האמת שגם אני מאוד מעוניין לדעת מי הוא שונון... הפורום הזה מלא בפאנבויים מכל הסוגים (נינטנדו, MGS וכו`), אבל פאנבוי של Vgames? תעלומה אמיתית.
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
בקשר להודעות חסרות התוכן: עוד לא הגעתי לרמה האבולוציונית שתאפשר לי להתדיין בנושאים שאתם מגיבים בהם.
עוד יש לי הרבה להתפתח
ד"א הדרקון האדום שלי שולט, יותר מהתפלץ המכוער של "דרקון ירוק".
ציטוט: הכותב המקורי Jaymz ב 2006 /05 /17האמת שגם אני מאוד מעוניין לדעת מי הוא שונון... הפורום הזה מלא בפאנבויים מכל הסוגים (נינטנדו, MGS וכו`), אבל פאנבוי של Vgames? תעלומה אמיתית.
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom ב 2006 /05 /17עזבו שונון, מי זה ג'יימז?!?!?! אולי אתה מכיר אותי בשמי השני... Per Gessle...
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
בקשר להודעות חסרות התוכן: עוד לא הגעתי לרמה האבולוציונית שתאפשר לי להתדיין בנושאים שאתם מגיבים בהם.
עוד יש לי הרבה להתפתח
ד"א הדרקון האדום שלי שולט, יותר מהתפלץ המכוער של "דרקון ירוק".
ציטוט: הכותב המקורי Jaymz ב 2006 /05 /17האמת שגם אני מאוד מעוניין לדעת מי הוא שונון... הפורום הזה מלא בפאנבויים מכל הסוגים (נינטנדו, MGS וכו`), אבל פאנבוי של Vgames? תעלומה אמיתית.
אני גם פאנבוי של סוני!
נפתרה התעלומה?
איזו תגלית מרעישה!
האמת היא שהייתי בטוח שאתה מהוותיקים המפורסמים של הפורום, או לפחות אחד הלקוחות שמדברים איתי באופן שוטף ב- ICQ או מסנג'ר.
על כל מקרה, נעים להכיר, וכמו שכבר אמרתי לך פעם - דרקונים אדומים הם מסוכנים, והם מחוץ לתחום. אני דורש שתחליף את הדרקון שלך לדרקון ירוק!
ציטוט: הכותב המקורי Twister ב 2006 /05 /17אני מוסיף לתעלומה את inigo_116.. שניהם הולכים סחור סחור ומפרסמים הודעות ללא תוכן, לפעמים אני חושב שזה אותו אדם
איניגו הוא לא תעלומה, הוא כבר הרבה זמן בכל הפורומים, עם אותו כינוי, ולי כבר יצא לפגוש אותו.
אני לא אפרסם עליו פרטים, כי אולי הוא ביישן ולא רוצה להחשף , אז אני אשאיר לו את ההחלטה הדרמטית והגורלית, אם לספר על עצמו כאן או לא.
ציטוט: הכותב המקורי Twister ב 2006 /05 /17אגב דרקון ירוק, עיינתי עכשיו באתר וראיתי Wallscrolls של האנטר X האנטר, אבל השניים היפים חסרים במלאי.. יש מצב שתחדש את המלאי?
סליחה על התגובה המאוחרת. פספסתי את השאלה שלך, הוד ישנוניותו!
המממ... אני חושב שיש לי כאן מגילות של האנטר ששוכבות אצלי המון זמן ועוד לא הוספתי לאתר, ביניהן גם אלה שחסרות (קוראפיקה והעכבישים, אם אני לא טועה). איזו אתה רוצה?
ציטוט: הכותב המקורי Twister ב 2006 /05 /17אגב דרקון ירוק, עיינתי עכשיו באתר וראיתי Wallscrolls של האנטר X האנטר, אבל השניים היפים חסרים במלאי.. יש מצב שתחדש את המלאי?
המממ... אני חושב שיש לי כאן מגילות של האנטר ששוכבות אצלי המון זמן ועוד לא הוספתי לאתר, ביניהן גם אלה שחסרות (קוראפיקה והעכבישים, אם אני לא טועה). איזו אתה רוצה?