Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > קונסולות > Red Steel נחשף לרבולושן!
תגובות : 454
עמוד :  מתוך 19
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 08/04/2006 16:21:26
תגובה אחרונה: 07/05/2006 17:32:22

נושא מחבר ההודעה
ציטוט רונן כאן
08/04/2006 16:21:26 #1

הוא משחק בפיתוחה של יובי-סופט ונאמר שנינטנדו הייתה מעורבת בפיתוחו.

נינטנדו מאמינה שהוא יהווה דוגמה מצוינת ליכולות הבקר, כי מלבד השליטה בנשק חם ובחרב, יהיה ניתן לעשות עם הבקר הרבה דברים אחרים כגון להתגונן באמצעות החרב, או לקפוץ ולהסתתר מאחורי מכשולים.

ניסיתי להעלות תמונות לשרת, אך לא בהצלחה, אז הנה העמוד ובו תמונות סרוקות מהירחון שחשף את הסיפור.

המשחק, כך תיווכחו, נראה לא רע בכלל ברמה הוויזואלית ולמעשה הוא נראה ממש טוב. זכרו גם שאלו תמונות סרוקות בלבד.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
בקרו בעמוד הבית של shonon ציטוט shonon
08/04/2006 16:30:49 #2
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2006 /04 /08

מלבד השליטה בנשק חם ובחרב, יהיה ניתן לעשות עם הבקר הרבה דברים אחרים כגון להתגונן באמצעות החרב, או לקפוץ ולהסתתר מאחורי מכשולים.

very cool

אבל השלט הזה עדיין נראה לי גימיק, לא מספיק שהשלטים הרגילים גורמים לנו לכאבים באצבעות, מהשלט הזה יכאב לנו כל פלג הגוף העליון, אחרי כמה שעות משחק.

אם Nintendo לא יוסיפו אפשרות לשלט של הקיוב זו תהיה טעות ענקית.

ד"א, התמונות נראות cgi לחלוטין.

-----------------

copy cat

אווטאר
shonon
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
ציטוט רונן כאן
08/04/2006 16:45:39 #3

נינטנדו תוסיף אפשרות כזו, אבל לא בשביל משחקים כאלה שיהיה ניתן לשחק בהם אך ורק באמצעות הבקר הייחודי.

וכששיחקתי במשחקי יריות עם אקדח, לא נתקלתי בבעיה פיזית בקשר לכך, ואגב, אם אתה רוצה כאבי ידיים, די שתשחק במונקי-בול.

זה מה שיפה בבקר הזה, הוא ידרוש ממך מאמצים פיזיים בידיים כמעט כמו הדמות שבמשחק, יש יותר ראליסטי מזה? ואלו לא יהיו מאמצים בלתי נסבלים עד כדי שהיה עדיף לוותר על הייחודיות המהפכנית הזו, מכאן הוא לא גימיק כלל. במשחק מסוג זה הבקר לא שולט בכלי הנשק, אלא במשחק זה הבקר הוא-הוא כלי הנשק, לכן להעדיף בקר רגיל פירושו לפגר מאחור.

ואתה יכול לחטוף כאבים בכל הגוף, לא משנה באיזה בקר תשתמש, אם תשב כמה שעות מול משחק; יכאבו לך הצוואר, הגב, האצבעות, הישבן, ושלא לדבר על כך שתפתח טחורים מהישיבה הממושכת. ועל הנזק שזה יכול לגרום למוח, עדיין לא דיברתי. אז אם אתה רוצה להיות קטנוני, אפשר בכיף, אבל בשביל מה? 

אגב, הבט על תמונות 10 ו-11, התחתונות: גם הן CGI? שים-לב במיוחד לדבר מדהים בתמונה 10: האקדח בתמונה נוטה באותה הזווית של הבקר! אתה יודע מה המשמעות של זה? זה אומר שיש לך גמישות רבה כגיימר לקבוע גם את הסטייל של האקשן במשחק! מדהים!

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Yuber
08/04/2006 18:00:28 #4
המשחק הזה הוא יותר כמו דמו משוכלל לשלט וליכולות הגרפיות של הרבולושן
צריך לחכות לכותרים הגדולים באמת של נינטנדו והשאר

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט רונן כאן
08/04/2006 18:14:34 #5

יובר, ברור שזו בסה"כ התחלה, אבל עם התחלה כזו, זה עוד יותר מרגש לצפות להמשך! וכל משחק ל'רבולושן' יציג את הפן שלו ליכולות הבקר, זו הייתה בסה"כ דוגמה אחת.

