יש לי כבר 360, וסביר שאקנה את ה- WIIIIIIII באיזשהו שלב. לגבי ה- PS3 אני לא בטוח. אני נוטה להאמין שכשנה אחרי שיצא, למעט משחקים של סוני - כמעט עכל המשחקים ינדדו גם ל- 360.
להערכתי ה- PS3 גדול מידי ויקר מידי. ה- BR מעלה את המחיר סתם, ואין שום צורך במדיה חדשה עדיין.
ה-PS3 לא שווה את הכסף, עד שהוא יצא יהיה אפשר לקנות 360 חבילת פרימיום באיזה 350$ או פחות, זה כבר כמעט חצי מחיר מ-PS3.
lost planet, perfect dark zero, resident evil 5, halo 3, grand theft auto 4, gears of war, too human, mass effect, איזה burn out חדש, ו-turok יחזיקו אותי מספיק זמן (פלוס מיליון דמואים ב-LIVE).
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
אל תתרגש מהנדיבות של מיקרוסופט בתקופה של E3 (שלושה דמואים, אחד עם הגבלת זמן ) , עד E3 התייבשנו עם איזה trailer וחצי חדשים כל 4 חודשים. אני מאמין שזה יחזור להיות ככה עכשיו. אולי יהיה עוד איזה בום קטן כשיגיע ה-PS3. מה שכן, אני לא יכול לחכות כבר שיוציאו את Contra, Street Fighter, Sonic, Mortal Kombat וכל השאר ב-XBLA.
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
אל תתרגש מהנדיבות של מיקרוסופט בתקופה של E3 (שלושה דמואים, אחד עם הגבלת זמן ) , עד E3 התייבשנו עם איזה trailer וחצי חדשים כל 4 חודשים. אני מאמין שזה יחזור להיות ככה עכשיו. אולי יהיה עוד איזה בום קטן כשיגיע ה-PS3. מה שכן, אני לא יכול לחכות כבר שיוציאו את Contra, Street Fighter, Sonic, Mortal Kombat וכל השאר ב-XBLA.
יש דמואים של רוב המשחקים שיצאו, אני חושב... Kameo, PD:Z, GR:AW, BF2 וכל אלה... ויש דמואים חדשים יותר של Lost Planet (חמוד ביותר), Test Drive: Unlimited (גם חמוד ביותר) והמשחק אופנועים הזה שלא מעניין אותי מספיק על מנת לזכור איך קוראים לו.
ודמואים של כל משחקי XBLA (שכבר יצאו).
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
ציטוט: הכותב המקורי B-M-X ב 2006 /05 /21LOST PLANET נראה מדהים. ראיתי סוף כל סוף את הטריילר. המשחק הזה פשוט נראה אדיר. קאפקום למדו המון מרזידנט איוול 4.
האמת שפעם ראשונה שראיתי את המשחק חשבתי שמשהו העתיק את RE4 (הצורת משחק, המעיל עם הפרווה שיש לגיבור נראה בדיוק כמו המעיל של לאון לפני שחדשו את RE4, העיצוב של החרקים שם נראה בדיוק כמו לוס לומינוס...) אבל ברגע שגיליתי שהמשחק של קאפקום אז סלחתי להם
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
חשבתי על משהו בזמן האחרון... זה הרי לא משנה כמה תעלה ה-PS3, כל עוד שירות ה"לייב" שלה יהיה בחינם, היא תהיה יותר זולה מה-360 בסופו של דבר.
אנשים שוחכים את הקטע שלייב עולה כסף. וש-360 בלי לייב זה כמעט כמו אוטו בלי מנוע. אז אתה תקוע עם תשלום נוסף, בלי Blue Ray, בלי Hard Disk בנפח של 60GB ובלי MGS4. כמה הרווחת פה בעצם?
-----------------
ויי ואחר כך את ה360 שקנה אותי בE3 עם המשחקים המרשימים שלו+ יש משחקים שיוצאים ל360 ולמחשב רק שעם ה360 לא צריך מחשב במחיר של עשרות אלפי שקלים, את הPS3 אני כניראה אקנה רק כמה שנים אחרי ההשקה.
הרי בנתיים אין לו שום משחק טוב חוץ ממנו, רק אססין קריד וגם הוא מפותח על ידי יובי סופט אז בטח יצא למחשב ובוקס באיזה שהו שלב...
כבר הכריזו על כמה משחקים טובים כמו מקאי וורס, שין מגאמי טנסיי חדש, גראדיוס 6, משחק מכות חדש של Arc System, וירטואה פייטר 5 ונראה לי גם אמרו ש-Suikoden 6 יצא לפס3. פשוט החביאו את כולם ב-E3, סוני דאגו שלא נראה שום דבר טוב לפס3.