עידכון: העיצוב של ה-DS הוא לא סופי וישודרג, זה לא יקשה בשום צורה על המתכנתים בגלל שהמפרט הטכני יישאר אותו דבר,וכך גם צורת סידור המקשים ובעצם הכל..זה לא ישפיע על התיכנות בשום אופן.
-----------------
ניסויי הכימיים\ביולוגים\וואטאוור במנגה\אנימה\אחד מהם ... אתם מוזמנים להגיב >> קישור
עידכונים על המערכת:
1. המסך התחתון הוא המסך הרגיש - הלחיץ - תצ' סקרין והוא מוגן בעוד שכבה בגלל זה.
2. שני המסכים הם ברזולוציה יותר גבוהה ממסכי ה-GBA
3. שני המסכים מוארים בתאורה אחורית משופרת משל ה-SP
4. כנראה שה-3D מוגבל +\- למסך אחד כל זמן אבל המתכנתים חופשיים לשים צקת פה קצת שם, להעביר תלת מימד ממסך אחד לשני והשחקן בכלל לא מרגיש את זה! --- אין דיליים!!
-----------------
ניסויי הכימיים\ביולוגים\וואטאוור במנגה\אנימה\אחד מהם ... אתם מוזמנים להגיב >> קישור
ששמת לב אורי שבסוף הרשימת משחקים שהבאתי בצהריים דיי מתאימה למשחקים שנינטנדו מציגה?!
בכל מקרה אני בספק עם רב המשחקים שאנחנו רואים פה יגיעו ל-DS ויצאו בסוף.
WARIO WARE DS
בטוח ייצא.
לגביי השאר אני עדיין לא סגור. אולי מאריו קארט שנראה ממש טוב.
-----------------
<blockquote><b>Quote: </b><i> הכותב המקורי I.T.P ב 2004 /05 /12<br><p><font face="1">אם זה אמיתי אני יאכל את עצמי</font></p></i><hr>
<hr></blockquote><br>
תתחיל לאכול. כמו שאמרתי, הגרפיקה של המכשיר היא בין ה64 לקיוב. בתאבון.
לפי נינטנדו: אלה הכותרים שכבר ידעו לה שבפיתוח מחברות צד שלישי
Spider-Man 2 title from Activision, a Rayman game from Ubisoft, a SpongeBob SquarePants title from THQ, a Yu-Gi-Oh! game from Konami, a Sonic title from Sega, a Bomberman game from Hudson Soft, a Need for Speed game from Electronic Arts and a Pac-Man title from Namco.
יותר מ-100 חבורת מפתחות למכשיר זה אנחנו כב ריודעים , הרבה משחקים נראה מחר.
-----------------
אין לי מילים. קבלו את Super Mario 64X4, לשחק באינטרנט עם עוד שלושה שחקנים בסופר מריו 64 המקורי. הגרפיקה כמובן הרבה יותר טובה, אפשר לבחור את יושי, וואריו ולואיג'י.