"We just finished our June issue (which will start shipping right when E3 starts). Our cover story? The Nintendo Revolution. After working on this article, I must say, I've gone from "excited" to "OMG super-psyched" for this machine. I can't reveal anything right now, but I think the Revolution will put Nintendo back into the game for this next-gen console war. Forget GameCube and Nintendo 64. If Nintendo can get the right developers backing this system for a few years, it will be a winner. Stay tuned...." -Dan Hsu
"Nintendo's E3 press conference will be a true make-or-break moment for them: The company currently has an amazing amount of momentum with the DS, and if the Revolution can deliver on its promises, it'll instantly become the biggest story of the show. Why? Although PS3 and 360 games will undoubtedly look beautiful, nearly all of them will just be spruced-up versions of the same stuff you've been playing for the past 10 years. With Revolution games, you actually have to play each and every game to fully understand and enjoy it. Because of this, I fully predict Nintendo to steal the top spot in terms of mass-media coverage--if the Today show can only do one segment on this whole E3 shindig, I bet that you'll see that Katie Couric **** waving around a Revolution remote like a possessed homeless lady. Playing a Rev game makes you feel a little bit insane, and I love it.
Ultimately, the success or failure of Revolution will depend solely on Nintendo's first-party efforts. Although I know that we'll be seeing some truly exciting third-party offerings at E3, Nintendo must debut with a stunning lineup of games that both capitalize on legacy IP (Zelda, Mario, etc) and push the boundaries of creative game design (Brain Age, Nintendogs, etc). Personally, I think that they can do it.
Will every Revolution game be awesome? Of course not. Will the most exciting games at E3 be on Revolution? I think so. Also, I can't wait to see how long the line will be to play these games. Scary stuff." -Shane Bettenhausen
כפי שגם אני אמרתי, אין לחרוץ את גורלה של הקונסולה ע"פ קונסולות קודמים של החברה. פה מדובר בסיפור אחר לחלוטין שע"פ כל הסימנים, הולך להצליח בגדול. גיימפליי ענק במחיר קטן, זו חובבנות לחשוב שאין לו סיכוי.
אז כפי שדניס משבח את המשחק שלו, רבים אחרים משבחים את הרבולושן והבקר שלו, והם אפילו לא שייכים לנינטנדו עצמם. אז בואו נסמוך ידינו על המנוסים
ועדכון בקשר ל-Sadness: כדי לסיימו ייקח לכם מינימום 40 שעות, התסריט שלו מורכב מ-900 עמודים! זה די מרשים בהתחשב באנונימיות של החברה, לא מצפים מחברה כזו להשקיע. תמונה ראשונה מהמשחק תיתכן בסוף אפריל, שזה ממש אוטוטו, אבל אין התחייבות לכך.
ע"פ CNN, נינטנדו לא תחשוף בתערוכת E3 מחיר של הקונסולה או תאריך שיגור (לא ממש מעניין אותי, גם כי הכיוון הכללי ידוע), אבל כן ייחשף השם הסופי של הקונסולה (מסקרן יותר). כמו-כן, נינטנדו תחשוף שותפים למערכת שלה ומערכת הורדות שתאפשר הורדות של מאות משחקי עבר. וגם, כמובן, ייחשף הסוד האחרון של הקונסולה (נינטנדו אמרה שיש כמה סודות, אך אני לא בטוח שזה באמת יצא ממנה, אז אני זהיר בקשר לכך).
Steinberg: Sega has an incredibly close relationship with Nintendo. Our products do very well on Nintendo’s console and handheld systems. We are one of their top third party partners. We will put a lot of support behind the Revolution – there’s a lot of excitement about that platforms potential. You’ve got to respect their creativity and innovation. Nintendo has always been motivated to build great interactive experiences, which is the lifeblood of our industry.
תמיכה רבה של סגה ברבולושן, הם מתלהבים מאוד מהפוטנציאל של הקונסולה. אין לי ספק שהלהיט 'נייטס' בדרכו לרבולושן ולדעתי זה עניין של זמן עד ש-JGR יוכרז לקונסולה.
באותו ריאיון הוא גם אומר שבמהלך הקיץ סגה תחשוף את רשימת המשחקים הישנים שלה שיינתנו להורדה ברבולושן.
ציטוט: הכותב המקורי Jaymz ב 2006 /04 /26מנוע נוראי... מה שטוב זה שאתה לא מגזים כלל וכלל.
זוועה לעיניים... איזה עוד סיבות יש לך שהוא Over hyped? עולם משחק קטן מידי? אין מספיק חופש פעולה?
כן, מנוע נוראי.
ניסת להריץ אותו על מחשב? אפילו חדר פיצי (ולא, באזורים סגורים המנוע לא מדגדג את הגרפיקה של המנוע של DOOM 3) הוא עובד כל כך לאט שזה נורא.
והאזורים החיצוניים נראים פחות טוב מה-HL2, משחק בן שנה וחצי.
אבל מה ההבדל? שדום 3 (שיצא לפני שנתיים) רץ אצלי חלק כמו תחת של תינוק, כך גם HL2 שנראה מעולה באזורים חצוניים, ביחוד עם עצים ומים כש-HDR פועל ונחש מה, גם הוא פועל אצלי חלק כמו תחת של תינוק וכך גם FEAR, המשחק הכי דורש שהיה קיים עד היום.
אבל OBLIVION? לא... הוא רץ אולי ב-4-6 FPS, זה פשוט בזיון.
מה שניסיתי להגיד זה שהמנוע הזה רץ כל כך לאט ולא יעיל לעומת הגרפיקה שלו שהיא כמעט באותה רמה כמו משחקים מלפני שנה וחצי, אבל רץ ב-10 מהמהירות. זה מנוע מחורבן...
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
ניסת להריץ אותו על מחשב? אפילו חדר פיצי (ולא, באזורים סגורים המנוע לא מדגדג את הגרפיקה של המנוע של DOOM 3) הוא עובד כל כך לאט שזה נורא.
והאזורים החיצוניים נראים פחות טוב מה-HL2, משחק בן שנה וחצי.
אבל מה ההבדל? שדום 3 (שיצא לפני שנתיים) רץ אצלי חלק כמו תחת של תינוק, כך גם HL2 שנראה מעולה באזורים חצוניים, ביחוד עם עצים ומים כש-HDR פועל ונחש מה, גם הוא פועל אצלי חלק כמו תחת של תינוק וכך גם FEAR, המשחק הכי דורש שהיה קיים עד היום.
אבל OBLIVION? לא... הוא רץ אולי ב-4-6 FPS, זה פשוט בזיון.
מה שניסיתי להגיד זה שהמנוע הזה רץ כל כך לאט ולא יעיל לעומת הגרפיקה שלו שהיא כמעט באותה רמה כמו משחקים מלפני שנה וחצי, אבל רץ ב-10 מהמהירות. זה מנוע מחורבן...
Doom 3? Half Life 2?
הבנתי אותך. תראה, יש חברות שעושות מנועים טובים ויש חברות שעושות משחקים טובים. ואתה כבר תבחר את מה שאתה מעדיף. אישית, המשחק נראה ורץ אצלי נהדר על ה-360 עם ה-HDTV, וזה עם ה-12 קילומטר רבוע שלו, לא המסדרונות הצרים של Doom 3 או המסדרונות הפחות צרים של Half Life 2.
יכול להיות שהמנוע פחות טוב בסופו של דבר, אבל ללכת ולקבוע שהמשחק הוא over rated בגלל שהוא לא רץ חלק כמו כמה מה-shooterים האהובים עליך? אני חושב שפיספסת את הנקודה של המשחק הזה והסיבה שכולם מתלהבים ממנו.
ד"א, אם יש משהו שהוא OVER HYPED לגמרי זה OBLIVION, ביחוד מבחינה גרפית. איזה מנוע נוראי!
זוועה לעיניים... איזה עוד סיבות יש לך שהוא Over hyped? עולם משחק קטן מידי? אין מספיק חופש פעולה?
אמממ.. העובדה שאני יכול להפליץ עלילה יותר טובה משל המשחק העובדה שאין שום אישיות אמיתית לשום דמות במשחק העובדה שכל ה"מגוון" של הקווסטים זה תאתר מקום מסוים ותהרוג את מה שצריך העובדה שהמערכת קרב של המשחק זה H&S משעמם
תמיד שנאתי את הסידרה הזאת, ואת הסגנון הפלצני הזה open ended RPG. בשבילי שלמשחק תפקידים יש עלילה מסריחה, 0 אישיות וקרבות משעממים - שום דבר אחר שיש בו לא יציל אותו.
תמיד שנאתי את הסידרה הזאת, ואת הסגנון הפלצני הזה open ended RPG.
אבל אין לי כוח להתחיל ויכוח
ואין צורך להתחיל ויכוח. אמרת הכל. יש אנשים שאוהבים את הסדרה הזאת, יש אנשים שלא. אין לי בעיה עם זה.
לא שאני מאשר את הדברים שטענת. במיוחד לא לגבי העלילה, שאני בטוח שבחיים לא התעמקת בה. הרי כמה ספרים לאורך הסדרה טרחת לקרוא? כמו המשחק, גם העלילה היא "open ended". אתה תספוג ממנה כמה שתבחר לספוג. 5-6 שעות על הקווסט הראשי לא יעשו זאת.
הבנתי אותך. תראה, יש חברות שעושות מנועים טובים ויש חברות שעושות משחקים טובים. ואתה כבר תבחר את מה שאתה מעדיף. אישית, המשחק נראה ורץ אצלי נהדר על ה-360 עם ה-HDTV, וזה עם ה-12 קילומטר רבוע שלו, לא המסדרונות הצרים של Doom 3 או המסדרונות הפחות צרים של Half Life 2.
יכול להיות שהמנוע פחות טוב בסופו של דבר, אבל ללכת ולקבוע שהמשחק הוא over rated בגלל שהוא לא רץ חלק כמו כמה מה-shooterים האהובים עליך? אני חושב שפיספסת את הנקודה של המשחק הזה והסיבה שכולם מתלהבים ממנו.
חוץ מהעובדה שיש אזורים ב-HL2 שיש לך ראות רחוקה יותר מאובליביון, הגרפיקה שלו יותר טובה משל אובליביון, הוא רץ הרבה יותר טוב מאובליביון ולדעתי משחק פי 827493 יותר טוב מאובליביון.
העלילה באובליביון מעפנה, המשחק הפתוח שם יוצר בדיוק את אותן בעיות שהיו ב-B&W ולדעתי הוא פשוט משעמם.
אם לדעתך לשחק עם רובוט מגושם (כי ככה זה מרגיש) משחק שחוזר על עצמו שוב ושוב זה כיף, אז בבקשה, תהנה.
אני אישית מעדיף את HL2, אם כבר משחקים RPG אז משהו נורמלי כמו FALLOUT 1-2, פליין סקייפ טורמנט או באלדורס גייט. לפחות שם יש דמויות מעניינות ופיתוח דמות כמו שצריך...
-----------------
אם לדעתך לשחק עם רובוט מגושם (כי ככה זה מרגיש) משחק שחוזר על עצמו שוב ושוב זה כיף, אז בבקשה, תהנה.
אני אישית מעדיף את HL2, אם כבר משחקים RPG אז משהו נורמלי כמו FALLOUT 1-2, פליין סקייפ טורמנט או באלדורס גייט. לפחות שם יש דמויות מעניינות ופיתוח דמות כמו שצריך...
אם לדעתך לשחק ב-Wolf 3D עם גרפיקה יותר טובה זה כיף, אז בבקשה, תהנה. Half Life 2 משחק טוב... אולם להשוות אותו למשחק בסדרת Elder Scrolls זאת בדיחה. אולי הוא מתקרב לרמה של Arena, אבל משם כבר אין שום תחרות.
תעדיף את מה שתעדיף. לאלו שמעדיפים RPG פתוח, Oblivion הוא לא Over Rated, הוא עושה בדיוק את מה שהוא אמור לעשות והוא עושה את זה על הצד הטוב ביותר. הוא לא מגיע מחברה כמו ID שכל המטרה שלה בחיים היא לעשות מנוע ולמכור אותו לחברות אחרות אז יוצא שלמנוע שלה יש (יותר) בעיות. יגיעו גם Patchים.
Baldur's Gate? תפוחים ותפוזים. הרעיון שונה לגמרי. גם אני אוהב את Baldur's Gate ואני מעריץ מטורף של Fallout. אבל אני לא מצפה ש-Elder Scrolls יעבוד באותה צורה. המשחקים האלו באו להעביר לך סיפור, Elder Scrolls בא להעביר לך עולם. אם אתה רוצה סיפור (מעבר לעלילה הראשית), תפתח ספר ב-Oblivion.
זה שהדרישות של אובליביון ב-תכלס- (ז"א לא מה שרשמו על הקופסא, אלא איך שזה באמת עובד..) מוגזמות בשביל שבן אדם עם מחשב סטנדרטי יוכל לשחק בזה כמו שצריך, עם זה אני מסכים.. יכלו לעשות עבודה הרבה יותר טובה בקטע של המנוע, אבל הגרפיקה? מעולה, אני מריץ את המשחק רוב הזמן על 20-25 FPS וזה מספיק בשביל המשחק הזה.
לא יודע להחליט לאיזה משחק יש גרפיקה יותר טובה אם להאף לייף 2 או אובליביון.. אבל המנוע של האף לייף 2 הרבה יותר ידידותי ורץ כמו שצריך זה בטוח.
אבל מה שכן, בתור משחק -תכלס-, אובליביון לא רואה את האף לייף 2 ממטר.. בזבזתי עליו איזה 65 שעות משחק רק על דמות של לוחם.. משחק ענק, עולם ענק, מלא משימות מגוונות, פשוט כיף, הוא ממש ממש לא overated.
ציטוט: הכותב המקורי DrKeo ב 2006 /04 /26להשוות את HL2 לוולפנשטיין זה מגוכח בגלל שהוא חדש כל כך הרבה בכל כך הרבה תחומים, לעומת זאת אובליביון לא חדש כלום!
HL2 חידש משהו? מה הוא חידש לכל הרוחות? גרפיקה יותר טובה? מנוע פיזיקלי יותר טוב? אוייבים יותר חכמים (שעדיין נכנסים ישר בדלת ודוחפים מחסום ששוקל 200 קילו בניגוד לכמה סרטים שיקריים ש-Valve פירסמו)? לעשות דברים יותר טוב ממה שהם היו לפני 5 שנים זה כל משחק עושה, אבל מה HL2 חידש בעולם המשחקים?
אני מוריד את obvilion למחשב, אם יזדמן לי כבר אשחק בו, אבל לא ממש מתלהב. צפיתי בסרטונים וגם לי השליטה בדמות נראית מגושמת. הדמות אפילו הגיעה לגג של איזה בית בקפיצה אחת. אני לא אוהב את הטאץ' הזה כי אינו אסתטי.
ג'ימס, בקר באשכול השיאים החדש שפתחתי, השתפרתי במטאוס ואני זוכר שבעבר השגת שיאים טובים משלי, אז בוא נשווה שוב.
חדשות מרגשות לרבולושן! נתחיל מהמלהיב פחות -
הטניס של טקמו לרבולושן לא יהיה סתם פורט של גרסת המחשב, אלא יוספו בו תכנים חדשים לחלוטין. בניגוד לגרסת המחשב, הוא יתמקד במצב משחק יחיד ולא יהיה בו מצב משחק און ליין. המשחק ינצל היטב את ייחודיות הבקר וטקמו מעוניינת ליצור באמצעותו סטנדרט חדש במשחקי הגולף.
סגה הכריזה מונקי בול לרבולושן. זה עוד משחק שידעתי שזה עניין של זמן עד שיוכרז לקונסולה, גם כי הצליח מאוד עבור הקונסולה הקודמת של נינטנדו וגם כי הבקר יכול להתאים מאוד לגיימפליי ולהוסיף לו. ניתן לנחש בקלות שבאמצעות הטיית הבקר מטים את הלוחות במשחק, ומעבר לכך כבר ידוע שיהיה ניתן להקפיץ את הקופים באמצעות הקפצת הבקר, כפי שבסרטון ההדגמה של הבקר נראים מקפיצים את מריו. הסדרה הזו היא להיט וזו תמיכה חשובה מאוד לרבולושן.
קונאמי הכריזה משחק עם קונצפט מעניין לקונסולה. "במשחק, ששמו "אלביטס" הגיימר מסתובב בעולם של המשחק, מנסה למצוא ולאסוף את יצורי אלביטס. אלביטס הם יצורים קטנים וחמודים כמו פיקמין, אבל למעשה הם משמשים כמקור אנרגייה שגורם לעולם המשחק להתפתח. המשחק יעניק תחושה של "ציד", וזה רומז לכך שהאלביטס לא פשוט ישבו ויחכו להיתפס. עיצוב המשחק של אלביטס מתחלק לשלושה רעיונות: גורם לגיימר להרגיש כאילו הוא באמת נוגע בעולם המשחק בתוך המסך; מציאת דברים באמצעות הוזזת דברים; ויצירת קונאמי של יצורים חדשים, האלביטס עצמם. בשני האזורים הראשונים יש עניין ספציפי בזכות תלותם בבקר של הרבולושן. קונאמי רצתה להבטיח ליצור משהו שלא ניתן להעתיק לבקר רגיל. לא נמסר מידע לגבי השימושים הספציפיים שיעשו בבקר, אך המפתח הראשי מציע את התמונה של תנועות בזמן אמת של חפצים על המסך אשר יבוססו על תנועות הבקר. המשחק יכלול כמה שלבים של 10 דקות בלבד, אבל גיימרים וותיקים ימצאו בהם המון חומר סודי".
נשמע כקונצפט מקורי מאוד ומעניין. והיי, זו קונאמי, לא איזו חברה פולנית
ציטוט של דברי סגה בהקשר להכרזה על מונקי בול לקרבולושן -
"The Nintendo Revolution presents a totally unique avenue for our developers to explore the art of game design," said SEGA VP of Marketing Scott A. Steinberg. "Super Monkey Ball: Banana Blitz will present a mind-boggling array of gameplay innovations that will excite and challenge gamerswhile pushing the boundaries of imagination forward."
בזמן האחרון יש לא מעט הכרזות חדשות לרבולושן, אז מי אמר שלאחר ה-20 לחודש לא יקרה כלום?
אני מוריד את obvilion למחשב, אם יזדמן לי כבר אשחק בו, אבל לא ממש מתלהב. צפיתי בסרטונים וגם לי השליטה בדמות נראית מגושמת. הדמות אפילו הגיעה לגג של איזה בית בקפיצה אחת. אני לא אוהב את הטאץ' הזה כי אינו אסתטי.
ג'ימס, בקר באשכול השיאים החדש שפתחתי, השתפרתי במטאוס ואני זוכר שבעבר השגת שיאים טובים משלי, אז בוא נשווה שוב.
דבר שאתה צריך לדעת על המשחק - אתה משתפר בכל דבר שאתה עושה. בהתחלה אתה בקושי יכול לקפוץ מעל אבן, לאחר אימון זה משתפר. לעומת זאת, אני לא מאמין שגם ברמה הגבוהה ביותר תוכל לקפוץ על גג של בית ישר מהקרקע, סביר להניח שמדובר במוד. מה שכן, ברמה הגבוהה ביותר אתה יכול לקפץ מעל פני המים, בתיזמון נכון.
לצערי אין לי יותר מטאוס, או DS בכלל. מכרתי אותם. אולי כשיגיע Super Mario החדש, או משחק אחר שיהיה מעניין באותה מידה, אני אקנה Lite. כרגע אין לי מה לעשות עם המכשיר.
ציטוט: הכותב המקורי Jaymz:לצערי אין לי יותר מטאוס, או DS בכלל. מכרתי אותם. אולי כשיגיע Super Mario החדש, או משחק אחר שיהיה מעניין באותה מידה, אני אקנה Lite. כרגע אין לי מה לעשות עם המכשיר.
אז למה לצערך?
אוף, אז סתם פתחתי את אשכול השיאים, קיוויתי לחזור ולהתחרות בך.
למי עוד יש בפורום את המשחק הזה?
אגב, זה דבר שאינני מבין: שמעתי על לא לקנות קונסולה שמשחקיה לא מעניינים, אבל למכור קונסולה כי כרגע משחקיה לא מעניינים? מכרת כדי לקנות אותה שוב בעתיד? לא, ממתינים עד לצאת המשחקים שמעניינים אותך יותר, זה יצא לך זול יותר.
אוף, אז סתם פתחתי את אשכול השיאים, קיוויתי לחזור ולהתחרות בך.
למי עוד יש בפורום את המשחק הזה?
אגב, זה דבר שאינני מבין: שמעתי על לא לקנות קונסולה שמשחקיה לא מעניינים, אבל למכור קונסולה כי כרגע משחקיה לא מעניינים? מכרת כדי לקנות אותה שוב בעתיד? לא, ממתינים עד לצאת המשחקים שמעניינים אותך יותר, זה יצא לך זול יותר.
ובכלל, באילו משחקים התנסית עבורה?
לצערי אני לא יכול להענות לבקשתך בנוגע לשיאים של מטאוס, לזה התכוונתי כשאמרתי "לצערי". אבל אל תדאג, אני זוכר שהיה איזה בחור בדיון שיאים הקודם שהשיאים שלו שילשו את שלי. אני בטוח שהוא יגיע בקרוב ויכניס אותך לדיכאון כמו שהוא עשה לי.
היה לי את - Meteos, Kirby, AW:DS, Mario 64, Mario Kart, Zelda: Minish Cap... ועוד כמה שאני בטוח ששחכתי. לא מכרתי אותה בשביל לקנות אותה שוב. מכרתי אותה בשביל לקנות PSP ואקס בוקס 360... הוצאה פי 4 אבל נו, גם ה-150 דולר שקיבלתי עבור ה-DS זה משהו. אולי אני אקנה אותה שוב (את ה-lite השחור והסקסי) אם יהיו משחקים טובים.
מה שכן, בהתחשב ב-Lite, אני חושב שהיה הגיוני גם למכור אותה רק בשביל לקנות אותה שוב. אם ה-Lite כבר היה כרגע בארצות הברית, אני בספק שהייתי מוכר את הגרסה שלי ביותר מ-80 דולר. למי שמתכנן לשדרג עדיף למכור את הישן כמה שיותר מהר.
ציטוט: הכותב המקורי DrKeo ב 2006 /04 /26להשוות את HL2 לוולפנשטיין זה מגוכח בגלל שהוא חדש כל כך הרבה בכל כך הרבה תחומים, לעומת זאת אובליביון לא חדש כלום!
HL2 חידש משהו? מה הוא חידש לכל הרוחות? גרפיקה יותר טובה? מנוע פיזיקלי יותר טוב? אוייבים יותר חכמים (שעדיין נכנסים ישר בדלת ודוחפים מחסום ששוקל 200 קילו בניגוד לכמה סרטים שיקריים ש-Valve פירסמו)? לעשות דברים יותר טוב ממה שהם היו לפני 5 שנים זה כל משחק עושה, אבל מה HL2 חידש בעולם המשחקים?
האמת ש-HL2 חידש רק בשני דברים. הצורה שבא הסיפור מסופר והפעם הראשונה שהשתמשו בפיסיקה לגיימפליי.
אבל בכל אחד מהתחומים האחרים הוא התעלה מעל כל משחק שבא לפניו ושפר אותו. אובליביון לא שפר יותר מדי חוץ מאשר גרפיקה.
עכשיו סלח לי, אני הולך לשחק קצת ghost recone: advanced warfighter
-----------------
אתה צוחק כן? משתמשים בפיזיקה בגיימפלי מאז מאריו ברוס 1. ולמען האמת במאריו ברוס 1 החלק של הפיזיקה בגיימפלי הרבה יותר גדול מאשר בהאף לייף 2 שזה בה בצורת גימיק.
הוכרז המשך למטאוס ל-DS, שיתקשר איכשהו לדיסני. אני תוהה אילו שינויים יהיו בגיימפליי, בהתאם לכך אחליט עד כמה אני מצפה לו. לדעתי, תהיה בו אפשרות און-ליין, שזה מעולה.
אוי, לדעתי סיכוי טוב שנשמע בעתיד על פיתוחו של וירטואה טניס לרבולושן. המשחק היה להיט, ועם הבקר ישוחק מדהים.
אמנם באיחור, אבל: לרוי שאמר שכאשר נינטנדו תתמוך ב-HD בקונסולה הבאה שלה, יצאו דברים אחרים שלא תתמוך בהם, אני אומר שנינטנדו תביא גם היא דברים נוספים שלא יהיו למתחרות. אז מה.
ולכל מי שתהה איך ניתן לשחק במשחקי מכות באמצעות הבקר של הרבולושן, הנה תמונה שממחישה יפה את העניין -