אוי, כשאני מתבונן בתמונות הללו ומדמיין כיצד המשחק ישוחק, זה עושה רושם כחלום! בבקר השמאלי הולכים עם הדמות, ובבקר הימני יורים ומבצעים עוד פעולות באינטנסיביות מרהיבה שלא ניתנת לביצוע בקונסולות האחרות.

מפתחת את המשחק חטיבת פריז של יובי-סופט, זו שפיתחה את Prince of Persia, Splinter Cell, Ghost Recon, Far Cry, King Kong ועוד להיטים, אז יש למה לצפות!

גם סגה ונאמקו טובות במשחקי אקדח אלו ('האוס אוף ד'ה דד' ו'טיים קריסיס' שלהם, להיטים לכל דבר), אז צפו שהם ימהרו לנצל את הבקר הזה היטב בז'אנר זה. ואני מת לדעת מה עוד נינטנדו מכינה לנו ל-E3, כי נינטנדו תיקח את הבקר רחוק יותר, בדרכים מקוריות!

מבחינה ויזואלית המשחק איכותי מאוד אפילו לפני שנינטנדו בכלל שחררה חמרה מלאה של ה'רבולושן' שתצא רק ביוני!

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
08/04/2006 18:40:43 #6

מידע חדש! (מישהו ב'גיימספוט' הצליח להעתיק זאת):

על העלילה -

The game is about an American who is engaged to a Japanese girl. Someone in her family is part of the Yakuza and I think is pissed at the guy.  Anyway you begin to work for one gang and are against a rival gang.  Your mission is to recruit as many gangs as possible to help you fight that rival gang.

Your missions will mainly be about recruiting gangs, to do this you will have to impress them. Kill some of their members, or sacrifice their lives for even more respect.  All this leads to the final battle where you will need all the help you can get.

המטרה במשחק היא לגייס חברי כנופייה לשירותך, כדי שיעזרו לכם להילחם נגד כנופיות יריבות. כדי לגייס אותם יש להרשים אותם, להרוג חלק מחברי הצוות שלהם או להקריב את חייהם כדי לזכות בכבוד רב יותר. וכל זה מוביל לקרב האחרון שבו תידרש עזרה רבה ככל האפשר מחברי כנופייה שגויסו.

על השליטה (מידע חדש, חובה לקרוא!) -

As the game goes on you get more skills from masters. 

The whole game was designed around the remote.  GI says it plays great.  They liked it better when they were standing holding the remote.  Obviously you aim at the screen and that is where your gun points to.  They say its extremly responsive, as good as any mouse.  Circle strafing is easy, all you have to do is point the remote at an obect and manuver in a circle with the analog stick.

You can switch from gun to sword at any time.  Swords only good at close range, you will get into sword fights. 

Full control is still not implimented yet.  The finished game will let you move the remote foward to push down objects for cover in the game.  Pull back the remote and you reload.  Make a ball throwing motion and you will throw a grenade. Also you will be able to twist the gun around cover by moving it side to side.  And you can tilt the gun like you saw sideways, but it wont effect gameplay much.

נאמר שהשליטה עובדת מצוין ושהבקר רגיש מאוד לתנועה, שבאה לידי ביטוי במסך.

קל גם להסתובב אחורנית במשחק, פשוט מצביעים על חפץ במסך עם הבקר ומבצעים סיבוב עם הידית האנלוגית.

ניתן להחליף בין נשק חם לחרב בכל נקודה במשחק.

השליטה המלאה עדיין לא יושמה במלואה במשחק. הגרסה הסופית תאפשר לכם להניע את הבקר קדימה כדי לדחוף חפצים במשחק לשם הגנה, או לחלופין, להניע את הבקר אחורה לשם טעינת הנשק, או לעשות תנועה של הטלת כדור כדי לזרוק רימון ועוד.

זהו-זה, הטענות של הסקפטיים לגבי השליטה נזרקו היישר מהחלון.

ועוד דבר -

Multiplayer split screen is confirmed.

וקראתי שגם תהיה אופציית משחק מולטיפלייר און-ליין, זה יהיה מדהים!

