Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > קונסולות > Red Steel נחשף לרבולושן!
תגובות : 454
עמוד :  מתוך 19
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 08/04/2006 16:21:26
תגובה אחרונה: 07/05/2006 17:32:22

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Perseus
11/04/2006 15:44:11 #101

היא מפיצה ענקית, ברור. בתור מפתחת היא טובה ולא יותר לדעתי. יש לה מעט משחקים ממש ממש טובים.

פנייטהאגב, אם הייתי משווה אותו למשחק כלשהו אז הייתי משווה לפוקימון ולא לאנימל קרוסינג. ודווקא הרעיון שלו נראה מעניין מאוד.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Yuber
11/04/2006 16:56:04 #102
הנה אני יעזור לכם לסיים את הויכוח:
גם רייר (של היום) וגם יובי סופט חברות מעפנות. סוף סיפור.

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט Weasel
11/04/2006 16:57:15 #103

אני דווקא זוכר כל מיני הצהרות בסגנון "HDTV ישנה את עולם המשחקים" ן"HDTV הוא הסיבה לקיומנו"

ן"HDTV זה הדבר האמיתי"

אבל אולי זה רק אני

-----------------

"Daaaaavidson is in the house!

Hulk Davidson is Born to be Wiiiiiild!"

אווטאר
Weasel
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט B-M-X
11/04/2006 16:58:14 #104
HDTV זה באמת הדבר האמיתי
...למי שיכול לממן את זה

-----------------

B-M-X
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Evil Venom
11/04/2006 18:32:18 #105
אוי בכייין שכמותך, היום טלוויזיית HDTV סאמסונג 26 אינץ' עולה 8 אלף, ואני בטוח שהמונדיאל הקרב ובא יחצה את המחיר הזה לחצי. אין לך ארבע אלף בכיס? אז מה יש לך בסלון? טרנזיסטור?!

-----------------

כדאי מאוד שהיא תתחיל לצאת לסיבובי הופעות אחרת יהיה רע.

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט רונן כאן
11/04/2006 18:49:07 #106

רוי, אתה מתבלבל, אתה זה שהבאת קטע לא רלוונטי מאותו ויכוח, אני פשוט מיקדתי אותך כדי שתבין מדוע העליתי את העניין כאן, בדיון הזה. הטענה שלי היא שאתה מתלהב מחדשנות שלא קיימת ב'קמאו', אך מפחית מערך החדשנות האמתית שהבקר של ה'רבולושן' מביא. אתה בוחר לא להבין את כוונתי כדי להתחמק מלענות לעניין.

ורוי, הוכחתי בצורה עובדתית שאמרת שקמאו מקורי מאוד בעוד שפה טענת שלא אמרת דבר כזה. האופן הירוד והכועס שבו הגבת מוכיח עוד יותר את דבריי, אז במקום לבכות, להתעצבן, לגנות אותי במילים ירודות המוכיחות על האומר אותן, נסה לשלוט בעצמך ולהודות בשקרים שלך שחשפתי כאן באמצעות הבאת דבריך שלך.

ואגב, שים לב איך התחמקת לענות על שאר הביקורות שלי כלפיך שמוכיחות חוסר יושר ושקרים מצדך. אתה ממשיך לא להגיב לשאר הדברים שלא נוחים לך, כגון המכירות המדהימות של נינטנדו ש-BMX הביא, כי סותרים לחלוטין את דבריך שנינטנדו דופקת לעצמה כל פעם כדור בראש.

(לא אתה, כי אתה משחק רק בדברים של נינטנדו מן הסתם)

עוד הוכחה שאתה אטום ומתייחס רק למה שנוח לך, הרי הוכחתי ששיחקתי במשחקים של אחרות, והרי אם לא הייתי משחק לא הייתי שוקל ברצינות לקנות את ה-PS3. שים לב איך אתה מתרץ, קבל זאת שבביקורות מוכח שיובי סופט לא פחות טובה מרייר, והרי אתה בעצמך הבאת את הביקורות כדי להוכיח את מצוינותם של 'קמאו' ו'פרפקט דארק', אז זה היושר שלך? חחח

משחקים סתמיים? הנסיך הפרסי, ספלינטר-סל, ביונד גוד אנד אוויל, ריימן, קינג קונג, פאר-קראי ועוד (על האחרון הומלץ לי לאחרונה על ידי גיימרים כאחד ממשחקי היריות ממבט ראשון הכי טובים שקיימים, למרות שיצא לפני כמה שנים, אז קבל זאת שאינך יודע על מה מדבר).

גם אני בעבר לא התלהבתי מיובי-סופט, אף אחד לא ספר אותה, אך בשנים האחרונות היא השתפרה מקצה לקצה. זאת בניגוד לרייר שדי הידרדרה, ורק כאשר היא הולכת על נוסחה נדושה אז היא איכשהו עושה עבודה טובה. רוצה דוגמה למשחק סתמי? בדוק את Grabbed by the Ghoulies של רייר לאקס-בוקס 360, זה היה ניסיון טוב יותר להיות שונה, בניגוד ל'קמאו', אך עדיין היה משחק סתמי במלוא מובן המילה.

בגלל אלו רייר אינה רמה אחת מעל יובי-סופט, וגם בגלל עניין ההספק. אתה מתבטא כחובבן ושקרן.

ודווקא הרעיון שלו נראה מעניין מאוד.

הבנתי, הרעיון שלו נראה מעניין מאוד, אך הרעיון של Red Steel בכלל לא ("כולה משחק אקדח עם יותר אפשרות תנועה"). עשה לי טובה, היושר והבגרות הם ממך והלאה. על 'קמאו' כתבת שהוא משלב רעיונות באופן שלא היה בעבר, אך כשהבקר של ה'רבולושן' משלב בין הרעיון של משחק אקדח לחופש תנועה של FPS אז זה לא בסדר, אה? למרות שגם זה לא יהיה נכון לומר, כי באמצעות הבקר ניתן לעשות המון דברים אחרים ובגמישות מרבית שלא מתאפשרת בבקרים הרגילים. הכתבים המנוסים אמרו שהוא לא מרגיש כלל כמשחק אקדח, ושהוא ממש מכניס אותך לתוכו.

ובקשר למשחק הבא של רייר - אל תתבטא או תטפח ציפיות מדברים שלא ניסית, זה לא משהו שאתה שייעצת גם לי? אתה ממשיך להעניק לקונסולה הזו הנחות לא ישרות.

נכתב במקור על ידי BMX: הכותר הבא שלה זה איזה ויוה לה פייניטה שהוא פשוט העתק מושלם של אנימלקרוסינג רק עם זכיון של חברת טלוויזיה...נו תעשו טובה...

הפאתטיות שלהם זועקת.

אגב, BMX, אני דווקא רואה את ה-HD כגימיק, אם נדבר בשפתם של אלה שבפורום. יש לקחת דברים בפרופורציה, כי כשמדובר במשחקים והאינטרקציה בהם (האופן שבו שולטים בהם), אז ה'רבולושן' מציעה את הדבר האמתי, כי במשחקים אתה קודם-כל משחק, זו המטרה שלהם. למרות שזה נחמד ליהנות מהם ב-HD, אבל זה לא הדבר הכי חשוב, וגם יש לכך מחיר רב, כפי שציינת.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Perseus
11/04/2006 20:28:25 #107

רונן. אני באמת לא הולך להכנס לזה שוב. אבל פעם הבאה שאתה מביא ציטוט שלי או של כל אחד כדי להוכיח טענה שקרית שלך פשוט כדאי שתביא את כולו ולא רק חלק ממנו כדי להדגיש את מה שאתה רוצה שיראו בלבד. כי אני לא אמרתי שקמאו משנה את התעשייה, כפי שאתה אומר על הרבולושן, לא אמרתי שהוא חדשני אפילו, אמרתי שרק הרעיון שלו כזה ומעבר הוא כמו זלדה רק פחות טוב. ככה שפשוט מאוד, סילפת את דברי.

ואיפה ראית אותי אומר שנינטנדו לא ריווחיים? מה אתה דביל? הם רוחיים מהדיאס, ברור. אבל מהקונסולות הגדולות שלהם הם פשוט בתחתית. איזה טעם יהיה להם להמשיך לייצר אותן ככה? רק הדיאס מביא רווחים. זה לא סותר דבר ממה שאמרתי.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט FLAMER
11/04/2006 21:01:23 #108
http://www.myextralife.com/strips/09-26-2005.png

זה מסכם יופי על ה"מהפכנות" של הרבולושן

-----------------

FLAMER
משתמש רגיל
רשום מ- 30/12/2003
ציטוט רונן כאן
11/04/2006 21:27:53 #109
ציטוט: הכותב המקורי Perseus: רונן. אני באמת לא הולך להכנס לזה שוב. אבל פעם הבאה שאתה מביא ציטוט שלי או של כל אחד כדי להוכיח טענה שקרית שלך פשוט כדאי שתביא את כולו ולא רק חלק ממנו כדי להדגיש את מה שאתה רוצה שיראו בלבד.

אויש, אתה מקרה אבוד. הציטטה שהבאתי נבחרה כי היא היחידה שרלוונטית ושמסבירה מדוע העליתי את עניין 'קמאו' לוויכוח הזה. אתה לא מסוגל להודות בטיפשות של הדברים שפולט, אז אתה בוחר להתייחס דווקא לדברים לא רלוונטיים כדי כאילו להוכיח את הטעות שלי, ואח"כ כדי לחפות על כך אתה מאשים אותי בהתנהגות עלובה שאתה בעצמך נוקט בה.

הבקר הזה משפר ומייעל את השליטה ומאפשר יישומים שלא ניתנים לביצוע באמצעות בקרים אחרים, אז מה לך לועג לו? פשוט זה צורם לראות אותך נותן הנחות קטנוניות לקונסולות אחרות אך כשזה מדובר באיכותה הוודאית של ה'רבולושן', אז אתה מפטפט שטויות, כפי שגם אחרים הראו לך.

ואיפה ראית אותי אומר שנינטנדו לא ריווחיים? מה אתה דביל? הם רוחיים מהדיאס, ברור. אבל מהקונסולות הגדולות שלהם הם פשוט בתחתית.

זו עוד הוכחה שאתה מסתובב לעניינים לא רלוונטיים כדי להתחמק מהמהות וכדי לא להודות בחוסר היושר שלך, והנה אסביר: בציטטה המקורית של דבריך שהבאתי כתבת ש"נינטנדו כל פעם דופקת לעצמה כדור במוח". משום ה"כל פעם" אתה לא יכול לומר שהתכוונת רק לקונסולות הגדולות.

ובכלל, איך אתה מתיימר לדעת האם נינטנדו דופקת לעצמה כדור בראש בעניין ה'רבולושן' עוד לפני שיצאה? במיוחד כי היא מעולם לא ניסתה את מזלה בכיוון שונה כל-כך שע"פ כל הסימנים הוא בנוסחה מצוינת מבחינתה. אם הקונסולה הבאה שלה הייתה כמו הקונסולות האחרות, אז באמת היה ניתן לשער שהיא הולכת להיכשל.

וחוץ מההתעלמות שלכם מטבלת המכירות ש-BMX הביא, אתה ממשיך לא להתייחס לכל הדברים שאני כותב, כמו הפרטים המלאים על Red Steel, כי אם היית ישר ומאוזן, אז לא היית פולט שטויות כגון "זהו משחק אקדח עם אפשרות תנועה", כי הוא בהרבה יותר מכך. ואתה יודע את זה, פשוט לא נוח לך להודות בזה.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
12/04/2006 00:54:36 #110

וואו, בעמוד ברשת הועלו עמודים סרוקים יותר טובים מהכתבה. גם גדולים, כך שניתן לקרוא אותה. כדאי להקליק כי יש שם כמה תמונות חדשות מהמשחק שלא ראינו לפני כן! אני אומר לכם, משחק מסוג זה יקרוץ מאוד להארד-קור גיימר.

מתוך מה שהספקתי לקרוא הוסבר שמשום שהבקר מאפשר שליטה מהירה ומדויקת (הצבעה מהירה וירייה) אז התאפשר למפתחים לעשות את האקשן אינטנסיבי יותר, יש צורך להתמודד עם יותר אויבים בו זמנית. יש פחות הנחות לגיימר כי השליטה היעילה הזו מעניקה לו פריבילגיה. ראו איך הבקר הזה משפר את הגיימפליי, ולכן פאתטי לראות כמה מדברים עליו לרעה ("גימיק"), כי הוא משפר, ולא מפגר.

באותם עמודים סרוקים ניתן גם להבחין בריאיון עם ג'ורג' הריסון. הוא אומר שמיאמוטו עושה משחקים נפלאים ל'רבולושן', אך לא בסגנון של RS. טוב, זה לא ממש מפתיע   

נודע לי כעת שה-NDA יסתיים ב-20 באפריל, מה שאומר שלאחר התאריך הזה נתחיל לקבל עוד פרטים לגבי ה-Red Steel ועוד חברות צד ג' יחשפו פרויקטים שלהם לקונסולה. אני מת לדעת עוד!

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Evil Venom
12/04/2006 02:13:28 #111

רונן, המגילות שלך משעממות יותר מסיפורי נרניה.

אתה דווקא צבוע כשאתה צוחק על VIVA PINIATA של רייר. אם נינטנדו היו מכריזים על זה היית מתלהב מאוד מהרעיון. זה מין שילוב של הארווסט מון/אנימל קרוסינג ופוקימון. אתה יודע, עירבוב של שני ז'אנרים, כמו הרד סטיל שלך - לייט גאן ו-FPS. אל תהיה צבוע ואל תצהיר הצהרות שווא.

לגבי HD, זה לא יכול להיחשב כגימיק, כי כולם משתמשים בזה! זה בא עם כל מוצר אפשרי על כל קונסולה אפשרית. אף אחד לא מציג את זה כהבסט של הבסט. זה פשוט תוספת שאי אפשר להמשיך בלעדיה לדורות הבאים. אלוהים אתה מופרע.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Perseus
12/04/2006 02:21:15 #112

וואי דווקא עכשיו שאני רואה את התמונות באיכות גבוהה רואים שהמשחק הזה לא כל כך גבוה מבחינה גרפית. הדמויות נראות ממש חסרות פוליגונים בסטנדרטים של דור הבא. וזה עוד FPS שבדרך כלל מציג גרפיקה מרשימה מאוד יחסית. ויובי סופט יודעים לנצל מאוד טכנולוגיה חדשה כמו עם ספלינטר סל וגוסט רקון...אם זה ככה אז די רואים שהרבולושן נחות גרפית מהקונסולות האחרות.. חבל. נקווה שהמשחק יהיה טוב. מה שכן כל היאקוזה והיפניות הזאת ממש מגניבה.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Evil Venom
12/04/2006 02:22:57 #113
עזוב אותך, עדיף להוציא כסף על משחקים יותר נורמלים. זה נראה כמו מטאל גיר סוליד 3 סנייק איטר מבחינה גרפית, לא רציני.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט רונן כאן
12/04/2006 02:35:30 #114
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom: אתה דווקא צבוע כשאתה צוחק על VIVA PINIATA של רייר. אם נינטנדו היו מכריזים על זה היית מתלהב מאוד מהרעיון. זה מין שילוב של הארווסט מון/אנימל קרוסינג ופוקימון. אתה יודע, עירבוב של שני ז'אנרים, כמו הרד סטיל שלך - לייט גאן ו-FPS. אל תהיה צבוע ואל תצהיר הצהרות שווא.

איך הייתי מתלהב מהרעיון הזה אם הארווסט מון, אנימל קרוסינג ופוקימון מעניינים אותי כקליפת השום? ואפילו הבהרתי זאת בעבר. אתם מדברים שטויות כי אטומים וממשיכים לחיות בבועה שאני אוטומטית מצדד בכל מוצר של נינטנדו. אז מי צבוע ולא ישר בינינו?

אתם צבועים כי מתלהבים מהמשחק הזה שאפילו לא ברור כיצד ישוחק, בעוד שאתם מפחיתים מערכם של פרטים יותר מרגשים בהרבה, למרות רשמיהם של המנוסים. גם צבועים כי מטיפים לי להמתין לפני שמתלהב, בעוד שאתם מתלהבים מכל נוד לא ברור שנוגע לאקס-בוקס 360.

לגבי HD, זה לא יכול להיחשב כגימיק, כי כולם משתמשים בזה! זה בא עם כל מוצר אפשרי על כל קונסולה אפשרית. אף אחד לא מציג את זה כהבסט של הבסט. זה פשוט תוספת שאי אפשר להמשיך בלעדיה לדורות הבאים.

ה-HD זו תוספת בונוס, המשפרת את הרזולוציה, אך כשמדובר במשחקים, דרוש יותר מכך. אתה צבוע ולא ישר אם מזה מתלהב, אך מהיכולות של הבקר של ה'רבולושן' אתה לא. לא נורא, שמענו עליך, כשתתנסה ב'רבולושן' אתה לא תצליח להניח לה, כפי שקרה עם ה-DS    

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Evil Venom
12/04/2006 02:37:05 #115

אני מעולם לא אמרתי שהבקר של הרבולושן לא יהיה כיפי, אני פשוט חושב שזה מסוג הדברים הנמאס מהם אחרי שבועיים, כמו הגימיקים של הדיאס וכמו התופים של דונקי קונגה.

אני גם מעולם לא התלהבתי מפיניאטה, רק אמרתי שזה צבוע מצידך להגיד שהמשחק פתטי.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט רונן כאן
12/04/2006 02:41:35 #116

רוי, דווקא משום שאין אחידות ביין איכות התמונות, לכן הייתי מציע לך להמתין לפני שתפטפט. זכור גם שאלו תמונות סרוקות, ועוד לא ראינו זאת בתנועה.

אגב, בתמונה האחרונה, אם תגדילו אותה, תוכלו לראות מה העידו הכתבים שראו את המשחק לייב: "בעוד שהרבולושן אינה חזקה כמו האקס בוקס 360 וה-PS3, היא עדיין יכולה להפיק ויזואליות מרשימה".

וחוץ מזה, שים לב שלאחר שהעליתי את התמונות הראשונות אני בכלל לא התלהבתי מהעניין הגרפי, למרות שהוא היה מעודד, אלא התייחסתי למה שניתן לעשות עם הבקר במשחק, וזה לא מפתיע אותי שאתה בוחר באופן סלקטיבי את מה לבקר ושאתה שופט דברים בשטחיות.

ושים לב איך התחמקת מלענות לביקורות האחרונות שלי אליך. יצאת שקרן. תתמודד   

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Evil Venom
12/04/2006 02:44:10 #117

רונן, רזידנט איוול 5 הוכרז רק לבוקס ולפס3... מה תעשה בלעדיו? פתאום הסידרה לא מעניינת אותך?

פריקים של נינטנדו ישמחו לדעת שיש שמועות רציניות לגבי סיילנט היל בלעדי לרבולושן. כן, עצוב מה שהולך אצל קונאמי בזמן האחרון.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Perseus
12/04/2006 02:46:41 #118

ידעתי שתגיב ישר בצורה קיצונית ומאשימה. סך הכל אמרתי את דעתי על הגרפיקה של המשחק, זה הכל. אני לא חושב שיש לך כל צורך לתקוף אותי על זה. אלא אם יש לך הפרעת עצבים כלשהי. הגרפיקה של המשחק נראת לא מרשימה במיוחד, זה כל מה שאני חושב.

ובקשר לשאר, הגבתי כל פעם מחדש ואמרתי בדיוק מה שאני חושב על זה ופשוט התעלמת מהערות שלי והמשכת.. אין לי כוח לחזור על עצמי פעם אחר פעם, זה מיותר לשנינו.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט רונן כאן
12/04/2006 02:47:21 #119
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom: אני מעולם לא אמרתי שהבקר של הרבולושן לא יהיה כיפי, אני פשוט חושב שזה מסוג הדברים הנמאס מהם אחרי שבועיים, כמו הגימיקים של הדיאס וכמו התופים של דונקי קונגה.

איזה חוסר הבנה בסיסי, לפעמים אני תוהה אם אני מתווכח אל בני-אדם בעלי בינה או משהו אחר, פרימיטיבי יותר.

איך אפשר להשוות את מהות התופים למהות הבקר? אפילו ה-DS אינו מתקרב לשאפתנות ולמהות של הבקר של ה'רבולושן'.

וסתם בשביל הרקורד - התנסית בתופים?

אני גם מעולם לא התלהבתי מפיניאטה, רק אמרתי שזה צבוע מצידך להגיד שהמשחק פתטי.

והיכן אמרתי שהמשחק פתטי? אתה מדמיין דברים, וזו לא פעם ראשונה. אמרתי שזה פאתטי לראות את רוי מתלהב ממנו, כי מעט ידוע לגביו, בעוד שהוא מבקר לרעה את ה'רבולושן', שידוע עליו מספיק והנו מרגש לכל הדעות.

אני מת לדעת מהם הסודות הנוספים של הקונסולה   

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
12/04/2006 02:50:38 #120

רוי, כי בהתייחסות השלילית שלך לגרפיקה אתה מתחמק מלהגיב לפרטים המרגשים האחרים בקשר למשחק שאינם קשורים לגרפיקה. אם אתה רוצה להיראות אובייקטיבי, בוגר ומאוזן, אז באותה המידה שאתה אומר את דעתך הכנה השלילית על הגרפיקה, אתה צריך לדעת גם לשבח כשצריך. אחרת, אין לך זכות לומר עליו רע, אם אתה מעוניין להישמע מאוזן ומשכנע.

ואתה מתחמק, אל תבלבל את המוח בתרצנות האופיינית שלך.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Perseus
12/04/2006 02:56:50 #121

רונן. כשיהיה לך ילדים תאמר להם מה מותר להם ומה אסור קאפיש? אני בינתיים אדבר על מה שמתחשק לי לדבר בלי לעשות לך דין וחשבון.  כשיהיה לי משהו טוב לומר על הרבולושן אני לא אחסוך במילים.

ולא, אני לא מתחמק.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט רונן כאן
12/04/2006 03:46:39 #122
ציטוט: הכותב המקורי Perseus: רונן. כשיהיה לך ילדים תאמר להם מה מותר להם ומה אסור קאפיש? אני בינתיים אדבר על מה שמתחשק לי לדבר בלי לעשות לך דין וחשבון.  כשיהיה לי משהו טוב לומר על הרבולושן אני לא אחסוך במילים. ולא, אני לא מתחמק.

חחחחח כל התגובה הזו ועדיין טוען בסופה שאתה לא מתחמק? הרי זו תגובה הכי מתחמקת שיכולה להיות. איך אינך מתחמק אם עדיין לא התייחסת לפרטים המרגשים שבמשחק, אלא באופן סלקטיבי ניסית לסחוט כמה שיותר ביקורות שליליות דווקא, ולרוב לא מדויקות? ואיך אינך מתחמק אם כל מה שהיה לך לומר עליו זה שהוא משחק אקדח עם חופש תנועה רבה יותר, למרות שאר הפרטים המרגשים לגביו שמוכיחים שהוא הרבה יותר ממשחק אקדח? איך לא מתחמק אם ממשיך לטעון זאת למרות שהכתבים ציינו שהוא בכלל לא מעניק תחושה של משחק אקדח ושלמעשה החדשנות שמביא ממש סוחפת את הגיימר לתוך עולם המשחק? איך לא מתחמק אם פולט שטויות לגבי הבקר למרות שהמנוסים סתרו אותן מכל וכול?

אתה לא קולט שאתה נראה מגוחך מהצד ופשוט אינפנטיל? כשתדע לדבר בטוב כפי שאתה מדבר ברע ותהיה מאוזן, אז נתפוס ממך, ילד. 

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
12/04/2006 05:43:08 #123

אגב, בקשר לגרפיקה של המשחק שנראית בתמונות הללו, יש להזכיר שני דברים:

1. החברה אפילו לא קיבלה ערכת פיתוח מלאה (dev kit) שכוללת את שאר היתרונות הגרפיים של הקונסולה. כל החברות תקבלנה אותה רק ביוני.
  2. התמונות סרוקות ברמה ירודה מאוד, לכן קשה להעריך אותם. הכתבים שראו את המשחק על המרקע מספרים שהוויזואליות שלו ברמה גבוהה מאוד.

הנה דוגמה שממחישה מדוע יש לקחת בחשדנות תמונות סרוקות. התמונה הבאה נסרקה בצורה יותר איכותית מן התמונות הקודמות, ותוכלו בקלות לראות את ההבדל -

הדברים היחידים שלא נראים לי טוב בתמונה הזו היא האדם מימין ששוכב מת, כי לי הוא נראה סתם אדם עייף שנשכב לישון לאחר שעוכלו לו רהיטי הבית; וגם זה ששוכב משמאל, הידיים שלו הן באורך הרגליים (חחח). אבל נו, מילא, בתמונות האחרות המודלים נראו אותנטיים ויפים יותר דווקא.   

לאחר חודש יוני, כשיובי-סופט תוסיף לו את שאר הגורמים הגרפיים, אז אני אצפה לסרטוני דיירקט-פיד ברזולוציה גבוהה, הם עשויים להראות תמונה יותר אמינה, גם כי חשוב לראות כיצד המשחק נראה בתנועה.

ככל שזה נוגע אליי, גם כעת הגרפיקה משביעה רצון בהחלט (ואני כן מעריך גרפיקה טובה), ותמים מי שחושב שה'רבולושן' לא יכולה לספק גרפיקה אפילו טובה מזו ( פי 2 מ-RE4, זוכרים?). אבל לעזאזל, עם בקר כזה, מי בכלל יהיה קטנוני בקשר לגרפיקה?   

אתם צוחקים עליי? תראו איזה מותק של ויזואליות, תראו את המודלים, את הצלליות ואיך החלקיקים עפים באוויר. וזה עוד לפני שהם קיבלו את הערכה הסופית. 

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Aspirin
12/04/2006 09:37:06 #124

הורדת תמיכה ב-HD לא הייתה בחירה חכמה במיוחד של נינטנדו, אבל חוסר תמיכה ב-HD לא תהרוג את המכשיר. HD זה בונוס. בונוס ממש נחמד, אבל עדיין בונוס.

בכלל, העסק מתחיל להיות יותר מידי יקר. PS3 תעלה 700$. זה יוצא מעל 3000 ש"ח אם קונים את הקונסולה בארצות הברית. ואם זה לא מספיק, אני גם צריך להוציא 8 אלף על טלוויזיה שתומכת ב-HD רק כדי לנצל את היכולת של המכשיר. אני לא יודע מה איתכם, אבל לי אין שום כוונה להוציא 11 אלף על השטות הזאת. יש גבול לבזבוז.

-----------------

Aspirin
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט רונן כאן
12/04/2006 14:43:25 #125

ציטוט: הכותב המקורי Aspirin: הורדת תמיכה ב-HD לא הייתה בחירה חכמה במיוחד של נינטנדו.

תלוי איך אתה מביט על זה. ברור שכאן נינטנדו התפשרה, אבל כשאתה חושב על הסיבה לכך, אז אתה מבין שאולי היא לא כזו טיפשה, כפי שגם אתה רמזת בשאר דבריך. כמו-כן, יש לשפוט את הקונסולה ע"פ שאר הגורמים, שחשובים יותר מהבונוס הנחמד שסוני ומייקרוסופט צירפו לקונסולות שלהן.

חוץ מעניין ה-HD, אני מוצא את העקשנות של סוני להכניס את ה-blu ray לקונסולה שלה כטיפשות מובהקת, ויש יותר גימיקי מזה? הטכנולוגיה מייקרת מאוד את הקונסולה ואינה מוצדקת, אך כמה לא ישרים שוכחים להביט על הקונסולות האחרות לפני שמבקרים את נינטנדו בדברים שנכונים דווקא להן. כפי שזה נראה כעת, נינטנדו היא היחידה שהשקיעה בגיימפליי, ייעלה אותו והפכה אותו ליותר מרגש בהרבה, מכאן הקונסולה שלה היא היחידה שבאמת מצדיקה את הדור הבא.

אבל חוסר תמיכה ב-HD לא תהרוג את המכשיר. HD זה בונוס. בונוס ממש נחמד, אבל עדיין בונוס.

ב-ד-י-ו-ק! עדיין כמה יומרניים מכנים את הבקר היעיל והמתקדם של הרבולושן כגימיק, כאילו יעילות השליטה במשחק היא פחות חשובה. יש גבול לפנאטיות.

אגב, מאט מ-IGN אומר שלא תהיה חשיפה של משחקי צד ג' לאחר ה-20 בחודש זה כי נינטנדו לא תרצה לפגוע בהופעה שלה ב-E3. זה הגיוני לחלוטין, למרות הרצון לדעת. הוא גם מציין שהוא די בטוח מהו הסוד הגדול הבא של ה'רבולושן', אך אינו מגלה.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003

כל הפורומים>קונסולות > Red Steel נחשף לרבולושן!
תגובות : 454
עמוד :  מתוך 19
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי: Perseus
נכתב ב: 08/04/2006 16:21:26
תגובה אחרונה: 07/05/2006 17:32:22

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום