אני עושה את שלי ומפרסם, מי שלא מעניין אותו שלא יגיב.
(מועתק מהדיון בגיימר אני מניח שלא יתנו לי לשים לינק ישיר לדיון) אני מרגיש שדרך הפעולה הנוכחית לא מקדמת אותנו לשום מקום. טורנירים חוזרים ונשנים בטקן אולי מדברים אל הרבה אנשים שכן טורחים ומגיעים ומראים נוכחות וזה סבבה, אבל לדעתי אנחנו מתעלמים מקהל גדול הרבה יותר. על כל מישהו שאוהב טקן אני מכיר לפחות מישהו אחד שאוהב משחקי מכות אבל לא טקן, וכשאנחנו נותנים רק לטקן תשומת לב כזאת בגלל הסטיגמה "שבארץ לא מכירים שום דבר אחר" אנחנו הופכים לחלק מהבעיה. מה שאני רוצה לעשות הוא לארגן "סשן ציבורי פתוח לכל", לא טורניר אלא במבנה של ארקייד- עמדות חופשיות של קונסולות שאנשים באים לשחק בשביל הכיף. ויותר חשוב- לא להגביל את עצמנו רק לטקן אלא לשים מבחר של משחקי מכות (guilty gear, virtua fighter, soul calibur, king of fighters, street fighter 2/3/alpha, samurai shodown) אני רוצה לבדוק אם יש קודם כל ביקוש לרעיון מבחינה עקרונית, ואח"כ נדבר על הפרקטיקה, כי כמה שיותר ביקוש ככה יהיה יותר קל להשיג תמיכה. אז אנשים תגיבו ותגידו מה אתם חושבים על הרעיון באופן אישי. האם הייתם מעוניינים להגיע לאירוע כזה? האם אתם מכירים אנשים שאולי לא מגיבים בפורום אבל כן היו מעוניינים?
-----------------
|