'שונון', זה בשבילך -

Ubisoft employees have confirmed that the graphics are realtime gameplay images and that the game is not an on-rails shooter.

וזו הכריכה של הגיליון. מרשימה מאוד, ממחישה שהבקר הוא כלי נשק לכל דבר במשחק.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Weasel
08/04/2006 19:54:28 #7

נראה יפהפה.

אם כל המשחקים לרבו ייראו ככה - דיינו.

-----------------

"Daaaaavidson is in the house!

Hulk Davidson is Born to be Wiiiiiild!"

אווטאר
Weasel
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
08/04/2006 20:03:34 #8

עזוב 'נראה יפהפה', הוא ישוחק מדהים   

למרות שהוויזואליות שלו בהחלט מעיפה שטוזה לסקפטיים למיניהם, ואני גם לא מופתע שה'רבולושן' מסוגלת לכך, כי עָצמה שהיא פי שתיים מ'רזידנט אוויל 4', צריכה להיות מרשימה מאוד. מה גם שהמפתחות מתמצאות עם המערכת של ה'רבולושן' כי היא דומה לזו של ה'גיימקיוב', לכן יהיה קל להם יותר לנצל אותה. וחוץ מזה, ה'רבולושן' לא תתמוך ברזולוצייה גבוהה, לכן אינה זקוקה לחמרה חזקה כפי שיש בקונסולות האחרות, מה שאומר שבתצוגה זו לצד זו, בטלוויזיות רגילות, ההבדל לא יהיה רב, אם בכלל יהיה קיים.  

בזכות הייחודיות הזו, בזכות הגודל הקומפקטי הזה, בזכות היעילות הזו (שקטה וניידת), בזכות הנוסטלגייה (האפשרות להוריד קלאסיקות ישנות), בזכות האיכות הוויזואלית הזו ובזכות המחיר הזול הזה - מי יגיד לקונסולה הזו לא? במיוחד כששומעים מה צפוי להיות המחיר של ה-PS3 אשר תצא בסמוך אליה. אני אומר לכם, הפעם נינטנדו עושה דברים כמו שצריך, היא באה מהדלת האחורית ומכניסה לסוני ומייקרוסופט מאחור. ה'רבולושן' הולכת להצליח בגדול, עדות לכך היא ההתלהבות של הגולשים בפורומים ממה שהם רואים וקוראים.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
08/04/2006 21:31:22 #9

ניסיון לתרגם קטעים מהירחון, מעניין מאוד, ויש פרטים חדשים:

"not to assign any personality to the main character. You are the hero in Red Steel and this is your adventure. The only backstory to the protagonist is that he is an american male who is engaged to a Japanese American woman name Myu. On the night that you are supposed to meet Myu's father for the first time, she is kidnapped from the psh Los Angeleles restaurant you're dining in. You quickly learn that her father is a Yakuza boss named Sato, who is in possesion of an important ceremonial katana. A younger, more ruthless Yakuza faction led by a man called Tokal attempted to steal the sword from Sato to shift the balance of power within the organization. Sato thwarted the attempt to steal the sword, but was mortally wounded in the attack. Tokal's men kidnap Myu in response, hoping to trade her life for the sword. But Sato refuses to hand over the sword to Toakl, instead giving it to you, with the instructions to use it to find his daughter. Sato dies soon after diving you the sword, leaving you all alone and untrained against Tokal's men. Armed with the katana and a selection of firearms, you myst follow Myu to Japan and defeat Tokal, but first you must gain the skills necessary to confront him. According to --- the first third of the game will be more brutal by necessity. When you are first learning to use the Revolution controller, you will be less precise and --- (blurry and cuts off)

"a series of headshots, it is often more beneficial to take a non-lethal shot, such as shooting a gun out of an enemy's hands. I mnay situtations, there wil be a higher-ranking enemy who commands the others in the area. By defeating him and sparing his life, he will offer you his respect and help. The enemies he commands will surrender their guns and the boss may offer you a new weapon, a special path through the level, or other reward. Any time you spare an enemy, you will be rewarded. as it always takes more skill to spare a life than to take it. Freeze shot adds a lot of dpeth to the gunplay and is a natural fit for the Revolution controller, but isn't the only way that Red Steel adds spice to the combat. After all, why would you carry a sword through a game if you couldn't use it? Although the majority of Red Steel's gameplay will stress ranged combat, there will be times you need to get up close and personal. You can switch to the sword at any time, and if you can get close enougn to an enemy, you can use it for on-hit stealth kills. In other moments, you'll find yourself locked into intense one-on-one sword duels. Any time you take on an enemy with a sword of his own, you'll need to take yours out right away, or his blade will make short work of you. Swinging the Revolution controller in front of you, you will see the sword onscreen (cut off)"

----From Joystiq, Translation of the Magazine

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Perseus
08/04/2006 22:09:51 #10

מגניב ביותר. גרפיקה מרשימה, כל הכבוד ליובי סופט. אבל הם תמיד היו מומחים לא קטנים בגרפיקה. ואגב רונן, זו לא הקבוצה שעשתה את קינג קונג.

ועוד דבר נהדר זה שנחשף משחק חדש של באנג'י בגליון הזה. כפי שניתן לראות בתמונה הראשונה.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט DrKeo
08/04/2006 22:16:18 #11

האמת שהגרפיקה הרשימה אותי ואני די מופתע.

ידעתי שלרוולושן הולכת להיות גרפיקה לא רעה אבל לא חשבתי שכל כך טובה (נכון שהרזולציה הנמוכה יחסית לא בדיוק תחמי לגרפיקה על הטלבזיה שלי אבל נשרוד).

נראה משחק מגניב. אם יהיו מספיק דברים בסגנון בתחילת מחזור החיים של הרוולושן אולי אנשים סופסוף יפסיקו לחשוב שהקונסולה של נינטנדו ילדותית.

נראה לי שאם נינטנדו יצליחו להעביר את המסר שהרוולושן הוא גם לבן אדם צמא דם בן 30 אז יהיה להם סיכוי להיות ראשונים במרוץ הזה.

-----------------

" Wii at Nintendo have lost our collective minds "

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
ציטוט רונן כאן
08/04/2006 23:38:14 #12

רוי, עצם העובדה שניתן להפיק גרפיקה כזו מהקונסולה, זה כבר סימן מעודד מאוד, והרי חברה שלא יודעת להפיק את המרב בהיבט הגרפי, לא תדע לעשות זאת גם בקונסולות המתחרות. בל נשכח שחָמרת ה'רבולושן' היא זהה ברכיטקטורה שלה לזו של ה'גיימקיוב' וידידותית מאוד למפתחים, זו עוד סיבה מדוע נרבה לראות בה משחקים שמנצלים מצוין את המערכת. 

אבל, גולת הכותרת היא דווקא מה ניתן לעשות עם הבקר במשחק הזה, לא שזה כזה מפתיע, כי היו רמזים כיצד זה ייושם בז'אנר זה, אבל עדיין, זה טוב לקבל רשמים של כתבים מנוסים. הם תיארו את השליטה כיעילה מאוד, ואמנם זה לא מפתיע אותי, אך זה שם סוף לספקות של כמה בעניין זה. אהבתי גם שהנשק במשחק נוטה בהתאם לנטיית הבקר, זה רומז לסוג הגמישות שתתאפשר עם הבקר, לסטייליסטיות וגם מעניק לכך ראליזם גבוה יותר.

DrKeo, החשיפה הזו עשתה אותי צמא יותר לשמוע על MP3. שמענו איך השליטה תיושם שם, אבל לא שמענו באילו אופנים מקוריים נוספים ייחודיות הבקר תבוא לידי ביטוי במשחק הזה ובמשחקים נוספים, לא בז'אנר זה. נינטנדו מבטיחה להראות לנו בתערוכה מדוע הקונסולה הזו הולכת לנחול הצלחה!

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט B-M-X
08/04/2006 23:44:29 #13
רונן מה הייתה המטרה בדיוק בפתיחת הת'רד הזה כאשר פתחתי אחד ... נו מיילא...

בכל אופן מצחיק אותי נורא התגובה שלך רוי אחרי ששנה חפרתם בת'רד מה עובר על נינטנדו ובסוף כאשר נחשף משחק כלשהו אתה אוכל תכובע...

נינטנדו רק צריכה איזה אנימלקרוסינג\Brain training להשקה והיא ניצחה ביפאן ... או נינטנדוגס...

בכל אופן חכו לתותחים הגדולים באמת ... עוד שבועיים אמורים גם להגיע דיירקט פידים מהמשחק ולהחשף עוד מס' משחקי צד שלישי..

עוד חודש ל-E3....

-----------------

B-M-X
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט B-M-X
08/04/2006 23:48:41 #14

-Game development started shortly after E3 2005. Ubisoft saw and demoed the controller before E3 2005.
-Ubisoft Paris took their idea directly to Iwata and Miyamoto, and were given the go ahead. After that meeting they were given prototype controllers. The article states that Ubisoft worked "closely" with Nintendo's engineers in Japan on the title
-Game Informer mentions that while conducting the interviews with Ubisoft, they were handed the "latest version" of the controller

-During the beginning of the game, you are encouraged to use your weapons ruthlessly, but as the game progresses you become more proficient and strategic. This gameplay idea led Ubisoft to decide to give the game a martial arts setting. "Enter the Yakuza"
-The first third of the game will be all about being "brutal by necessity"
-You will be less precise and favor more devastating weapons (machine guns)
-As you progress and become more precise, smaller guns will be used
-"The goal...is to use five bullets to kill five enemies"
-"When fighting with this level of skill, the music and sound effects will reflect it, remaining calm and peaceful"
-"When you fight brutally, the sounds around you grow increasingly more intense"
-"Audio feedback"

-Freeze shot: by fighting effciently you fill the Freeze Shot gauge...fighting chaotically causes to decreases
-When the gauge is filled you can hit a button to momentarily stop time, and then target specific locations on enemy bodies
-Headshots thus are tempting, but non lethal shots, such as shooting guns out of enemy hand, can be more beneficial
-By defeating high ranking leaders who command others and sparing their lives, you will be rewarded. He will offer you respect and help (guns, help, new weapons, alternate paths, etc)
-Respect plays a MAJOR part in the game

-----------------

B-M-X
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט B-M-X
08/04/2006 23:54:53 #15

Multiplayer:
-Split screen multiplayer with traditional deathmatches
-Totally original multiplayer modes Ubisoft is not revealing yet. Wait until E3
-They didn't talk about Nintendo Wi Fi (NDAs). Full details haven't been revealed yet
-Revolution works by placing a small sensor bar either above or below any TV
-You can stand at any angle and not lose any accuracy. You can even take your controller to a friend's house and instantly start playing without syncing up the controller
-"Perhaps most impressive is the fact that although splitscreen reduces the amount of onscreen space you are playing in, you don't have to make smaller movements - you can gesture as wildly as you want, and it won't interfere with the other player's onscreen quadrants

-----------------

B-M-X
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט רונן כאן
09/04/2006 00:45:48 #16

ציטוט: הכותב המקורי B-M-X: רונן מה הייתה המטרה בדיוק בפתיחת הת'רד הזה כאשר פתחתי אחד ... נו מיילא...

לא הבנתי, איפה פתחת? בדקתי עכשיו, ואין שום טופיק דומה שפתחת.

בכל אופן מצחיק אותי נורא התגובה שלך רוי אחרי ששנה חפרתם בת'רד מה עובר על נינטנדו ובסוף כאשר נחשף משחק כלשהו אתה אוכל תכובע...

חחחחח מסכים בהחלט.

נינטנדו רק צריכה איזה אנימלקרוסינג\Brain training להשקה והיא ניצחה ביפאן ... או נינטנדוגס...

אין ספק שנינטנדו לוקחת את השוק היפני בהליכה, היפנים אוהבים פטנטים וחדשנות. עדיין, הקונסולה תצליח מאוד גם בטריטוריות אחרות.

בכל אופן חכו לתותחים הגדולים באמת ... עוד שבועיים אמורים גם להגיע דיירקט פידים מהמשחק ולהחשף עוד מס' משחקי צד שלישי..

איפה קראת זאת?!   

ותודה על המידע על המשחק! נראה שהוא משחק רציני שיש טעם לפקוח עין עליו...

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט DrKeo
09/04/2006 00:52:50 #17
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2006 /04 /09

איפה קראת זאת?!   

האמת שמאט מ-IGN כתב בבלוג שלו שיגיעו חדשות מצד 3 עוד לפני E3 כנראה (ולהזכיר לך ש-E3 עוד 4 שבועות).

לדעתי אם יהיה לנינטנדו את מטרויד 3, RED STEEL, איזה משחק יפני משוגע כמו בראיין טרינינג ואת הכותרי ספורט 2007 של EA בהשקה אז יהיה להם סיכוי ממש גבוה לנצח את ה-PS3.

אני חושב שיובי סופט ממש הפתיעו כי יחסית ל-FPS הם הצליחו להכניס כמה רעיונות יחודיים שקשורים לשלט של הרבולושן אבל לא ישירות.

הרעיון של הרבה אקשן בהתחלה ואז משחק יותר מדויק וכדומה הוא ממש טוב הרי כאשר רוב האנשים ישחקו בו זו תהיה הפעם הראשונה שלהם עם השלט ביד.

אני מרגיש כאילו המקוריות של ה-FPS במשחקי וידאו (שתמיד חייבת להיות משום שהשליטה בהם אינה מדויקת במיוחד) משתלבת עם הדיוק של העכבר והמקלדת של המחשב ויוצרת כמעט זן חדש של משחקים, אפילו שהסגנון הזה רווי משחקים דומים.

מי יודע, אולי נינטנדו באמת סופסוף מוציאים מכשיר קטלני.

אני אומר את זה בשקט כי חשבנו ככה גם לפני הגיימקיוב...

-----------------

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
ציטוט רונן כאן
09/04/2006 01:59:12 #18

אין מה להשוות עם ה'גיימקיוב', כי האמנו בו בזכות משחקי צד א' ובזכות רר, לא היו גורמים אחרים שבגללם היה טעם להתלהב מהקונסולה, זאת בניגוד ל'רבולושן'. רר נמכרה ונינטנדו נכשלה מלהביא לנו משחקי צד א' ראויים לשמם כמו בעידן ה'נינטנדו 64', מכאן גם אני מאוכזב ממנו, אז אי-אפשר לטעון שאני עיוור.

אין לי ספק שה'רבולושן' תצליח בהרבה יותר    

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט The_Phantom
09/04/2006 02:36:56 #19

וואו, התמונות הרשימו אותי מאוד. היו לי ציפיות מאוד נמוכות מהגרפיקה של הרבולושן, והתמונות האלה הראו לי כי הגרפיקה שלה בכל זאת מצוינת (זהאמנם לא 360, אבל זה נהדר בכל זאת). המחיר של הפס3 גרם לי לזעקת "OMG", ולכן אני אוותר עליו בשלב זה. אם יש קונסולה שאקנה בהשקתה- זוהי הרבולושן. את הפס3 אני אקנה כשהמחיר ירד לרמה קצת נורמלית יותר.

בנוסף, גם השליטה נראית לי מגניבה במיוחד ומהנה. לטעון עם הזזה לאחור, לדחוף עם הזזה קדימה... זה ממש יכניס אותך לאקשן וזה יהיה לדעתי כיף לא נורמלי. אני כל כך מחכה כבר שיחשפו את פריים 3!

-----------------

אווטאר
The_Phantom
משתמש רגיל
רשום מ- 19/07/2005
ציטוט רונן כאן
09/04/2006 03:43:14 #20

בטח שהיו לך ציפיות נמוכות, כי כך התרשמת מדבריהם של אחרים אשר גרמו לך להאמין שהגרפיקה תהיה נוראה כל-כך, גרפיקת מגה-סון ממש. הם התבטאו לרעה לגביה לפני שהיו מולם עובדות, בעוד שממני ביקשו להמתין להוכחות לפני שמדבר עליה בטוב.

תמיד הערכתי שהגרפיקה תהיה מרשימה, לכן אני מופתע פחות. כפי שציינתי: ארכיטקטורה זהה לזו של הגיימקיוב ולכן ידידותית ומוכרת מאוד למפתחים, וגם משום שלא תומכת ברזולוציה גבוהה, לכן החָמרה לא צריכה להיות חזקה מאוד. אז נינטנדו צדקה כשאמרה שבהשוואה על טלוויזיות רגילות, לא ייראה הבדל גדול בין הקונסולות. 

אז מה באמת עובר על נינטנדו?   

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט B-M-X
09/04/2006 09:28:35 #21
נינטנדו עובדת קרוב ליובי בהפקת המשחק ובתמיכה בלכ הנוגע לשלט..כנראה שהיא עושה את זה עם כל חברות הצד שלישי בכל הנוגע לסיוע .

העבודה על RS התחילה ישר אחרי E3 2005 ..

אני מקווה מאוד שכל המשחקים יהיו WIDESCREEN לפחות ....

בכל מקרה אני מצפה להרבה...אחרי ההצלחה עם ה-DS ... אני חושב שנינטנדו הלכה על הפורמלה הנכונה.

-----------------

B-M-X
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט רונן כאן
09/04/2006 10:55:04 #22

ציטוט: הכותב המקורי B-M-X: אני חושב שנינטנדו הלכה על הפורמלה הנכונה.

בדיוק. זה גם מה שאני טוען תמיד.

לולא הייתי מאמין בפורמולה אז הייתי מוותר על הקונסולה הבאה של נינטנדו, אך דווקא משום שאינני עיוור, אני לא אפסול אותה מראש רק משום אכזבתי מהקונסולה הקודמת שלה.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Perseus
09/04/2006 13:57:31 #23

אוכל ת'כובע? היה ברור שמישהו יאמר דבר כזה. אז לא, אני לא אוכל את הכובע, אבל סחטיין על הנסיון.

מה ציפיתם? שאם יהיה משחק ממש יפה אני בכוונה יאמר כמה הוא מגעיל? אז לא, אני לא רונן, עדיין. המשחק נראה מאוד מרשים והא עדיין היחיד שמרשים על הקונסולה הזאת. וגם, אנחנו לא יודעים לחלוטין איך הוא משחק. זה נראה מגניב, אבל מוקדם לשפוט. לפחות אני לא הופך כל חיסרון ליתרון כמו רונן. תמיכה דלה של מפתחים - יתרון. אין HD - יתרון. יש מגוחך מזה? לפחות תדבר בכנות שאתה מטיף לה כל כך רונן, לפחות זה.

הרבולושן עדיין תהיה קונסולת נישה, מי שיקנה אותה יקנה אותה בתור תוסף לקונסולה אחרת. זה ממש לא ישתנה לא משנה מה.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט DrKeo
09/04/2006 14:52:38 #24

השאלה היא האם היא באמת קונסולת נישה.

הרי לא כל אדם יכול להרשות לעצמו PS3 ב-700$ ואם הרבולושן תראה משחקי מיין סטרים בוגרים כמו RED STEEL בכמויות גדולות מספיק הרי שה-PS3 דווקא יהפוך לקונסולת נישה, הנישה של העשירים שאין להם מה לעשות עם הכסף.

יש גבול כמה אני מוכן לבזבז בכדי לשחק MGS4.

-----------------

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
ציטוט רונן כאן
09/04/2006 14:56:23 #25

ציטוט: הכותב המקורי Perseus: אוכל ת'כובע? היה ברור שמישהו יאמר דבר כזה. אז לא, אני לא אוכל את הכובע, אבל סחטיין על הנסיון.

ולמרבה האירוניה זה לא בא ממני, אה? חחחח

למה חשבת שזה ברור אם לא משום שאתה מבין שטעיתם בגדול? הפסק להתגונן, רוי, וקבל בבגרות את הביקורת כלפיך. לאחר מה שאירע באשכול 'מה עובר על נינטנדו', אז אתה בהחלט צריך לאכול את הכובע. אני חושב שבסיכומו של דבר, אתם צריכים לקבל על הראש על השטויות שאומרים.

אם המשחק היה מאכזב ויזואלית, או במיוחד - הרשמים מהבקר היו מאכזבים, אז אני הייתי מקבל על הראש על כך שהאמנתי ב'רבולושן', הרי ברור שלא הייתם מרחמים עליי. הייתי מודה בטעות והרי עובדה היא שהודיתי שה'גיימקיוב' מאכזב, אז על סמך מה מייחס לי חוסר יושר? קצת צניעות, רוי, בינתיים אתה זה שלא מפגין יושר ובגרות.

מה ציפיתם? שאם יהיה משחק ממש יפה אני בכוונה יאמר כמה הוא מגעיל? אז לא, אני לא רונן,

אל תדבר שטויות כי לא עשיתי את זה. בינתיים אתם אלו שהרשיתם לעצמכם לשפוט את ה'רבולושן' בלי שיש לכם עובדות, והאירוניה כאן היא שתקפתם אותי בדיוק על אותה נקודה.

עדיין. המשחק נראה מאוד מרשים והא עדיין היחיד שמרשים על הקונסולה הזאת. וגם, אנחנו לא יודעים לחלוטין איך הוא משחק. זה נראה מגניב, אבל מוקדם לשפוט.

אההה אז בואו נמשיך לחכות! חיכינו לחשיפה של הבקר, היו שהאמינו ש"זה יהיה סתם עוד שלט רגיל כי נינטנדו שקרנית", אך לבסוף נחשף וראינו שהוא באמת משהו אחר ושאפתני; אח"כ אמרתם "אפילו אין תמונה ממשחק אחד", אז הנה, תמונה נחשפה וזורקת לפח את טענותיכם בקשר לגרפיקה. אינכם לומדים, אה?

ואגב, לא קראת מספיק טוב, כהרגלך, כי הכתבים שניסו שיבחו את השליטה המאוד מדויקת ורגישה וכבר תיארו די בפירוט מה יהיה ניתן לעשות בו באמצעות הבקר. אני חושב שזה מספיק כדי לתת לנו מושג כללי על כיצד ישוחק. אולי יש לך בעיה בהפעלת הדמיון ברמתו הבסיסית, אך לרוב אין את הבעיה הזו, ולכן בפורומים יש התרגשות רבה מהפרטים האחרונים.  

אבל אין שום בעיה, בואו נמשיך לחכות, כדי ששוב פעם תיאלצו לאכול את הכובע. רוי, E3 מעבר לפינה, אז תתחיל להזיע   

בינתיים, לא צריך לחכות כדי להתבטא בעניין האקס בוקס 360, כי ידוע שהחוויה בו זהה למשחקי דור קודם, ושלא מעט משחקים בו יוצאים גם למחשב האישי. אז הנה היושר והאובייקטיביות שלכם.

לפחות אני לא הופך כל חיסרון ליתרון כמו רונן. תמיכה דלה של מפתחים - יתרון. אין HD - יתרון. יש מגוחך מזה?

בתור מי שהודה שאין לו כוח לדייק ולהיות ישר, אז השתיקה יפה לך.

היכן כתבתי שתמיכה דלה היא יתרון? הבא לי את כל הקטע המקורי כדי שאבין את ההקשר. אולי אמרתי שהיא לא מפריעה לי אישית כי יש לי דברים אחרים לעשות עם הכסף. משום יכולת ההבנה הדלה שלך, אי אפשר לדעת אם הבנת נכון את הדברים, או מקסימום מדובר בחוסר היושר הרגיל שלך.

ובקשר ל-HD - נכון, זה בדיוק מה שאמרתי. הטכנולוגיה הזו מייקרת מאוד את המשחקים, ומשום שלא נתמכת אז החָמרה של הקונסולה לא צריכה להיות חזקה מאוד, ולכן מחירה יהיה בהתאם. לכן כשנשווה בין שתי קונסולות, אקס-בוקס 360 לבין ה'רבולושן', על גבי טלוויזיות רגילות, לא בטוח שתראה הבדל גדול. וכשחושבים שכרגע הטלוויזיה הזו אינה בשימוש שכיח, אז זה חיסרון להוציא קונסולה או משחקים שיקרים רק משום שתומכים בה. ה-HD לא יהווה יתרון ל'רבולושן' כשמהותו המוצהרת היא אחרת.

ואני לא מבין איך הגעת אליי ותקפת אותי משום מה ש-BMX כתב לך. אתה ממש במצוקה, אה? חחח.

מי שיקנה אותה יקנה אותה בתור תוסף לקונסולה אחרת.

לכן היא גם תצליח מאוד כי לא יהיו לה מתחרות של ממש בשוק, הקונסולות האחרות לא תוכלנה להחליף אותה. 

אבל צריך לדייק (מה שאתה לא יודע לעשות, וכבר הודית שאין לך כוח לכך): יקנו את הקונסולה רבים שאינם נחשבים הארד-קור גיימר אלא פלחים חדשים שנינטנדו תקרוץ להם, והם, מן הסתם, לא יקנו את הקונסולות האחרות.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003

כל הפורומים>קונסולות > Red Steel נחשף לרבולושן!
תגובות : 454
עמוד :  מתוך 19
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי: רונן כאן
נכתב ב: 08/04/2006 16:21:26
תגובה אחרונה: 07/05/2006 17:32:22

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום