אחד ה-משחקים הכי טובים לקיוב ובכלל לדור הזה ובכלל בכלל =]
זה נורא בגלל שזה אומר שנינטנדו ולא אף אחד הוציא משהו שווה קנייה בזמן האחרון, לבד מכמה פנינים כמו ג'ו שנכשלו מסחרית משום מה (אולי כי מדובר בחברה צד ג'). רע, מאוד מאוד.
-----------------
"הטיעון נשמע כמו: 'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אמר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.'
"אבל,' אמר האדם, 'דג הבבל תוקע אותך, לא? לא מתקבל על הדעת שהתפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל'.
"אוה, אלוהים', אומר אלוהים, 'על זה לא חשבתי.' ובו במקום מתפוגג בעננת היגיון.
"אה, זה היה קל,' אומר האדם, ובתור הדרן, ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב."
-שבט פוגרול כולו גווע למוות ברעב, להוציא אדם אחד שמת מהרעלת כולסטרול שבועות מספר לאחר מכן.
נכון, סמאש ברוס זה המשחק הכי טוב של הדור, ואחד מהכי טובים בכל הזמנים, אין דרך יותר טובה לתאר אותו...
Fanboyyzzzz
ציניות ברמות מקצועיות במיוחד, ראוי לציין. מרשים!
עריכה:
עכשיו ראיתי את המסומן בלבן אחרי הציטוט ..נו, היה יותר שווה בלי. :<
אין על ציניות טהורה.
-----------------
On the wings of death by the hands of doom By the darkest light from the darkest moon Crossing silent seas over mountains high For we stand as one tonight
סופר סמאש משחק מעולה, ואני כן חושב שהוא אחד ממשחקי המסיבה הטובים בכל הזמנים. זה משחק שמציע סינגל של 20 שעות ומולטי ארוך טווח, לא קשה להבין למה הוא מכר כל כך הרבה. גם המשחק הזה כמובן מיועד לקז'ואל גיימרז בעיקר.
למרות שראסמי SSB:M היה כלי של משחק. כיף חיים, ממכר, ממש שולט חזק חזק. אבל אחד המשחקים הכי טובים בהיסטוריה? אמממ....טוב שהוא לא אמר שזה משחק שחשוב יותר מהמצאת הגלגל...וגם בקשר לאחד המשחקים הטובים ביותר בדור הזה- אני בספק, אולי בתחילת הדור זה היה תקף, עכשיו האימרה הזאת כבר פאסה. למרות ששוב- אחלה משחק, מאוד מלוטש, מתתי עליו. אבל לא להגזים ככה בטירוף.
-----------------
On the wings of death by the hands of doom By the darkest light from the darkest moon Crossing silent seas over mountains high For we stand as one tonight
אני חושב שהטבלה הזאת היא רק של ארה"ב או ארה"ב+אירופה
כי לא הגיוני שדינסטי ווריורס לא נמצא שם כשאני זוכר בבירור שהוא מכר איזה כמעט 2 מליון ביפן
כותרת הת'רד?
-----------------
בארה"ב יש קהילות של שחקנים רציניים אבל הרוב באמת קשואל. כמו בכל מקום. אין סיבה להתלונן על זה כי ככה זה תמיד. אבל מה, ביפן מעריכים יותר משחקים איכותיים לכן טבלאות המכירות שם קצאאאת יותר אמינות.
ציטוט: הכותב המקורי Novril ב 2004 /05 /21בארה"ב יש קהילות של שחקנים רציניים אבל הרוב באמת קשואל. כמו בכל מקום. אין סיבה להתלונן על זה כי ככה זה תמיד. אבל מה, ביפן מעריכים יותר משחקים איכותיים לכן טבלאות המכירות שם קצאאאת יותר אמינות.
לא בהכרח, היפנים פשוט אוהבים סגנון אחר. קח לדוגמא משחקים כמו מטרויד פריים, ג'ו שמכרו שם בקושי 100 אלף יחידות. ולמשל המשחק הדפוק הזה עם הייתוש שהיה להיט שם.
בכלל... יש לי שאלה...: למה אנשים עוד קונים PS2? הוא הכי יקר, הוא הכי נחות טכנולוגית והליין משחקים שלו כבר לא כמו פעם. אני לא מוצא את עצמי בכלל חושב על קניית פס2, אבל אני כן מוצא את עצמי חושב על בוקס או על קיוב. למה המחירות של ה-PS2 עדיין גבוהות משמעותית מהקונסולות האחרות? ועוד במיוחד שהיא הקונסולה הכי יקרה בשוק... :\
ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /05 /21בכלל... יש לי שאלה...: למה אנשים עוד קונים PS2? הוא הכי יקר, הוא הכי נחות טכנולוגית והליין משחקים שלו כבר לא כמו פעם. אני לא מוצא את עצמי בכלל חושב על קניית פס2, אבל אני כן מוצא את עצמי חושב על בוקס או על קיוב. למה המחירות של ה-PS2 עדיין גבוהות משמעותית מהקונסולות האחרות? ועוד במיוחד שהיא הקונסולה הכי יקרה בשוק... :\
ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /05 /21בכלל... יש לי שאלה...: למה אנשים עוד קונים PS2? הוא הכי יקר, הוא הכי נחות טכנולוגית והליין משחקים שלו כבר לא כמו פעם. אני לא מוצא את עצמי בכלל חושב על קניית פס2, אבל אני כן מוצא את עצמי חושב על בוקס או על קיוב. למה המחירות של ה-PS2 עדיין גבוהות משמעותית מהקונסולות האחרות? ועוד במיוחד שהיא הקונסולה הכי יקרה בשוק... :\
כי קז'ואל גיימרז קונים מה שהם רואים אצל חברים שלהם. מרבית האנשים שקונים PS2 בכלל לא מודעים לקיומן של קונסולות אחרות. הם ראו אחת מ-70 מיליון קונסולות ה-PS2 שנמכרו בעולם אצל חברים שלהם, בער אצלהם יצר הקנאה והם רכשו אחת. עצם העובדה שהקונסולה יקרה מהמתחרות לא רלוונטית, כי אותם אנשים כלל לא עשו סקר שוק. הם ניגשו לחנות, ביקשו PS2 ויצאו משם. סוף סיפור.
מרבית מקצוע הפרסום ויחסי הציבור, שלא לדבר על מכירות, מסתמך על כך שהלקוח השכיח הוא מטומטם, אטום ומקובע בדעתו. לקח לאותם אנשי מכירות חמש דקות בערך לגלות ש"לחנך את הלקוח לצרכנות חכמה" לא עובד לטובת הכיס והעמלות שלהם, אז הם הפסיקו. לפיכך אדם יכול לבלות את מרבית ימיו קונה ג'אנק בשמחה רבה, בלי שמישהו יטרח לגלות לו שיש מוצרים טובים יותר ובזול יותר.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
לפעמים אני מסתובב בפורומים של PS2 UK, ולפי הבנתי, יש שם אנשים שקנו כבר 3 פס2, מהסיבה הפשוטה שהמכשיר הזה מתקלקל במהירות. לי אומנם זה לא קרה, אבל מסתבר שזה קורה יותר מדי לאנשים, והם ממשיכים לדבוק בקונסולה של סוני. אין לי מושג למה הם לא מתקנים את המכשיר, אבל אני מאמין שזו אחת הסיבות שהפס2 עדיין מוכרת