בלינג, אתה צריך לחשוב על זה גם מהצד השני. סוני היא כרגע החברה היחידה שלא צריכה לחתוך לך פינות מהדור הבא בשביל להצליח, והיא יודעת את זה. היא לא צריכה לוותר על ה-Blue-Ray, שעלול להיות בו צורך ממשי במשחקים (אני יודע שיש גאונים שאומרים שלא צריך מעבר ל-DVD, אני בטוח שהם הבנים של אותם אנשים שאמרו שמחשב אישי בחיים לא יצטרך מעבר ל512KB זיכרון פנימי), היא לא צריכה לחתוך כלום. הדור הקודם הבטיח לה יתרון התחלתי בדור הזה. ובעוד שנינטנדו ומיקרוסופט צריכים לחתוך לך פינות בשביל להתקרב לסוני, סוני יכולה לדחוף בפנים מה שמתחשק לה. ורק אתה מרוויח מזה.
ציטוט: הכותב המקורי Blingbling ב 2006 /06 /04
jaymz,רוב האנשים לא יודעים להסתכל על התמונה הכוללת,רוב האנשים נתפסים למספרים,מצטער אבל כשקונסולה נמכרת בהפרש של 200 דולר על זה אנשים יסתכלו.סוני היתה צריכה ככל האפשר להימנע מהפרש כזה,גם אם למראית עין,אפילו אם זה אומר להוריד את הנפח של הכונן קשיח,לדרוש דמי מנוי למי שמוכן לשלם של 100 דולר אפילו לשנה או לזרוק שלט עם כבל במקום אלחוטי,כל מה שאפשר כדי ליצור את האשליה שהמכשיר במחיר אטרקטיבי כי על זה אנשים מסתכלים,בדיוק כמו שהם דפקו את נינטנדו עם שלט בעל רעיון דומה,אנשים יגידו שגם לסוני יש שלט רגיש לתנועה,למראית עין כמובן,מה שבתכל'ס זה שטכנית הוא לא מתקרב לרמת הביצועים של השלט של נינטנדו,אבל אם המחיר היה אטרקטיבי לאנשים זה לא היה משנה הם היו אומרים מכשיר שיקר רק ב150 דולר מהwii אבל טכנית יותר מתקדם פי 1000 וגם שלט זהה.אבל לצערי סוני פישלו בגדול בעניין הזה,ונינטנדו ובעיקר מייקרוסופט הולכות להרוויח מזה בגדול.
אבל זה הקטע. לא מעניין אותי ממה מיקרוסופט מרוויחה, או ממה נינטנדו מרוויחה, או ממה סוני מרוויחה.
מעניין אותי רק ממה שאני מרוויח. ואני כן מסוגל לראות את התמונה הכוללת. המחיר של ה-PS3 לא מטריד אותי כלל וכלל, במיוחד כשאני יודע שה-360 שלי תעלה לי בסופו של דבר אותו הדבר. כל מה שאכפת לי ממנו הוא המשחקים. סוני כבשו אותי לגמרי בדור הקודם בזכות המשחקים. אני מאמין שהם עדיין לא מחוץ למירוץ על מנת לעשות זאת שוב, ובגדול. אז כל הפוזות האלה של ה-Wii60 לא עושות עליי רושם. אני אחכה למשחקים ואקבע איזה קונסולה עדיפה רק על פיהם.
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
jaymz אני מודע לזה שיותר חשוב מה שאנחנו מקבלים,ואנחנו לא מקבלים עיסקה כזאת רעה ביחס לחומרה,אבל רוב האנשים שלא רואים את התמונה הכוללת כמונו לא יקנו את המכשיר,מה שאומר פחות תמיכה מצד חברות אחרות,בדרך כלל המכשיר שהכי נמכר זה המכשיר שהכי מוצלח מבחינת משחקים ולי אין כסף ל2 קונסולות לכן אני רוצה לקנות את המכשיר שהכי ימכר כי אני יודע שלו יהיו את המשחקים הכי טובים וזה נראה שהפס3 לא תהיה כזאת.
לסוני אין תמומנטום שהיה לה עם ה-PS2.
כרגע אין לה משחקים להשקה בנובמבר כמעט בגרוש,אלא עם כן היא תמהר ותוציא משחקים לא גמורים להשקה. אפילו מנכל סוני אירופה אמר שאנשים יקנו ת-PS3 אם לא יהיו אפילו משחקים ... כמו שהיה עם ה-PS2 בשנה הראשונה.
ההבדל בין ה-PS2 ל-PS3 שאז לא היה לו מתחרה כ"כ גדול בארה"ב ובאירופה כמו שיש לו היום ... ה-X360 שיוצאים לו משחקים מעולים לקראת החגים..
מה גם שבכלל לא בטוח שהמעבר לבלוריי יהיה כמו המעבר מקלטות ל-DVD שעשה ל-PS2 כזאת הצלחה גדולה בשנה הראשונה.
השילוב של ה-WII60 הוא של פאנבויים משועממים לא של החברות...פחחח
ציטוט: הכותב המקורי Jayms: רונן, אתה מעריך את ה-Wii כמו שהערכת את ה-Gamecube בזמנו. כי אתה פאנבוי. ולכן אין לתת שום משקל לדברים שאתה מעריך.
תתבגר, איפה יש כאן סתירה? לבן-אדם תמיד שמורה זכות ההערכה, לפעמים הוא יעריך נכון, ולפעמים יטעה. זה דבר שמשום מה אינו ברור לך.
האמנתי שהגיימקיוב תצליח בהרבה יותר ע"פ התנאים שהיו בזמנו (Rare איכותית לצדה, משחקי מופת של צד א'), אך כידוע המציאות השתנתה מאוד לאחר שהערכתי באופטימיות לגביה, ולכן התוצאה אינה מפתיעה אותי כלל. אני הראשון להודות שזו הייתה קונסולה מאכזבת.
בינתיים, אגב, הערכות רבות שלי מוכיחות את עצמן.
ציטוט: הכותב המקורי רוי: אתם עוד מגיבים לו? עזבו, הוא יחזור עם הזנב בין הרגליים בדור הבא.
למה אתה "בורח" לדור הבא? אנחנו מדברים על ההווה, ולפי ההווה אתם אלו צריכים להיות עם הזנב בין הרגליים, כי הערכתי יפה מאוד לגבי הרשמים של הקונסולה בתערוכה, שלהם אין קשר בהכרח להצלחת הקונסולה בדור הבא (למרות שגם את זה הערכתי).
אני הוא מי שהעריך נכון, אפילו לאחר E3 היו שאמרו, גם בפורום זה, שאני צדקתי תמיד. אפילו היו כמה סקפטים ששינו את דעתם מאוד על הקונסולה הזו
ציטוט: נכתב במקור על-ידי kim: רונן, אתה באמת מטומטם ופאנבוי גמור ואתה צריך לשתוק. חכו למכירות.
אבל אם נחכה למכירות אז נצטרך לסגור את הפורום עד לזמן זה, נבטל את לגיטימיות ההערכה וטבע האדם, אז מי המטומטם?
אל תזלזלו בזה. משחקים קטנים ו"חמודים" יכולים להיות הכי ממכרים ונגישים, ויהיה לכך השפעה על גודל קהל היעד של הווי, במיוחד כי יוצעו במחיר של פחות מ-5 דולר
תתבגר, איפה יש כאן סתירה? לבן-אדם תמיד שמורה זכות ההערכה, לפעמים הוא יעריך נכון, ולפעמים יטעה. זה דבר שמשום מה אינו ברור לך.
מה סתירה? אין פה שום סתירה. יש פה הוכחה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. נכון, לפעמים אתה מעריך נכון, לפעמים אתה מעריך לא נכון. זה בערך כמו שתעריך על פי הטלת מטבע. אין לזה שום ערך.
אז נכון, הערכת שה-Wii תהיה מוקד להתעניינות ב-E3, כל דביל היה יכול להעריך את זה. לך לפורום Xbox בגיימר ותראה אותי אומר לכל הפאנבויים שם שנינטנדו לוקחת את התערוכה, בערך שבוע לפני שהיא התחילה. זה אומר שאני אנליסט מוכשר?
אבל אתה מעריך כל מה שטוב בשביל נינטנדו. זה מה שמטופש בדברים שאתה מעריך. בגלל זה הערכת שה-Gamecube תהיה הצלחה. בגלל זה הערכת שהמשחקים הישנים של נינטדנו יהיו בחינם על ה-Wii למרות שאני הערכתי שהם לא יהיו. ומי צדק בסוף? ההבדל הוא שאני לא יומרני כמוך לקחת קרדיט כל פעם שאני מעריך נכון. כי ברמה שאנחנו מעריכים דברים, זה בסך הכול ניחוש.
אז נראה את הלצן שיתבטא נגד הגרפיקה שלה, אני אחזיר לו באותה מטבע שלו: "אל תגיב לפני שראית".
שמת לב לשורה האחרונה בחדשה הזאת? וכן, בכל קונסולה חל שיפור גרפי עם הזמן. זה יהיה ככה גם עם ה-360 וה-PS3. ככה שההבדל הגרפי ביניהן לבין ה-Wii תמיד יישמר.
אל תזלזלו בזה. משחקים קטנים ו"חמודים" יכולים להיות הכי ממכרים ונגישים, ויהיה לכך השפעה על גודל קהל היעד של הווי, במיוחד כי יוצעו במחיר של פחות מ-5 דולר
אנחנו לא מזלזלים בזה. זה רעיון של מיקרוסופט וזה רעיון טוב. בגלל זה נינטנדו העתיקה אותו. והוא כבר מיושם על ה-360 בהצלחה מרובה והוא גם יהיה מיושם על ה-PS3.
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
ציטוט: הכותב המקורי Orphaned ב 2006 /06 /04כל ה-"Console Wars" האלה זה דבר מפגר. אולי הדבר הכי מפגר שיש בפורומים ברשת. אנשים הופכים לעיוורים כשהם נכנסים לפרספקטיבות הילדותיות האלה.
אבל בלי מלחמת הקונסולות, לרונן לא היה מה לעשות בחיים!
אני לא יודע מאיפה הבאתם את זה שפתאום ה-360 נראה טוב ה-360 נראה חרא כמו תמיד, המשחקים היחידים שמעניינים זה לוסט פלאנט והמשחק של טרי אייס. ומשום מה יש לי הרגשה שאחד מהם יצא לפס3.
בכל מקרה בשבילי זה ווי+פס3 אחרי שירד המחיר הפס3 תהיה בסופו של דבר קונסולה מצוינת, המחיר זה הבעיה היחידה
חוץ מזה עזבו אתכם מקונסולה חדשה... תורידו אמולטור של ג'נסיס, הכי כיף. יש לזה כל כך הרבה משחקים מעולים ש-100 אחוז פיספסתם.
חוץ מזה עזבו אתכם מקונסולה חדשה... תורידו אמולטור של ג'נסיס, הכי כיף. יש לזה כל כך הרבה משחקים מעולים ש-100 אחוז פיספסתם.
אל תהיה רשע, תגלה לנו איזה. בנתיים אני משחק שינובי 3.
אבל האמת, קשה לי לשחק אמולטורים עם המקלדת. אני חייב להרגיש ג`וייסטיק ביד ולהיות מול טלוויזיה בשביל הקלאסיקות האלה.
-----------------
אל תהיה רשע, תגלה לנו איזה. בנתיים אני משחק שינובי 3.
אבל האמת, קשה לי לשחק אמולטורים עם המקלדת. אני חייב להרגיש ג`וייסטיק ביד ולהיות מול טלוויזיה בשביל הקלאסיקות האלה.
גם אני הייתי מעדיף פאד ולא מקלדת ומול הטלוויזיה ולא מול המחשב, אבל צריך להסתפק במה שיש (עד ההגעה של הווי?) בכל מקרה אני ממליץ מאוד על: Dynamite Headdy, Gunstar Heroes, Comix Zone, Gain Ground, Ristar, Alien Soldier, Shining Force 2, MUSHA ויש גם את סידרת Streets of Rage אבל זה אני חושב שכולם מכירים
ומצטער, כשכרטיס מסך עולה 700$ (ATI X1800XT 512MB), אז 600$ זה כלום בשביל קונסולה שתחזיק לך מעמד 5 שנים מעבר לכרטיס מסך.
האמת שאפשר להשיג אפילו 7900GT עם מהירות שעון גבוהה מהמהירות "מפעל" של nVidia ב-285$, שלא לדבר על 1800XT 512 בפחות מ-300.
אבל מן הסתם שקונסולות יותר זולות מאשר לקנות חלקים למחשב הרי יצרני הקונסולות מפסידים על כל קונסולה שהם מוכרים לעומת חברות כמו ATI שמרוויחות סכום נאה ביותר על כל כרטיס שהם מוכרים.
אבל כשיצא ה-PS3 יהיה אפשרי לקנות כרטיס חזק בהרבה מהכרטיס מסך שלו בסביבות ה-400$.
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
הערכתי שהגיימקיוב יצליח מאוד בהתאם לנתונים שהיו ידועים בזמנו. אתה לא קורא את כל מה שאני כותב.
ואני לא אמרתי שמשחקי הנוסטלגיה יוצעו להורדה בחינם עבור הווי, אלא אמרתי שישנה אפשרות שהם יוצעו להורדה במסגרת שיטת תגמול כלשהי. לא התחייבתי לגבי העניין כפי שיכולתי להתחייב שנינטנדו תעמוד בהבטחה בתערוכה.
וכל אדם טועה בהערכותיו, השאלה היא עד כמה. אדם לא ישר ינטה ליפול לעתים קרובות. לא מדובר בניחוש, כפי שאמרת, אלא בהערכה ע"פ קריאת המפה. שים לב שיש דברים שאינני מכן להתחייב לגביהם, כגון מידת ההצלחה המדויקת של הווי (לא התחייבתי שהיא תנצח בדור הבא, למשל), אז לומר שאני זורק ניחושים באוויר רק כי זה נוח לי יהיה שקר וטענה לא בוגרת.
אותו הדבר נופל על הביקורת שלי על נינטנדו שיש משחקים שלה שהם רכים מדי שלא לצורך, כגון הביקורת שלי על הדמויות במשחקי הכדורגל שלה לווי, או שכל משחק ספורט שלה הם דוחפים את מריו לתוכו.
אז ג'ימס, הרצון להיות צודק הוא טבעי ומובן, אבל לא במסגרת שקרנות זולה. אני פשוט יודע, באותה נשימה של ביקורת שלילית, לחזור לפרופורציה ולדעת מה חשוב יותר, ומה פחות.
שמת לב לשורה האחרונה בחדשה הזאת? וכן, בכל קונסולה חל שיפור גרפי עם הזמן. זה יהיה ככה גם עם ה-360 וה-PS3. ככה שההבדל הגרפי ביניהן לבין ה-Wii תמיד יישמר.
ששששששש! הפסק לנחש. אל תתבטא לגבי העניין עד שראית בעיניך. חכה כמה שנים ורק אז תחזור אליי (אתה זה שקבעת שלא ניתן להתבטא ע"פ קריאת המפה, וכי אם היית קורא היטב היית רואה שיש רמיזה שהמערכת של הווי מבחינה פוטנציאלית מסוגלת ליותר ממה שחשבנו עד כה).
DRKEO, תתחבר בבקשה, אני חייב לשוחח אתך בקשר לסוף העונה השנייה של 'אבודים'. תודה.
ששששששש! הפסק לנחש. אל תתבטא לגבי העניין עד שראית בעיניך. חכה כמה שנים ורק אז תחזור אליי (אתה זה שקבעת שלא ניתן להתבטא ע"פ קריאת המפה, וכי אם היית קורא היטב היית רואה שיש רמיזה שהמערכת של הווי מבחינה פוטנציאלית מסוגלת ליותר ממה שחשבנו עד כה).
אבל זה לא ניחוש וזה לא קריאת מפה. זאת עובדה. גם ב-PS2, גם ב-GC וגם ב-Xbox חלה השתפרות גרפית עם הזמן, ככל שמפתחים למדו לעבוד עם המכשירים על הצד הטוב ביותר. ומטבע הדברים, הסיפור חוזר גם בדור החדש. רואים את זה כבר עכשיו עם ה-360, המשחקים של הדור השני נראים יותר טוב ממשחקי ההשקה. מצד שני, בנוגע ל-Wii, שיש בו טכנלוגיה טיפה יותר משוכללת מ-Xbox, אני מאמין שההשתפרות הגרפית תיבלם הרבה יותר מהר מאשר ב-360 וב-PS3. אבל זאת רק השערה.
וזה כל ההבדל. עובדה מול "קריאת מפה" שיכולה להשתנות מהקצה אל הקצה, כפי שטרחת להסביר את השגיאה שלך בנוגע ל-GC. ולכן מה ההבדל בין "לקרוא מפה" לבין להטיל מטבע? ברמה שלך - כלום. אנלסיט אמיתי? אדם שזאת העבודה שלו? עוד אולי הייתה סיבה לקחת אותו ברצינות. המפה שלו הרבה יותר מדוייקת משלך.
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי Orphaned ב 2006 /06 /04כל ה-"Console Wars" האלה זה דבר מפגר. אולי הדבר הכי מפגר שיש בפורומים ברשת. אנשים הופכים לעיוורים כשהם נכנסים לפרספקטיבות הילדותיות האלה.
אבל בלי מלחמת הקונסולות, לרונן לא היה מה לעשות בחיים!
למה נראה לי שהרבה אנשים כאן יותר מברברים על הדור הבא מאשר משחקים בדור הזה?
ציטוט: הכותב המקורי Jaymz: בלינג, אתה צריך לחשוב על זה גם מהצד השני. סוני היא כרגע החברה היחידה שלא צריכה לחתוך לך פינות מהדור הבא בשביל להצליח, והיא יודעת את זה.
ואתה לא קראת את מה שכתבתי. כתבתי שהווי, כנראה, בעלת חמרה טובה יותר ממה שחשבנו עד כה. ידוע לנו עד כמה האחרות טובות מבחינה פוטנציאלית, אך הפחתנו מערכה הפוטנציאלי האמתי של הווי.
כי אין לה פוטנציאל מבחינה גרפית.
תכניס את זה לראש שלך באמת.
זה לא משנה כמה פוליגנים ורם הם יוסיפו. זה בחיים לא ישתווה לגרפיקת הדור הבא.
זה היכ הרהב יהיה קפיצת מדרגה שתבדיל בין המשחקי לש הווי לאלה של ה-XBOX1 כמו ההבדל בין ה-PS2 לאקסבוקס1 וגם זה בספק שיהיה כזה הבדל משמעותי.
תראה את הגודל לש החומרה ותבין .
צא מהסרט שאת החי בו.
אף אחד לא אומר שהגרפיקה של ה-WII לא תהיה יפה. הי אתהייה. אבל היא לא תדגדג את הגרפיקה של המשחקים של ה-360 טבח ובטח לא של ה-PS3.
bmx, אבל לא זה מה שאמרתי. ידוע לי שהיא לא תשתווה לאחרות, אבל היא תהיה טובה יותר ממה שחשבנו. תמיד אמרתי שהיא תראה גרפיקה יפהפייה אך לא שאפתנית כמו האחרות. אם היית יודע לקרוא ולא מחפש לסתור אותי אינסטנקטיבית אז לא הייתה לך אי הבנה.
איך מכוערת? סליחה, אבל זה לא אנחנו שנורא התלהבנו מהגרפיקה של משחקים בדור הנוכחי?
Metroid Prime, Resident Evil 4, משחקי Xbox למיניהם, וגם חלק מ-PS2....
פתאום להגיד שלדור הקודם היתה גרפיקה מזעזעת, מחרידה ומכוערת, זו צביעות. גרפיקה לא קמה ונופלת על כמות פוליגונים וריאליזם, היא נופלת על אומנות משעממת, על חוסר השראה וחיקוי.
מסתובב לו הסרט הזה ברשת, ואני ממליץ לכולם לראות. אני הפסקתי באמצע כי פשוט לא רציתי לקלקל לי את Metroid Prime 3. אבל זה נראה היסטרי.