Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > קונסולות > מה עובר על נינטנדו?
תגובות : 473
עמוד :  מתוך 19
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 09/02/2006 00:39:59
תגובה אחרונה: 26/04/2006 15:25:15

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Evil Venom
27/02/2006 00:29:22 #126
הקוריאנים המלכים האלה.

-----------------

כדאי מאוד שהיא תתחיל לצאת לסיבובי הופעות אחרת יהיה רע.

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Dready
07/03/2006 18:28:28 #127

בקשר ל-USB

זה עדיף מ -Ethernet

במקום לחבר לראוטר כמו שאתה אומר, פשוט לקנות USB airlink

זול , קטן ופשוט

וזה יהיה אלחוטי...

-----------------

Dready
משתמש רגיל
רשום מ- 14/01/2004
ציטוט Evil Venom
09/03/2006 00:20:13 #128

די עם הפאנבוייזם הזה!!!!!!!!! תפסיקו להאמין לנינטנדו!!

3 דורות של שקרים נמאסו! מריו, תחזור לצנרת שממנה באת!!

* לפני השקת הנינטנדו 64, נינטנדו הבטיחו שיהיה זלדה חדש בהשקה. אותו זלדה, יצא אחרי שנתיים.

* באותו דור נינטנדו אמרו שיצא Earthbound, הם טרחו להציג דמואים. אותו משחק, הולך לצאת אחרי 10 שנים, ובתור משחק אדבנס.

* לפני השקת הקיוב, הבטיחו נינטנדו שהגיימקיוב יהיה מקום ראשון. לא רק שמיקרוסופט עקפו אותו, אלא שסבל מחודשים יבשים ללא תאריכי יציאה של משחקים.

* נינטנדו הבטיחו דונקי קונג חדש. במקום זה קיבלנו 4 משחקי תופים.

* נינטנדו הבטיחו קירבי חדש. במקום זה קיבלנו מירוץ.

* נינטנדו אמרו שבדור הזה הם הולכים על אסטרטגיה נכונה וחדישה. בסופו של דבר, הם התרכזו בתוספי גיימבוי כגון הגיימבויפלייר, והשקיעו שלוש שנים בחיבור האדבנס והקיוב.

* מיאמוטו אמר שהמריו קארט החדש יהיה מהפכני, ושאפילו תהיה דמות שחיקה של סוניק. המריו קארט החדש היה לעוס ונדוש, ובמקום זה יצא משחק ארקייד רק ביפן עם פאקמן.

* נינטנדו הבטיחו שרייר תישאר אצלם, שסיליקון נייטס תישאר אצלם, שניהם עזבו. ולא רק הם, גם סטודיואים שהיו להם איתם חברות ארוכת טווח כמו לפטפילד ופאקטור פייב נטשו, והם לא מתכוונים לחזור.

* אחרי שרוב המעריצים התאכזבו מלינק הסל שיידד, הבטיחו נינטנדו שלינק הריאליסטי יחזור מהר מאוד. במקום זה, הוא היה דמות בונוס בסול קליבר, וההרפתקאה האמיתית שלו יוצאת באיחור של דור. אני לא יודע מה איתכם, אבל הלינק הזה לא יהיה ממש ריאליסטי.

* נינטנדו טענו שאונליין זה סבל, ובסוף קהל משתמשים רחב נטש את המכשיר לטובת שוק האונליין של סוני ומיקרוסופט.

* נינטנדו טוענים שהם מחדשים, אך הם ממשיכים להבטיח מריו חדש, דונקי קונג חדש, פיקמין חדש, סמאש חדש... מה חדש פה?

הלוואי ויכולתי לרשום הכל, אבל הרשימה לא נגמרת.

אל תאמינו לנינטנדו. נינטנדו משקרים.

לכו בעקבות 360.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Perseus
09/03/2006 01:02:38 #129

אמן.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Yuber
09/03/2006 11:19:53 #130
וואי וואי איזה שקרים
OOT נדחה בשביל שהוא יצא מושלם כמו שהוא, עכשיו אני לא חבר של נינטנדו יותר

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט Weasel
09/03/2006 13:07:22 #131

תעמולת הבחירות השפיעה עליך, אני רואה.

אנסה לענות לך בצורה עניינית:

הטענה שלי: אתם לא מבינים, נינטנדו הקדימה את זמנה בהרבה דברים.

* לגבי פרשת רייר: פעם אחרונה ודי. למי שלא שם לב, ה"קנייה הבטוחה" של מייקרוסופט הניבה את הדברים הבאים במהלך 3 שנים:

אחד משחק אקסבוקס סל-שיידי בשם grabbed by the ghoulies. נדוש, משעמם וזניח.

סדרת שחזורי donkey kong country המוצלחת לאדבנס, וכמו כן גם כמה משחקים נוספים מקוריים, כמו סייבר וולף.

אינספור הבטחות E3 על קמיאו שהולך לצאת בדור הנוכחי ולהפיל את כולם מהרגליים.

ובדור החדש: קמיאו המובטח, שיכול היה להתחרות בכבוד עם barbie horse adventures על הקונספט הקיטשי והמטופש ביותר למשחק השקה לקונסולה חדשה, אם רק המבקרים לא היו עסוקים בלהסתכל על החפצים הנוצצים על המסך.

וגם כן פרפקט דארק, אבל מי זוכר אותו בין כל השוטרים/התגנבות שיוצאים היום.

* פקטור פייב: הדבר האחרון שאני זוכר שיצא מהם היה מלה"כ 3, והדבר הקרוב ביותר שרשום הוא "פרוייקט סודי לפס3", היה להם עוד משהו מאז?

* כנ"ל סיליקון נייטס - הצטערנו לראות אותם עוזבים, ואטרנאל דארקנס באמת היה משחק טוב שהגיעו לו מכירות טובות יותר. אבל הפרוייקט הבא שלהם, Too Human ש"הובטח" לאקסבוקס, נמצא כרגע במצב מעורפל יותר מסטארקרפט גוסט.

*לגבי הקישוריות בין הקיוב לאדבנס, באמת רעיון מטופש ומגוחך. רק טיפשים יכולים לחשוב על כזה דבר דבילי.

נ.ב. גם אתם שמעתם את השמועות על מכשיר דמוי לבנה שאמור להתחבר לקונסולה הסודית של אחת מהחברות המובילות כיום?

*זלדה: בהתחלה, גם אותי דחה הרעיון שלינק נראה "כמו פאוורפאף". ואז ניסיתי את המשחק ודעתי שינתה כיוון. כמו לינק עצמו, איכות אמיתית תבלוט למרות כל המכשולים. אני בטוח שלא הייתי היחיד שביקש בליבו מחילה ממיאמוטו אחרי הבוס הראשון.

המאמינים יודעים שנינטנדו לא תאכזב אותם עם זלדה, והם יקבלו את גמולם ביום המתאים. בינתיים, צריכים להישאר אמיצים.

וד"א, סול קליבר לקיוב מכר יותר מהגרסאות המתחרות ביחד. החלטה נבונה או לא?

* ולסיום, לגבי ההפתעות לרבולושן. הרשו לי לצטט פתגם סיני עתיק: "היינו מגלים לכם, אבל אז זו לא תהיה הפתעה".

בואו נגיד שאדם שיכול להסתכל על גזר ובצל בגינה שלו ובמקום להכין מרק מכין את אחד המשחקים המקוריים והמבריקים בדור הזה

יכול עוד להפתיע...

הצביעו נ לדור הבא: כי איכות לא מחליפים!

-----------------

"Daaaaavidson is in the house!

Hulk Davidson is Born to be Wiiiiiild!"

אווטאר
Weasel
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Evil Venom
09/03/2006 13:17:48 #132

גם בדור הזה הם משקרים!

ב-2004 הבטיחו נינטנדו כי הרבולושן תהיה הקונסולה הראשונה שתצא, לפני שתי המתחרות. הם היו בטוחים שצעד כזה יעניק יתרון לרבולושן.

היום, 2006, האקסבוקס החדש כבר יצא לאור, קונסולת הפס3 הולכת לצאת בסוף השנה, והרבולושן...... לא נחשף.

לכו בעקבות 360.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Evil Venom
09/03/2006 13:25:21 #133

להשוות את קמיאו למשחקי ברבי זה באמת כבר בדיחה. זה אחלה של משחק. פרפקט דארק יצא אפילו טוב בהרבה. עם המדיניות החדשה של מיקרוסופט, המשחקים של רייר יוצאים מהר יותר, הם לוחצים עליהם, לא כמו נינטנדו.

סיליקון נייטס מתכננים טרילוגיה שלמה רק ל-360.

פקטור פייב מתכננים משחקים גם לפס3 ול-360.

סול קליבר מכר הרבה כי זה היה משחק המכות היחידי למכשיר. למי שהיה אקסבוקס יכל להנות מעוד משחקים כמו DOA, כנ"ל לגבי הפס2 שהיו לו כבר כמה גרסאות טקן.

תתעורר, נינטנדו מבטיחים ארפיג'י של קאמלוט כבר 6 שנים.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Evil Venom
09/03/2006 13:36:50 #134

נראה אתכם קונים רבולושן, נינטנדו איבדו את זה!

פורסמו התמונות הראשונות של משחק הגולף של טקמו למכשיר הרבולושן:

הגרפיקה לא הייתה מביישת דרימקאסט!!!!!

זה מה שמגיע למעריצים?!

Tecmo has launched the official overseas site for the Revolution version of Pangya Golf, which will debut later this year with the launch of Nintendo's next generation console in the Land of the Rising Sun. The site features some basic details about the game - all in Japanese, of course - and a few screenshots of the PC version of Pangya Golf. We've posted them to this article because the Revolution build is likely to look very similar.

כמובן שהם ממשיכים לאכזב, מסתבר שלא יהיה כונן דיוידי למכשיר, הגיימרים יצטרכו לקנות תוספת בנפרד! שוב הם משקרים!!!

Two Disc Formats, One Slot: Instead of a tray, a single, innovative, self-loading media bay will play both 12-centimeter optical discs used for the new system as well as Nintendo GameCube discs. Owners will have the option of equipping a small, self-contained attachment to play movies and other DVD content

לכו בעקבות 360.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Weasel
09/03/2006 14:24:40 #135

אויש באמת, כאילו שלא היית צריך לקנות "תוסף שליטה מיוחד לדיוידי" על האקסבוקס.

אם אני רוצה נגן דיוידי, אני יכול להשתמש בזה שיש לי כבר בבית.

ולגבי הבטחות, כל חברה מבטיחה הרבה דברים בתערוכות. בליזארד הבטיחה את גוסט לפברואר השנה. רייר הבטיחה את קמיאו מיידית לאקסבוקס. נינטנדו הבטיחה זלדה ריאליסטי. סוני הבטיחה בהשקה של הפס2 גרפיקה ברמה של FMV.

קוראים לזה הייפ. הוא כמו סקרים ושמעון פרס - נחמד להריח, אבל אל תבלע אותו בלי לחשוב.

ותמונות של גולף? זה מה שאתה מביא לנו? תמונות של משחק גולף יפני לילדים? ואפילו לא של גרסת הרבולושן? גם סופר מונקי בול לא נראה כל כך טוב...

חכה לתמונות של מטרויד פריים 3, ואז נראה מה באמת הרבולושן יכולה לעשות.

ובינתיים חדשות מרעישות: נמצא אתר פיראטי המכיל עשרות מהמשחקים הנמכרים כיום בשירות הלייב של מיקרוסופט. (אני מקווה שלא ימחקו לי את הלינק)

www.popcap.com

וזה נקרא אצלך חידוש?

הצביעו נ בדור הבא: כי איכות לא מחליפים

-----------------

"Daaaaavidson is in the house!

Hulk Davidson is Born to be Wiiiiiild!"

אווטאר
Weasel
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט The_Phantom
09/03/2006 15:28:13 #136

מה שהולך פה עכשיו, זה כבר באמת מוגזם ומטופש. תפסיקו כבר עם השטויות, לא עוזר כל ענין ההקנטות התינוקיות האלו לאף אחד. ולהבהיר משהו אחד, התמונות של הגולף לא רצות על חומרת הרבולושן.

-----------------

אווטאר
The_Phantom
משתמש רגיל
רשום מ- 19/07/2005
ציטוט Yuber
09/03/2006 15:40:41 #137
חחחחחחחח אתה מדבר על דחיות אבל שוכח שאת קמיאו ו-PD0 דחו מאה פעמים, ולא רק זה אף אחד מהם בכלל לא היה אמור להיות משחק אקס בוקס 360 כולם הובטחו לבוקס הראשון (קמיאו בכלל היה אמור להיות משחק קיוב)

ומייקרוסופט הם מלכי ההייפ המזויף, עלק מהפכה בעולם הפלטפורמה עם הבובת וודו המטומטמת הזאת, מי בכלל זוכר את המשחק היום? או "ה-FPS הגדול הבא" ברוט פורס, מי בכלל שם על המשחק הזה? ומישהו זוכר את B.C. שהיה אמור לצאת לבוקס? מייקרוספוט הבטיחו תמיכה יפנית וכל מה שהם קיבלו זה את דינו קריסיס 3 הבושה הכי גדולה של קאפקום, ובגלל זה שתי הקונסולות שלהם שוות לתחת.

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט Perseus
09/03/2006 15:53:24 #138

נינטנדו יחלקו את ירושליים!

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
09/03/2006 16:39:03 #139
לא יודע מה איתכם.. אבל ונום הכניס שפיץ לחריץ של נינטנדו פנבויס ^_^

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט רונן כאן
09/03/2006 18:58:36 #140

חחחחחחחחחחחחח 'ונום', חשבתי שרק אני משמש כנציג מכירות של אחת הקונסולות. שאבין, לך מותר מה שלי אסור? מילא היית ישר בדבריך, גם כן אובייקטיבי   

• נינטנדו הבטיחה משחקי דונקי קונג חדשים, אך היא לא התחייבה לגבי אופיים. דווקא ג'ונגל-ביט נחשב ממכר מאוד, ובעיותיעו היחידות היו אורך ואתגר, שאני מקווה שיתוקנו במשחקים הבאים בסדרה.
  • כמעט בכל קונסולה החודשים הראשונים שלה הם יבשים, דוגמה בולטת לכך היא הפלייסטיישן 2 בשנה הראשונה שלו. גם אני מאוכזב מה'גיימקיוב', אבל הסיבות לכך לא משליכות על הקונסולה העתידית שלה.
  • כל השאר שציינת הם אינם מהותיים בכד לשנות את דעתי על החברה. מה אכפת לי מקירבי או מדחייה של זלדה שתעשה רק טוב למשחק?
  • נינטנדו לא הבטיחה שרר או סיליקון נייטס יישארו אצלה, אלא כל מה שהובטח היה שמועה ותו לא. דווקא בצינורות הרשמיים נינטנדו העדיפה לא למסור תגובה רשמית.
  • הזלדה הבא יהיה ראליסטי ויהיה מדהים, למרות חוסר יושרך שלא מסוגל אפילו להודות בטוב של החברה. המשחק הזה יעמוד בגאווה גם לצד משחקי הדור הבא הטובים ביותר!
  • התפוקה של רר מאוד מועטה וגם לא מספקת. אחרי כל כך הרבה זמן והבטחות, זה המקסימום שיכלו לעשות? וגם אם מייקרוסופט הייתה מאיצה בהם, זה דווקא רע, כי יביא מוצר פחות מהוקצע.
  • נינטנדו טוענת שהיא מחדשת, וזה נכון, במיוחד כשזה נוגע לקונסולה השאפתנית הבאה שלה. הזכרת דמויות של משחקים ידועים, אך נינטנדו הכריזה גם על משחקים חדשים לחלוטין שאתה ה'אובייקטיבי' שכחת. חוץ מזה, רק בגלל שמריו וזלדה מוכרים לנו לא אומר שלא תחול חדשנות במשחקיהם. 
  • זה חלש מצדך להראות תמונות ממשחק גולף כשידוע שצפויים רבים אחרים לקונסולה, ומרגשים הרבה יותר. ואגב, משחק הטניס הזה נחשב פופולארי מאוד ביפן ובקוריאה, ואם הוא לבדו ירים קונסולות מהמדפים, זה יחזק מאוד את מעמד הקונסולה ביבשת הזו, וזה חשוב לכל מפתחת יפנית.

בקיצור...

אל תאמינו ל'ונום'. הוא משקר ביודעין (או סתם כי הוא תמים).

I'm finding that many of my 360 games look good, but play exactly like their predecessors. Fight Night. Need for Speed. Perfect Dark Zero. Project Gotham Racing 3. Cut away the prettier visuals and you're left with games that could have been made for Xbox. The gameplay is exactly the same. And this is partly why Revolution holds so much promise. The system's unique new controller may help both reinvent old genres and create brand new ones.

--------------------------------------

I'm still dazzled by the high-definition graphics in some next-generation titles, but I'm much more excited by the prospect of Revolution's controller and the gameplay mechanics it will nurture.

--------------------------------------

Just this morning, I was going through a level in the first-person shooter Black - a spectacular looking title that could easily run on Nintendo's new generation console - and wondering how much more intuitive the experience would be with the Revmote, as people have taken to calling it. I'm confident that Metroid Prime 3 will show everyone how it's done. And when that inevitably happens, will seasoned gamers look upon traditional dual-analog control as a dated and clunky configuration? I think the answer is yes.

נכתב על-ידי רוי: נינטנדו יחלקו את ירושליים!

איזה בדרן.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
09/03/2006 19:02:14 #141

סוד לגבי 'ונום' שלא ירצה שתדעו: כשאחיו קנה את ה-DS, 'ונום' התלהב מאוד ממנו ואפילו שאל אותו מאחיו. אז מה יגיד לאחר שיתנסה לראשונה ב'רבולושן' המחדשת בהרבה יותר?

לא הייתם לוקחים ברצינות אדם שלא מספר לכם הכל או שמשנה את דעתו בקלות. מחר לאחר שיתנסה ברבולושן הוא יכול בקלות לחשוב אחרת...

צבוע שאתם לא מוכנים לשמוע טוב על מוצר רק כי לא נחשף, אך מסוגלים לדבר עליו רע למרות זאת.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Perseus
09/03/2006 20:36:48 #142

תאמין לי רונן, אני ראיתי כמה הוא "התלהב" מהדיאס. אם שתי דקות של משחק זו התלהבות...

תתבגר.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Evil Venom
09/03/2006 20:53:50 #143

בפעם הבאה שרונן מדבר... תסתכלו לו טוב טוב בעיניים.

רונן בא כוחה של נינטנדו, רונן משקר!

איזה מין תירוץ זה?! "נינטנדו מעולם לא הבטיחו את אופיים של משחקי הדונקי קונג"? הרי ברור שכאשר המעריצים שמעו עליהם הם היו בטוחים שזה יהיה משחק מוזיקה! אילו תירוצים עלובים!

הרעיון המטופש של נינטנדו היה צריך להיות אופציה, בדיוק כמו המיקרופון הדפוק שלהם שיצא לקיוב ושהוטמן בדיאס. תוספים שמטרתם להעשיר חווית משחק לא יכולים להוות ברירת מחדל של המכשיר ולתרץ מדוע אין שיפור גרפי. נינטנדו יודעים שהם הולכים להשתרג מאחור. נינטנדו יודעים שאין להם סיכוי, אז הם פונים לשוק שונה. הדיאס הוא גימיק. הרבולושן יהיה גימיק גם כן.

לכו בעקבות 360.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Aspirin
09/03/2006 21:19:07 #144
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /03 /09

שאין להם סיכוי, אז הם פונים לשוק שונה. הדיאס הוא גימיק. הרבולושן יהיה גימיק גם כן.

נכון, אבל DS מוכר. מוכר? יותר נכון שובר שיאי מכירות. אז כנראה שהגימיק הזה עובד.

-----------------

Aspirin
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט רונן כאן
09/03/2006 21:21:02 #145

כן, הביטו לי טוב-טוב בעיניים כשאני אומר את הדברים הבאים...

אורי, היא לא התחייבה לגבי אופיים של משחקי דונקי קונג, והאחרון, ג'ונגל ביט, היה מעולה, אמנם עם בעיות משלו שניתן לתקנן במשחק הבא. לדעתי, גם משחקי דונקי קונג הבא יהיו באותו אופי, הם ישולבו מצוין עם הבקר.

ועדיין לא הוכחת שלא כתבת שטויות בשאר הדברים...

רוי, שוחחתי עם אחיו שנמצא אתו יותר מאשר אתה נמצא אתו, אלא אם כן התחתנת אתו כי לפי איך שאתה שש להגן עליו זה נראה כך (ואפילו הזלתי דמעה). רוי, שקרים וחוסר יושר בצד. אתה כבר לא בגן.

אז לפי אחיו, אורי התלהב מאוד מה-DS בתחילה והוא אפילו ביקש ממנו שישאיל לו אותו(!), ואם כך התלהב מה-DS הוא עשוי להתלהב כפול ומכופל כאשר יתנסה ב'רבולושן'...

אל תאמינו לאדם שמזגזג בדעותיו :-)

אספירין, העלית נקודה חשובה אך הם תמיד התעלמו מכך, "האובייקטיביים". ה-DS מוכר מאוד בזכות היותו מספק חוויה חדשה וטובה, למרות המתחרה שלו עם הגרפיקה העליונה. כך גם יהיה עם ה'רבולושן' שכל הגורמים בו הם אטרקטיביים, מהמחיר ועד ההתנסות החדשה.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Evil Venom
09/03/2006 21:35:22 #146

הדיאס גימיק, כי בהתחלה מתלהבים ממנו, ואחרי שבוע מבינים את הפואנטה.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט רונן כאן
09/03/2006 21:37:10 #147

זו דעתך, אבל זו גם בעיה של כל אלו שמשליכים את דעתם האישית על טעם הכלל, הרי לפי נתוני המכירות ה-DS בועט חזק! 

והאם הפואנטה של ה-PSP וה-360 לא הייתה מובנת מזמן?

I'm finding that many of my 360 games look good, but play exactly like their predecessors. Fight Night. Need for Speed. Perfect Dark Zero. Project Gotham Racing 3. Cut away the prettier visuals and you're left with games that could have been made for Xbox. The gameplay is exactly the same.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
09/03/2006 23:37:17 #148

רונן, ההבדל בין דבריך לבין דברי ונום הוא שהדברים שלך לא מעניינים.. כי אתה מדבר באוויר על דעות אישיות, שזה ממש לא איכפת לאף אחד.. כאילו, מה איכפת לי אם ונום אוהב DS בשני וחמישי ושונא אותו בשלישי ושישי?... או מה איכפת לי אם לדעתך דונקי קונג יצא טוב אם הנקודה היא בכלל שהוא לא פותח בתור משחק פלטפורמה כמו שאנשים ציפו?..

לעומת זאת - ונום מציג עובדות שמוכחות בשטח - הסיבות למה נינטנדו יצאו אפסונים.

ועוד משהו, דווקא זה לא נכון שלכל קונסולה יוצאים משחקים גרועים על ההתחלה, לפלייסטיישן 2 יצאו משחקים שנחשבים עד היום למשחקים טובים כמו: טקן טאג טורנמנט, איקו, אס אס אקס, אונימושה.. ובטח לא חסר עוד שאני לא חושב עליהם.

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט THE FROZEN
09/03/2006 23:55:26 #149
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /03 /09

הדיאס גימיק, כי בהתחלה מתלהבים ממנו, ואחרי שבוע מבינים את הפואנטה.

שבקצב הזה הוא יעבור את הGBA כבר בעוד שנה ויהיה הקונסולה הניידת הטובה ביותר בכל הזמנים?

אם הרבולושן יהיה כזה, צפויה לנו קונסולה מעולה.

-----------------

SOMEBODY SET UP US THE BOMB - אף אחד לא הבין את המשמעות האמיתית של זה...

רוצים לדעת? תקראו מהסוף להתחלה

אווטאר
THE FROZEN
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Evil Venom
10/03/2006 00:22:46 #150

נראה לי באמת שהגענו לאפוקליפסה. אני אנטי נינטנדו, סקוואל תומך בדעותיי, רונן מבלבל ת'שכל... אה לא, האחרון תמיד קרה.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>קונסולות > מה עובר על נינטנדו?
תגובות : 473
עמוד :  מתוך 19
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי: Evil Venom
נכתב ב: 09/02/2006 00:39:59
תגובה אחרונה: 26/04/2006 15:25:15

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום