למקרה שלא הבנת, רונן, הלינקים שהבאת מתייחסים לאותו סיפור. הפרסים של Game Critics.
ולתשומת ליבך, Game Critics בחרו ב-Gamecube בתור ה-Best of Show בזמנו. עכשיו תזכיר לכולנו איזה קונסולה היית קונה בדור הקודם אם לא היית כזה פנאט ואנליסט מוכשר בתעשייה?
ציטוט: הכותב המקורי Squall Leonhart ב 2006 /06 /03ומה המשחק הכי טוב בתערוכה?..
ששש... אל תהרוס לו. זה לא משחק של נינטנדו. תן לו להתלהב מהגימיקים שלו בשקט.
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
למקרה שלא הבנת, רונן, הלינקים שהבאת מתייחסים לאותו סיפור. הפרסים של Game Critics.
ולתשומת ליבך, Game Critics בחרו ב-Gamecube בתור ה-Best of Show בזמנו. עכשיו תזכיר לכולנו איזה קונסולה היית קונה בדור הקודם אם לא היית כזה פנאט ואנליסט מוכשר בתעשייה?
ציטוט: הכותב המקורי Squall Leonhart ב 2006 /06 /03ומה המשחק הכי טוב בתערוכה?..
ששש... אל תהרוס לו. זה לא משחק של נינטנדו. תן לו להתלהב מהגימיקים שלו בשקט.
ציטוט: הכותב המקורי PT ב 2006 /06 /03YOU HIT IT'S WEAKPOINT FOR MASSIVE DAMAGE!
REAL TIME WEAPON CHANGE!!
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
רונן, אתה מעריך את ה-Wii כמו שהערכת את ה-Gamecube בזמנו. כי אתה פאנבוי. ולכן אין לתת שום משקל לדברים שאתה מעריך. כמו שאין לתת שום משקל לדברים ש-Game Critics בוחרים בהם.
-----------------
חחח PT ,אין לי מושג איפה מצאת את האתר נאצה הזה כלפי הPS3 אבל הוא קורע בטירוף וברובו גם די נכון,למרות שלא קשה גם להתבדח על הWI אם רוצים(רק אני לא פאנבוי כמוך שיחפש אתרים כאלה :P)שמתי לב שרק ה360 נראית שפויה יחסית לדור הזה,מייקרוסופט בדרך הנכונה וסוני באמת פישלה באי-3,לא שזה מה שיגרום לה להפסיד את הדור הזה,המכה הבאמת כואבת זה המחיר,לא הרבה יסכימו להוציא 600 דולר גם אם המכשיר הזה יודע לטוס לחלל,אם המחיר היה סביר אז אפילו אם סוני היו מציגים את היפני הזה משחק רידג' רייסר בתחתונים הם היו לוקחים.
ציטוט: הכותב המקורי Blingbling ב 2006 /06 /04חחח PT ,אין לי מושג איפה מצאת את האתר נאצה הזה כלפי הPS3 אבל הוא קורע בטירוף וברובו גם די נכון,למרות שלא קשה גם להתבדח על הWI אם רוצים(רק אני לא פאנבוי כמוך שיחפש אתרים כאלה :P)שמתי לב שרק ה360 נראית שפויה יחסית לדור הזה,מייקרוסופט בדרך הנכונה וסוני באמת פישלה באי-3,לא שזה מה שיגרום לה להפסיד את הדור הזה,המכה הבאמת כואבת זה המחיר,לא הרבה יסכימו להוציא 600 דולר גם אם המכשיר הזה יודע לטוס לחלל,אם המחיר היה סביר אז אפילו אם סוני היו מציגים את היפני הזה משחק רידג' רייסר בתחתונים הם היו לוקחים.
ציטוט: הכותב המקורי PT ב 2006 /06 /04Wii60.com זה לא אתר שצריך לחפש, Wii60 זו האמת.
האמת עצובה. האמת היא שהחברות שהפסידו בדור הקודם חוברות יחדיו להפיל את המנצחת, שניצחה בעזרת משחקים איכותיים, וכל הפאנבויים חוברים אליהן, כאילו שהם מרוויחים מזה משהו, כאילו שסוני היא השטן, רק בגלל שהיא ניצחה את הקונסולה שאתם בחרתם בה בדור הקודם.
זה לא רק עצוב, זה אומלל.
ואני אומר את זה בתור בעלים של 360 שגם הולך לקנות Wii. ה-PS2 הייתה הקונסולה הכדאית ביותר בדור הקודם, קונסולה שעד היום הייתי ממליץ בחום לקנות. ולכן אין שום סיבה בעולם לעשות חרם על ה-PS3. גם ל-PS2 היתה התחלה צנועה. ולא, המחיר ו-Genji 2 לא משנים את זה. כמה שכיף לצחוק על זה.
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי PT ב 2006 /06 /04Wii60.com זה לא אתר שצריך לחפש, Wii60 זו האמת.
האמת עצובה. האמת היא שהחברות שהפסידו בדור הקודם חוברות יחדיו להפיל את המנצחת, שניצחה בעזרת משחקים איכותיים, וכל הפאנבויים חוברים אליהן, כאילו שהם מרוויחים מזה משהו, כאילו שסוני היא השטן, רק בגלל שהיא ניצחה את הקונסולה שאתם בחרתם בה בדור הקודם.
זה לא רק עצוב, זה אומלל.
ואני אומר את זה בתור בעלים של 360 שגם הולך לקנות Wii. ה-PS2 הייתה הקונסולה הכדאית ביותר בדור הקודם, קונסולה שעד היום הייתי ממליץ בחום לקנות לכל מי שהיה שואל אותי. ולכן עדיין אין שום סיבה בעולם לעשות חרם על ה-PS3. גם ל-PS2 היתה התחלה צנועה. ולא, המחיר ו-Genji 2 לא משנים את זה. ככה שכיף לצחוק על זה.
genji 2 לא משנה את זה (למרות שהבדיחות שרצות על זה באמת קורעות) אבל המחיר בהחלט כן,אני לא רואה הרבה אנשים מוציאים 600 דולר על קונסולה,סוני הקדימה את זמנה ולא במובן החיובי של המילה,הם היו צריכים לוותר על חלק מהfeatures ואולי לקצץ קצת בחומרה בשביל מחיר סביר,אז היה לנו תמיכה עד 720p,כאילו זה כל כך משנה.כמה שהאתר נאצה מפגר יש בזה סוג של אמת,זה באמת מגוחך שפס3 עולה כמו 2 המתחרות שלה ביחד.
וג'יימז,מה התוכניות שלך לגבי הPS3,מבחינתי כל מה שאני צריך מהקונסולה הזאת זה מטאל גיר 4,אבל אם לא תהיה ברירה והמצב לא ישתפר משעותית אני אצטרך לוותר עליו...(סוני צריכים לבנות פסל של היידאו קוגי'מה ולהציב אותו בכניסה למשרדים,כבר e3 שני שמטאל גיר קצת מציל מהכבוד האבוד של הקונסולה שלהם,גם בe3 בזמנו של הפס2 התחושה היתה מאוד מאכזבת עד שהראו את מטאל גיר 2 שהציל בגדול את התחת של סוני) ולמה אתה מתכוון לקנות את wii? הרי בכל הזדמנות אתה קוטל את הראייה הגימיקית של נינטנדו,מה קרה שינית את דעתך?
זה לא רק עצוב, זה אומלל.
ואני אומר את זה בתור בעלים של 360 שגם הולך לקנות Wii. ה-PS2 הייתה הקונסולה הכדאית ביותר בדור הקודם, קונסולה שעד היום הייתי ממליץ בחום לקנות. ולכן אין שום סיבה בעולם לעשות חרם על ה-PS3. גם ל-PS2 היתה התחלה צנועה. ולא, המחיר ו-Genji 2 לא משנים את זה. כמה שכיף לצחוק על זה.
WTF?! אתה לגמרי לא הבנת את הרעיון מאחורי ווי60 כנראה... ווי60 נולד רק אחרי E3 ואין לזה שום קשר לפס2 או לדור הנוכחי בכלל ווי60 נולד בגלל מספר הטעויות האדיר שסוני עשו עם הפס3, בעיקר בגלל המחיר אתה יכול לקנות ווי60 (360 פרו) במחיר של פס3 אחד, זה למה זו הבחירה של הרבה הרבה אנשים. ווי60 בא להשמיץ את הפס3 בלבד והוא ההתחלה של מלחמת הדור הבא.
אני זוכר שקראתי איפשהו שעל הפס3 יהיה ניתן להריץ לינוקס ולהפוך אותו למחשב לכל דבר. אם זה באמת יקרה, זה מצוין מבחינתי, כי אז אני פשוט אעשה מהפס3 מערכת בידור.
WTF?! אתה לגמרי לא הבנת את הרעיון מאחורי ווי60 כנראה... ווי60 נולד רק אחרי E3 ואין לזה שום קשר לפס2 או לדור הנוכחי בכלל ווי60 נולד בגלל מספר הטעויות האדיר שסוני עשו עם הפס3, בעיקר בגלל המחיר אתה יכול לקנות ווי60 (360 פרו) במחיר של פס3 אחד, זה למה זו הבחירה של הרבה הרבה אנשים. ווי60 בא להשמיץ את הפס3 בלבד והוא ההתחלה של מלחמת הדור הבא.
Wii60 זו האמת ואין ספק בזה.
מה כל כך מסובך להבין? ווי60 נולד בגלל שפאנטים של מיקרוסופט יעשו הכל בשביל לראות את סוני מפסידה, ופאנטים של נינטנדו מצידם יעשו את אותו הדבר. יש לזה את כל הקשר ל-PS2. אתה חושב שבלי המחיר ו-Genji 2 זה לא היה קורה? בטח שזה היה קורה.
אתה חושב שמיקרוסופט מעודדת אנשים לקנות Wii בגלל שהמחיר שלה נמוך והיא לא רוצה שאנשים יבזבזו את הכסף שלהם? היא עושה את זה כי נינטנדו לא מהווה תחרות בארצות הברית, ומצד שני מיקרוסופט לא מהווה תחרות לנינטנדו ביפן. מפה החיבור הזה. מפה האהבה הזאת.
וכן, הקונסולה יקרה. אז מה? אם ה-PS2 הייתה עולה כמו אקס בוקס ו-GC ביחד, היה שווה יותר לקנות אותם? מבחינת משחקיות? לא.
והאמת, כל העסק מטופש. גרסת הפרימיום של ה-360 עולה 500 דולר. שנתיים בלייב = 110~ דולר. אחרי שנתיים הגעת למחיר של ה-PS3 (וכולנו מתכננים להחזיק את הקונסולות האלה הרבה יותר משנתיים, נכון?). הכונן הקשיח של ה-360, זה של ה-20GB עולה 100$. 60GB (כמו שאתה מקבל ב-PS3) בטח יעלה 250$. וכל זה בלי כונן Blue-Ray, או HD-DVD במקרה של ה-360 שיגיע בנפרד ובטח יעלה עוד 100$.
ונניח שלקראת נובמבר מיקרוסופט תוריד את המחיר ב-100$... אם אתם מעדיפים לחכות שנה וחצי להורדת מחירים, תעשו את זה גם עם ה-PS3. יש עוד מספיק מה לעשות עם ה-PS2.
בלינג, התוכנית שלי עם ה-PS3 היא לחכות להוזלת מחירים, לבניית ספרייה מרשימה והכי חשוב - תיקון תקלות. ה-PS2, ה-360 וה-Wii יחזיקו אותי עד אז (בהנחה שהאחרונים לא יישרפו... דור ראשון זה מפחיד). ואם לא תהיה ספרייה מרשימה, אני לא אקנה (לפחות עד שהקונסולה תעלה 150$ ואז אני אקנה בשביל MGS4).
וכן, אני עדיין לא סובל את הראייה הגימיקית של נינטנדו. זה שאנשים מתמוססים כל פעם שהגורילה הזאת מנינטנדו אמריקה צועק "wii will change everything" לא אומר שבאמת אכפת להם מגיימינג. זאת פשוט הדרך להתחמק מהפסד נוסף בשוק הקונסולות הביתיות. והדרך היא - לא להיכנס בכלל לקונפליקט עם הקונסולות האחרות. אין לי מושג למה אתם חושבים שאתה מרוויחים מזה משהו.
אז למה אני קונה Wii? בגלל שאף פעם לא רכשתי קונסולה של נינטנדו (חוץ מה-DS, ואני לא אוהב להיזכר בה), ואם פיספסתי 3 או 4 משחקים טובים שהיו על קונסולות העבר של נינטנדו, ואכן היו כאלה, אז הם בפני עצמם יהיו שווים את ה-250$ שה-Wii תעלה. ואם נינטנדו תוציא איזה שטות או שתיים שתהיה חצי מהנה בעזרת ה-Wii-mote, זה רק בונוס בשבילי.
-----------------
החיבור נוצר בגלל שעם ווי60 אפשר להנות משני העולמות במחיר של פס3 מה גם שה360 נראה הרבה יותר מבטיח מהפס3 מבחינת משחקים.
אז ייקח לך 4 שנים של לייב בשביל להגיע לאותו מחיר. ועדיין לא יהיה לך כונן קשיח בנפח של 60GB ו-Blue-Ray \ HD-DVD. שלא נדבר על הערך הטמון בתמיכה לאחור ב-PS2 וב-PS, בניגוד לערך הטמון בתמיכה לאחור ב-Xbox.
תבין, זה שאתה לא משלם במקום, לא אומר שאתה לא משלם. כשאתה קונה משהו בתשלומים זה לא אומר שאתה מקבל את אותו בחינם. תפסיקו להיות עיוורים.
ונניח שאתה רוצה כונן יותר גדול. ואתה רוצה HD-DVD... אתה תוציא על זה לפחות עוד 250$ (בלי להתחשב ב-50$ בשנה על לייב) רגע, במחיר הזה אתה יכול לקנות Wii!
וגם ככה אתה יכול להנות משני העולמות.
ועם כל הכבוד למיקרוסופט, E3 קצת יותר מוצלח עדיין לא מוחק את ההיסטוריה המדהימה של ה-PS... וההיסטוריה הצולעת, מלאת ה-FPSים ומשחקי ספורט של ה-Xbox. עוד מוקדם מאוד על מנת לקבוע איזו קונסולה נראית יותר מבטיחה.
-----------------
ומצטער, כשכרטיס מסך עולה 700$ (ATI X1800XT 512MB), אז 600$ זה כלום בשביל קונסולה שתחזיק לך מעמד 5 שנים מעבר לכרטיס מסך.
-----------------
דיי,דיי, דיי.
רונן, אתה באמת מטומטם ופאנבוי גמור ואתה צריך לשתוק
אבל גם אתם צריכים לשתוק
כמו שאנשים אמרו לפני "לשחק זה להאמין"
אף אחד כאן לא שיחק בויי, חכו חצי שנה, אל תדברו על זה עד אז ורונן תפסיק לכתוב על כל טיפה של אהדה לויי כי זה ברור שיש אבל איך שאתה מציג את זה זה פתטי.
פשוט חכו, חכו למכירות ואל תדברו שטויות
וחכו עד שתשחקו, והבעיה היא שאתם לא תתנו לזה סיכוי, ברור שלא תקנו את זה בגלל הפיגור של התקשורת (ושל רונן)
פשוט חכו עד שתשחקו בזה - ויותר מחמש דקות ואז תגיבו
jaymz,רוב האנשים לא יודעים להסתכל על התמונה הכוללת,רוב האנשים נתפסים למספרים,מצטער אבל כשקונסולה נמכרת בהפרש של 200 דולר על זה אנשים יסתכלו.סוני היתה צריכה ככל האפשר להימנע מהפרש כזה,גם אם למראית עין,אפילו אם זה אומר להוריד את הנפח של הכונן קשיח,לדרוש דמי מנוי למי שמוכן לשלם של 100 דולר אפילו לשנה או לזרוק שלט עם כבל במקום אלחוטי,כל מה שאפשר כדי ליצור את האשליה שהמכשיר במחיר אטרקטיבי כי על זה אנשים מסתכלים,בדיוק כמו שהם דפקו את נינטנדו עם שלט בעל רעיון דומה,אנשים יגידו שגם לסוני יש שלט רגיש לתנועה,למראית עין כמובן,מה שבתכל'ס זה שטכנית הוא לא מתקרב לרמת הביצועים של השלט של נינטנדו,אבל אם המחיר היה אטרקטיבי לאנשים זה לא היה משנה הם היו אומרים מכשיר שיקר רק ב150 דולר מהwii אבל טכנית יותר מתקדם פי 1000 וגם שלט זהה.אבל לצערי סוני פישלו בגדול בעניין הזה,ונינטנדו ובעיקר מייקרוסופט הולכות להרוויח מזה בגדול.