יאללא חברה הימורים
ICARUS או לא?
מאריו או לא?
סמאש או לא?
אני מהמר +\- 10 דמואים
מטרויד פריים 3 הוא הדגל של התערוכה.
מאריו יישמר לסוף, הוא יהיה כזה מפתיע בסגנון שאיך שהם הפתיעו עם זלדה לפני שנתיים.
סמאש יוצג - שחיק בתערוכה.
נינטנדו תעלה מפתחים לבמה להציג תמשחקים שלהם. רד סטיל יוצג, פינל פנטזי יוצג, ואולי משהו נוסף ישוחק על הבמה.
פיקמין לא יופיע.
הרבה דיבורים על און ליין ועל התפקיד של כפתור ה-HOME. נינטדנו תיצור קהילה אחת גדולה...
הרבה דיבורים על המכירות של ה-DSL שמוכר 200 אלף יחידות בשבוע ביפאן.
ציטוט: הכותב המקורי B-M-X ב 2006 /05 /094.Warhawk ...אהבתי תקטע שנכנסים בעננים. לא יותר אוביקטים שאתה עובר בהם ונהיים שקופים אלא האתה ממש בתוך הענן וזה נראה לי אדיר ... לא דומה בגרוש לטריילר שראינו שנה שעברה. מי שהדגים תמשחק נראה כאילו לא שיחק בו בחיים או שפשוט השליטה מעפנה.
לא מדגדג את הקצה של הקצה של העננים עם נפח ב-CRYSIS...
או את האפקטים של האור של CRYSIS:
האמת שגם FF לא מדגדג את הדמויות של CRYSIS:
או בעצם שום דבר עדין לא הראה את הרמה הגרפית של CRYSIS...
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
לא יודע מזה המשחק *מחשב* שהצגת.
אבל אי אפשר להשוות בין שוק משחקי המחשב לקונסולות. אין מצב שאי פעם הקונסולות יוכלו להיות יותר מתקדמות מהמחשב. פעם זה היה אולי אפשרי. היום כבר לא כאשר הכרטיסים הגרפים משתפרים משבוע לשבוע.
זה גם שוק הרבה יותר דינמי מבחינת המאיצים הגרפים והוא לא ממוקד ומוגבל לחיים מסויימים. זה לא שאתה יכול לבוא לקונסולה שלך ולשדרג אותה.
איך שלא תסובב את זה ... החוויה של משחק על וקנסולה לא משתווה למחשב. והמשחקים לע ה-PS3 פשוט מדהימים יחסית למשחקים בדור הקודם שמסתכלים רק על תחום הקונסולות. ואני חושב שאתה מסכים איתי על זה. בצעם אני בטוח בזה.
ציטוט: הכותב המקורי B-M-X ב 2006 /05 /09לא יודע מזה המשחק *מחשב* שהצגת. אבל אי אפשר להשוות בין שוק משחקי המחשב לקונסולות. אין מצב שאי פעם הקונסולות יוכלו להיות יותר מתקדמות מהמחשב. פעם זה היה אולי אפשרי. היום כבר לא כאשר הכרטיסים הגרפים משתפרים משבוע לשבוע.
זה גם שוק הרבה יותר דינמי מבחינת המאיצים הגרפים והוא לא ממוקד ומוגבל לחיים מסויימים. זה לא שאתה יכול לבוא לקונסולה שלך ולשדרג אותה.
איך שלא תסובב את זה ... החוויה של משחק על וקנסולה לא משתווה למחשב. והמשחקים לע ה-PS3 פשוט מדהימים יחסית למשחקים בדור הקודם שמסתכלים רק על תחום הקונסולות. ואני חושב שאתה מסכים איתי על זה. בצעם אני בטוח בזה.
בכל מקרה המשחק שהבאת נראה יפהפה.אין מילים.
זה לא נכון, הכרטיסים הגרפיים מתפתחים בדיוק באותו קצב שהם התפתחו לפני 5 שנים והמעבדים רק האיטו את קצב ההתפתחות שלהם.
אני אגיד לך בדיוק מה מעצבן אותי, פעם כשראיתי את MGS2 ל-PS2 חשבתי לעצמי "ואו, זה מטורף, יקח איזה 3 שנים עד שהמחשב יעשה גרפיקה כזאת" והיום אני אומר "אוקיי, יש לי מחשב בבית והוא כבר יכול לעשות את הגרפיקה הזאת אז איפה חדשתם לי?"
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
ואורי, שוחחתי עם אחיך, אתם חיברתם את הפס2 לטלוויזייה ישנה יחסית, והוא אמר לי שעם הווי ייתכן שאראה אפילו טוב יותר על אל-סי-די חדשה משום מעבדי תמונה שמשפרים את האות הנקלט.
גם תקנו אותי אם אני טועה - אבל לא הכריזו מכיר, נכון?
בקיצור - גימיק זה עדיין מילת המפתח, ולדעתי הם צריכים פשוט יותר משחקים כמו זלדה כדי למשוך שחקנים רציניים.
כן, אולי יהיו אנשים שהם לא גיימרים שייכנסו לזה, אבל לדעתי הם גם ייצאו מהר מאוד, אני לא רואה הרבה אנשים שמוכנים להתרוצץ שעות ולהזיז את הידיים לכל הכיוונים יותר מדי זמן. מה גם שזה נמאס.
אני בכושר לא רע ואחרי שעת משחק אינטנסיבית ב-אייטוי אני מתחיל להזיע :)
היה מעולה השנה. הווי הפתיע לטובה והמשחקים נראים טוב. אני אאלץ לקנות דיאס לייט עכשיו כשיש לו מריו חדש, יושיס איילנד וסטארפוקס. הדבר היחיד שמעצבן זה השתי גרסאות של זלדה.
על מה אתם מדברים? רד סטיל היה גדול! השליטה באקדח היא חופשית לגמרי, הדמות לא חייבת להסתכל לאן שהנשק מכוון זה פעם ראשונה שרואים את זה בFPS. הכל במשחק הזה נראה מעניין וכיפי, מת לשחק בו.
מריו הדהים אותי, היה לא גרפיקה ממש ממש טובה, לא היתה מביישת משחק פס3.
עריכה: גם אותי הרגיז הקטע שלזלדה יש שתי גרסאות עדיו אין לי מושג לאיזה לקנות, מי יודע מתי יהיה לי ווי אם בכלל השנה :\
ציטוט: הכותב המקורי shonon: רונן צדק (לפחות בחלק מהדברים), ה-wii קונסולה מגניבה.
מעולם לא אמרתי שאני צודק תמיד, אבל בכל מה שנוגע לווי, אני הערכתי נכון
תתחילו להקשיב לי חחחחח
הצלחתי לצפות מהאמצע של התערוכה, פספסתי את רוב הדברים לווי, אבל אני אוריד את הגרסה המלאה. סוני ומייקרוסופט צריכים ללמוד מנינטנדו איך להרים מסיבת עיתונאים מבדרת ולא משעממת!
והיו כמה הכרזות מפתיעות ומרגשות ל-DS, כגון יושי חדש ודידי קונג רייסינג.
יובל, תוריד את סרטוני הדיירקט פיד של רד סטיל מאיי-ג'י-אן, כולכם חייבים! הוא מרשים מאוד!