בבקשה תסבירו למי שלא מעודכן (אני!!!!!!!!!) איך אפשר לצפות בועידות האלה. יש לי אינסיידר ואני לא יודע איפה ואיך, אם בכלל הם ישדרו, ואם האינטרנט שלי יעמוד בזה. מעבר לזה, נא לציין שעות שבהן ישודרו כל הקונפרנס בארץ (אודה לך אם תגיד שוב פיטי).
בבקשה תסבירו למי שלא מעודכן (אני!!!!!!!!!) איך אפשר לצפות בועידות האלה. יש לי אינסיידר ואני לא יודע איפה ואיך, אם בכלל הם ישדרו, ואם האינטרנט שלי יעמוד בזה. מעבר לזה, נא לציין שעות שבהן ישודרו כל הקונפרנס בארץ (אודה לך אם תגיד שוב פיטי).
אפשר לצפות בכל הועידות בIGN, גיימספוט (חינם) וgametrailers (חינם) בשל נינטנדו אפשר כם באתר הרישמי שלהם.
אני שוקל אם להישאר היום ער עד 2 בלילה בשביל הוועידה של סוני. מילא להישאר עד 2, אבל אחר כך להישאר ער עוד מי יודע כמה עד שזה נגמר...
מחר עובדים...
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /05 /08גם לי יש את אותה התלבטות. כמה זמן זה אמור להיות?
שנה שעברה זה היה איזה שעתיים לפחות, לא?
נראה לי שווה להישאר ער רק בשביל לראות את כל ה-fanfare שיהיה בהתחלה עד שמציגים את הקונסולה והבקר החדש. את כל הבירבורים הטכניים אפשר להשאיר למחר.
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
דרך אגב, למי שעוקב אחרי E3 דרך הקונסולה ה"אחרת", יש טונה של סרטים חדשים ב-Marketplace וגם דמו של Test Drive: Unlimited.
ביום רגיל לא הייתי ממש מתרגש מ-Test Drive... אבל זה אמור להיות MMORPG עם מכוניות, יכול להיות מעניין.
עריכה - בדיוק הוסיפו גם את הדמו של Lost Planet!
go go E3!
-----------------
אורי, למה אתה מעריך שמייקרוסופט תכריז על בקר שידפוק את נינטנדו? אתה לא יודע שאסור להעריך? זה לא לגיטימי.
"ידפוק את נינטנדו". לא פחות ולא יותר. חחחח
ואני לא בטוח שניתן להעתיק אחד לאחד את הבקר של הווי, אבל גם אם היה ניתן אז הבקר הדומה שיצא לכאורה לקונסולות האחרות לא יצורף כחלק מהן, לכן התמיכה בו תהיה שולית ביחס לתמיכה שהבקר של הווי יקבל.
מתוך כתבה בויגיימס: "אז בואו נתחיל עם נינטנדו ונראה כמה נספיק. למה נינטנדו? כי לנינטנדו יש את המשחקים הכי טובים. זוהי אמת אובייקטיבית שאין לחלוק עליה, אז בואו נמשיך הלאה".
זה רק דוגמה לכך שאני לא נוהג בשונה מכפי שאחרים נוהגים.
ואגב, מבחינה פוטנציאלית אני מסכים אתו שנינטנדו יכולה ליצור את המשחקים הכי טובים, אבל מודה שבדור האחרון היא די הידרדרה. זלדה לקיוב רומז לכך שהתעשתה ואני מאמין שמחר נראה דוגמות נוספות לכך.
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2006 /05 /08ואני לא בטוח שניתן להעתיק אחד לאחד את הבקר של הווי, אבל גם אם היה ניתן אז הבקר הדומה שיצא לכאורה לקונסולות האחרות לא יצורף כחלק מהן, לכן התמיכה בו תהיה שולית ביחס לתמיכה שהבקר של הווי יקבל.
השאלה היא - מי רוצה להעתיק אותו בכלל? מי אמר שהוא יהיה כזה הצלחה?
מצד שני, נפלנו על נקודה מאוד מעניינת. נניח שהבקר יהיה מהמם, מדהים, מופלא. סוני ומיקרוסופט פשוט יטמיעו את הרעיון בבקרים שלהם. כמו שהיה עם האנלוגי. ותאמין לי שלסוני תהיה אותה תמיכה כמו לנינטנדו בתחום הזה.
בקר חדש תמיד אפשר להוציא. אבל ה-Wii יהיה תקוע עם חומרה מיושנת למשך כל הדור הבא.
-----------------
טוב סיבכתם אותי אין לי מושג איפה לשים פוסטים
סקוור איניקס מציג עכשיו שני משחקים מסדרת FF:CC
אחד ל-DS: און ליין! 4 שחקנים! גרפיקה סטייל המשחק של הגייםקיוב
אוקיי סקוואר הדהימו עם הארפיג'י החדש שלהם, גרפיקה אדירה. פיינל פנטזי 13.
כמובן שסקוואר לא השתנו והם ממוסחרים רצח, אז הוכרז תוך כמה דקות המשך לפיינל פנטזי 13! כן לא להאמין, אבל משחק ההמשך יהיה אקשן מטורף עם גרפיקה מפוצצת. הוא נקרא FFXIII Versus.
מרשים מאוד.... אבל מעצבן שיש המשך לזה. זה אומר שהסיפור של פיינל פנטזי 13 הראשון לא יסגר כמו שצריך. ממוסחרים.