Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > קונסולות > Red Steel נחשף לרבולושן!
תגובות : 454
עמוד :  מתוך 19
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 08/04/2006 16:21:26
תגובה אחרונה: 07/05/2006 17:32:22

נושא מחבר ההודעה
ציטוט רונן כאן
13/04/2006 02:38:06 #151

נכתב במקור על-ידי רוי: כשאתה אומר למשל שאני אמרתי שיתרון גרפי זה חופש, אתה מסלך את דברי, כרגיל, כי מה שאמרתי זה שמייקרוסופט נותנת כוח אדיר למפתחות והן בתמורה יכולות לעשות כל מה שהן רוצות איתו.

אתה ציינת ש"זה נותן חופש למפתחות" לאחר שביקרתי אותך על כך שאתה מוצא יתרונות מהותיים בגרפיקה של ה-360, אז מה משתמע מזה? זה שאתה מבולבל, לא שם-לב למה אתה עונה, וקשה לך לקחת אחריות על הסתירות בדבריך, זה לא אומר שאני מסלף אותם. אתה פשוט אלוף בתרצנות.

שום דבר מוגדר כמו שלט מיוחד שמשנה הכל.

ואני גם מבקר בדיוק את זה. אתה מהלל יתרון מוגבל מאוד אך באותה נשימה פוסל יתרון ברור מאוד. מה רע בבקר שמייעל ומשפר מאוד את הגיימפליי? הוא לא מגביל את המפתחות, אלא להפך, הבקרים המסורתיים מגבילים אותם מאוד וגם את הגיימרים אשר ייהנו ממשחקים שיישום הגיימפליי שלהם יהיה די מוגבל כי לא יהיה ניתן לבצע בהם מה שניתן עם הבקר של ה'רבולושן'. אתה מקשיב לעצמך? אתה אומר לי ששחור זה לבן. זה היושר שלך.

אני חושב שנינטנדו עם השלט הזה אורמת למתחות "תעשו משחקים בדרך שלנו או שתלכו למקום אחר" ככה זה נראה.

"ככה זה נראה" לך כי זה מה שנוח לך לראות ולהודות בו. רוי, אתה יודע היטב מהם הרשמים הרבים של המפתחים השונים מהבקר, אשר לא מגביל אותם אלא להפך, מעניק להם חופש רב יותר. אז הפסק לשחק בכאילו, כי פה זה לא תאטרון. וציינתי מהי דעת המפתחות על הבקר בהודעות קודמות, אך אתה מתייחס רק למה שנוח לך, כפי שנהגת במהלך כל הדיון הזה: סילפת, התבלבלת, תירצת.

כי מפתחות פתאום צריכות להתאים עצמן לדבר החדש הזה שמשנה דברים ופתאום אין להם חופש תמרון במה שהם רצו לעשות בדור הבא. הם חייבים להתחיל ללמוד דברים מחדש וכ'ו... זה בלאגן וזה מיותר.

אוי, אוי, אוי, איזה בלאגן יש על החברות! הן צריכות ללמוד את העסק מחדש!

רוי, אתה פאתטי, איזה נימוק אינפנטילי זה? לפחות תהיה חכם ותסתיר הערות כאלה שמביכות רק אותך. ויש יותר מהפה שלך כדי להוכיח את מה שאני אומר עליך? שאתה תרצן ושקרן בלתי נלאה?

למרות הנימוק השקרי והפאתטי הזה, הקונסולה הזו נחשבת ידידותית מאוד למפתחות, ויובי סופט שהתלהבה להיות בין הראשונות לפתח משחק שינצל את הבקר היטב, לא התלוננה אלא עמדה במשימה. והנה, גם האחרות קפצו על העגלה.

והבקר מאפשר תמרון רב וזה שקר גס לטעון אחרת. הבקר הוא מעין הגשמת חלום של כל מפתח, והוא מהווה אתגר חיובי להן כי יעודד אותן להפעיל את הדמיון והיצירתיות, ולא רק את יכולתם הגרפית כי כאן הם כבר הוכיחו את עצמם. אני מבסס את דבריי על ריאיונות רבים עם מפתחים אשר מאוד מתרגשים מהבקר.

עכשיו אתה מבין מדוע אני טוען שלך נדמה ששחור זה לבן ואת זה אתה מכנה דעה? אז הפסק לשקר, כי זה לא נראה טוב.

