"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
ציטוט: הכותב המקורי Yuber ב 2006 /05 /11 אחד הטריילרים הכי טובים ומצחיקים שראית ^_^
יש משהו לא בסדר ביפנים האלה. משהו פשוט לא בסדר.
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
ציטוט: הכותב המקורי Yuber ב 2006 /05 /11 אחד הטריילרים הכי טובים ומצחיקים שראית ^_^
היי, שהם רוצים לעשות משחק הזוי הם הולכים עד הסוף זה כנראה יהיה משחק פעולה מגוף שלשי סטייל DMC לכל דבר, אבל האווירה הכללית והבדיחות זה פארודיה על משחקי ביט אמ' אפ קלאסיים
היי, שהם רוצים לעשות משחק הזוי הם הולכים עד הסוף זה כנראה יהיה משחק פעולה מגוף שלשי סטייל DMC לכל דבר, אבל האווירה הכללית והבדיחות זה פארודיה על משחקי ביט אמ' אפ קלאסיים
האמת, לא מצחיק ולא נראה כיף, זה הולך להיות אחד המשחקים האלה שמקבלים 6.7
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
האמת, לא מצחיק ולא נראה כיף, זה הולך להיות אחד המשחקים האלה שמקבלים 6.7
פחחחחחח? זה שינג'י מיקאמי וקלובר סטודיוס, אולי האנשים הכי מוכשרים בתעשייה בשנים האחרונות
דווקא גאד האנד נראה לי מעולה, במיוחד אחרי שקראתי את הרשמים בגיימספוט.
אגב, עכשיו ראיתי את הסרטון 7:30 דקות של גלקסי וזה נראה כמו משחק ענק. הדבר היחיד שהפריע לי זה הפוינטר שלא צריך להיות שם, והמצלמה שלפעמים זזה הצידה ועשתה לי כאבי ראש :X
ציטוט: הכותב המקורי Dyson460 ב 2006 /05 /12ממש לא... אין שם המון פוליגונים והרבה מזה זה סתם דו מימד (רקע והאור הלבן הזה) בדיוק כמו GT4 HD שרוב ההרים ברקע הם בכלל תמונה
היום הכמות פוליגונים לא גדולה בצורה משמעותית ממה שהלך בדור הקודם, כל היופי מגיע מנורמאל מפינג ואפקטים שונים ממילא.
נראה לי שכרגע אני הכי רוצה את ה-360. חשבתי כבר על 7 משחקים בערך שאני רוצה.
ויתרתי על TOO HUMAN, לפי איך שהוא נראה כרגע הוא בקושי משחק ממוצע, כדי מאוד שהם יעבדו עליו והרבה...
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
ציטוט: הכותב המקורי DrKeo ב 2006 /05 /20ויתרתי על TOO HUMAN, לפי איך שהוא נראה כרגע הוא בקושי משחק ממוצע, כדי מאוד שהם יעבדו עליו והרבה...
אכן, סרטון הגיימפלי החדש מאכזב ברמות... אבל לעבוד עליו הרבה? הם לא עובדים עליו כבר 12 שנה?
-----------------