כאן
22/04/2006 18:39:41 #463

אבל הם לא יעשו (נינטנדו הגנה על השלט בזכויות יוצרים), וגם אם היו עושים זה לא היה מצליח כמו הבקר של הרבולושן כי לא יצורפו כחלק מהמכשיר, ולכן תהיה עבורו פחות תמיכה.

אינני מבין מה הבעיה, קנה את ה-PS3 או ה-360 בגלל מה שאמרת שחשוב לך, ואם תרצה ליהנות גם מהייחודיות של הרבולושן שלא ניתנת במתחרות, אז קנה גם אותה, מחירה יאפשר לך ליהנות גם ממנה.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט israeli_redneck
23/04/2006 23:51:18 #464
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2006 /04 /22

אבל הם לא יעשו (נינטנדו הגנה על השלט בזכויות יוצרים), וגם אם היו עושים זה לא היה מצליח כמו הבקר של הרבולושן כי לא יצורפו כחלק מהמכשיר, ולכן תהיה עבורו פחות תמיכה.

אינני מבין מה הבעיה, קנה את ה-PS3 או ה-360 בגלל מה שאמרת שחשוב לך, ואם תרצה ליהנות גם מהייחודיות של הרבולושן שלא ניתנת במתחרות, אז קנה גם אותה, מחירה יאפשר לך ליהנות גם ממנה.

כמו שאני מכיר את עצמי - יהיה לי את שלושתם...

:)

-----------------

אווטאר
israeli_redneck
משתמש רגיל
רשום מ- 18/05/2004
ציטוט רונן כאן
24/04/2006 16:01:53 #465
נו, אז אתה מסודר   

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט DrKeo
24/04/2006 19:14:24 #466
ציטוט: הכותב המקורי israeli_redneck ב 2006 /04 /23

כשההורים שלי ישמעו שאני מתכנן לקנות 2 קונסולות אני אקבל שוב פעם את הנאום הידוע של "אתה כבר בן 23! תתבגר כבר!"

משהו ראה את הטריילר של god of war 2??? למי איכפת בכלל מהדור הבא...   

-----------------

" Wii at Nintendo have lost our collective minds "

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
ציטוט Perseus
24/04/2006 20:42:56 #467
ציטוט: הכותב המקורי DrKeo ב 2006 /04 /24

כשההורים שלי ישמעו שאני מתכנן לקנות 2 קונסולות אני אקבל שוב פעם את הנאום הידוע של "אתה כבר בן 23! תתבגר כבר!"

מה איכפת לי ממנו כשיש Too Human  

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט DrKeo
24/04/2006 21:30:54 #468
ציטוט: הכותב המקורי Perseus ב 2006 /04 /24
ציטוט: הכותב המקורי DrKeo ב 2006 /04 /24

מה איכפת לי ממנו כשיש Too Human  
עם כל הכבוד ל-TOO HUMAN, הרי גם אני מחכה לו ממש אבל GOD OF WAR הולך להיות AAA בטוח, מי יודע מה יצא בסוף מ-TOO HUMAN...

-----------------

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
ציטוט Perseus
25/04/2006 02:17:01 #469

אישית אני חושב GOW ממש OverRated. אומנם לא סיימתי אותו אבל שיחקתי בהחלט מספיק בשביל להתרשם. הוא מעולם לא היה קרוב לDMC למשל. למרות שזה אחד המשחקים הכי מושקעים שראיתי מבחינת Production Values. אני בטוח שTH יהיה יותר טוב.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Yuber
25/04/2006 03:20:17 #470

יאפ, GOW המשחק הכי אוברייטד של השנים האחרונות

מה שכן צריכים להתלהב ממנו שיוצא בקרוב לפס2 זה Okami

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט DrKeo
25/04/2006 14:35:47 #471

עברת את אתונה? כי רק אחרי אתונה הוא באמת משתפר. ככל שמתקדמים במשחק הוא רק משתפר, הסוף פשוט מטורף!!

כשהתחלתי לשחק בו גם חשבתי שהוא סתם הייפ, אבל הוא באמת יצירה מיוחדת ככל שמתקרבים לסוף.

-----------------

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
ציטוט israeli_redneck
26/04/2006 12:55:33 #472

למי אכפת בכלל מ- GOW2 כשעוד מעט יהיה לנו KOTOR3, ואם נאמין לשמועות... MMORPG מלחמת הכוכבים בביצוע של BIOWARE...

-----------------

אווטאר
israeli_redneck
משתמש רגיל
רשום מ- 18/05/2004
ציטוט DrKeo
26/04/2006 15:25:15 #473
ציטוט: הכותב המקורי israeli_redneck ב 2006 /04 /26

למי אכפת בכלל מ- GOW2 כשעוד מעט יהיה לנו KOTOR3, ואם נאמין לשמועות... MMORPG מלחמת הכוכבים בביצוע של BIOWARE...

אני לא חובב RPG גדול אז זה פחות מעניין אותי.

ביחוד מסחטות כספים כמו MMO...

-----------------

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005

כל הפורומים>קונסולות > מה עובר על נינטנדו?
תגובות : 473
עמוד :  מתוך 19
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי: Perseus
נכתב ב: 09/02/2006 00:39:59
תגובה אחרונה: 26/04/2006 15:25:15

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום