אגב בישול ותימנים, לפני יומיים ראיתי את אהרוני בהופעה של פאנקנשטיין\פאנסט.
רונן, איפה אתה מתכוון ללמוד בישול? יש לי חבר שלקראת סיום (או שכבר סיים, לא זוכר) קורס בישול\טבחות כלשהו באחד מבתי המלון האלה שאמור להיות מפורסם בקורס טוב. הוא דווקא יצא מאוד מאוכזב. שווה לך לברר עם החבר'ה שכבר לומדים שם אם זה שווה משהו לדעתם לפני שאתה נכנס.
טוויסטר, זה שווה. אני כבר ביום השני, ועד כה מתרשם שהרמה בביה"ס גבוהה מאוד. היום ישבנו 6 שעות ורק כתבנו. מרתק מאוד.
במקום לשלוף סכינים ולהתחיל לחתוך, התבקשנו להוציא עפרונות
חחח אני צוחק, כי ההיבט העיוני של המקצוע מרתק אותי וחשוב לי לא פחות מאשר ההיבט המעשי עצמו.
אורקה, אני לומד בתדמור, לא בקורס הפרטי, אלא זה של משרד העבודה. הוא קורס מקיף יותר בהרבה. עשרה חודשים אינטנסיביים. יש לביה"ס תדמית של ביה"ס גבוה מאוד לבישול בארץ, ובינתיים מתרשם טובה.
איניגו, דע לך שאהרוני מחזיק בתעודה של טבח שלב 1, שפירושו עוזר טבח. אפילו אין לו תעודה של שף, רחוק ממנה 4 שלבּים. אותו הדבר גם לגבי צחי בוקששתר. אין פיקוח על המקצוע הזה, כמעט כל אדם יכול לשים על עצמו כובע גבוה ולומר "אני שף", למרות שהמון ידע יהיה חסר לו. אבל אין ספק שההשכלה שישראל וצחי, לא הפורמלית, היא גבוהה מאוד. אני לא מזלזל בהם, במיוחד לא באהרוני, אני אוהב מאוד את האיש.
DrKeo... חחחחחחחחחח... החלפת את אורי עם השריטה שלו...
Quote: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /05 /02<br><font face="1" size="3">לא יודע אני לא סומך על הפאג הזה, מסיבה ככה בריש גלי, תחת כיפת השמיים, לא לרוחי. בסוף יבוא איזה דוס מירושליים וידקור אותי.</font>
יש שם מספיק אתיופים באיזור שישמחו להחליף את הדוס.
זה איזור הפאודר ולכן קצת תמוה כל העניין לעשות את המסיבה בחוץ, כאשר מסביב יש כל-כך הרבה לא מתורבתים.
אין מסיבות טובות, אולי האפטר של שירזי (כי אין על האומן 17)
Quote: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /05 /02<br><font face="1" size="3">לא יודע אני לא סומך על הפאג הזה, מסיבה ככה בריש גלי, תחת כיפת השמיים, לא לרוחי. בסוף יבוא איזה דוס מירושליים וידקור אותי.</font>
יש שם מספיק אתיופים באיזור שישמחו להחליף את הדוס.
זה איזור הפאודר ולכן קצת תמוה כל העניין לעשות את המסיבה בחוץ, כאשר מסביב יש כל-כך הרבה לא מתורבתים.
אין מסיבות טובות, אולי האפטר של שירזי (כי אין על האומן 17)
עוד אוחצ'ה? מי אתה? אתה גם בא איתנו לתיאטרון? שמעתי שקיי לונג תהיה שם...