ציטוט: הכותב המקורי Squall Leonhart ב 2006 /03 /09
רונן, ההבדל בין דבריך לבין דברי ונום הוא שהדברים שלך לא מעניינים.. כי אתה מדבר באוויר על דעות אישיות, שזה ממש לא איכפת לאף אחד.. כאילו, מה איכפת לי אם ונום אוהב DS בשני וחמישי ושונא אותו בשלישי ושישי?... או מה איכפת לי אם לדעתך דונקי קונג יצא טוב אם הנקודה היא בכלל שהוא לא פותח בתור משחק פלטפורמה כמו שאנשים ציפו?..
לעומת זאת - ונום מציג עובדות שמוכחות בשטח - הסיבות למה נינטנדו יצאו אפסונים.
ועוד משהו, דווקא זה לא נכון שלכל קונסולה יוצאים משחקים גרועים על ההתחלה, לפלייסטיישן 2 יצאו משחקים שנחשבים עד היום למשחקים טובים כמו: טקן טאג טורנמנט, איקו, אס אס אקס, אונימושה.. ובטח לא חסר עוד שאני לא חושב עליהם.
כן, כי אני בטוח שאם היה יוצא דונקי קונג פלטפורמה היית חושב שנינטנדו היא חברה מעולה
והוא לא מציג עובדות, הוא מציג דיעות שהם כביכול "עובדות" אני לא התאכזבתי מלינק בסייל שד, אני לא חושב שיש מישהו בעולם שהצטער שדחו את OOT, אני לא חושב שהמכירה של רייר הייתה משהו רע במצבה היום, אני לא חושב שלמישהו איכפת כל כך מזה שאירת'באונד 2 לא יצא לנינטנדו 64. וחוץ מזה כל החברות מבטיחות דברים ולא תמיד מקיימות. סוני הבטיחו פס2 עם חומרה פי מאה יותר ממה שיצא בסוף, אז מה עכשיו אני ישנא את סוני כי היא שיקרה? לא, אני מסתכל על הדברים הכן טובים שיש בפס2 וכל עוד זה מספק אותי לא איכפת מה הם עוד הבטיחו.
אה ואונימושה 1 ו-ICO לא יצאו בהשקה הם יצאו ב-2001 שהפס2 יצא ב-2000. לפס2 באמת הייתה השקה חלשה, אבל זה לא משנה כי רק פראיירים קונים קונסולה בהשקה.
סקוול, אתה התבלבלת, כי אורי הוא זה שמדבר על דעות אישיות. כשמכשיר נייד של נינטנדו נמכר במספרי שיא אז גם ההתחכמות שלו לא יכולה להוכיח שנינטנדו יצאו "אפסונים".
סוני משקרים אפילו יותר ותראה איפה הם כשזה נוגע לקונסולות הביתיות.
ובקשר להודעות קודמות שכתבתם פה, כמו ש"זה היה ידוע שהDS ינצח אבל הPSP יתפוס נתח שוק גדול" , נו באמת, כולנו זוכרים מה אמרתם בשנה שעברה, שסוני יקחו את השוק ונינטנדו יימכרו/ייתפגרו/יהיו כמו סגה.
-----------------
SOMEBODY SET UP US THE BOMB - אף אחד לא הבין את המשמעות האמיתית של זה...
הדיאס גימיק, כי בהתחלה מתלהבים ממנו, ואחרי שבוע מבינים את הפואנטה.
נכון, זה מה שבדרך כלל קורה לגימיקים. אבל איך תסביר את המכירות המדהימות של DS Lite, שיצאה יותר משנה אחרי DS? פשוט לפי ההיגיון שלך DS Lite אמורה לצבור אבק על המדפים.
אין לי שום קומבינציה. כל פעם שאני מזכיר שהיה לי גיימקיוב הם זורקים אותי.
ולדיוננו, כל מי שקונה דיאס לייט הם להערכתי אנשים שיש להם כבר דיאס. לא מדובר בלקוחות חדשים. כל הגרסאות המשודרגות האלו הן סתם רמאות. רק האדבנס SP באמת היה רציני.
אני לא דיברתי על הפופולריות של מכשיר הדיאס. אני מודה, אני מופתע מאוד שהזבל המהלך הזה מצליח בעוד יש קונסולה חזקה של סוני שמצליחה לקחת רק שליש מהשוק. כמובן שהרהרתי על זה והגעתי למסקנה שלמשחקים ניידים יש תדמית די ילדותית, ילדים קטנים מעדיפים לשחק סופר הנסיכה פיץ' ברכבת מאשר לשחק דיינסטי ווריורס באוטובוס. המותגים של נינטנדו מתלבשים יופי על מכשירים ניידים.
-----------------
כדאי מאוד שהיא תתחיל לצאת לסיבובי הופעות אחרת יהיה רע.
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /03 /10אני לא דיברתי על הפופולריות של מכשיר הדיאס. אני מודה, אני מופתע מאוד שהזבל המהלך הזה מצליח בעוד יש קונסולה חזקה של סוני שמצליחה לקחת רק שליש מהשוק. כמובן שהרהרתי על זה והגעתי למסקנה שלמשחקים ניידים יש תדמית די ילדותית, ילדים קטנים מעדיפים לשחק סופר הנסיכה פיץ' ברכבת מאשר לשחק דיינסטי ווריורס באוטובוס. המותגים של נינטנדו מתלבשים יופי על מכשירים ניידים.
והעובדה של"זבל המהלך הזה" יש פי 10 יותר משחקים טובים לא נחשבת, אה?
-----------------
SOMEBODY SET UP US THE BOMB - אף אחד לא הבין את המשמעות האמיתית של זה...
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /03 /10אני לא דיברתי על הפופולריות של מכשיר הדיאס. אני מודה, אני מופתע מאוד שהזבל המהלך הזה מצליח בעוד יש קונסולה חזקה של סוני שמצליחה לקחת רק שליש מהשוק. כמובן שהרהרתי על זה והגעתי למסקנה שלמשחקים ניידים יש תדמית די ילדותית, ילדים קטנים מעדיפים לשחק סופר הנסיכה פיץ' ברכבת מאשר לשחק דיינסטי ווריורס באוטובוס. המותגים של נינטנדו מתלבשים יופי על מכשירים ניידים.
דווקא יש מצב. לא חשבתי על זה.
יש לי DS ואני מסכים עם דבריך. DS באמת נראה כמו זבל. זבל סיני זול.
תרצנות היא דרכם של חלשים. זה לא מסביר מדוע לפני צאת ה-PSP הייתם בטוחים שהנייד הזה ישלח את הנייד של נינטנדו לעזאזל, אז איפה היה התירוץ שלך אז?
כפי ש'פרוזן' כתב, זו עובדה שב"זבל המהלך הזה" יש יותר גיוון ומשחקים יותר איכותיים. גם בביקורות ברשת זה מצוין פעם אחר פעם, אבל זו לא פעם ראשונה שנדמה לכם שדעתכם חייבת להיות גם דעת הרוב. תודו בכך, אתם שייכים למיעוט...
תרצנות היא דרכם של חלשים. זה לא מסביר מדוע לפני צאת ה-PSP הייתם בטוחים שהנייד הזה ישלח את הנייד של נינטנדו לעזאזל, אז איפה היה התירוץ שלך אז?
כפי ש'פרוזן' כתב, זו עובדה שב"זבל המהלך הזה" יש יותר גיוון ומשחקים יותר איכותיים. גם בביקורות ברשת זה מצוין פעם אחר פעם, אבל זו לא פעם ראשונה שנדמה לכם שדעתכם חייבת להיות גם דעת הרוב. תודו בכך, אתם שייכים למיעוט...
נגני iPod נמכרים הרבה יותר טוב מנגני iriver. באמת נראה לך שנגני iPod יותר טובים מנגני iriver? אותו סיפור עם PSP ו-DS. פופולאריות היא לא מדד לאיכות.
ה-DS הרבה יותר איכותי מה-PSP כי יש לו הרבה הרבה יותר משחקים טובים, וזה גם אם הוא היה מוכר יחידה אחת בכל העולם.
חוץ מזה גם ל-PSP לא חסר משחקים ילדותיים כמו אייפ אסקייפ אקאדמי שמלמד אותך לעשות 5+5 או משחקי מירוצים טפשיים שפונים בעיקר לילדים בני 12 שמתלהבים מגרפיקה והתנגשויות אז התירוץ הזה לא נחשב.
ה-DS הרבה יותר איכותי מה-PSP כי יש לו הרבה הרבה יותר משחקים טובים, וזה גם אם הוא היה מוכר יחידה אחת בכל העולם.
חוץ מזה גם ל-PSP לא חסר משחקים ילדותיים כמו אייפ אסקייפ אקאדמי שמלמד אותך לעשות 5+5 או משחקי מירוצים טפשיים שפונים בעיקר לילדים בני 12 שמתלהבים מגרפיקה והתנגשויות אז התירוץ הזה לא נחשב.
תגדיר איכותי.
PSP יותר איכותי כי הוא מיוצר מחומרים יותר איכותיים ומבוסס על חומרה הרבה יותר מתקדמת. זו ההגדרה שלי לאיכותי.
איכותי = משחקים יותר טובים.
כמובן שזה נתון לוויכוח, אבל הנקודה די ברורה.
למרות שאני בספק שאני אי פעם אקנה קונסולה ניידת, אני גם מסכים שהדיאס יותר טובה מבחינת משחקים, למרות שאין קשר בין זה לבין הדיון
אספירין, אבל בלי קשר להצלחה במכירות ידוע שה-DS איכותית ואטרקטיבית מאוד, וכרגע, ע"פ כל הרשמים, יש לה ספרייה יותר מעניינת של משחקים. אז את הדוגמות של מכשירים לא איכותיים שהצליחו תשאיר למקרה אחר.
וזה שמכשירים שאינם לטעמכם מצליחים זה לא אומר שזה לא בצדק, זה פשוט אומר שהם מצליחים בניגוד לטעמכם האישי. יש המון גורמים שעל-פיהם נמדדת האיכות או האטרקטיביות של מוצר, וזו לא רק גרפיקה נוצצת, למשל, אז התעוררו.
אספירין, אבל בלי קשר להצלחה במכירות ידוע שה-DS איכותית ואטרקטיבית מאוד, וכרגע, ע"פ כל הרשמים, יש לה ספרייה יותר מעניינת של משחקים. אז את הדוגמות של מכשירים לא איכותיים שהצליחו תשאיר למקרה אחר.
וזה שמכשירים שאינם לטעמכם מצליחים זה לא אומר שזה לא בצדק, זה פשוט אומר שהם מצליחים בניגוד לטעמכם האישי. יש המון גורמים שעל-פיהם נמדדת האיכות או האטרקטיביות של מוצר, וזו לא רק גרפיקה נוצצת, למשל, אז התעוררו.
אני יודע שאתה בעד נינטנדו, אבל מה רע בגרפיקה אצל רוב משחקי ה-ds? רובם נעימים לעין ואף יפים.