Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > קונסולות > הטופיק למסיבות העיתונאים V.2
תגובות : 280
עמוד :  מתוך 12
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 08/05/2006 18:12:08
תגובה אחרונה: 24/05/2006 21:27:03

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Jaymz
09/05/2006 08:28:06 #51

אשכרה היה משעמם. חוץ מהקטע עם השלט, זה היה פשוט קורע מצחוק.

איפה רונן, איפה? אולי הוא צריך לשלוח לנינטנדו עוד אימייל בשביל ששוב פעם יבטיחו לו שאין סיכוי שמישהו יעתיק את השלט שלהם בשנים הקרובות.

העיקר מיקרוסופט עכשיו יושבים מאושרים.

-----------------

"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.

So here's this giant enemy crab..."

Jaymz
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
ציטוט Yuber
09/05/2006 08:56:54 #52
טוב כל הדור הזה נראה כמו בדיחה גרועה. מה זה השיעמום הזה?
אני מתחיל לחסוך לסאטורן

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט Menaged
09/05/2006 09:15:29 #53
עוד לא ראיתי את המסיבה של סוני, אבל באמת ציפיתם למשהו מעניין? תמיד הכנסים של סוני משעממים בטירוף. אה כן, נורא מצחיק הקטע עם השלט :P

-----------------

Tell me if you win would it show

In a thousand years who would know

as a million lives come and go

on this same piece of ground

אווטאר
Menaged
משתמש רגיל
רשום מ- 16/11/2003
ציטוט dk--sob
09/05/2006 11:15:12 #54

הוצאתי גימלים היום אני תותח.

האירוע של סוני היה מגעיל מעתיקנים זונות.

יאללה נינטנדו

סמאש דור הבא המשחק שאני הכי מצפה לו.

-----------------

אווטאר
dk--sob
משתמש רגיל
רשום מ- 12/12/2003
ציטוט israeli_redneck
09/05/2006 11:27:43 #55

חחחח

סוני מתעקשים לתת את הדור הזה למיקרוסופט.

זה היה אחד הכנסים הגרועים שראיתי. משעמם ואולי 3 משחקים שעובדים. הכל סרטים (גם MGS4 וגם FF13).

ללא ספק - כל מה שמיקרוסופט צריכים זה סרט טוב של HALO3 ואת סוני הם ניצחו מיד.

אתם ראיתם שהגרסא ה"זולה" של ה- PS3 ממש מוגבלת? חסר בה אחד המרכיבים הקריטיים לשימוש של סרטי HD - פורט ה- HDMI. בלי זה - אפשר לראות רק עד 540P.

חחחח

-----------------

אווטאר
israeli_redneck
משתמש רגיל
רשום מ- 18/05/2004
ציטוט רונן כאן
09/05/2006 12:15:49 #56

ג'ימס, זו עובדה ידועה שאין עליה מחלוקת (על-ידי המנוסים, כמובן) שהבקר הזה משפר מאוד את החוויה.

והמתחרות לא תוכלנה להעתיקו אחד לאחד. קראתי שנינטנדו דאגה להגן על הרעיון שלה מבחינה משפטית.

B-M-X, בקשר לדמויות מפלסטיק - המשחק לא יוצא מחר, אתה יודע. אתם מצפים ממני לא למהר לקבוע דעה, אז אל תעשו זאת גם אתם.

וההכרזה של וירטואה פייטר 5 בהחלט עוזרת להחליט לבחור בפלייסטיישן 3. לא שאני מופתע, לדעתי הקונסולה הז תקבל את כל החזקים, ה-360 בעיקר פורטים וכמה גדולים בודדים יחסית.

ציטוט: נכתב במקור על ידי אורי: טוב זה עבר כל גבול. כל המשחקים שהם מראים הם משחקי יריות נדושים ומשעממים.... אפילו נוטי דוג עשו איזה משחק אקשן נדוש ומשעמם, ואינסומניאק חשפו FPS, שהוא מרשים גרפית.. אבל אין שום חידוש..

אורי, שמתי לב שלאחרונה אתה משתמש הרבה במילה "חידוש". בתור אחד שמחפש זאת, צפה במסיבה נינטנדו. אבל אל תצפה לגרפיקה מדהימה, אני צריך ליידע אותך כי יש כמה שמסתבר שאינם מעודכנים.

קיצר נמאס לי מהזבל הזה. עדיף דיאס.

חחחחחחחחח אני חושב שאתה מגזים. אמנם המשחקים הם בערך אותם משחקים, אבל בתור קונסולה בעלת חמרה חזקה, לדעתי היא לא תאכזב את הציפיות ממנה. ואין לי ספק שיהיו עבורה פחות פורטים ומשחקי מחשב כמו ה-360. תכף אצפה במסיבה ואומר את דעתי באופן ספציפי.

ציטוט: נכתב במקור על-ידי PT: כל המשחקים היו אותו חרא שהיה על הפס2 (ואני מתכוון ספציפית לחרא שהיה על הפס2) רק עם גרפיקה יותר טובה על הפס3
חוץ ממגס4, שאיכזב בכך שהוא לא היה טריילר של 15 דקות :P

זה בדיוק מה שנינטנדו אומרת תמיד. המשחקים הם כמעט אותם משחקים, החוויה אותה חוויה.

ואלעד, זה היה די צפוי שיהיה ניסיון לשפר את הבקרים האחרים, אבל עדיין יש הבדל עצום במהות בין שני הבקרים, כפי שהערכתי שיהיה. הבקר של ה-PS3 יעשה את מה שהבקר השמאלי של הווי עושה, אבל לא את מה שהימני עושה, ובו בעצם נמצא התחכום והוא זה שמשנה באמת את המהות. ניתן לקרוא על כך כאן.

DrKeo, בקר בעמוד הזה גם אתה ותראה למה זה בפירוש לא כמו הבקר של הווי. מתואר שם מה שהבקר של הווי יוכל לעשות, אך הבקר של הפלייסטיישן 3 לא. וזה בהחלט מהותי, כי הבקר של הפלייסטיישן 3 בסה"כ יוכל לעשות את מה שעושה הפרט השולי בבקר של הווי (זה שבבקר יד שמאל).

Amx, נכון מאוד, זה לא ממש ווי, בלשון המעטה. צריך להיות מדויקים.

Orphand, אם סוני בעצמה תיארה את הבקר שלה Fantastic Revolution, אז מי אתם שתגידו שהבקר של הווי אינו חדשני? במיוחד כי הוא בהרבה יותר מתוחכם מזה של ה-PS3   

ציטוט: נכתב במקור על-ידי ג'ימס: איפה רונן, איפה? אולי הוא צריך לשלוח לנינטנדו עוד אימייל בשביל ששוב פעם יבטיחו לו שאין סיכוי שמישהו יעתיק את השלט שלהם בשנים הקרובות.

אוי, אתה בן-אדם מאוד לא חכם.

קודם כל, אין פה העתקת מהות, אלא חלק מוגבל ממנה. דווקא חשיפת התכונות בבקר הזה מוכיחות את מה שאמרתי תמיד, שיהיה ניסיון לשפר את הבקרים האחרים, אך בשום פנים ואופן לא באופן מלא, והבקר של הפס3 בסה"כ יוכל לעשות את מה שעושה הפרט השולי בבקר של הווי. נינטנדו כבר הבהירה שהבקר שלה מוגן מבחינה משפטית, מאחר שהוא הקייס הכי גדול שלה.

אני מבין את הניסיון "להכניס" לי ולהוכיח לי שאני טועה, אבל נסה בדרכים אחרות, כי גם אני טועה לפעמים  

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Aspirin
09/05/2006 12:25:48 #57
ציטוט: הכותב המקורי רונן כאן ב 2006 /05 /09

אני מבין את הניסיון "להכניס" לי ולהוכיח לי שאני טועה, אבל נסה בדרכים אחרות, כי גם אני טועה לפעמים  

אתה טועה לעיתים קרובות. אתה פשוט לא מוכן להודות בזה.

-----------------

Aspirin
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט רונן כאן
09/05/2006 13:06:08 #58

אתה צפוי. זה לא חדש שזה מה שאתם חושבים עליי, וזה גם לא חדש לי שאינכם מוכיחים בצורה הגיונית את דבריכם. לומר שהווי יהיה כמו הדיאס רק כי זלדה לגיימקיוב לא מנצל באופן מלא את הבקר? זו חשיבה של אדם הגיוני? 

לומר שלווי אין תמיכה ואף מרתיעה; לומר שהבקר של הפלייסטיישן 3 הוא כמו זה של הווי; לומר שאין רשמים ואף אחד לא התנסה; לבקר מישהו אחר רק כי מעריך בעוד שאתם בעצמכם מעריכים וממהרים לשפוט כפי ראות עיניכם; לומר שהכתבים של טיים אינם קשורים לתעשייה ולכן אינם מבינים בעוד שגם מהרשמים של כתבים ממקורות יותר רלוונטיים אינכם מתרשמים; לומר שאני לא מעריך גרפיקה טובה או לטעון שאני לא מעריך את הפס2 למרות שהבהרתי כמה פעמים שאני יודע להתלהב גם מגרפיקה טובה ולו יכולתי להחזיר את הגלגל לאחור הייתי קונה פס2, ולא גיימקיוב, ולא בגלל הגרפיקה שלו, כי הוא נחות דווקא.  

וזה רק חלק מהשקרים שלכם, התבגרו. אם אין לכם יכולת לרדת מהעץ, זה לא אומר שאחר לא יודע להודות בטעות, רק כי זה היה מציל אתכם מהמבוכה של עצמכם.  

אגב, סוניק בלעדי הוכרז לווי.

The Wii-only title in question is Sonic Wild Fire, an adventure game inspired by the classic fairy tales of the Arabian Nights. Unsurprisingly, it will take advantage of the Wii's motion-sensing controller. Players will hold the controller horizontally, tilting it forward quickly to "dash-attack" foes. Sonic's movement will also be controlled by tilting the controller left or right, much like a steering wheel.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
09/05/2006 13:34:51 #59

Controller has a speaker and a microphone. The speaker is used for, say, hearing a gunshot, with force feedback, coming from your freaking hand. Same with Sword clashes, and Light Saber whooshes. It is like surround sound on Uber Steroids.

מגניב! חחחח נינטנדו גאונה, לא מפסיקה להפתיע.

-----------------

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Jaymz
09/05/2006 13:48:50 #60

ציטוט: נכתב במקור על-ידי ג'ימס: איפה רונן, איפה? אולי הוא צריך לשלוח לנינטנדו עוד אימייל בשביל ששוב פעם יבטיחו לו שאין סיכוי שמישהו יעתיק את השלט שלהם בשנים הקרובות.

אוי, אתה בן-אדם מאוד לא חכם.

קודם כל, אין פה העתקת מהות, אלא חלק מוגבל ממנה. דווקא חשיפת התכונות בבקר הזה מוכיחות את מה שאמרתי תמיד, שיהיה ניסיון לשפר את הבקרים האחרים, אך בשום פנים ואופן לא באופן מלא, והבקר של הפס3 בסה"כ יוכל לעשות את מה שעושה הפרט השולי בבקר של הווי. נינטנדו כבר הבהירה שהבקר שלה מוגן מבחינה משפטית, מאחר שהוא הקייס הכי גדול שלה.

רונן, בחייך, אתה צריך ללמוד לקבל דברים בהומור, לא כל משפט אמור לגרור אחריו מגילה. סוני פשוט עשו דבר מאוד משעשע, ברור שזה לא העתק מושלם של הבקר (העתק מושלם עוד יגיע במקרה שנינטנדו יוכיחו שהוא שווה את המאמץ).

ובנימה פחות משמחת (בשבילי), כמעט אין סיכוי שאני אהיה מסוגל לצפות במסיבה של נינטנדו... אני עוד אהיה תקוע בעבודה. לכל הרוחות... לפחות אני אהיה מסוגל לצפות בזאת של מיקרוסופט, שאמורה להיות מעניינת בזכות המסיבה המשעממת של סוני...

Controller has a speaker and a microphone. The speaker is used for, say, hearing a gunshot, with force feedback, coming from your freaking hand. Same with Sword clashes, and Light Saber whooshes. It is like surround sound on Uber Steroids.

מגניב! חחחח נינטנדו גאונה, לא מפסיקה להפתיע.

רונן, בחייך, מספיק להתלהב מכל גימיק... יצא לך לשחק Call of Duty 2 על 360 עם surround sound? לך תשווה את הסאונד הזה לאיזה רמקול מסכן על הבקר. אם אי פעם היה גימיק, זה גימיק. די כבר, אתה מוציא לי את כל החשק לקנות Wii.

-----------------

"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.

Jaymz
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
ציטוט Aspirin
09/05/2006 13:58:00 #61

אחרי כל הרעש שנינטנדו עשתה סביב הבקר "המפכני", סוני הוציאו מהשרוול בקר שנותן חוויה דומה. במהלך אחד סוני חיסלו את אחד היתרונות הבודדים של נינטנדו בדור הבא. היתרון היחיד שנשאר לרבולשן (אני מסרב להכיר בשם Wii) זה מחיר.

-----------------

Aspirin
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Jaymz
09/05/2006 14:05:23 #62
ציטוט: הכותב המקורי Aspirin ב 2006 /05 /09

מצחיק לראות באיזה קלות נינטנדו איבדו את היתרון היחיד שהיה להם בדור הבא. נכון, זה לא בדיוק אותו שלט/חוויה, אבל אני כמעט בטוח שזה די דומה. וזה מחסל את היתרון של נינטנדו. PS3 נותנת חוויה דומה לרבולשן ובנוסף מקבלים חומרה הרבה יותר חזקה ותמיכה ב-HD.

צריך להבין את הדברים כפי שהם. נינטנדו לא איבדו את היתרון. הם איבדו את המראה של היתרון. הם איבדו את ה-"Revolution" בעיניהם של אנשים שלא בוחרים להתעמק מספיק ביכולת האמיתית של הבקר (אותם אנשים שמהווים 90% מהאוכלוסיה). וזה מה שסוני רצתה לעשות בעצם. הם כאלה חמודים, פשוט בא לך לתת להם חיבוקי.

-----------------

Jaymz
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
ציטוט Aspirin
09/05/2006 14:08:39 #63
ציטוט: הכותב המקורי Jaymz ב 2006 /05 /09
צריך להבין את הדברים כפי שהם. נינטנדו לא איבדו את היתרון. הם איבדו את המראה של היתרון. הם איבדו את ה-"Revolution" בעיניהם של אנשים שלא בוחרים להתעמק מספיק ביכולת האמיתית של הבקר (אותם אנשים שמהווים 90% מהאוכלוסיה). וזה מה שסוני רצתה לעשות בעצם. הם כאלה חמודים, פשוט בא לך לתת להם חיבוקי.

מהלך מבריק, אני מוכרח לציין. גאוני. מכה מתחת לחגורה. אם סוני היו מוכנים להוריד את המחיר של PS3 ל-400$ ע"י סבסוד רציני (שהיה גורר הפסדים של מיליארדים), הם היו מוחקים את נינטנדו מהמפה של שוק הקונסולות הביתיות.

-----------------

Aspirin
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Jaymz
09/05/2006 14:15:39 #64

מעכשיו, כשאנשים שוקלים לקנות Wii הם כבר לא שוקלים לקנות אותו בזכות חוויה שונה "לגמרי" מהקונסולות האחרות, אלא בזכות חוויה שונה "יותר" מהקונסולות האחרות (וגרפיקה של Colecovision). יהיו משחקים, כמו Tony Hawk הזה למשל, שיהיה ניתן לשחק אותם בדיוק באותה צורה על ה-PS3.

אכן, היתרון היחידי כמעט שנשאר להם הוא המחיר.

-----------------

Jaymz
משתמש רגיל
רשום מ- 15/11/2003
ציטוט Aspirin
09/05/2006 14:19:58 #65
ציטוט: הכותב המקורי Jaymz ב 2006 /05 /09

מעכשיו, כשאנשים שוקלים לקנות Wii הם כבר לא שוקלים לקנות אותו בזכות חוויה שונה "לגמרי" מהקונסולות האחרות, אלא בזכות חוויה שונה "יותר" מהקונסולות האחרות (וגרפיקה של Colecovision). יהיו משחקים, כמו Tony Hawk הזה למשל, שיהיה ניתן לשחק אותם בדיוק באותה צורה על ה-PS3.

אכן, היתרון היחידי כמעט שנשאר להם הוא המחיר.

בדיוק. ככה זה כשמבססים קונסולה על גימיק פשוט וקל לחיקוי. נינטנדו יודעים את זה. בגלל זה הם מיהרו לכסות את הגימיק שלהם מבחינה משפטית. ככה אף אחד לא יוכל לעשות 100% חיקוי. אבל עדיין יכולים לעשות דברים דומים.

אותו דבר יכל לקרות גם בשוק הקונסולות הניידות. תחשוב מה היה קורה אם PSP היה יוצא עם מסך מגע. אף אחד לא היה משתין לכיוון של DS, כי PSP מציע חוויה דומה על חומרה הרבה יותר חזקה.

-----------------

Aspirin
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Evil Venom
09/05/2006 14:24:27 #66

טוב אני לא מאמין שיש עוד אנשים פתטים שמוכנים לקנות את הפס3 הזה. זה כאילו סוני יודעים שלא משנה מה הם יעשו, אנשים יקנו את המכשירים שלהם. אם יש מישהו שאני מעריך עכשיו זה מיקרוסופט. עד עכשיו טענתי שהייתה להם השקה חלשה וליינאפ לא משהו. אבל אני שוכח שזו השקה, והמשחקים שיצאו למיקרוסופט על ההתחלה קורעים ת'צורה לכל ההשקות שהיו, בין אם זה קיוב, פס2 או האקסבוקס הראשון. מה שסוני הראו אתמול, זו התועבה הכי גדולה שראיתי אי פעם (ועוד הייתי בווקס ובפאודר). משהו שהצחיק אותי, זה הדמו הזה של אפריקה. רואים שאין פה כוונה בכלל לעשות משחק, וזה סתם סרטון שהוכן מראש בשביל אי3, כי פשוט אין מה להראות! נדמה לי שהרבה מפתחים עברו ל-360.

אני אהיה נורא מאוכזב אם רזידנט איוול יצא רק לפס3, אני מחזיק אצבעות שיגיע ל360 ואז אוכל לומר בוודאות שזה המכשיר שיהיה לי.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט israeli_redneck
09/05/2006 14:26:31 #67
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /05 /09

טוב אני לא מאמין שיש עוד אנשים פתטים שמוכנים לקנות את הפס3 הזה. זה כאילו סוני יודעים שלא משנה מה הם יעשו, אנשים יקנו את המכשירים שלהם. אם יש מישהו שאני מעריך עכשיו זה מיקרוסופט. עד עכשיו טענתי שהייתה להם השקה חלשה וליינאפ לא משהו. אבל אני שוכח שזו השקה, והמשחקים שיצאו למיקרוסופט על ההתחלה קורעים ת'צורה לכל ההשקות שהיו, בין אם זה קיוב, פס2 או האקסבוקס הראשון. מה שסוני הראו אתמול, זו התועבה הכי גדולה שראיתי אי פעם (ועוד הייתי בווקס ובפאודר). משהו שהצחיק אותי, זה הדמו הזה של אפריקה. רואים שאין פה כוונה בכלל לעשות משחק, וזה סתם סרטון שהוכן מראש בשביל אי3, כי פשוט אין מה להראות! נדמה לי שהרבה מפתחים עברו ל-360.

אני אהיה נורא מאוכזב אם רזידנט איוול יצא רק לפס3, אני מחזיק אצבעות שיגיע ל360 ואז אוכל לומר בוודאות שזה המכשיר שיהיה לי.

RE5 כבר הוכרז ל PS3 ול- 360.

-----------------

אווטאר
israeli_redneck
משתמש רגיל
רשום מ- 18/05/2004
ציטוט Evil Venom
09/05/2006 14:34:03 #68
ציטוט: הכותב המקורי israeli_redneck ב 2006 /05 /09

RE5 כבר הוכרז ל PS3 ול- 360.
לא באי3 הזה, לפני שנה. דברים משתנים. אותו דבר היה עם וירצ'ואה פייטר.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Aspirin
09/05/2006 14:39:26 #69

למה, כי ההצגה שלהם ב-E3 הייתה מחורבנת?

-----------------

Aspirin
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Laskin
09/05/2006 15:03:55 #70

בקשר לשלט של סוני:

תעשו לי טובה, זה כ"כ לא אותו דבר כמו השלט של הווי.

יש לי שלט כזה של מייקרוסופט עוד מלפני 6 שנים!

זה שלט רגיש לתנועה, זה הכל.

וניסיתי אותו על הרבה משחקים ונהנתי רק בסימולטורים.

זה גימיק ממש נחמד. אבל זה הכל.

לנינטנדו יש גימיק הרבה יותר נחמד.

אבל זה עדיין גימיק. ולסוני יש גימיק+כח+משחקים ולנינטנדו יש רק גימיק.

עליו הם בונים את התקוות ואת כל הקונסולה. וזאת טעות, עכשיו עוד אין אבל יום אחד אולי יוציאו העתק ממש דומה וזהו, הלך על נינטנדו סופית.

בקשר לתצוגה של סוני:

לכל הפאנבויז - על מה אתם מדברים!?!?!?

זאת הייתה רק מסיבת עיתונאים שלפני שתצוגה וכבר ראינו כמה שהאקס-בוקס הוא דור קודם!

מהמשחקים שהראו רק GENJI2 נראה כמו XBOX360 ואפילו פחות.

כל שאר המשחקים שהראו בזמן אמת נראו סוף סוף כמו הדור הבא, ולא חצי דור כמו ה360.

ראיתם את

Heavenly Sword

MGS4

Naughty Dog Project

FF13

Resistance

הם נראים מ-ד-ה-י-ם!

אני הרבה הרבה יותר בטוח בקשר לקנייה של הפס3 אחרי מה שראיתי, הרבה יותר מאי פעם.

-----------------

Laskin
משתמש רגיל
רשום מ- 15/03/2006
ציטוט Yuber
09/05/2006 15:13:15 #71
כל המשחקים שהראו במסיבת עיתונאים של סוני מ-ש-ע-מ-מ-י-ם!
מה זה החוסר יצירתיות הזאת? מה זה ההשתלטות האמריקאית הזאת על המשחקים?

איפה נאמקו? איפה קאפקום? איפה קונאמי האמיתית? טוב שהם לא הראו בכוונה רק משחקים שאנשים שלא מבינים כלום יכולים להתלהב מהם.

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003
ציטוט Laskin
09/05/2006 15:21:11 #72

אתה באמת חושב שזהו?

מה, אין DMC4, RE5 יותר לפס3??

נו באמת, זאת רק מסיבת העיתונאים, חשפו את המכשיר אפשר להגיד פעם ראשונה עם מכיר, חומרה, שלט והכל...

הראו מקבץ קטן של משחקים שמראים את הכח ובתערוכה יהיו עוד.

אי אפשר לתת לכל החברות להציג הכל במסיבת העיתונאים.

הרי ידוע שקאפקום, סקוור, קונמי, סגה וכו' תומכים בראש ובראשונה בפס3.

פשוט תזדיין בסבלנות לתערוכה עצמה.

אני לא יודע מה יש לכם, אותי Heavenly Sword כבר קנה.

המשחק הכי מרשים שראיתי שנים.

כמו GOW בדור הבא. מדהים.

-----------------

Laskin
משתמש רגיל
רשום מ- 15/03/2006
ציטוט Kurt_Hectic
09/05/2006 15:36:38 #73
יש היום כנס של קונאמי, לא?

-----------------

אווטאר
Kurt_Hectic
משתמש רגיל
רשום מ- 04/02/2005
ציטוט Menaged
09/05/2006 15:48:17 #74
שוב, אתם באמת ציפיתם למסיבה מעניינת מסוני? :X
זה היה צפוי שיהיה משעמם. למרות שאם הייתי צופה בכנס בשידור ישיר, הייתי אומר שהכול שווה בשביל ה-3 דקות של מגס4.

-----------------

Tell me if you win would it show

In a thousand years who would know

as a million lives come and go

on this same piece of ground

אווטאר
Menaged
משתמש רגיל
רשום מ- 16/11/2003
ציטוט Yuber
09/05/2006 15:49:41 #75
ציטוט: הכותב המקורי Laskin ב 2006 /05 /09

אתה באמת חושב שזהו?

מה, אין DMC4, RE5 יותר לפס3??

נו באמת, זאת רק מסיבת העיתונאים, חשפו את המכשיר אפשר להגיד פעם ראשונה עם מכיר, חומרה, שלט והכל...

הראו מקבץ קטן של משחקים שמראים את הכח ובתערוכה יהיו עוד.

אי אפשר לתת לכל החברות להציג הכל במסיבת העיתונאים.

הרי ידוע שקאפקום, סקוור, קונמי, סגה וכו' תומכים בראש ובראשונה בפס3.

פשוט תזדיין בסבלנות לתערוכה עצמה.

זהו, שזה נראה כאילו הם דוחקים את הצד הזה, הצד המעניין ותומכים יותר ויותר בחרא כמו שהראו במסיבת עיתונאים. ואולי הם ידרדרו גם את כל החברות היפניות ביחד איתם. כן אני יודע שאני מגזים אבל הם מעצבנים אותי.

-----------------

אווטאר
Yuber
משתמש רגיל
רשום מ- 28/12/2003

כל הפורומים>קונסולות > הטופיק למסיבות העיתונאים V.2
תגובות : 280
עמוד :  מתוך 12
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי: Jaymz