Raised by humans and forced into a life of brutish slavery, one Orc stands as the last symbol of honor for the Horde. As Thrall, you must unite the clans and lead your people onto the field of battle. In this pivotal next chapter of the epic struggle between Orcs and Humans, an all-new dimension of the world of WarCraft is revealeld.
WarCraft Adventures: Lord of the Clans Coming Fall '98
ת'רדים כאלה תמיד מזכירים לי את העובדה שהשם "duke nukem FOREVER" מתאים למשחק יותר ממה שהמפתחים ציפו.
ידעת שהוא עדין בפיתוח ויש שמועות חזקות שהולכים להראות דמו שלו ב-E3 הקרוב?
תאמינו לי, עם כל הצחוקים והבדיחות על דיוק, הוא עוד יגיע בסוף וישתיק את כולנו... (זוכרים איך צחקו על HL2 ואמרו שהוא לעולם לא יצא וכל הדמואים שלו היו זיוף? ------- מי צחק אחרון?)
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
עזבו אתכם, שני המקרים האלה לא מעניינים. הכי מעניין היה עם סיימון המכשף (שוליית המכשף או וואטאבר) המשחק השני בסידרה יצא ב-1995, את משחק ההמשך הם התחילו לפתח, אבל בגלל שהיה מעבר כה חד לתלת מימד, הם הפסיקו לעבוד עליו באמצע, כי לא היה מי שיממן. אף אחד לא היה מוכן להמר על משחק דו מימדי. והסטנדרטים של אותם ימים היה לפתח משחק שיראה כמעט כמו סרט אנימציה, מה שהסטודיו לא יכל להרשות לעצמו. בסופו של דבר, נמצא מימון לעשות את המשחק תלת מימדי, אבל עדיין נדחתה יציאתו בגלל קשיים פיננסים. הוא יצא לאור ב-2002! נראה אתכם מביסים את זה! סופו היה מוות טראגי, שכן הגרפיקה הייתה נורא מיושנת, והיו לו לא מעט באגים. מבחינת עלילה הוא קצת הרס את המשחקים הקודמים.
מי שאהב את מורשת סיימון ובכה יומם בלילה אחרי שהתוודע לגורלו של סיימון המכשף, ישמח לשמוע שסיימון המכשף 4 אמור לצאת בסוף 2006. אדגיש זאת, אמור.....
-----------------
כדאי מאוד שהיא תתחיל לצאת לסיבובי הופעות אחרת יהיה רע.
עזבו אתכם, שני המקרים האלה לא מעניינים. הכי מעניין היה עם סיימון המכשף (שוליית המכשף או וואטאבר) המשחק השני בסידרה יצא ב-1995, את משחק ההמשך הם התחילו לפתח, אבל בגלל שהיה מעבר כה חד לתלת מימד, הם הפסיקו לעבוד עליו באמצע, כי לא היה מי שיממן. אף אחד לא היה מוכן להמר על משחק דו מימדי. והסטנדרטים של אותם ימים היה לפתח משחק שיראה כמעט כמו סרט אנימציה, מה שהסטודיו לא יכל להרשות לעצמו. בסופו של דבר, נמצא מימון לעשות את המשחק תלת מימדי, אבל עדיין נדחתה יציאתו בגלל קשיים פיננסים. הוא יצא לאור ב-2002! נראה אתכם מביסים את זה! סופו היה מוות טראגי, שכן הגרפיקה הייתה נורא מיושנת, והיו לו לא מעט באגים. מבחינת עלילה הוא קצת הרס את המשחקים הקודמים.
מי שאהב את מורשת סיימון ובכה יומם בלילה אחרי שהתוודע לגורלו של סיימון המכשף, ישמח לשמוע שסיימון המכשף 4 אמור לצאת בסוף 2006. אדגיש זאת, אמור.....
על DNF עובדים משנת 96!
נסה לנצח את זה! יום הולדת 10 שנים השנה!
אני עדין זוכר שהם עברו מהמנוע של Q2 למנוע של UNREAL 1, זה היה מהלך גאוני! מעניין עם איזה מנוע הם עובדים עכשיו...
-----------------
האדסון פיתחו את Tengai Makyou 3 בערך 12 שנה, והוא יצא בסופו של דבר ב-2005 לפס2 אפילו דיוק נוקם פוראוור צריך להיות עוד כמה שנים בפיתוח כדי לעקוף את המשחק הזה
כן, 3DREALMS עדין קיימים, הם האבא של מקס פיין 1-2 ושל PREY שיוצא השבוע.
בעיקרון הם היו רק המפקחים של הפרוייקטים (PREY הוא רעיון שהתחיל להתפתח ב-3DREALMS לפני 10 שנים, בדיוק כמו דיוק נוקם ל"נצח", כך גם מקס פיין).
ברמת העיקרון העבודה שלהם מרוכזת בדיוק נוקם, הם נתנו למפתחים אחרים תחת פיקוח לעשות את מקס פיין (רמדי) ופריי (היומן הד) בכדי להחזיק את החברה פיננסית עד שהם יסיימו את דיוק (עוד מליון שנה).
צחקו על דיוק כמה שתרצו אבל להזכיר לכם, TOO HUMAN היה פרוייקט ל-PSX...
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /05 /08אני מתבייש לומר, אבל אין לי מושג מי היו המפתחים המקוריים של כל המשחקים הסדרת דיוק ניוקם. מי אלה היו?! גם 3D REALMS?
Apogee
-----------------
SOMEBODY SET UP US THE BOMB - אף אחד לא הבין את המשמעות האמיתית של זה...