IGN העלו כתבת בקרוב חדשה על מערכת הThiefNet במשחק. הנה תמצית הדברים:
- תפקיד מטבעות הזהב שונה במשחק הזה. בניגוד למשחק הקודם, שבו הם הוסיפו חיים, במשחק הנוכחי הם ישמשו לקניית יכולות חדשות בThiefNet - מעין eBay לגנבים.
- ישנם מספר שינויים בדרכים שבהן אפשר להשיג מטבעות זהב. כמו במשחק הקודם, עדיין אפשר להשיג מטבעות זהב ע"י פשוט להרביץ לאויבים וכל מיני חפצים מזדמנים, אבל הפעם הכמות הזאת לא תספיק בשביל לקנות את הדברים בThiefNet - בשביל זה תצטרכו לגנוב כל מיני חפצים יקרי ערך כמו מחרוזות ויהלומים מדמויות מסוימות במשחק. לזהות את הקורבנות הספציפים האלה במשחק לא יהיה קשה - ברגע שתראו מישהו ברחוב עם נצנוץ(בכיסו, לדוגמא), פשוט התגנבו מאחוריו ולגנוב מכיסו. סביר להניח שבנסיונות הראשונים השלל יהיה מטבעות זהב בלבד, אבל אחרי כמה נסיונות תצליחו לקחת את החפץ שאתם צריכים. אין הגבלה לכמות החפצים היקרים שסליי יכול להחזיק בו זמנית.
- לעומת החפצים היקרים הרגילים, יש גם חפצים יקרים במיוחד, שהם גדולים יותר. סליי יכול לסחוב רק אחד מהם בו זמנית, בתיק על גבו. לעומת זאת, אם הוא נפגע בזמן שהוא סוחב את החפץ על גבו, החפץ יושמד.
- כשחוזרים למחבוא, בנטלי הצב יוכל להכנס לThiefNet, למכור את החפצים שהבאתם ולקנות יכולות חדשות. היכולות מסווגות לפי הרמה של סליי, ויש בסה"כ 32 יכולות שאפשר לקנות בThiefNet.
- היכולות יופעלו ע"י שלושה מארבעה לחצני הR והL, כשR1 משמש לריצה, והשאר ליכולות המיוחדות.
- ישנו מד בריאות חדש במשחק, המופיע בכחול בצד שמאל של המסך, ומד יכולות, המופיע בצבע חום. יכולת חלשה יחסית תגזול מעט כוח ממד היכולות, בעוד שיכולת חזקה במיוחד תגזול לפעמים את כל הכוח במד.
- היכולות יהיו לכל שלוש הדמויות, ולכל דמות יהיה אפיון מסוים ליכולות שלה - מוריי יקבל בעיקר מהלכי כוח, בנטלי יכולות התגנבות, וסליי יקבל שילוב של שניהם.
קצת תמונות:
הThiefNet.
סליי השמן.
בנטלי, שIGN מוסרים שהוא נהיה הדמות האהובה עליהם.
לדעתי, המשחק הזה הולך לשלוט. אהבתי מאוד את הראשון למרות שהוא היה קצר, ואם לזה יהיה אורך חיים יותר גדול(בנוסף לכמה שיפורים מתבקשים, מן הסתם), הוא יכול לבלוט כאחד ממשחקי הפלטפורמה הטובים של הדור.
וואו ניר, אחלה עידכון. נדמה ש-Sly 2 לא הולך להיות סתם משחק המשך מיותר וחסר-אופי, אלא משחק חדשני שמוסיף המון על הקודם בסדרה. 2 דמויות חדשות, שלכל אחת מהן מאפיינים שונים משל סליי, היכולת להשתפר ולרכוש יכולות חדשות, אפשרויות גניבה מתקדמות - כל זה נשמע אדיר. הפס2 מוכיחה את עצמה כקונסולה שמוציאה להיטים לאורך זמן. אני חושב שכדאי שאתחיל לחשוב על רכישה שלה.
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once
סליי הראשון ללא ספק היה משחק מעולה. לא יודע בדיוק איך להגדיר את זה אבל היה בו משהו מרענן שכזה. הדבר היחיד שמפחיד אותי בסליי 2, זה שלפי הסרטונים, כמעט ואין קטעי פלטפורמה, והרוב סובב סביב אקשן, שיכול לדעתי להרוס את החוויה... אני מקווה שהוא רק ישפר את סליי הראשון, ולא יעשו טעויות מיותרות
LOL ממתי KH2 עדיף על גרנדיה X? בגרנדיה משחקים בשביל הגיימפליי האדיר, ובKH משחקים בשביל אממ.............דיסני? P:
-----------------
He cannot live neither die in this world Burning sensation inside, you know how that hurts? Making up for the crimes of your life With scythe as your sword, you must fight 'till the end of time
טוב עוד 19 ימים יוצא סטאר אושן לארה"ב. אני הייפי מתמיד. עוד מעט yuber מסיים להוריד גילטי גיר איסוקה ונוכל לשתף אתכם בחווית המשחק שלנו X:
-----------------
He cannot live neither die in this world Burning sensation inside, you know how that hurts? Making up for the crimes of your life With scythe as your sword, you must fight 'till the end of time
ציטוט: הכותב המקורי Novril ב 2004 /08 /12LOL ממתי KH2 עדיף על גרנדיה X? בגרנדיה משחקים בשביל הגיימפליי האדיר, ובKH משחקים בשביל אממ.............דיסני? P:
מתמיד, גיימפלי או לא גיימפלי, זה לא הדבר היחיד שמצדיק משחק תפקידים.
העלילה של גרנדיה X יותר שיטחית מפרק של בברלי הילס 90210...
לגבי איסוקה, לא יודע הביקורות לא התלהבו ממנו במיוחד כזכור לי.
According to Japanese game retailer Game Ichibanken, Konami's Metal Gear Solid 3 will be released in October. Game Ichibanken lists two editions of the game on its release schedule, the regular game for 6,980 yen and a limited edition package for 12,800 yen. No news yet on what the limited edition will contain. Konami, however, still maintains that Metal Gear Solid 3 will be released "sometime in 2004" both in North America and in Japan
אמן וקונאמי ישחררו את זה בכל העולם בו זמנית באוקטובר. אם זה יצא באירופה מאוחר זה יהיה מסריח... ככה אני אצטרך להתלבט אם לקנות את הגרסא האירופאית בגלל תוכן נוסף, או את האמריקאית בגלל תאריך יציאה
The composer of Dragon Quest VIII's music, Kouichi Sugiyama, recently commented that Dragon Quest VIII will be released by the end of 2004. During the 18th Dragon Quest concert held recently, Sugiyama informed the audience that the compositions for the game were complete and that it was continuing into the next stage. While only a small hint, this is more solid than the Winter 2004-2005 release date Square Enix had announced.
בשני המשחקים שיחקתי.
את גרנדיה X סיימתי אחרי 50 שעות יחסית מהנות של משחק, למרות העלילה החלשה.
בשורה התחתונה - משחק טוב, אחת החוויות היותר מעניינות שלי על הפס2!
ב- Kingdom Hearts שיחקתי משהו כמו 6-8 שעות, אני חושב, שהיו שעמום טהור.
המילה הראשונה שעולה לי לראש כשמזכירים את המשחק הזה היא "בעעעחחחססס!", ושתי המילים הבאות הן בד"כ מילים בסגנון "שעמום", "אינפנטילי", "טפשי", וכל מיני פיהוקים למיניהם.
בשני המשחקים שיחקתי.
את גרנדיה X סיימתי אחרי 50 שעות יחסית מהנות של משחק, למרות העלילה החלשה.
בשורה התחתונה - משחק טוב, אחת החוויות היותר מעניינות שלי על הפס2!
ב- Kingdom Hearts שיחקתי משהו כמו 6-8 שעות, אני חושב, שהיו שעמום טהור.
המילה הראשונה שעולה לי לראש כשמזכירים את המשחק הזה היא "בעעעחחחססס!", ושתי המילים הבאות הן בד"כ מילים בסגנון "שעמום", "אינפנטילי", "טפשי", וכל מיני פיהוקים למיניהם.
Grandia X > Kingdom Hearts, לעניות דעתי לפחות.
עידו אתה יודע שאני חושב שאתה בנאדם איכותי שאוהב משחקים איכותיים, אבל לפעמים, כמו רבים וטובים מאיתנו, גם אתה יודע להיות פאנבוי ^___^
זה שלא אהבת קינגדם הארטס כבר באמת עניין אינדיווידואלי.
עידו אתה יודע שאני חושב שאתה בנאדם איכותי שאוהב משחקים איכותיים, אבל לפעמים, כמו רבים וטובים מאיתנו, גם אתה יודע להיות פאנבוי ^___^
פאנבוי?
אולי אני פאנבוי של הסדרה, אבל אני לא מכיר הרבה אנשים שהיו משחקים 50 שעות במשחק שהם לא נהנים ממנו, ואני בטח לא כזה.
את FFX-2 ידעתי לקטול יופי למרות שמאוד אהבתי את 10. את הרימייק של גולדן אקס קטלתי ללא רחמים למרות שאני בפירוש פאנבוי של משחקי סגה הקלאסיים, כולל גולדן אקס המקורי.
פאנבוי?
אולי אני פאנבוי של הסדרה, אבל אני לא מכיר הרבה אנשים שהיו משחקים 50 שעות במשחק שהם לא נהנים ממנו, ואני בטח לא כזה.
את FFX-2 ידעתי לקטול יופי למרות שמאוד אהבתי את 10. את הרימייק של גולדן אקס קטלתי ללא רחמים למרות שאני בפירוש פאנבוי של משחקי סגה הקלאסיים, כולל גולדן אקס המקורי.
תשלים עם העובדה שפשוט אהבתי את גרנדיה X.
טוב, זזתי לישון, מחר עבודה.
קשה לי להאמין שמצאת משהו במשחק הזוועתי הזה, אבל טוב יש ניסים בעולם.