אגב, ה-PS2 נחשבה קשה מאוד למפתחות, וזה לא מנע את התמיכה בה, כפול ומכופל לא זו תהיה הסיבה להרתעת המפתחות מה'רבולושן', כי היא ידידותית עד מאוד, גם מבחינת קלות הפיתוח וגם מבחינת חופש הפעולה הכמעט אינסופי בתכנון הגיימפליי והחופש הרעיוני שיתאפשר באמצעותה

נכתב במקור על-ידי אורי: לכן גם התלהבתי בהתחלה, ואז נמאס לי מהר. וזה מה שיקרה גם עם הרבולושן, זה מה שקורה עם מכשירים שכל הזמן מדגישים שהאלמנטים החדשים שלהם הם המהות. 

לכן ציינתי שהרבולושן תסחוף אותך יותר, כי היא בהרבה יותר שאפתנית מה-DS, ולפי מהותה יהיה ניצול מסיבי יותר של יתרונותיה מאשר ניצול יתרונות ה-DS. אם התלהבת ממשחק אחד או שניים מה-DS (שאפילו לא היו המשחקים הכי טובים למכשיר), אז אתה תתלהב באבואה בואה מה'רבולושן'. בגלל  הזגזוג שלך אינך אמין.

כי למכשיר נייד זה לא כזה ביג דיל אם הגרפיקה שלו ירודה, זה תמיד היה כך...

עובדה שזה לא מנע מכמה לנבא ל-DS כישלון מהדהד לאחר שהוכרזה ה-PSP שעולה עליו ברמה הגרפית, אז הפסק גם אתה לתרץ ולהסביר מדוע היא הצליחה ולמרות הנבואה השחורה. 

הנה, העדכון האחרון. היא ממש דופקת לעצמה כדור במוח כל פעם מחדש. ה'רבולושן' היא כיוון שונה, ולכן אין לחרוץ את גורלה לפי גורל הקונסולה הקודמת שלה. במיוחד כי אינה מתחרה באופן ישיר באחרות, וכי יש לה את הנוסחה הנכונה   

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Novril
13/04/2006 03:14:09 #152
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2006 /04 /12

הנה משהו משעשע שמישהו כתב בפורום בגיימספוט בתגובה לתלונתו של מישהו שבבקר של ה'רבולושן' אין מספיק כפתורים:

Now lets get back to the REVmote. You could have a switch button by twisting the REVmote to the left. Doing that, it will give you 8 more buttons!!!! That will make it eitheen!!!! Wait a minute, what about twisting to the right? OMG!!! Eureka!!!! Another 8!!!! That will make it 26!!! That's 10 more buttons than PS2, Xbox and Xbox 360!!!! Hey what about pulling the REVmote back? Oh no!! Another 8!!!  This is insane!!! Nintendo has to be stopped. Write to your congress man!!!! Tell him/her to pass a law that will limit buttons in a controller.

חחחחחחחח

כפתור שמחליף את מערך הכפתורים לכפתורים חדשים? זה אולי הדבר הכי מטומטם ששמעתי ואפילו לא צריך רבולושן בשביל לבצע אותו.

עריכה: ונינטנדו לא מגבילה אף מפתח שרוצה לעשות משחקים לשלט רגיל כי הם הרי הציגו שלט סטייל קיוב שמתחבר לרבולושן לא?

-----------------

אווטאר
Novril
משתמש רגיל
רשום מ- 22/11/2003
ציטוט רונן כאן
13/04/2006 03:22:37 #153

ציטוט: הכותב המקורי Novril: ונינטנדו לא מגבילה אף מפתח שרוצה לעשות משחקים לשלט רגיל כי הם הרי הציגו שלט סטייל קיוב שמתחבר לרבולושן לא?

נכון מאוד, אבל מישהו כאן לא מעודכן, כמו בשאר הדברים (או לא רוצה להודות בכך).

עדיין, הבחירה של המפתחת לנצל את יתרונות הבקר דווקא תרחיב את אופקיה.

ובקשר למה שכתבת על מה שנכתב בפורום 'גיימספוט' על הבקר: אני לא לקחתי את דבריו ברצינות, אלא הבאתי זאת לכאן כי דבריו שעשעו אותי. בינתיים ידועה יעילות הבקר בעיקר בז'אנר ה-FPS, וכדי לדעת עד כמה הוא יעיל בז'אנרים בעייתיים, כגון מכות, נצטרך לחכות ולראות.

ב-FPS, גאן-לייט, מירוצים, סימולציות ותפקידים, הוא ישחק כחלום! ועדיין לא ידוע מהם הז'אנרים החדשים שנינטנדו מבטיחה להמציא באמצעותו. אילו עוד זא'נרים, לדעתכם, יכולים להתאים לבקר, ואילו פחות?

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
13/04/2006 05:33:16 #154

הגיעו פרטים על משחק נוסף ל'רבולושן', שגם רלוונטיים לויכוח הנוכחי. שם המשחק הוא Sadness ואני אביא תרגום לידיעה.

April 12, 2006 - While Nintendo's Revolution is certainly garnering support from gaming giants like Activision and Ubisoft, it isn't surprising that the console's unique design is challenging smaller developers to think outside the, er, double analog sticks.

תרגום: "בעוד שה'רבולושן' ללא ספק מקבלת תמיכה מענקיות כגון אקטיויז'ן ויובי-סופט, זה לא מפתיע שהעיצוב הייחודי של הקונסולה מאתגר חברות קטנות יותר לחשוב מחוץ ל... אההה... האנלוגים הכפולים".

1. יש כאן הבהרה שה'רבולושן' זוכה לתמיכה, ואין החברות נרתעות ממנה כפי שנרמז כאן בחובבנות.
  2. יובי-סופט נזכרת כאן כחברת ענק, גם זה בניגוד גמור להפחתות הערך שנעשו לה כאן.
  3. צוין שהעיצוב הייחודי מאתגר ומושך חברות פיתוח, והאם זה לא מה שטענתי כמה הודעות קודם? גם זה בניגוד למה שטען ה"מבין עניין".
  4. יש כאן רמז עוקצני לבקרים המסורתיים שמקובעים ומגבילים, ביחס לבקר הרבולושן.  
Maverick Polish developer Nibris today offered additional details on Sadness, one of the company's projects for Nintendo's new console. While the studio is still withholding full details, we now know that Sadness will play out in a stylized gothic horror setting -- completely in black and white.
.
המשחק ייראה בשחור ולבן. טוב, זו החלטה די אמיצה, אני מוכרח להודות.

Such a gutsy choice is just the beginning for Nibris. Rather than focus on fast action and a high body count, Sadness will focus on mood -- one "which will not leave you till the very end of the game" -- and themes such as schizophrenia and narcolepsy. While Nibris mentions super-stylish film Sin City as one comparison, the company says Sadness will take place "pre-World War."
.
הוא יהיה משחק אווירתי, ולא אקשן אינטנסיבי.
וגולת הכותרת -

Nibris hopes to take full advantage of the Revolution controller. "Imagine driving away rats with a torch, throwing a rope (as a lasso) when you want to climb over the wall, or slitting the throat of a persecutor with a piece of glass... All of this with the help of the Revolution controller."
.
תרגום: "החברה המפתחת מקווה לנצל את הבקר במלואו. 'דמיין את עצמך מבריח עכברים באמצעות לפיד, זורק חבל מעבר לחומה שבאמצעותו תצטרך לטפס עליה, לעשות חתך בגרון באמצעות שבר זכוכית... כל זה באמצעות העזרה של בקר הרבולושן'".
.
אז זהו בקר מגביל? <מוסר לרוי ואורי עוד כובע לאכול, כובע טמבל>
.
(בתיאבון, מותק).
.
לא רק שהוא בקר שאינו מגביל, אלא הוא משנה את האופן שבו משחקים. לא עוד לחיצות כפתור סתמיות כדי לזרוק חבל או רימון, לדוגמה, אלא ממש חיקוי הפעולה עצמה. אז איזה בקר מפגר ואיזה מתקדם באמת ומצדיק את הדור הבא?

The company also illuminated its decision to develop for the Revolution, rather than other next-generation consoles.

"Nibris decided to follow Nintendo's path, which fights the stagnation which has occurred in video games, and creates new trends," commented Nibris' Lukasz Oskard. "With this move, we want to create a unique environment, which is only available in Sadness."
.
החברה מסבירה את החלטתה לפתח לרבולושן מאשר לקונסולות אחרות. היא החליטה להצטרף לדרך של נינטנדו, אשר נלחמת בקיפאון שמתרחשת בתעשיית המשחקים ויוצרת אָפנה חדשה. "בדרך זו, אנו מעוניינים ליצור סביבות ייחודיות, שיכולים להתקיים אך ורק ב-Sadness", כך נמסר על-ידה.
.
זו בטח טעות בכתבה, כי הרי "ידוע" שהרבולושן עושה חיים קשים למפתחות, ובטח ובטח למפתחות קטנות   
.
טוב, אני לא מכיר את החברה כדי להתלהב מראש מהפרויקטים שלה, אך הועלו כאן רעיונות חדשים ומעניינים לשימוש בבקר, ושוב פעם מוכח השימוש הרב של הבקר, הגמישות שלו, יעילותו, שאינו מגביל, ושקורץ למפתחות, ולא מרתיע (גם חברות קטנות)..

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט The_Phantom
13/04/2006 07:36:23 #155

אני חושב ששלט הרבולושן הוא באמת יותר מ"סתם גימיק". מסך המגע ב-DS מאוד נחמד ומאפשר חווית משחק שונה במקצת, שלא נמאסה עליי אף לרגע אחד (אם היא לא מאולצת מדי), מה איכפת לי אם זה גימיק כל עוד אני נהנה.

השלט של הרבולושן, לפי התרשמויות שונות, יאפשר כיוון משחקיות חדש ומהנה, אם ינוצל באופן נכון. אני מאוד מקווה שתהיה יותר תמיכה של חברות אחרות ברבולושן, בעיקר בתחום ה-RPG: ספריית משחקי הRPG של הקיוב ניתנת לספירה על יד אחת.

אמנם הגרפיקה של הרבולושן לא בשמיים, והיא באמת לא תוכל להציג מספר עצום של אויבים על המסך (ובזה אני מסכים כי מאות אויבים על המסך תורמים להרגשה אפית ומדהימה), אבל במחיר זול משמעותית ממתחרותיה, עם שליטה חדשנית ומהנה והכותרים האהובים עליי של נינטנדו, אני מתכנן לקנות אותה (כמובן כשאראה את שאר המשחקים שיוצאים לקונסולה).

מספיק עם השטויות של נכשלת במכירות או לא, לי זה לא משנה ממש. מה איכפת לי מה קהל המיינסטרים אוהב? העיקר שאני אהנה. וראוי לציין כי תמיכה בHD נראית נחמדה ביותר, אבל אותי אישית פחות מלהיבה.

גם שירות הורדת המשחקים, אם יהיה פשוט ולא יעלה כל כך הרבה, מאוד מושך אותי. לשחק בכותרי Snes מצוינים כגון סופר מטרואיד או סופר מאריו וורלד על הטלוויזיה שלי עדיף בהרבה מעל לשחק בהם במחשב.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני מעריך כל קונסולה מהדור הבא. ל360 יש אמנם גרפיקה מרהיבה, אך ספריית משחקים שלא כל כך לטעמי. את ה-PS3 אני בוודאי ארכוש כשהמחיר שלה יוזל משמעותית, זה יהיה פשוט חטא לפספס כותרים כגון MGS4,DMC4 ואולי עוד איזה Kingdom Hearts או משהו בסגנון. הרבולושן הכי אטרקטיבית בשבילי בינתיים, בעיקר בגלל כותרי נינטנדו האהובים (סמאש, מטרואיד פריים, זלדה), השליטה החדשנית והמרהיבה ובגלל המחיר הזול.

אבל, אי אפשר בשלב זה לדעת עוד כלום, ולכן כל מה שכתבתי הוא רק השערה. חג שמח לכולם.

-----------------

אווטאר
The_Phantom
משתמש רגיל
רשום מ- 19/07/2005
ציטוט רונן כאן
13/04/2006 07:42:49 #156
חג שמח גם לך, פנטום   

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Evil Venom
13/04/2006 14:00:50 #157

רונן, עם כל הכבוד.. זו חברה פולנית שאף אחד לא מכיר.. אז נא להירגע...

חג שמח לכולכם.

-----------------

כדאי מאוד שהיא תתחיל לצאת לסיבובי הופעות אחרת יהיה רע.

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Perseus
13/04/2006 14:36:39 #158

חברה פולנית? מזה ההתלהבות?

LOL

מזכיר לי שהוא התלהב מ"התמיכה הבלעדית" של קאפקום פעם... רק ששם לפחות זו הייתה חברה עם ביסוס כלשהו.

חג שמח.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Evil Venom
13/04/2006 15:16:00 #159
קאפקום נטשו את הרבולוציה.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט PT
13/04/2006 15:18:16 #160

הדיאס לייט שלי נשלח אלי :D

חג שמח!

-----------------

אווטאר
PT
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Perseus
13/04/2006 16:01:31 #161

תתחדש.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Evil Venom
13/04/2006 17:02:53 #162

גם אני הזמנתי דיאס לייט. לא יכול בלי המריו החדש הזה, כזה אני.. פאגוט.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של TooHuman ציטוט TooHuman
13/04/2006 17:57:19 #163

אני רק רוצה להגיב על המשחק עצמו ולא לגרור את עצמי לויכוחים עם 3-4 אנשי הפורום שעוד חיים בביצה שכוחת אל זו.

א. אני מאוד שמח שסוף סוף יש לנו פרטים על כותר כלשהו לרבולושן. משהו אמיתי, אמין, שאפשר לאחוז בו.

ב. צר לי שזה Red Steel. המשחק הזה, ממה שאני קורא עליו, הוא פשוט הדבר הכי בנאלי שיכלו להוציא לרבולושן. זה FPS שעושה בדיוק כל מה שאני, אתם, והשכן של הדודה סימה חשבו לעשות ב-FPS עם השלט של הרבולושן. מכיוון שגם אני ואתם חשבתם על זה, סימן שזה מה שכל אחד יכול לחשוב. נכון שזה נשמע מדליק, אבל מהאנשים שהביאו לנו חידושים כמו PoP, ציפיתי ליותר. ממה שזה נראה כרגע, המשחק הזה הולך להיות סלט ירקות (מישמש) של כל הדברים שאי פעם חשבו לעשות עם השלט הזה. וזה לצערי משהו שיפגע בכל כותרי הרבולושן הראשונים. במקום ליצור משחק חדש, הם לקחו את הקיים והתאימו אותו לשלט. זה מה שאני ציפיתי, זה מה שאתם ציפיתם, ולכן הוא יהיה צפוי. אני לא חושב שהוא יהיה רע, אבל הוא בהחלט לא מפתיע. ורציתי קצת הפתעות.

ג. הגרפיקה בעיני זוועתית. לא מבחינת ספירת הפוליגונים, והמידול הגרוע של הדמויות. בעיקר מבחינת העיצוב האומנותי, או יותר נכון, חוסר הכיוון האומנותי. המשחק הזה נראה פרווה.

ד. עם זאת, שוב, זה לא אומר שהוא לא יהיה טוב, ומבקרים יהנו מאוד לשחק בו. אך בואו נודה בזה, זה בדיוק מה שציפינו, זה בדיוק מה שרצינו, ולכן אני מקווה שב-E3 נינטנדו תפתיע אותנו. כי יכול להיות שהיא עוזרת למפתחים לפתח את הפרווה, והיא תביא גם את החזיר וגם את החלב.

-----------------

אווטאר
TooHuman
משתמש רגיל
רשום מ- 29/11/2003
ציטוט רונן כאן
13/04/2006 18:53:18 #164

אורי ורוי, שוב פעם כדי להתחמק מהמהות, בחרתם לא להתייחס למה שכתבתי בעניין, ואני לא מופתע כי זה היושר והבגרות שלכם:

ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן: טוב, אני לא מכיר את החברה כדי להתלהב מראש מהפרויקטים שלה, אך הועלו כאן רעיונות חדשים ומעניינים לשימוש בבקר, ושוב פעם מוכח השימוש הרב של הבקר, הגמישות שלו, יעילותו, שאינו מגביל, ושקורץ למפתחות, ולא מרתיע (גם חברות קטנות).

ושוב פעם רוי מתחמק מהמהות, כי עצם העובדה שהחברה הפולנית והקטנה הזו מפתחת ל'רבולושן' זה סותר כליל את מה שטען לפני כן באופן אינפנטילי, שה'רבולושן' תרתיע מפתחות. רוי התחמק מזה, כפי שהתחמק משאר הדברים.

ואורי, קפקום מפתחת גם היא לרבולושן, אתה מתבטא בהתאם למה שאתה רוצה להאמין בו, כדי להצדיק את דעתך הלא ישרה.

ועדי, אני מסכים אתך בכל מה שכתבת, כי בכל מה שנוגע ל-FPS ידוע היה כיצד הבקר הולך לנצל זאת. גם אני לא מתּי על המודלים ועל העיצוב האמנותי, אך להם אין קשר לחמרה של הרבולושן. עדיין, ההתלהבות מכך היא כי באופן רשמי נמסרו פרטים חדשים על שימושים לבקר ועל-פי הרשמים הם ממש סוחפים את הגיימר לתוך עולם המשחק. זה גורם יותר לצפות כדי לשמוע כיצד ינוצל גם במשחקים אחרים.

הגרפיקה אינה מרשימה מאוד, כפי שנראית בתמונות, אך יש לזכור שאלו תמונות סרוקות ברמה לא איכותית ושהחברה לא קיבלה Dev Kit סופי. הכתבים העידו שעדיין המשחק מציג ויזואליות גבוהה מאוד. ממכשיר שמסוגל להפיק גרפיקה פי 2 יותר טובה מ-RE4, אז אינני מודאג, ויש למה לצפות.

אם אתה רוצה הפתעות וחידושים, רק ב-E תוכל לראות זאת, בעיקר מצד משחקי צד א'.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Perseus
13/04/2006 19:05:43 #165

נראה כמו FPS, עם גרפיקה גרועה ועם שליטה חדשנית. יש לי הרגשה רעה שזה יכול להיות דאיקטאנה הבא. ה

העיצוב האומנותי באמת נורא, לא חשבתי על זה...

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט רונן כאן
13/04/2006 19:13:47 #166

על הגרפיקה כבר נכתב כאן והוסבר שזה מוקדם לשפוט.

השליטה חדשנית - זה נכון, והיא אינה נוגעת רק לשימוש באקדח.

ובקשר להרגשה שלך - לא חשבנו אחרת ממך, ההרגשה שלך כזו למרות המוניטין של יובי-סופט והרשמים הטובים של המנוסים.

אתה ממשיך להצטדק ולתרץ לגבי ה-360, אך לא עושה זאת לגבי הרבולושן, כי יש הסבר מדוע הגרפיקה הזו לא נראית מרשימה בסריקות הללו.

ואתה ממשיך להתחמק.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Perseus
13/04/2006 20:02:08 #167

מבחינתך אני אתחמק לא משנה כמה אני אדבר. אז מזה משנה כבר. אני מתחמק. whatever....

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט רונן כאן
13/04/2006 20:17:37 #168

מילים לחוד - מעשים לחוד.

1. הראיתי שחברה קטנה תומכת ברבולושן, ואפילו מעדיפה אותה, זאת בניגוד לטיעון האינפנטילי שהיה לך בעניין לפני-כן. כמו-כן, צפויים 20 כותרים בשיגור, כאשר רק שליש מהם הם של נינטנדו. מכל אלה התעלמת בטיעון שהחברות נרתעות ממנה כי "עושה להם את החיים קשים".
  2. כתבת שהרבולושן תהיה לא ידידותית למפתחות, למרות שזה שקר גס. היא הכי ידידותית בזכות הארכיטקטורה המוכרת והחופש שהבקר מאפשר. זו עובדה שמשוננת בכל כתבה.
  3. התחמקת גם מדבריי שאינני מכיר את החברה הפולנית כדי להתלהב מהפרויקט שלה, אך שוב פעם התעלמת ממה שנוח לך, פירשת בצורה שקרית את דבריי וטענת שאני מתלהב ממנה בפרט.
  4. התחמקת מההסבר ש-Dev Kit סופי לא שוחרר והסריקה מאוד לא איכותית.

ואלו רק הדוגמות האחרונות כי יש אינספור דוגמות, הפסקי לספור. עצם העובדה שאתה מיתמם מעיד על האטימות והעיוורון הגבוהים שלך.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Perseus
13/04/2006 21:14:20 #169
מה שעצוב זה שבאמת ובתמים אתה מאמין שאתה צודק כשאתה אומר שאני מתחמק ולא עונה לך... עד מתי אלוהים, עברו שנים מאז הויכוחים האלה. אמרתי את מה שאני חושב. אין מה להתווכח עוד. אנחנו לא מסכימים וזהו.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט רונן כאן
13/04/2006 21:28:30 #170

הנה, ממשיך לא להגיב לעניין ולהתחמק מהעובדות שאני מביא.

רוי, התמונה שלך מופיעה במילון לצד הערך 'פאתטי'. אחר-כך כשנדמה לך שאני מתחמק אז אתה צועק 'זאב-זאב'! שקרן ואינפנטיל חסר תקנה.

אבל אני גם מבין אותך, זה קשה מאוד להודות בגועל נפש של התנהגותך.

בן כמה אתה, תזכיר לי?

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Perseus
13/04/2006 21:33:02 #171

טוב. ערב טוב יהיה.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט רונן כאן
13/04/2006 22:15:04 #172

בתערוכת E3 של שנה שעברה נחשף אב-טיפוס של הרבולושן ונאמר שהוא צפוי להיות אפילו קטן יותר, לכן ייתכן שב-E3 נראה כמה שינויים בקונסולה, מלבד הסוד הנוסף שייחשף.

ועוד דבר - אנשים אומרים שנינטנדו תמיד הייתה חזקה בניידים כדי לתרץ את הצלחת ה-DS על פני ה-PSP, אבל שוכחים שלפני-כן לא הייתה מולה תחרות של ממש בשטח זה. לכן זה לא מסביר מדוע ה-DS ה"נחות" שלה מצליח בהרבה יותר מה-PSP שמציג גרפיקה איכותית בהרבה. הסיבות להצלחה, כפי שבאות לידי ביטוי בדברי הפרשנים למיניהם,  הם במחיר האטרקטיבי, בייחודיות ובמגוון. מחיר אטרקטיבי וייחודיות יש גם לרבולושן, רק נותר לקוות שתציע ספרייה מגוונת וטובה.

אל תשכחו שלפני צאת הפלייסטיישן המקורית נינטנדו הייתה מלכה, אך באה חברה (סוני) שמעולם לא הוציאה קונסולה לפני-כן ופשוט לקחה את הבכורה. ובצדק, היא פשוט הייתה יותר טובה. לכן שום תירוץ לא תקף בנוגע לפיגורו של ה-PSP במכירות, כי סוני בעצמה הוכיחה בעבר שניתן אחרת. 

אגב, בפורום בגיימספוט מישהו הציע שהסוד הבא של נינטנדו הוא שהבקר יהיה גם שלט אוניברסלי שישלוט בערוצי הטלוויזיה. זה סתם רעיון יפה מאוד שעלה ואפילו גאוני מבחינת נינטנדו, כי המרחק בין לזפזף בערוצי טלוויזיה לבין לשחק בקונסולה לא יהיה רב. אבל עדיין, אני לא חושב שייושם. נינטנדו תצטרך להוסיף כפתורים בשבילו, ואני לא חושב שזה רצונה.

המממ... אלא אם כן היא תתמודד עם זה בדרכים יצירתיות, אולי באמצעות הטיית הבקר? אני סתם מפעיל את הדמיון  

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
14/04/2006 03:12:21 #173

יובי סופט שיגרה את האתר הרשמי ל-Red Steel.

אין בו ממש מה לראות, אלא זהו יותר אתר הקדמה, אבל נחשף בו הלוגו של המשחק, והוא יפהפה! הוא בחתימה שלי.

תזכורת -

"We're honored to announce this exciting new franchise and we're confident that Red Steel will be the must-have title for Revolution when it launches," said Serge Hascoet, chief creative officer at Ubisoft. "We have been working closely with Nintendo to take full advantage of the innovate controller to create a thrilling experience that can only exist on Revolution."

מדובר כאן על חוויה שניתנת ליישום רק ברבולושן.

"Nintendo is excited to have Ubisoft bring Red Steel to the Revolution launch lineup," said Reggie Fils-Aime, executive vice president of sales and marketing for Nintendo of America. "Ubisoft makes some of the most innovative and critically acclaimed games in the industry and from what we have seen from Red Steel it is going to be a standout exclusive title on Revolution."

כאן מוזכר שיובי-סופט עשתה כמה מהמשחקים הכי חדשניים ונחשבים בתעשייה, וממה שהם רואים, RS הולך להיות כותר בלעדי יוצא מן הכלל לרבולושן.

כפי הנראה יובי סופט לא הולכת לעצור ב-Red Steel, שימו לב לציטטה הבאה של אחד מראשי החברה, ממש טרייה:

"I can say definitely, as any other developer, we are looking at this magical platform, and we want to be part of the adventure," Mallat explained. He made mention of Red Steel, which was recently announced, and added: "And I'm pretty sure we'll see other Revolution games from Ubisoft. And some of them, I'm sure, will be made from Montreal."

תרגום: "אני יכול לומר בוודאות, כמו כל חברת פיתוח אחרת, שאנחנו מעוניינים בקונסולה הפלאית הזאת, ואנחנו רוצים לקחת חלק בהרפתקה הזאת... אני די בטוח שנראה משחקי רבולושן נוספים מיובי סופט..."

הוא מגדיר אותה כקונסולה פלאית, ומזכיר לנו שכך גם חושבות חברות פיתוח נוספות. שוב פעם מוכח שהקונסולה הזו אינה מרתיעה מפתחות, למרות שכמה ממציאים עובדות כי זה משתלב יפה עם הקנטרנות והראייה החד צדדית שלהם.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט DrKeo
14/04/2006 07:01:45 #174

לא הייתי כאן כמה ימים (פסיכומטרי, ליל סדר, זיינתי אשדודית והרצלינית) אבל יש משהו שאני חייב להגיד.

כנסו שניה ל-IGN. נכנסתם? סבבה.

עכשיו כנסו לחלק של הביקורות של ה-360. נכנסתם?

אפשר למיין משחקים לפי ציונים, אם תבחרו בציון 9 ומעלה תקבלו 4 משחקים:

Elder Scrolls Oblivion,   Ghost Recon Advanced Warfighter, Call of Duty 2 , Dead or Alive 4

כל היתרונות של הדור הבא (PS3 ו-360 כמובן) קיימים לי על המחשב.

אם בא לי אני יכול ללכת עכשיו לחנות, לקנות שלט של ה-360 ועותק של OBLIVION למחשב שלי ולהנות בדיוק מאותה חוויה שנהנה שחקן של ה-360 (בעצם אצלי זה לא יקרטעה באזורים בחוץ בזמן LOADING כמו ב-360 וכמובן שאני אוכל להוריד מודים ופאצ'ים בחינם בלי לשלם2$ על שריון לסוס שלי).

גוסט ריקון יוצא למחשב עוד 4 שבועות, אני הולך לקנות אותו ולהנות משליטה של עכבר ומקלדת.

מה עם CALL OF DUTY 2? האמת שסיימתי אותו חודשיים לפני שיצא ה-360 בכלל...

ציינתי שאני משחק ברוב המשחקים ב1600X1200? רזולוציה גבוהה מ-720p, הסטנדרט של ה-360.

האמת שאני חוטא לפעמים ומעביר את המחשב לסלון כדי לשחק במשחקים שלי על ה-LCD. זה באמת יותר כיף לשחק על מסך רחב וגדול אבל זה לא קשור לעניין.

בקיצור, מה שאני אומר זה שהסיבה היחידה שיש לבן אדם לקנות קונסולת דור הבא (ביחוד שכרגע הן מציגות גרפיקה של PC (וגם זה בקושי), דבר בזיוני בפני עצמו. אני זוכר שהייתה תקופה שכשהיו מראים קונסולה חדשה ב-E3 אנשים היו מחרבנים על עצמם מהגרפיקה ומה קורה היום? E3 קודם התלהבו מהעובדה שה-360 מריץ את QUAKE 4 כמו המחשב. ביג דיל, המחשב שלי גם!) זה בשביל המשחקים האקסקלוסיביים שלהן ואם כל מה שמיקרוסופט מציגה בנתיים זה משחקים מעפנים כמו קמאו אז אני אומר "לא תודה".

חפשתי כל כך הרבה תירוצים כדי לקנות לעצמי 360, באמת שניסיתי אבל הגעתי למסקנה שבשביל לשחק PDZ אני לא הולך להוציא איזה 2500 שקל.

-----------------

" Wii at Nintendo have lost our collective minds "

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005
ציטוט DrKeo
14/04/2006 07:09:21 #175

וד"א, מי שדבר פה על סרטים של BLUE RAY על ה-PS3, אני מקווה שיש לך כניסת DVI בטלביזית HD שלך כי לי אין (ושלמתי עליה 16,000 שקל) .

אני קונה בסביבות 5-7 DVD מקוריים בשנה כי אני מת על סרטים אבל בגלל שהאולפנים החליטו לישם שיטת הגנה מגוכחת כזאת אני לא יכול לראות סרטי BLUE RAY ו-HD-DVD על הטלביזיה דרך מכשירים קונבנציונאלים.

המשמעות היא שאני יאלץ להוריד קבצי DIVX לא חוקיים מהרשת כדי לראות אותם באיכות טובה על הטלביזיה, אירוני נכון? בגלל המערכת הגנה המחורבנת שלהם אני צריך להוריד עותקים לא חוקיים במקום לקנות...

-----------------

" Wii at Nintendo have lost our collective minds "

אווטאר
DrKeo
משתמש רגיל
רשום מ- 04/10/2005

כל הפורומים>קונסולות > Red Steel נחשף לרבולושן!
תגובות : 454
עמוד :  מתוך 19
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי: רונן כאן
נכתב ב: 08/04/2006 16:21:26
תגובה אחרונה: 07/05/2006 17:32:22

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום