Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > קונסולות > Red Steel נחשף לרבולושן!
תגובות : 454
עמוד :  מתוך 19
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 08/04/2006 16:21:26
תגובה אחרונה: 07/05/2006 17:32:22

נושא מחבר ההודעה
ציטוט KimimaroSan
10/04/2006 10:32:14 #51
יש בשלט רטט, זה אפילו כבר היה בדמואיים בTGS.. =/

-----------------

KimimaroSan
משתמש רגיל
רשום מ- 26/10/2005
ציטוט רונן כאן
10/04/2006 11:59:55 #52
ציטוט: הכותב המקורי KimimaroSan ב 2006 /04 /10
יש בשלט רטט, זה אפילו כבר היה בדמואיים בTGS.. =/

תודה  

אגב, הרשמים של הכתבים, כמו גם הרשמים של קודמיהם, מוכיחים את האמון שנתתי בנינטנדו על כך שהשליטה תהיה יעילה, וביססתי זאת באיכות ובאובססיביות של נינטנדו כשזה נוגע לאיכות השליטה של בקריה, בדורות האחרונים היא הצטיינה בכך במיוחד. אולם, היו כמה סקפטיים חובבנים, שלא מבינים בנינטנדו, שטענו שזה לא ילך, אז הרשמים הללו משליכים לפח את נבואת הזעם שלהם. 

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Evil Venom
10/04/2006 15:22:44 #53

זה בהחלט פתטי מצדכם. אבל זה בסדר, אתם עוד תראו שנינטנדו היא אותה נינטנדו.... מה קרה??!?! פתאום חשפו משחק עם גרפיקה יפה אז הרבולושן שווה משהו?! חברים, נינטנדו לא השתנתה. אתם תקבלו בהשקה כמה משחקים חביבים, והחברה תמשיך במסלול המיושן שלה של חוסר תמיכה מחברות צד שלישית והיעדר ז'אנר ה-RPG. סקוואר מחוייבים לסוני, ומיסטווקר מחוייבים למיקרוסופט, לא נשאר לנינטנדו כלום והיא הולכת לאכול אותה. אין לי ספק שבארץ השמש העולה המכשיר יהיה גולת הכותרת, אבל אין להם סיכוי בזירה הבינלאומית. האירופאים מאסו בהם, האמריקאים כבר יורקים עליהם, והקוריאנים... הם לא רוצים בכלל יפנים.

מעבר לזה, אין למכשיר HD. אתם לא ראיתם מה זה HD. החדות המדהימה שקיימת במשחקי מחשב מגיעה לטלוויזיה, וזה מעבר שאי אפשר לוותר עליו. כשגיימרים יראו את הביצועים האדירים של הפס3 והאקסבוקס ואז יווכחו ברזולוציה פתטית של 640 על 480, הם לא יעיזו לקנות את הזבל הזה שאתם קוראים לו רבולושן.

וכן, זה משחק לייט גאן עם אפשרות לזוז. זה FPS מעורב עם האוס אוף דה דד. זה נראה נורא מגניב, אבל שומדבר לא חדש. ובטח שאני לא אקנה כזה משחק עם רזולוציה פתטית.

לגבי הדיאס, הדבר היחידי שמלהיב אצלו זה נינטנדוגס, שנראה מגניב מאוד. ואני נרגש לראות את הסופר מריו בראדרס החדש ואפילו הזלדה הזה חמוד ביותר. מבחינת החידושים של המכשיר וכל הגימיקים אני ממש לא מתלהב. האמת ששני המסכים די מעצבנים אותי. אם המריו החדש יהיה ממש פלטפורמר לתפארת אני אשקול להשיג אותו. הרי נשאר בי קצת מן הפאנבואיות הנינטנדואית. מה שכן, מריו ברבולושן לא יוליך אותי שולל. 

-----------------

כדאי מאוד שהיא תתחיל לצאת לסיבובי הופעות אחרת יהיה רע.

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Perseus
10/04/2006 15:33:32 #54

עזוב אורי, אכלנו את הכובע. מה גם שיש לנו נבואות זעם, זה ממש כמו מלחמת העולם השלישית.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Evil Venom
10/04/2006 15:34:31 #55

LOOOOOOOL...

כן עזוב, רונן ניצח, יש לו TIME CRISIS עם אנאלוג סטיק. זה באמת רבולוציה.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Laskin
10/04/2006 16:34:42 #56

לדעתי זה נראה ממש מגניב, אבל תחשבו אתם רגע כמה זמן אתם מוכנים לנופף בידיים שלכם כאילו יש לכם חרב או אקדח...

זה יכול להיות ממש כיף לקצת זמן, אבל לדעתי זה עדיין גימיק, וזה יימאס מהר.

זה גימיק בדיוק כמו הEYE TOY ובדיוק כמו משחקי השטיח, הגיטרה והתופים.

והבעייה פה היא שנינטנדו מהמרת על כל הקופה עם הגימיק שלה.

אל תשכחו שסוני ומייקרוסופט או אחת מחברות השלטים (כמו לוג'יטק וכו') תמיד יוכלו להעתיק את זה ואז ייצאו המשחקים של חברות צד ג' גם לקונסולות האחרות, בדיוק כמו משחקי אקדח וריקודים.

זאת לא מהפכה, זה פשוט גימיק.

ואני בטוח שזה יהיה להיט ביפן, אבל אני לא רואה את זה ממשיך משם לשום מקום.

בטח לא אצל האמריקאים השמנים האלה שאין להם כח לזוז.

היעד המרכזי פה יהיה משחקי משפחה בסופו של דבר.

ורונן פה הכי פתאטי, מצוטט כל משפט מפורום ואתר כאילו אין מחר... בדיוק כמו שעשה בזמנו עם המשחקים הראשונים של הקיוב כמו לואיג'י ווויב רייס.

די נו חבר'ה - קצת פרופורציות, יש לכם שני אקדחים חדשניים, וכל החידוש פה הוא שיש להם רגישות לזווית שאתם מחליטים. וואו. יש לי סייד-ווינדר כזה של מייקרוסופט משנת 1998. כאן פשוט יש פה 2 כאלה.

אני לא מזלזל, שוב - זה יכול להיות מ-מ-ש כיף בהתחלה, אבל די, זה ג-י-מ-י-ק!

וכן, סביר להניח שמיקרוסופט מפתחת ברגעים אלו שלט דומה רק כדי שנינטנדו תאבד את האקסקלוסיביות במלחמה על ספת המשפחה.

-----------------

Laskin
משתמש רגיל
רשום מ- 15/03/2006
ציטוט Evil Venom
10/04/2006 16:39:47 #57

זה בדיוק מה ששכחתי לומר. בטוח שמיקרוסופט הולכים לדפוק את נינטנדו עם אביזר דומה. בטח יחשף בקרוב.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Perseus
10/04/2006 16:40:06 #58

מסכים. זה ממש מגניב. אבל אני לא רואה את זה ממשיך יותר מדי קדימה מעבר לגימיק חמוד.

טוב עכשיו אני צריך לצפות שיאמרו עליי שיש לי נבואות זעם. אולי אפילו אני פשיסט ומרקסיסט מעכשיו.. מי יודע.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Evil Venom
10/04/2006 16:51:23 #59

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Yuber
10/04/2006 16:52:23 #60
רגע רגע לא הבנתי... מה החסרונות של המשחק הזה מול פרפקט דארק זירו ושאר ה-FPSים הממוחזרים של האקס בוקס 360? אם זה גימיק, אז שאר ה-FPSים הם אפילו עוד פחות מזה.

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט Perseus
10/04/2006 16:55:32 #61

מה הקשר? זה יכול להיות משחק אדיר. מי אמר שלא. אני פשוט ממש לא חושב שזה הולך לשנות את הדרך שבה עושים משחקים. אולי רק לפי נינטנדו. לכלל הגיימרים אין בעיה עם הדרך שישנה היום, יש מספיק חידושים ויש מספיק משחקים טובים. הגימיק הזה ימאס מהר מאוד כמו שהאייטוי לא נהיה ה-דבר הבא.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Yuber
10/04/2006 17:01:10 #62
ציטוט: הכותב המקורי Perseus ב 2006 /04 /10

מה הקשר? זה יכול להיות משחק אדיר. מי אמר שלא. אני פשוט ממש לא חושב שזה הולך לשנות את הדרך שבה עושים משחקים. אולי רק לפי נינטנדו. לכלל הגיימרים אין בעיה עם הדרך שישנה היום, יש מספיק חידושים ויש מספיק משחקים טובים. הגימיק הזה ימאס מהר מאוד כמו שהאייטוי לא נהיה ה-דבר הבא.

אה אפילו אם זה יהיה המשחק הכי טוב בעולם זה לא יספק אותך כי זה לא מהפכני לדעתך?
גם לדעתי יש מספיק חידושים ומספיק משחקים טובים היום. וגם לי אין בעיה עם השליטה. לא צריך להאמין לכל אמרה שיווקית של נינטנדו. אבל עדיין אם יהיה לקונסולה משחקים מעולים ומקוריים (ואני בטוח שהשלט יביא רעיונות מקוריים, גם אם לא מהפכניים מהקצה לקצה) זה עדיין תהיה קונסולה מעולה

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט Perseus
10/04/2006 17:02:34 #63
ציטוט: הכותב המקורי Yuber ב 2006 /04 /10

גם לדעתי יש מספיק חידושים ומספיק משחקים טובים היום. וגם לי אין בעיה עם השליטה. לא צריך להאמין לכל אמרה שיווקית של נינטנדו. אבל עדיין אם יהיה לקונסולה משחקים מעולים ומקוריים (ואני בטוח שהשלט יביא רעיונות מקוריים, גם אם לא מהפכניים מהקצה לקצה) זה עדיין תהיה קונסולה מעולה

אני אמרתי שלא? אם זה יהיה משחק אדיר בלי שום קשר אז למה לא? אבל יובי סופט זה לא רייר או רטרו סטודיוס. אין מה לצפות ליותר מדי.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Yuber
10/04/2006 17:11:06 #64

אני אמרתי שלא? אם זה יהיה משחק אדיר בלי שום קשר אז למה לא? אבל יובי סופט זה לא רייר או רטרו סטודיוס. אין מה לצפות ליותר מדי.
נו אז איך הגעת להשוואה בין המשחק הזה למשחק איי טוי? 

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט Kurt_Hectic
10/04/2006 17:11:32 #65
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /04 /10

וכן, זה משחק לייט גאן עם אפשרות לזוז.

בניגוד לPDZ? או CoD2? או בעצם כל פאקינג FPS שיצא אי פעם?

-----------------

Kurt_Hectic
משתמש רגיל
רשום מ- 04/02/2005
ציטוט DrKeo
10/04/2006 18:42:33 #66

ומתי היה המשחק הבאמת טוב האחרון של RARE? קונקר ל-N64?

יובי לעומת זאת - הנסיך הפרסי, FARCRY, ספלינטר סל, sillent hunter 3...

מן הסתם יובי היא חברת הפצה ולא פיתוח אבל נראה שבניגוד ל-EA הם באמת עושים בקרת איכות למשחקים.

-----------------

" Wii at Nintendo have lost our collective minds "

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
בקרו בעמוד הבית של kraken ציטוט kraken
10/04/2006 18:48:19 #67
שתי הצדדים צריכים להיכנס לפרופורציות.

קודם כל כל אלה שמתלהבים. תרגעו קצת.
ראינו בדיוק 3 תמונות מהמשחק הזה. זה לא אומר כלום.
יכול להיות שזה יהיה אחלה משחק, אבל גם יכול להיות חרא משחק.
אנחנו לא יודעים עליו כלום, לא ראינו סרטים או אפילו תמונות איכותיות שלו.

זה שיש משחק כזה, והוא נראה טוב, לא אומר שזה קילר אפ,
לא אומר שזה התשובה להילו 3, ולא אומר שהוא יהיה יותר טוב מהטורוק האחרון.
אל תשוו אותו עדיין לכל הקאליברים הגדולים של התעשיה, הוא לא הרוויח את זה.
יש לו עוד הרבה לעובר מ3 תמונות סרוקות, לקילר אפ שיהיה המשחק הגדול הבא.

כל האופציות המגניבות אומנם נשמעות אחלה,
אבל אם הם לא יבוצעו באמת כמו שצריך, זה יהיה גרוע.

לדוגמא, האופיצה של הרימון נשמעת ממש מגניבה,
אבל אם זה לא יהיה יתחשב בבמהירות של הזריקה בשביל לעשות שתוכל לגלגל ולזרוק למרחקים שונים,
זה יהיה ממש מעפן. זה יהיה כמו ללחוץ על כפתור.

לעומת זאת, כל האלה שישר קוטלים את זה, גם אתם צריכים לחשוב רגע.
נכון, זה לא מציאות מדומה, לא נכנסים לזה כמו אל המטריקס,
אבל בכל זאת, המשחק הזה מראה שמפתחים יכולים לעשות עם זה דברים שלא עשו עדיין,
דברים שלא ראינו בעבר ויכולים לחדש סגנונות משחק מאוסים.

זה כמו משחק טים קריסים עם אנאלוג?
(אם נתעלם מכל האפשרויות האחרות כמו הרימון, הדחיפות וכו..)
יכול להיות. אבל לא עשו משהו כזה עד היום, והשילוב יכול להיות חזק.

מהלף לייף הראשון בערך, כל המשחקים האלה היו אותו דבר,
נכון, הם נהייו יותר טוב, אבל בבסיס הם אותו דבר.
ובגלל זה הם נהיים מאוסים.
הדבר הזה יכול לתת להם פוש חדש, ולהמציא את הזאנר מחדש.
זה לא אומר שזה יהיה יותר טוב מהילו 3,
אבל אם הילו 3 היה ככה, הוא היה יותר טוב.

ולגבי ההשואה לתופים, שטיחי ריקוד וכדומה.
זה לא אותו דבר.
חוץ מהעובדה החשובה שכל אלה מיועדים לזאנר ספציפי,
והשלט הזה מיועד לכל סגנונות המשחק.
העובדה שכל הקונסולה ככה גורמת למפתחים להשתמש בו הרבה יותר.
אם נגיד התופים היו מגיעים עם הקיוב, אין ספק שמפחחים היו מוציאם להם שימושים טובים ומקוריים יותר,
אבל בגלל שהם היו מויעדים למשחק אחד או שתיים,
רוב המפתחים לא השתמשו בזה בכלל.

קיצור, אני חושב שהמשחק הזה נותן תקווה לרבולושן,
אבל הוא עוד לא אומר שהיא מסוגלת להתמודד עם הפס3 והבוקס.
אני חושב שלרבולושן יש פוטנציאל לעשות משחקים מקוריים וכייפים מאוד,
אבל זה לא דבר שבא אוטומטית. הם צריכים לעבוד על זה.
וגם אם כן, אני חושב שזה לא ישנה את כל התעשיה,
אני לא חושב שבדור הבא כולם יהיו ככה וזה יהיה סטנדרד,
אבל אם היא תצליח, אני חושב שזה יגרום לאנשים להבין שצריך שינוי,
והדור הבא יהיה שונה קצת, ולא רק חומרה יותר טובה.

ולסיום הודעה לרונן.
לשחק בעמידה? תחשוב קצת.
אתה באמת חושב שלשחק בעמידה לתקופה ממשוכת זה כיף?
זה מפריע, זה לא כיף, וזה גורם לזה שתהייה פחות מרוכז במשחק.

-----------------

kraken
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט B-M-X
10/04/2006 19:25:36 #68
האייטוי לא נהיה הדבר הבא בגלל שהוא לא נמכר עם ה-PS2 וגם לא היה מתקדם מספיק מהרבה בחינות.

אם האיטוי היה מובנה ב-PS2 הוא היה זוכה לתמיכה עצומה.
מה גם שלהערכתי הם ישימו משהו כזה שיהיה ארוז ב-PS3 רק הרבה יותר מתקדם ...

יש בעיה עם השלטים של היום רק כגיימרים אף אחד לא שם לב לזה...הם פשוט מסובכים מדיי בהרבה מובנים ואי אפשר פשוט לקחת אותם ולשחק בהם. המהלך של נינטנדו הוא במטרה להוסיף עוד שחקנים לשוק ...

אורי תפסיק להתנשא. אני ראיתי HD וזה אדיר וזה ענק וזה טעות עצומה של נינטנדו. מצד שני אני חושב שגם מה שנינטדו מציאה הוא מעניין ומושך בטירוף, אולי יותר אפילו מ-HD.אז לא תהיה לי החדות של המחשב .... אני יחיה עם זה,מה גם שאין לי HD כמו למרבית תושבי אירופה ואמריקה לפחות בשנתיים הקרובות.

אני חושב שדווקא מיקרוסופט לא יהיו הראשונים שייתנו תשובה לשלט. סוני מעצבים תשלט שהם הראו שנה שעברה מחדש (ככה הם הכריזו ב-GDS) ככה...שיהיה מעניין.

-----------------

B-M-X
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט B-M-X
10/04/2006 19:27:01 #69
GDC הכוונה...
ועוד משהו.
תאכלס,אם נינטנדו לא הייתה עושה מהלך כזה....איך היא כבר הייתה יכולה לשרוד בשוק הזה .. היא הריי לא הצליחה עם הקיוב ... שזה היה ממש ללכת כמו המתחרות ומה שהשוק ציפה ממנה.

ה-DS וה-PSP הוכיחו שאפשר גם אחרת.

אם נינטנדו תצליח להשוות את המכירות שלה למכירות של ה-PS3\XBX360 באמריקה כמו שה-PSP עושה ל-DS .... אין ספק שהיא השיגה תמטרה שלה.

-----------------

B-M-X
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Evil Venom
10/04/2006 19:46:46 #70

מה עם איחוד עם מיקרוסופט? או לפחות לתת למיקרוסופט לקנות אותם ולא לסרב כי זה יתפס "ככניעה לקפיטליזם האמריקאי". זה יכל להיות פיתרון יותר טוב ממכשיר גימיקי.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של shonon ציטוט shonon
10/04/2006 20:31:11 #71
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /04 /10

מה עם איחוד עם מיקרוסופט? או לפחות לתת למיקרוסופט לקנות אותם ולא לסרב כי זה יתפס "ככניעה לקפיטליזם האמריקאי". זה יכל להיות פיתרון יותר טוב ממכשיר גימיקי.

אם הייתי נשיא חברת נינטנדו, הייתי מעדיף לשרוף את כל בנייני החברה ולא למכור אותה למייקרוסופט.

-----------------

copy cat

אווטאר
shonon
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
ציטוט רונן כאן
10/04/2006 21:32:05 #72

אורי חחחחחחחחחחחחחחחח איזה ניסיון פאתטי. אני ידע שזה מביך לפתוח טופיק בנושא 'מה עובר על נינטנדו' ואז לקבל זפטה בפרצוף עם התמונות האלו שמוכיחות גרפיקה ראויה לשמה ולקרוא רשמים מאוד חיוביים מהבקר. אז תאכלו את הכובע, התייבשתם, אז קחו מימייה ושבו בצל.

לטעון שהמשחק הזה הוא בסה"כ משחק גאן-לייט זה לא פאתטי? כמו הטענה ש'קמאו' מחדש. באמצעות הנפת הבקר ניתן להניף חרב, להשליך רימונים באיזה גובה ומרחק שתחפוץ בהתאם לעצמת ההנפה, יש גמישות רבה בקביעת הסטייל ועוד. זה חדשני מאוד, וכפי שהביעו הכתבים שהתנסו, "הבקר הזה גורם לך להיכנס לתוך המשחק ולהרגיש בתוך העולם שלו".

ולטעון ש"בטח החיקוי של מייקרוסופו ייחשף בקרוב" זה לא פאתטי? הרי זו משאלת לב כדי לא להודות ביתרון ה'רבולושן'. אל תצפה למשהו זהה מצדן, כי נינטנדו דאגה להגן על הבקר בזכויות יוצרים, אפילו שלחתי לה שאלה בעניין וזה מה שנמסר לי, גם הוסיפה שייחודיות הקונסולה היא הנכס שלה ולכן דאגה להגן על הקונסולה מבחינה משפטית.

מייקרוסופט או סוני לא תוכלנה להעתיק זאת באופן ישיר, אבל אם הבקר ממש יצליח הן תחפשנה דרכים יצירתיות אחרות, מה שאומר שבכל מקרה יהיה מדובר ברעיון אחר שינסה למשוך תשומת-לב, ולא אותו רעיון בדיוק.

ודיברת על תמיכת צד ג': האם קראת שיצאו 20 משחקים בהשקה כאשר רק שליש הם של נינטנדו? כל החברות הגדולות קפצו על העגלה, וגם החברות הקטנות אשר הקונסולה הזו אטרקטיבית להן במיוחד משום תקציבן. ג'ורג' הריסון מנינטנדו אמר שהמשחקים ימשיכו לצאת בצורה שוטפת גם לאחר ההשקה, ואם לא היה מודע לכמות התמיכה והמשחקים שבתכנון, אז לא היה מצהיר זאת.

נכתב במקור על ידי רוי: לכלל הגיימרים אין בעיה עם הדרך שישנה היום, יש מספיק חידושים ויש מספיק משחקים טובים.

כאשר הגיימרים יתחילו להתנסות עם הבקר, אז הם לא בהכרח ירצו לחזור לשליטה הקודמת שתיראה מפגרת. פשוט קרא מה כותבים המנוסים. לא אתה ולא אורי מנוסים, ולכן כשמתבטאים כך אתם פאתטיים. אהבתי במיוחד את מה שאמר kraken בעניין: "זה לא אומר שזה יהיה יותר טוב מהילו 3, אבל אם הילו 3 היה ככה, הוא היה יותר טוב".

ואולי גם אני אקנה את ה-PS3 ואהנה מהבקר הרגיל, אך זה לא סותר, עדיין הבקרים של המתחרות יפגרו אחר הבקר של ה'רבולושן' אשר יספק חוויה מרשימה וסוחפת יותר (זה גם מה שהביעו הכתבים המנוסים) ולכן הקהל ירצה מאוד לרכוש גם אותה.

הגימיק הזה ימאס מהר מאוד כמו שהאייטוי לא נהיה ה-דבר הבא.

אתה באמת משווה את ה-eye toy לבקר של ה'רבולושן'? הצעצוע של סוני אפילו לא מוגדר כבקר, ומבחינת יכולות ותפקידים, קיים פער עצום ביניהם. וגם בעניין הזה kraken כתב דבר שאהבתי מאוד: "ולגבי ההשואה לתופים, שטיחי ריקוד וכדומה. זה לא אותו דבר. חוץ מהעובדה החשובה שכל אלה מיועדים לזאנר ספציפי, והשלט הזה מיועד לכל סגנונות המשחק. העובדה שכל הקונסולה ככה גורמת למפתחים להשתמש בו הרבה יותר".

והבקר הזה הוא גמיק כפי שהשליטה האנלוגית היא גימיק. אנשים מרבים להשתמש במושג גימיק כחיסרון, בעוד שע"פ המילון פירושו תחבולה מחוכמת, ואכן הבקר של ה'רבולושן' עונה להגדרה הזו, הרי אינו מציע עוד שיפור או שינוי, אלא חדשנות לשמה. 

יובי סופט זה לא רייר או רטרו סטודיוס.

ספלינטר סל, קינג קונג, פאר-קריי הנסיך הפרסי, גוסט ריקון, הם רק חלק מהמצוינים שלה. גם DrKeo הסביר לך את המצב בעניין, אתה פשוט משקר ביודעין או לפחות לוקה באי הבנה גדולה.

מה שמצחיק זה שתמיד אתם באים עם תירוצים כאשר נחשף דבר שסותר את דבריכם שבאו לפני-כן, וכל הזמן אתם אומרים נחכה ונראה. אתם אומרים שאני פאתטי, אבל אתם שמסתמכים על כלום ובניגוד לרשמים של המנוסים, זה לא האמא של  פאתטי? חחחח

להזכירכם, לאחרונה מפתחות שראו את ביצועי הקונסולה והבקר מאחורי דלתיים סגורות אמרו שהלסת שלהם נפלה לרצפה מרוב שנדהמו. ב-E3 אנחנו נשמע על עוד משחקים מרגשים לקונסולה, נינטנדו מבטיחה להמציא ז'אנרים באמצעותו. סמאש ברוד'רס און ליין לבדו יצליח לגרום לנינטנדו לגנוב את ההצגה בתערוכה, וכל טריטוריה תתעניין בזה, בניגוד לדבריו השקריים של אורי בעניין.

סמאש ברוד'רס און ליין לבדו יצליח לגרום לנינטנדו לגנוב את ההצגה בתערוכה, וכל טריטוריה תתעניין בזה, בניגוד לדבריו השקריים של אורי בעניין.

krakan, ההתלהבות היא מכך שהתברר שה'רבולושן' מציגה גרפיקה ראויה לשמה, מהפרטים של מה שניתן לבצע עם הבקר במשחק הזה והרשמים של המנוסים שמשבחים מאוד, משמע זה סותר את הספק שלך בקשר לביצוע. לא צריך להתנסות כדי להבין את משמעותם של הפרטים המרגשים הללו, אלא יש להתנסות רק כדי ליהנות מכך. זה ההבדל.

ולסיום הודעה לרונן. לשחק בעמידה? תחשוב קצת. אתה באמת חושב שלשחק בעמידה לתקופה ממשוכת זה כיף? זה מפריע, זה לא כיף, וזה גורם לזה שתהייה פחות מרוכז במשחק.

אולי העמידה יכולה להכניס אותך יותר למשחק, תרגיש פעיל יותר כי לא תשב בפאסיביות. להזכירך, הכתבים המנוסים אמרו בעצמם שהם מצאו זאת מהנה יותר כאשר משוחק בעמידה. ומי בכלל משחק באופן ממושך? אפילו לא בישיבה, הרי אין לנו חיים אחרים? וחוץ מזה, הישיבה הממושכת עושה טחורים, אז הנה לך היתרון בלשחק בעמידה. בכל דבר אפשר למצוא חיסרון   

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Evil Venom
10/04/2006 21:54:58 #73

זה רוי אני אצל אורי:

רונן, מעולם לא אמרתי שקמאו משנה את שוק המשחקים, אמרתי שיש חידוש קטן וחמוד שנותן למשחק הרגשה מרעננת, תחזור לבדוק את זה אם אתה לא מאמין. אני מעולם לא אמרתי שהרבולושן לא יהיה ככה, הוא יהיה משהו קטן וחמוד וגימיקי, בדיוק כמו קמאו. ההבדל הוא שקמאו זה משחק והשני קונסולה. במשחק זה מאה אחוז, כשקונסולה מתבססת על זה זה בעייתי משהו. כך שהאשמות שלך כלפי שאני אומר משהו אחד ואז סותר דבר זהה הן שגויות. חזור לבדוק.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט B-M-X
10/04/2006 21:55:07 #74
Quote: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /04 /10<br><p><font face="1" size="3">מה עם איחוד עם מיקרוסופט? או לפחות לתת למיקרוסופט לקנות אותם ולא לסרב כי זה יתפס "ככניעה לקפיטליזם האמריקאי". זה יכל להיות פיתרון יותר טוב ממכשיר גימיקי.</font></p>

תקשיב אם נינטנדו הייתה חברה לא רווחית,בקרשים שהמניות שלה בתחתית אולי,אבל נינטנדו נמצאת במצב הטוב ביותר שלה מבחינה כלכלית מאז 2001 ,שזה מאז שהיא הוציאה את הקיוב. כמעט הכל תודות ל-DS .

עם היא הייתה ממשיכה עם הקו שהאחרות הולכות בו זה היה ממשיך ההידרדרות שלה בשוק הביתי, ולא מן הנמנע שזה היה קורה גם בנייד בסופו של דבר.

סוני הוכיחה שה-PSP יכול לחיות עם ה-DS.
נינטנדו תוכיח שהרבולושן יוכל לחיות ולהשיג נתח שוק מרשים ביותר ואולי שווה ל-PS3 ול-XBOX360 בעז"ה ... ורק אז היא תתחיל לחשוב לכיוון דברים יותר מיינסטריימים כמו HD לדעתי.

רונן המגילות שלך ארוכות מדיי .... תהיה בריא.

ובקשר למשחק בעמידה. רב המשחקים לא יבקשו ממך את זה,מפתחים לא עד כדיי כך טפשיים. ב-GI גם כתבו שאפשר לשחק בישיבה בקלי קלות, רק המשחק בעמידה מוסיף לתחושה שאתה חלק מהמשחק.

-----------------

B-M-X
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט B-M-X
10/04/2006 21:57:38 #75
ולמתעניינים.
המכירות בסוף השנה הפיננסית מרץ 05-06
Software
1. Animal Forest: Wild World (NDS, Nintendo): 2.34 million
2. Final Fantasy XII (PS2, Square Enix): 2.05 million
3. Nou o Kitaeru Otona DS Training (NDS, Nintendo): 1.85 million
4. Motto Nou o Kitaeru Otona DS Training (NDS, Nintendo): 1.70 million
5. Mario Kart DS (NDS, Nintendo): 1.21 million

Hardware
1. Nintendo DS: 4.32 million
2. PSP: 2.07 million
3. PlayStation 2: 1.77 million
4. GBA SP: 600,000
5. GameBoy Micro: 460,000
6. NDS Lite: 380,000
7. Gamecube: 240,000
8. Xbox 360: 120,000

אני חושב שהמספרים מדברים בעד עצמם.

והמכירות של ה-DSL אמורות להיות חצי מיליון נכון לסוף מרץ .... הם טעו שם.

-----------------

B-M-X
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>קונסולות > Red Steel נחשף לרבולושן!
תגובות : 454
עמוד :  מתוך 19
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי: KimimaroSan
נכתב ב: 08/04/2006 16:21:26
תגובה אחרונה: 07/05/2006 17:32:22

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום