קודם כל דיאס.
חצי שנה-שנה אחרי ההשקה אני אולי אקנה ווי, למרות שזה עדיין לא בטוח.
שנתיים אחרי השקת הפס3 אני מניח שאני אקנה אותה.
לא מאמין שאני אקנה 360.
לי נמאס מהזבל הממוסחר שלהם. המטרויד החדש לא באמת מטרויד, זה מבחינתי כמו לקנות משחק לאדבנס. זה לא NEXT GEN GRAPHICS, זה כבר מיושן. זלדה ומריו משחקים צבעוניים אז זה חפיף. מריו קארט בדור הקודם היה מתחת לכל ביקורת.
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /05 /12לי נמאס מהזבל הממוסחר שלהם. המטרויד החדש לא באמת מטרויד, זה מבחינתי כמו לקנות משחק לאדבנס. זה לא NEXT GEN GRAPHICS, זה כבר מיושן. זלדה ומריו משחקים צבעוניים אז זה חפיף. מריו קארט בדור הקודם היה מתחת לכל ביקורת.
האמת שאני משחק עכשיו ב-echos והוא פשוט אדיר, בלי קשר לגרפיקה.
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
תגידו ... ה-RUMBLE בשלט של הרבולושן ... לא ישפיע על התנועה של הדמות על המסך. הריי השלט מאוד רגיש והרעידות הם מספיק משמעותיות כדיי להעביר את התנועה .. זה לא עלול ליצור קצת בעיה? בנוסף לזה אני תוהה אם זה לא יכול לפגוע איכשהו בחיישני התנועה של המכשיר..
בקיצור, הווי לוקח בענק, אפילו אורי התרכך מאוד בזמן התערוכה, כפי שאמרתי שיקרה, רק לא חשבתי שיתרכך כל-כך מהר. הוא יקנה את הווי בשביל מריו וזלדה, ויישאר בזכות השאר.
But as far as success stories go, E3 2006 belonged to the company. It had the hardware, the games, and the attitude, and we aren't merely stating so because we're the Nintendo editors. Just click on our Day 3 show wrap and you'll see that nearly every IGN editor queried is in agreement that the Big N took this year's event.
Really, how could it not? The Wii-mote performed exactly as Nintendo promised, opening up a new avenue for simpler, more intuitive games. Wii Sports Baseball was both graphically primitive and mechanically basic. And yet, the process of swinging a virtual bat with the Wii-mote was undeniably fun and entertaining in a manner completely impossible with a traditional controller. In a matter of minutes, using Nintendo's new pointer seemed almost second nature, as a round or two with its astonishing new platformer, Super Mario Galaxy, easily demonstrated. The company's revolutionary remote and by association the Wii console earned my pick for hardware of the show, besting Sony's far more powerful, but relatively uneventful PlayStation 3.
ושימו-לב לזה:
Wii was not only the hit of E3 - it was the big hit with IGN's readership, too. IGN Wii consistently had the biggest traffic during the event, undoubtedly thanks to whopping revelations like the Super Smash Bros. Brawl trailer, which shouldn't be missed! It was and is amazing. A couple million - yes, million - unique readers tuned into IGN Wii in as many days to check out our updates and download media.
ממש לאחרונה נכתב לי כאן שהסקר בפמיטסו על הציפייה לווי היא מסתמכת על גיימרים יפניים בלבד, אז הנה, כפי שאמרתי, הציפייה והסקרנות כלפי הווי קיימת בכל טריטוריה במלוא הכוח. אני אמרתי שנינטנדו תגנוב את כל תשומת הלב, וצדקתי.
וחשבתם שהדור הבא ייקבע רק על-ידי גרפיקה יותר חזקה. מסתבר שרוב הגיימרים, לא אלו שבפורום ישראלי נידח, הם מבינים באמת. זה רמז להצלחה המטאורית הצפויה של הווי.
Nintendo fans, 2006 is going to be a huge year. I've played Wii and it is as good as the Big N promises.
אני מת להשיג ווי בהשקה, אני מקווה שיהיה לי מספיק כסף. אני מקווה שבנוסף למטרויד פריים 3 וזלדה TP הם ישחררו בהשקה גם איזה משחק מסיבה טוב כמו וואריו ווייר מה שיהפוך את הקניה הזאת למושלמת.
ועכשיו ברצינות. בא לי מאוד על הפוסי 3 אבל היא יקרה מאוד תמורת מה שהיא נותנת. ה 360 נראית הרבה יותר טוב. אבל, אם אין לכם HDTV אתם לא תהנו מהמשחקים האלה. כולנו זוכרים את קינג קונג שיצא ל 360 ומה הייתה המלצת החברה. את ה WII אני לא קונה לא בגלל שהיא לא טובה אלא בגלל שאלה לא המשחקים שאני אוהב. יש לי פה קיוב בבית שאני לא נוגע בה כמעט. כבר בדרימקאסט אני משחק יותר. עוד פרמטר שצריך לקחת בחשבון זה מי תיפרץ ראשונה. אם יוציאו איזה צ'יפ או כל אמצעי אחר להריץ צרובים זה ישפיע מאוד על מכירתה של קונסולה זאת או אחרת.