איך מכוערת? סליחה, אבל זה לא אנחנו שנורא התלהבנו מהגרפיקה של משחקים בדור הנוכחי?
Metroid Prime, Resident Evil 4, משחקי Xbox למיניהם, וגם חלק מ-PS2....
פתאום להגיד שלדור הקודם היתה גרפיקה מזעזעת, מחרידה ומכוערת, זו צביעות. גרפיקה לא קמה ונופלת על כמות פוליגונים וריאליזם, היא נופלת על אומנות משעממת, על חוסר השראה וחיקוי.
מה הקשר לצביעות? כל הזמן ככל שהטכנולוגיה מתקדמת אנחנו רק דורשים יותר ויותר, כך כמו שמגס 2 היה נראה מדהים בזמנו ואנשים בהתחלה בכלל לא האמינו שזה לקוח מתוך מנוע המשחק.. לאחר שהמשחק יצא הייתה ירידה בהתלהבות, הוא עדיין היה נראה מעולה.. אבל לא מעבר לזה כמו שבהתחלה לא האמינו, ומה לעשות.. כל הזמן יוצאים משחקים חדשים, כל אחד נראה יותר מרשים מקודמו - והדרישה שלנו עולה.
היום הגרפיקה של ה-Wii נראית לנו נחמדה ושיכולה להחזיק מעמד כנגד 2 הקונסולות האחרות.. ובעוד שנתיים אף אחד לא ירק לכיוון שלה, אי אפשר לדעת בנתיים.
חוץ מזה שעם גרפיקה יותר טובה ניתן להשקיע יותר בעיצוב, בין אם תרצה ובין אם לא.
לא אמרתי שהיא מכוערת כמו שדרקו אמר אלא שהיא פשוט לא עומדת בסטנדרטים ובציפיות של הצרכן שרואה מה המחשב האישי כבר מציע ממזמן ועכישו גם ה-X360 וה-PS3.
הגרפיקה של ה-WII תהיה יפה מאוד .. אבל לא תהיה קפיצת מדרגה או משהו שאנחנו לא מצפים לו כמו שרונן מקווה לאיזה שיפור משמיים או אני יודע מה .. או לפחות ככה זה נראה מהתגובה שלו.
כל גרפיקה של קונסולה נהיית יותר טובה עם השניים שהיא בחוץ משום שהמפתחים יודעים טוב יותר לנצל תחומרה. זה עובדה ... וזה נכון לכל אחת משלוש הקונסולות אז אני לא מבין את כל ההתלהבות של רונן מהידיעה הזאת.
ציטוט: הכותב המקורי DrKeo: אני אתן לך תמצות שח של כל התגובה שלו: "רונן, אתה חי בסרט, הגרפיקה של הווי תהיה מכוערת".
אבל זה לא מה שהוא אמר. הוא אמר שהגרפיקה תהיה יפה, אך לא כמו האחרות. זה גם מה שאני אמרתי.
ומי שחושב אחרת שיצפה בסרטון שעדי פרסם של מטרויד פריים. לשפוט את הגרפיקה של הווי לפי מונקי בול, ריימן, ווי טניס זו לא חכמה.
BMX, מבחינה גרפית היא נחותה, אך זה לא ללא תמורה. אתם שוכחים מה מהותה האמתי של הקונסולה. הווי לא הייתה זוכה לכזה תשומת לב בתערוכה אם השוק היה מחפש רק גרפיקה שאפתנית, והיא זכתה לו בזכות דבר אחד.
וצר לי שאינך מבין את התלהבותי מהידיעה, למרות שכבר הסברתי זאת: מבחינה פוטנציאלית היה ידוע מה יכולות המתחרות לעשות, אך מהידיעה הזו משתמע שמבחינה פוטנציאלית הווי תוכל יותר מכפי שחשבנו שתוכל.
ה-WII כמו ה-PS3 עדיין לא גמורה מבחינת המפרט הסופי אלא מאוד ליד.יש עוד הרבה דברים קטנים שיכולים להשתנות בעיקרון. ככה ששתיהן יכולות להפתיע.
אני באמת מבין למה אתה כ"כ מתלהב מה-WII ותאמת אני מתלהב ממנה לא פחות ... אבל אני לא חי באשליות בנוגע לגרפיקה ואתלהב מכל ידיעה שתדבר על אפשרות לשיפור לגרפיקה שהסיכוי שזה יקרה...בו נגיד לא גבוה...כל פעם יש תקטעים האלה..גם עם ה-DS זה היה.
הגרפיקה של מאריו גלקסיס מדהימה לדעתי ... וזה מספיק למה שהווי מנסה להשיג ...
סך הכל אמרתי איזה בדיחה מפגרת ופתאום יש מלא תגובות נזעמות. מה קשור, זאת הייתה בדיחה.
אבל כך או כך, הווי הוא פחות או יותר XBOX, אם נתן לו מחמאה אז אולי XBOX 1.2 אבל זה הכל, אין מה לצפות מבחינת גרפיקה. מן הסתם המשחקים שלו לא יהיו משחקי נינטנדו 64 אבל עדין, לא תראו עליו את HL2 בגרפיקה של הPC.
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
איך מכוערת? סליחה, אבל זה לא אנחנו שנורא התלהבנו מהגרפיקה של משחקים בדור הנוכחי?
Metroid Prime, Resident Evil 4, משחקי Xbox למיניהם, וגם חלק מ-PS2....
פתאום להגיד שלדור הקודם היתה גרפיקה מזעזעת, מחרידה ומכוערת, זו צביעות. גרפיקה לא קמה ונופלת על כמות פוליגונים וריאליזם, היא נופלת על אומנות משעממת, על חוסר השראה וחיקוי.
מסתובב לו הסרט הזה ברשת, ואני ממליץ לכולם לראות. אני הפסקתי באמצע כי פשוט לא רציתי לקלקל לי את Metroid Prime 3. אבל זה נראה היסטרי.
מזה הקשקוש הזה? דונקי קונג לסופר נינטנדו פעם נראה לי הדבר הכי יפה בעולם. זה אומר שהוא היום ככה? דורות עוברים והדרישות עולות ומשתנות. השוואה ממש לא נכונה.
אני עדין זוכר את ההתלהבות של "פריק" ממנו, הם נתנו לו 100 בגרפיקה (שכמובן עצבן אותי כי הייתי בן אדם של ג'נסיס )
זה היה העיתון הכי לא אובייקטיבי שיש. אבל במקרה הספציפי הזה הם צדקו ב-100%
אגב, בתקופה שהמשחק הזה יצא לא היה לי סופר נינטנדו עדיין, אני זוכר שהייתה חנות משחקים בתל אביב שהייתי הולך אליה כמה פעמים בשבוע לשחק את המשחק. אחרי כמה זמן כבר קניתי אותו ביחד עם ה-SNES. אלו היו זמנים, כשרונן עוד לא היה מדיר שינה מעיני.
אין מה להשוות. הגיימקיוב היה עם חָמרה שווה או עולה על זו של ה-PS2, לכן ההישג של הווי הוא מרשים יותר, לנוכח הפער בין החָמרות הנוכחיות. הצלחתו ב-E3 היא עדות שאין להתווכח עליה שעָצמת החָמרה היא לא השחקן היחיד בזירה.
נכון, יש עבורם משחקים מעולים, אבל הווי מציעה דבר חדש שהן לא מציעות ועיקר הסקרנות והעניין בקונסולה הוא בזכותו, כאן היתרון הברור של הווי. הווי תצליח מאוד בלי שהאחרות תאפלנה עליה.
ציטוט: הכותב המקורי DrKeo ב 2006 /06 /24אוי, רד סטיל באמת מכוער. התמונות הקטנות הצליחו להטעות אה?
חחחח אולי התמונות הגדולות מטעות?
פרוזן, אני דווקא אמרתי שלא מודדים את ביצועי החמרה של הווי ע"פ הגרפיקה של רד סטיל כי היא באמת מאכזבת. זה פופולארי לא לקרוא את מה שאני כותב ולהבין עקום.
ואני מסכים אתך בקשר להשוואה לסופרמן 64. מי שחושב לקחת את התמונות של רד סטיל ולומר שזו עדות לגרפיקה שהווי יכול להפיק אז הוא ביזיון בעצמו. לא שאני חושב שלכך רוי התכוון.
גם אני חושב שעם רד סטיל היה ניתן יותר, וחבל שזה לא כך. טוב, עדיין יש לנו את מטרויד, סמאש ברוד'רס ומריו
האמת שכן התכוונתי לזה. יובי סופט זאת חברה שעושה כמעט תמיד גרפיקה לא מהעולם הזה. היא יודעת לנצל חומרה. ממש. אם המשחק שלה נראה כל כך גרוע אני מאמין שהמשחקים של נינטנדו יראו עוד יותר מכוערים.
האמת שכן התכוונתי לזה. יובי סופט זאת חברה שעושה כמעט תמיד גרפיקה לא מהעולם הזה. היא יודעת לנצל חומרה. ממש. אם המשחק שלה נראה כל כך גרוע אני מאמין שהמשחקים של נינטנדו יראו עוד יותר מכוערים.
כמו Super Mario Galaxy ו Metroid Prime 3 שכבר ראינו?
-----------------
SOMEBODY SET UP US THE BOMB - אף אחד לא הבין את המשמעות האמיתית של זה...
ציטוט: הכותב המקורי THE FROZEN: כמו Super Mario Galaxy ו Metroid Prime 3 שכבר ראינו?
בהחלט. מריו מהמם ומטרויד אף יותר. רוי כנראה פספס את הסרטון האחרון...
ורוי גם שכח שהווי חזקה פי 2 מהגיימקיוב ושרזידנט אוויל 4 נראה פי כמה יותר טוב מרד סטיל, אבל עדיין הוא לא מפעיל את התאים האפורים שלו כדי לעשות את החשבון לבד.