מה אתה מבלבל לסקין, אתה מתחיל לדבר כמו הפאנבוי שהיית בדור הקודם. רק סוני סוני סוני סוני, בעיוורון מוחלט. מה הם הראו כבר?? כמו שיובר אומר, הכל חסר יצירתיות, סתם אקשן מעצבן ומשעמם, ועוד המשכי פיינל פנטזי שטחיים.
בנתיים החברות היצירתיות - רייר וסיליקון נייטס נמצאים אצל מיקרוסופט.
ג'ימס, אני מסכים שמדובר בגימיק, לא טענתי אחרת. אבל גם כגימיק הוא יכול להיות מגניב ואני יכול לשבח אותו. זה פשוט מוסיף ממד נוסף, שמיעתי, בנוסף לתנועתי.
אספירין, לומר שהבקר של סוני נותן חוויה דומה לזה של הווי מוכיח אי הבנה גדולה.
וחבר'ה, אתם ממהרים לקפוץ למסקנות לפני שראיתם מה נינטנדו תראה במסיבה שלה. אתם תמיד מבקרים אותי על דעותיי ה"פזיזות", בעוד שגם אתם לא נוהגים באותו אופן. אנחנו לא ילדים קטנים.
אורי, הפלייסטיישן 3 תהיה כדאית בהרבה יותר מהאקס בוקס 360. שום דבר ממה שנחשף במסיבה לא יצָא או יצֵא למחשב, לפי מה שידוע לי, ואני חושב שהתצוגה של משחקיו הצדיקה את מהות הפס3 המוצהרת: חמרה חזקה מאוד. הוא בהחלט מרשים וייתכן שאקנה גם אותו, בהתאם למצבי הכלכלי ולזמן שבכלל יהיה לי כדי לתת תשומת לב לשתי קונסולות.
עדיין, לאחר הצפייה, לא השתכנעתי שהגרפיקה המשופרת משפרת את החוויה באופן שמצדיק את הדור הבא. בכל זאת, זו תהיה קונסולה מרשימה בזכות עצמה.
יובל, מדוע נדמה לך שנינטנדו לא חשבה על כל זה? היא הגנה על הרעיון מבחינה משפטית ושום חיקוי לא יצליח אם לא ייתוסף עם הקונסולה. השאלה היא גם כיצד כל אחת מן החברות תדענה לנצל את הבקר. אני, למשל, מאמין שנינטנדו תנצל את הבקר טוב יותר מכל חברת צד ג' אחרת. את זה נראה במסיבה הערב.
לא בטוח שאצליח לעקוב באופן שוטף אחר התערוכה כי אתארח אצל החברה מיום חמישי עד מוצ"ש, אז מן הסתם לא יהיה לי הרבה זמן. אבל, לדעתי המסיבות חשובות יותר מהתערוכה עצמה, ואוכל להשלים כשאחזור
אני בשוק. סוני גמורים עם מחיר כזה. אין לי שום בעיה עם המשחקים, פפ13 נראה הדבר הכי מדהים שראיתי אולי. אבל עם מחיר כזה מייקרוסופט ניצחו את הדור הזה. אולי אפילו נינטנדו יעברו אותם ככה.
עריכה: MGS4 זה הדבר הכי מדהים שראיתי בחיים שלי, נקודה. לא יודע מה אני אעשה בלי פס3. רק אני שמתי לב שזה נראה כמו טריילר לסרט יפני?
רוי, אתה לא חייב לקנות את הקונסולה בשיגור, למרות שייקח זמן עד שהמחיר ירד. למה ציפית מקונסולה עם חמרה כזו? אולי תרצה לקבל אותה בחינם? ברור שאתה רוצה, אבל אתה לא יכול.
אין לי ספק שהקונסולה הזו תצליח מאוד, אבל לא כמו שהייתה מצליחה אם הייתה יותר זולה.
ציטוט: הכותב המקורי Kurt_Hectic ב 2006 /05 /09חוץ מהקטע של הרכבת בהתחלה, כל הטריילר של FF13 הוא בריל טיים.
אז מהרגע של הלחימה בצינור המוזר הזה הכל בזמן אמיתי? יש לך ציטוט לזה?
פשוט זה נראה כל כך הרבה יותר טוב משאר המשחקים, כלומר תראה אך הכל (GT, וור הוק, המשחק של נוטי דוגס) נראה פשוט חרא ליד הסרטון של FF.
רק הבנלי סורד נראה באמת טוב.
זה מצחיק, הבנלי סורד נראה בדיוק כמו בסרטון שלו שנה שעברה אבל אז לא שמתי עליו אבר מין זכרי בגלל שהוא החוויר ליד הסרטונים ההזויים שנתנו לנו לראות כמו קיל זון 3 ודומיו.
באמת חבל לראות שהPS3 לא עוקף יותר מדי את ה360.
אולי באמת אני אחכה לירידת מחירים עוד שנה שנתיים כדי לשחק במטל גיר ועכשיו אני אקנה את המחשב החדש שחשבתי עליו.
דוגרי CRYSIS בנתיים יותר מלהיב אותי (מכל הבחינות, כולל גרפית) מכל משחק שסוני הראו כרגע חוץ ממטאל גיר.
יכול להיות שמE3 הכי מרגש שהיה אמור להיות זה הופך לאחד מעפן?
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
אני במקוםן סוני הייתי מתבייש. אני מאוד מקווה שהם ישנו את הקטע של ה-SKU
כי ה-SKU ב-500 דולר הוא פשוט חוצפה שלא תתואר.
המכשיר הזה כמו שהוא צריך להיות ועלה 600 דולר שזה המון.
הגרפיקה לא כ"כ רחוקה ממה שראינו שנה שעברה בסטרים שהיא הציגה...אבל נראה התרשמויות מחר ותמונות כדיי להשוות ולהיות בטוחים.
הקטע עם השלט: למי שלא הבין זה טילטינג. זה כאילו סוני לקחה את הקלטת של המשחק של וואריו-וואר ל-GBA והכניסה אותו לשלט -הגרוע-שלה. זה עובד לצדדים ולמעלה למטה. אי אפשר להשווות את זה ל-WII שיש לו:
מד תאוצה,סביבה תלת מימדית,ועוד פיצרים קטנים שיחשפו עוד שעתיים.
הדבר הכי חשוב לציין זה שסוני הוציאה את ה-RUNBLE מהשלט! אין בשלט הנוכחי לפחות כרגע רטט לפחות לפי מה שקראתי שזה פשוט משעשע,טיפשי וזה לחזור לימי ה-SNES?! או מה?!
זאת העתקה שקופה ומגעילה.
מדהים איך היא השתינה בקשת על ה-PSP.
*האימולטור ל-PS1 מעניין מאוד
אבל עדיין. ה-PSP פשוט לא מקבל תמגיע לו.
לפי ספר שיוצא עכשיו בארה"ב בנוגע לפיתוח של ה-X360 נאמר שם שהקבוצה המפתחת תמכשיר התפצלה לשתיים כאשר אחת מהקבוצות עובדת על מכשיר נייד שיתחרה ב-DS וב-PSP.
הוא אמור לצאת במחצית החיים של ה-X360 כלומר תוך שנה וחצי -שנתיים וחצי.
צפו להכרזה קטנה על הפיתוח של המכשיר *אולי* היום בקונפרנס של מיקרוסופט.
מוזר לי כל הקטע שכל אחת מהמתחרות מוציאה קונסולה במרווח כזה גדול. איזה מין סיכוי יש למיקרוסופט?!
לפי ספר שיוצא עכשיו בארה"ב בנוגע לפיתוח של ה-X360 נאמר שם שהקבוצה המפתחת תמכשיר התפצלה לשתיים כאשר אחת מהקבוצות עובדת על מכשיר נייד שיתחרה ב-DS וב-PSP. הוא אמור לצאת במחצית החיים של ה-X360 כלומר תוך שנה וחצי -שנתיים וחצי.
צפו להכרזה קטנה על הפיתוח של המכשיר *אולי* היום בקונפרנס של מיקרוסופט.
מוזר לי כל הקטע שכל אחת מהמתחרות מוציאה קונסולה במרווח כזה גדול. איזה מין סיכוי יש למיקרוסופט?!
האמת שזה באמת מוזר, נראה קצת כאילו כל חברה הולך לכיוון שלה ולא מתחשבת באחרות.
כאילו לא יהיה יותר דור נוכחי ודור הבא, כל אחד יוצאי מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה עד המכונה הבאה שלו.
זה דווקא אחלה של דבר...
-----------------
האבנלי סוורד זה GOW עם גרפיקה משופרת. ואני חושב ש-GOW זה קקי. לייר הדבר הגדול הבא? המשחקים של פאקטור 5 רק נראים מרשימים, 10 דקות ברוג סקוודרון לקיוב ואתה מת משיעמום. פפ13 זה בדיחה. דבר ראשון הוא מהצוות של פפ10 ו-KH ככה שכבר הסיכויים שלו להיות טוב הם אפסיים. דבר שני כבר הכריזו על המשך, כי הרי כולם כבר מצפים לראות מה נסגר עם הדמויות של פפ13 . לפחות הם לא הכריזו על הסרט! (עדיין)
אבל, וזה אבל גדול, אני בטוח שיכריזו על עוד הרבה משחקים גדולים באמת (ורוב הסיכויים עם פחות פירסום), הרי התמיכה של היפניות בסוני היא בלתי מעורערת. פשוט לבנתיים אין ממה להתלהב והכל דבילי ומעצבן. הפס3 תהיה קונסולה מעולה, אבל בכל זאת אני מריח שתהיה קצת התדרדרות מהפס2.
ציטוט: הכותב המקורי B-M-X ב 2006 /05 /09 אגב, מישהו מוכן להסביר למה יש כזה בלורינג לכל משחקי הדור הבא. בשלב מסויים זה מתסכל , אני היחיד שחושב ככה?
זה מושן בלור, גורם להכל להראות יותר טבעי.
יש את זה מן הסתם בסרטי קולנוע, פעם זה היה בגלל האיטיות של המצלמות שלא הצליחו לתפוס טוב תנועה אבל היום אין בעיה להפטר מזה אבל האולפנים ממשיכים לצלם עם מושן בלור בגלל העובדה הפשוטה שזה יותר נעים לעין.
אולי בסרטונים זה יכול לעצבן אותך פה ושם אבל תאמין לי, כשתראה את זה על LCD32 ב-720P אתה תבין כמה זה נראה טבעי יותר, מציאותי יותר ונעים יותר לעין.
-----------------
לדעתי, למרות המחיר המטורף, הם עדיין יצליחו למכור את ה-6 מליון שהם מתכננים עד מרץ 2007. יש להם את השם סוני, הם דפקו קצת את נינ' עם השלט החדש ו- Warhawk כנראה יהיה כותר השקה.
אין ספק שהמכשיר ימכור מצויין לדעתי.
הוא היה מוכר יותר טוב ב-100 דולר פחות זה אין ספק.
אם הם יצליחו לעמוד בכמותצ הייצור הם ייעמדו ואף ישברו את הכמות שהם הציבו לעצמם למכור.
*
בנאדם שקונה HDTV ב-3,000 דולר יכול להרשות לעצמו גם PS3.
*
Menaged, כשאתה אומר שהטילטר של סוני דפק קצת את נינטנדו אתה מראה שאתה לא מבין בכלל.
מעניין למה סוני הורידה את הרמבל מהבקר שלה. הוא כבר הפך לדבר טריוויאלי שנמצא בכל בקר.
הדבר הפאתטי במסיבה של סוני היה כאשר הם סיפרו על סוד שעומד להיחשף, הדובר מרח את הזמן כשהוא מתלהב וגורם לנו לחשוב שסוני עומדת להראות לנו משהו חדש שעדיין לא נראה, אך מסתבר שמייקרוסופט ונינטנדו הוציאו זאת לפניה.
זה כמו שרואים את ההבדל בין סרטון ממצלמת וידיאו ביתית לסרט קולנוע?
תמיד ניסיתי להסביר את זה לאנשים ולא ידעתי איך קוראים לזה.
רונן, אני מודה לך שלא הרסת את הדיון.
זה אחד ההבדלים.
דבר ראשון אין במצלמות ביתיות מושן בלר, לפחות לא מכוון כמו בקולנוע (אם יש אז זה נובע ממצלמה זולה ונראה יותר כמו מריחה מאשר מושן בלר ).
אבל יש עוד הרבה הבדלים, העיקרי הוא שקולנוע עושים על פילם שנותן לו לוק שונה לגמרי (ג'ורג' לוקס התחיל את הטרנד של צילום דיגיטלי אבל גם כשעושים את זה, הסרט עובר הרבה פילטרים לפני שהוא מוכן).
את ההבדל אפשר לראות די טוב בסרט של טום קרוז וג'יימי פוקס קלטרל.
-----------------
1. פיינלפנטזי נראה מדהים כמובן. אני לא אוהב תסגנון כ"כ של כל המכנות וכל זה ,לא ממש מקורי לעומת ב-TOO HUMAN שעולם המכונות נראה מרענן.
2. הבנלי סוורד נראה מדהים. המשחק פשוט זרם יפה ומי ששיחק היה תותח.
*לשחק במכשיר זה כמו לשחק בסרט נאימציה. חבל שנינטנדו לא עברה ל-HD אבל פשוט הייתה שמה פחות כח מבחינת המאיץ הגרפי. זה שהיא עובתר ל-HD לא מחייב ואתה לקבל אותן תוצאות גרפיות ...בעעע..
3. המשחק של נאוטי דוג(המפתחים של ג'ק) נראה חרא ונשמע חרא.
4.Warhawk ...אהבתי תקטע שנכנסים בעננים. לא יותר אוביקטים שאתה עובר בהם ונהיים שקופים אלא האתה ממש בתוך הענן וזה נראה לי אדיר ... לא דומה בגרוש לטריילר שראינו שנה שעברה. מי שהדגים תמשחק נראה כאילו לא שיחק בו בחיים או שפשוט השליטה מעפנה.
5.Genji 2 רץ מאוד לאט משום מה.
6. MGS 4. מה יש להוסיף. מדהים.
מעניין אם זה יהיה באמת המשחק האחרון בסדרה. ומה יהייו הספין אופים שלה. אין מצב שקונאמי תוותר עליה ככה.
הטריילר של מגס4 ממש מדהים. בגלל המחיר המטורף של הפס3 אני בטח אאלץ לשחק בו באיחור של שנתיים כמו ששיחקתי במגס2 ומגס3. המסיבה של נינטנדו מתקרבת, כל הסודות של הווי והמשחקים החדשים.. אבל יותר מהכל, אני רוצה שהם יפציצו בטריילר של זלדה.