לא ניתן לשפוט את הסדרה לפי המשחק הראשון, ובמיוחד לא לפי גרסת המחשב.
זאת גם היתה ההתנסות הראשונה שלי עם הסדרה. ואחרי שנתיים ששחקני אקס בוקס מדברים על המשחק כאילו הוא המשיח, וכל מה שאתה מקבל זה פורט של FPS בן שנתיים, קשה שלא להתאכזב.
אבל Halo 2 הוא משחק נהדר. בין ה-FPSים היחידים שאני מסוגל לחזור ולשחק בקמפיין שלהם בשנית. ואפילו עם Half Life 2 זה קשה לי.
אני מקווה שאתה צודק. מכונת השיווק המשומנת של מיקרוספט עושים לי חשק אדיר להיילו 3 אחרי הדוקומנטרי ההוא שהם עשו וגם מה שIGN עשו על היילו בפרק 10 של IGN WEEKLY.
שתי הבעיות העיקריות שלי היו:
א. הגרפיקה של HALO הראשון לא הייתה משהו כשהו יצא על הבוקס ועד שיצא לי לשחק אותו שנה וחצי אחרי על המחשב זה נראה אפילו נורא יותר.
ב. שהשלבים כל כך חזרו על עצמם שזה משגע. כמה פעמים יכלתי לעבור במסדרון מתכת ההוא שמתפתל ימינה, שמאלה ואז שוב ימינה...
אני עכשיו משחק בHL2 פעם שניה כדי להתחיל את פרק 1 כמו שצריך מחר :)
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
ציטוט: הכותב המקורי Squall Leonhart ב 2006 /06 /24
ציטוט: הכותב המקורי DrKeo ב 2006 /06 /24
משהו הוריד את הדמו של PREY? הוא כל כך טוב!
סתם משחק.
מה שיותר מעניין זה שיצא DMC3:SE למחשב ^_^
וגם Titan Quest.
וואללה? לא נהנת ממנו? יש לי הרגשה שזה הולך להיות משחק השנה במחשב.
נהניתי.. אבל זה לא היה "וואו" מה שנקרא, הקטע שהגרביטציה משתנה והפורטלים זה גימיק נחמד.. אבל זה לא מחזיק משחק לדעתי. חוץ מזה שממש נמאס לי מהעיצוב החייזרי/חללי הזה.. ביחד עם העובדה שהמשחק משתמש במנוע של דום 3 רק גורמת לזה להראות יותר כמו דום 3/קווייק 4.. זה מקבל הרגשה של דז'ה וו. ואין לי מושג מה יהיה משחק השנה למחשב אבל בנתיים ממה שהספקתי לשחק - Oblivion מקבל את התואר
בהתחלה רציתי להחליף מחשב. אחרי מחשבה רבה אני מעדיף לקנות XBOX360. אין מה לעשות, יותר כיף לשחק באובליביון על מסך גדול.
תחבר את המחשב לטלוויזיה. אין כרטיס מסך היום שמגיע בלי DVI.
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
הדמו של פריי נחמד מאוד, המולטי היה ממש כיף והסינגל חמוד ביותר, אבל לא נראה לי שזה יהיה משחק השנה. מה גם שהמנוע של דום 3 מעצבן.
מה שכן, אפיסוד וואן הפתיע אותי לגמרי. לא אהבתי בכלל את האף לייף 2, אבל אני מוצא את עצמי כל הזמן חוזר לאפיסווד וואן. אפילו שזה 6 שעות, זה מצוין.
ציטוט: הכותב המקורי Splash Warfly ב 2006 /06 /28הדמו של פריי נחמד מאוד, המולטי היה ממש כיף והסינגל חמוד ביותר, אבל לא נראה לי שזה יהיה משחק השנה. מה גם שהמנוע של דום 3 מעצבן. מה שכן, אפיסוד וואן הפתיע אותי לגמרי. לא אהבתי בכלל את האף לייף 2, אבל אני מוצא את עצמי כל הזמן חוזר לאפיסווד וואן. אפילו שזה 6 שעות, זה מצוין.
הוא היה באמת אדיר חבל על הזמן. הבעיה היא שהכל היה כבר ב-HL2 חוץ מהזומבים/חיילים עם הרימונים.
אני מקווה שפרק 2 יהיה חדש יותר עם הסביבה מחוץ לעיר 17 ואולי קצת נשקים ואוייבים חדשים (שאני אעיז להגיד בוס חדש?).
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
כבר אמרו שיהיה רכב חדש לשני אנשים, נשק חדש (הסטריידר באסטר) וראינו כבר אויב חדש (ההאנטרים, להלחם נגדם נשמע קשה, אבל בשטחים גדולים של יער זה נשמע כמו... גרסה טובה של פאר קריי :O)<br>
<br>
פרק 2 נראה מצוין. רק שהפעם יהיה לפחות 8 שעות, סיימתי את פרק 1 באיזה 6 =/