חתיכת איחור. טוב שלפחות משודרת עכשיו התוכנית "החיים הטובים עם לולו" בערוץ החיים הטובים. "היום בתוכנית: נלמד איך להכין ערכת חירום לכלב, מה כל גבר צריך בערכת הטיפוח שלו וכיצד להכין פאסטה ברגע האחרון". למדי אותי, לולו. למדי אותי כפי שלא לימדת מעולם!
מה זאת אומרת, "מי זאת לולו"? אפילו לא בצחוק. בקשר לפיינל פנטזי... אף פעם לא נמשכתי למשחקי FF יותר מידי. הגרפיקה תמיד מדהימה והסגנון מרהיב, אבל לא התחברתי למשחקיות (ליניארית מידי לטעמי). ולמען האמת, אף פעם לא שיחקתי בFF כלשהו ברצינות.
טוב זה עבר כל גבול. כל המשחקים שהם מראים הם משחקי יריות נדושים ומשעממים.... אפילו נוטי דוג עשו איזה משחק אקשן נדוש ומשעמם, ואינסומניאק חשפו FPS, שהוא מרשים גרפית.. אבל אין שום חידוש..
סיכום סוני: א) זה היה משעמם נאחוי ב) כל המשחקים היו אותו חרא שהיה על הפס2 (ואני מתכוון ספציפית לחרא שהיה על הפס2) רק עם גרפיקה יותר טובה על הפס3 חוץ ממגס4, שאיכזב בכך שהוא לא היה טריילר של 15 דקות :P ג) מטרידה אותי הצורה בה הם מדברים בלי בושה על איך הם (שוב) העתיקו את נינטנדו בבוטאות משגעת שכזו הייתי בשוק. ד) 500$ ל20GB של פס3... :| ה) אני מקווה שסוני תשרף באש הגיהנום, הם בושה לעולם המשחקים בדור הבא מיקרוסופוט צריכה להיות מקום ראשון עם נינטנדו מאחוריה וסוני עם 300 פס3 נמכרים בשנה :|||||
the console war has officialy gone nexgen :D
חחח אני לא מאמין כמה עלובה הייתה ההצגה של סוני , הרוב שם היה סיג'י , מגס 4 מרשים כרגיל , השאר , נחמד , אבל שום דבר באמת מדהים... ומבחינת השלט זה סתם ניסיון נואש להכניס את כל הקטע של התנועה , חבל שזה רק 6 כיוונים , אז לא זה לא ממש ויי :>
אני מת לראות מה יש לנינטנדו להציג , ואני מקווה באמת שזה יראה כמשהו מהפכני , טניס עם קונטרולר נשמע טוב.
ומבחינת מיקרוסופט , הם באים בראש שקט , שיראו רק טריילר של האלו 3 והם לוקחים את כל הכותרות.
התמונות של FFXIII כל כך מרונדרות מראש, אין מצב שזה מהמשחק.
לא יכול להיות שיש כזה הבדל בין FF לבין שאר המשחקים, זה נראה יותר טוב מהסרט אדבנט צ'ילדרן שהם הוציאו לפני שנה...
נינטנדו קבלו בולבול! עכשיו השלט המיוחד שלהם הלך וכל מה שנשאר זה השם מעולה Wii. רגע, בעצם השם Wii הוא נוראי ומזכיר בצורה משונה את אותו דבר שנינטנדו קבלו ברגע שסוני אמרו שהשלט שלהם גם יהיה רגיש לתנועה.
למה לי לקנו רבולושן עכשיו?
סוני חייבים לשנות כבר את העיצוב של הדול שוק, הוא עושה כואב בידיים והכפתורים שלו מעצבנים. למה לא שלט יותר בסגנון של הקיוב רק עם סידור כפתורים הגיוני? לא נמאס שה-D פד נמצא במקום של האגודל ודווקא האנלוגי שם למטה איפה שלא נוח???
בהתחלה אמרתי שאין מצב שאני קונה PS3 ב-600 דולר אבל עכשיו שיש בחירה בין 600 ל-500, זה כאילו פסיכולוגית אני אומר לעצמי "למה לא, אני יכול לקנות את הזול יותר ב-500 דולר אבל למה להסתפק בפחות מהטוב ביותר?" ואז פתאום 600 נראה לא כל כך נורא (למרות שכשאומרים 2700 שקל זה נשמע הרבה יותר נורא...).
אז מה אתם אומרים המחיר של ה-60GB בארץ ביבוא רשמי של ישפאר? 4000 שקל או יותר?
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
גם אני לא הבנתי בדיוק מה זה אומר. כנראה 6 מעלות לכל כיוון, גובה ואורך. הם הציגו דמו עם וורהאק שמשתמש בזה, זה בערך המקסימום שאפשר להפיק מהאפשרויות בשלט. די גימיקי, רואים שהם עשו את זה בשביל ש"גם להם יהיה כמו נינטנדו", אבל דיי ברור שזה לא ככה.<br>
<br>
אה כן, יש כתבה ב-IGN על ההבדלים, מה אפשר לעשות ומה אי אפשר. שווה לקרוא אם אתה מעוניין:<br>
http://revolution. ign. com/articles/705/705870p1. html<br>
(תמחק את הרווחים אחרי הנקודות)