כבר הכריזו על כמה משחקים טובים כמו מקאי וורס, שין מגאמי טנסיי חדש, גראדיוס 6, משחק מכות חדש של Arc System, וירטואה פייטר 5 ונראה לי גם אמרו ש-Suikoden 6 יצא לפס3. פשוט החביאו את כולם ב-E3, סוני דאגו שלא נראה שום דבר טוב לפס3.
ומי מהמשחקים האלה מצדיק לשלם 600$ פלוס מס?
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
ציטוט: הכותב המקורי DrKeo ב 2006 /05 /31ומי מהמשחקים האלה מצדיק לשלם 600$ פלוס מס?
כולם ביחד.
מי מהמשחקים ב-360 מצדיק לשלם 500$ פלוס מס ואז +50$ כל שנה פלוס מס?
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
כבר הכריזו על כמה משחקים טובים כמו מקאי וורס, שין מגאמי טנסיי חדש, גראדיוס 6, משחק מכות חדש של Arc System, וירטואה פייטר 5 ונראה לי גם אמרו ש-Suikoden 6 יצא לפס3. פשוט החביאו את כולם ב-E3, סוני דאגו שלא נראה שום דבר טוב לפס3.
ומי מהמשחקים האלה מצדיק לשלם 600$ פלוס מס?
שום קונסולה לדעתי לא מצדיקה מחיר כזה, זה קשור לעיקרון. אני לא הולך לשלם כמעט 2800 שקל (וזה רק במקרה הבלתי סביר שאני יוכל לקנות בחנות באמריקה) על איזשהי קונסולה, לא חשוב האיכות שלה.
כשאני חושב על ה-PS3 אני ישר חושב TEKKEN 6, GTA4, MGS4 ו-DMC4 (הרבה 4 אה?).
הבעיה היא שטקן נראה פחות טוב ממשחק פס2, GTA4 יוצא לבוקס ואני לא יודע אם DMC הוא מה שישכנע אותי..
אולי אם GOW2 היה יוצא ל-PS3 במקום ל-2 והיו לפחות מראים את DMC ו-GT5 (ולא 4 עם HD, זה מסריח). אני הייתי דווקא בעד ה-PS3 עד ל-E3 ומאז פתאום ה-360 נראה לי יותר מושך מכל השאר.
ובקשר להערה על ה-50$ לשנה בשביל ה-LIVE, זה בחירה שלך. לי עד היום לא היה און ליין בקונסולות ואני אסתדר מעולה עם משחק פעם בחודשיים שלושה עם סינגל פלייר טוב ואולי מולטי ל-4 שחקנים במסך מפוצל.
-----------------
לי עד היום לא היה און ליין בקונסולות ואני אסתדר מעולה עם משחק פעם בחודשיים שלושה עם סינגל פלייר טוב ואולי מולטי ל-4 שחקנים במסך מפוצל.
ברוך הבא לדור הבא. אין כזה דבר קונסולה בלי אונליין. אין כזה דבר 360 בלי לייב.
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
סינגל פלייר של PERFECT DARK? של GEARS OF WAR? של RE5?
זה נשמע כל כך נורא?
זה אחלה שאתה רוצה לשחק בסינגל פלייר. אתה גם רוצה להוריד תוספות ותיקונים לסינגל פלייר (נגיד יש לך קמאו, אתה רוצה את התוספת החדשה שמאפשרת Co-Op?) אתה רוצה להתחבר לקהילה של אנשים שמשחקים בסינגל פלייר? להשתתף בתחרויות עולמיות שקשורות לשיאים של הסינגל פלייר? להוריד דמואים של משחקי סינגל פלייר? אתה צריך לייב.
גם אני לא התרגשתי מאינטרנט על קונסולות בדור הקודם. את ה-PS2 בכלל לא חיברתי, ואת האקס בוקס חיברתי רק שנתיים אחרי שקיבלתי אותו. עם ה-360 זה היה שונה. חיברתי אותו באותו יום שקיבלתי אותו. ואחרי שבוע כבר עברתי לגולד. כנראה שככה זה יהיה גם עם ה-PS3. זה דור חדש, הקונסולות האלו הם כבר מעבר לאיזה מכשיר עם קלטות משחקים. אני יודע שכל ההארד-קורים עכשיו יתחילו להתעצבן. גם אני הייתי עצבני כשהכריזו שה-PS3 הוא בכלל "מכונת מולטימדיה" ולא "מכונת משחקים", אבל מה לעשות? הם צדקו. בתור בן-אדם, וגיימר, יש עוד דברים שאני נהנה מהם חוץ ממשחקים. ואם המכשיר יכול לשלב את הכל, למה לא? אם אני יכול לשחק במשחק ובו זמנית לעשות streaming למוסיקה מהמחשב ולהשתתף ב-voice chat עם חבר, למה לא?
ציטוט: הכותב המקורי DrKeo ב 2006 /06 /01
סינגל פלייר של PERFECT DARK?
זה נשמע כל כך נורא?
כן. ואין לך מושג עד כמה.
-----------------
סינגל פלייר של PERFECT DARK? של GEARS OF WAR? של RE5?
זה נשמע כל כך נורא?
זה אחלה שאתה רוצה לשחק בסינגל פלייר. אתה גם רוצה להוריד תוספות ותיקונים לסינגל פלייר (נגיד יש לך קמאו, אתה רוצה את התוספת החדשה שמאפשרת Co-Op?) אתה רוצה להתחבר לקהילה של אנשים שמשחקים בסינגל פלייר? להשתתף בתחרויות עולמיות שקשורות לשיאים של הסינגל פלייר? להוריד דמואים של משחקי סינגל פלייר? אתה צריך לייב.
גם אני לא התרגשתי מאינטרנט על קונסולות בדור הקודם. את ה-PS2 בכלל לא חיברתי, ואת האקס בוקס חיברתי רק שנתיים אחרי שקיבלתי אותו. עם ה-360 זה היה שונה. חיברתי אותו באותו יום שקיבלתי אותו. ואחרי שבוע כבר עברתי לגולד. כנראה שככה זה יהיה גם עם ה-PS3. זה דור חדש, הקונסולות האלו הם כבר מעבר לאיזה מכשיר עם קלטות משחקים. אני יודע שכל ההארד-קורים עכשיו יתחילו להתעצבן. גם אני הייתי עצבני כשהכריזו שה-PS3 הוא בכלל "מכונת מולטימדיה" ולא "מכונת משחקים", אבל מה לעשות? הם צדקו. בתור בן-אדם, וגיימר, יש עוד דברים שאני נהנה מהם חוץ ממשחקים. ואם המכשיר יכול לשלב את הכל, למה לא? אם אני יכול לשחק במשחק ובו זמנית לעשות streaming למוסיקה מהמחשב ולהשתתף ב-voice chat עם חבר, למה לא?
ציטוט: הכותב המקורי DrKeo ב 2006 /06 /01
סינגל פלייר של PERFECT DARK?
זה נשמע כל כך נורא?
כן. ואין לך מושג עד כמה.
אם כך שתי שאלות. דבר ראשון מה אני מקבל בחיבור SILVER? גם בו יש את הפאטשים והדמואים?
ודבר שני, הסינגל פלייר של PDZ גרוע??? די! לא יכול להיות. אני מחכה למנת רטרו מטורפת כשאני אקבל את המשחק. מה בדיוק גרוע בו (אולי מה שגרוע בו אני דווקא אוהב כמו בtimesplitters)? שחקת בראשון?
-----------------
אני נורא אהבתי את הסינגל פלייר של פרפקט דארק. אבל אני באמת לא גיימר של FPS. אני כמעט ולא משחק בהם אם בכלל. אז אני לא מבין גדול. אבל זה היה מהמשחקים היותר מהנים ששיחקתי בהם בזמן האחרון.
אני נורא אהבתי את הסינגל פלייר של פרפקט דארק. אבל אני באמת לא גיימר של FPS. אני כמעט ולא משחק בהם אם בכלל. אז אני לא מבין גדול. אבל זה היה מהמשחקים היותר מהנים ששיחקתי בהם בזמן האחרון.
ושחקת בראשון על ה-N64?
אני מעריץ ענק של FPS, הסגנון האהוב עלי יחד עם הרפתקאות (אולי בגלל זה אני אוהב את מטרויד כל כך).
הסיבה שאני מחכה לPDZ כל כך היא בגלל הערך הנוסטלגי שלו, הוא מרגיש כמו PD הראשון? אני לא מחפש פה HL2, אני רוצה להרגיש את PD שוב כמו שצריך. הלוואי והיה עדין את השיטה האדירה של ללחוץ על L ואז עולה הכוונת הירוקה...
-----------------
ושחקת בראשון על ה-N64?
אני מעריץ ענק של FPS, הסגנון האהוב עלי יחד עם הרפתקאות (אולי בגלל זה אני אוהב את מטרויד כל כך).
הסיבה שאני מחכה לPDZ כל כך היא בגלל הערך הנוסטלגי שלו, הוא מרגיש כמו PD הראשון? אני לא מחפש פה HL2, אני רוצה להרגיש את PD שוב כמו שצריך. הלוואי והיה עדין את השיטה האדירה של ללחוץ על L ואז עולה הכוונת הירוקה...
לא שיחקתי בראשון. אבל שיחקתי בגולדן איי וזה הרגיש מאוד דומה מבחינתי. העלילה מטופשת ברמות, אבל זה קצת חלק מהקסם של המשחק לפעמים
PDZ חמוד... אבל יש לו יותר מידי בעיות מעצבנות. השלבים של "ההתגנבות" מעיקים במיוחד.
-----------------
האמת שגם אני לא מתתי על HALO הראשון (שחקתי במחשב).
לא ניתן לשפוט את הסדרה לפי המשחק הראשון, ובמיוחד לא לפי גרסת המחשב.
זאת גם היתה ההתנסות הראשונה שלי עם הסדרה. ואחרי שנתיים ששחקני אקס בוקס מדברים על המשחק כאילו הוא המשיח, וכל מה שאתה מקבל זה פורט של FPS בן שנתיים, קשה שלא להתאכזב.
אבל Halo 2 הוא משחק נהדר. בין ה-FPSים היחידים שאני מסוגל לחזור ולשחק בקמפיין שלהם בשנית. ואפילו עם Half Life 2 זה קשה לי.
-----------------