אבל לאניקס יש את-Dragon Quest שאוכל את כל משחקי התפקידים של סקוור חוץ מ-Chrono (ו-Xenogears אם ניתן להחשיב אותו)וגם את סידרת-Soul Blazer המדהימה, שכנראה לא תמשיך יותר :(
אבל לאניקס יש את-Dragon Quest שאוכל את כל משחקי התפקידים של סקוור חוץ מ-Chrono (ו-Xenogears אם ניתן להחשיב אותו)וגם את סידרת-Soul Blazer המדהימה, שכנראה לא תמשיך יותר :(
וגם חוץ מ-Seiken Densetsu 3 הענק
כן-SD3 גם יצירת מופת, בושה וחרפה שמשחקים כמו-SD3 ו-Live Alive לא הגיעו למערב...
ציטוט: הכותב המקורי Perseus ב 2004 /05 /28מזה משנה, גם ככה הם אותה חברה עכשיו , וגם Game Arts המדהימים שייכים לאניקס ממזמן, מה שאומר שבכלל אין תחרות בין שלושת החברות האלו יותר, הם חברה אחת.
אני לא חושב שהם שייכים לאניקס, אולי אניקס קנתה מניות מהם, או שרק חתמו על שותפות, פיתוח משחקים וכדומה (Grandia X הגועלי).
GameArts לא מזמן חתמו על חוזה עם-GungHo Online (היוצרים של-Ragnarok Online).
אולי בעתיד נראה-Grandia Online או-Lunar Online ^_^
מעט מאוד מהמשחקים של סקוור בכל שנותיה היו לא ארפיג'ים, ולרוב הם לא היו משהו גם.
Einhinder pwnz
כתבתי את זה נכון בכלל?
Einhinder pwnz
כתבתי את זה נכון בכלל?
-----------------
Regal: "We must protect..." Presea: "...This world..." Sheena: "...With our own hands." Zelos: "And speaking of hands, I think I'll put mine..." Sheena: "Ugh, idiot!" -Tales of Symphonia
ציטוט: הכותב המקורי Perseus ב 2004 /05 /28ממה שאני זוכר, הם שייכים לאניקס, כבר מלפני איזה 3 שנים אפילו, יכול להיות שאני טועה, אבל ממש לא נראה לי אני זוכר כאלה דברים.
יכול להיות שהתבלבלת בין-GameArts ל-Tri-Ace אולי? ^__^
ציטוט: הכותב המקורי Perseus ב 2004 /05 /28ממה שאני זוכר, הם שייכים לאניקס, כבר מלפני איזה 3 שנים אפילו, יכול להיות שאני טועה, אבל ממש לא נראה לי אני זוכר כאלה דברים.
יכול להיות שהתבלבלת בין-GameArts ל-Tri-Ace אולי? ^__^
אני לא חושב שהם שייכים לאניקס, אולי אניקס קנתה מניות מהם, או שרק חתמו על שותפות, פיתוח משחקים וכדומה (Grandia X הגועלי).
Grandia X לא גועלי!!!!
:מוציא את הרובה ציד מהארון:
יש לו את החסרונות שלו (כמו למשל עלילה די רדודה ), אבל הוא עדיין משחק מצויין עם מערכת קרבות מדהימה, מבוכים מסובכים ומערכת נשקים וקסמים ממש יפה!
הוא משעמם :||
רוב המשחק אתה תקוע בתוך הדאנג'ינים המסריחים האלה, למרות שהמערכת קרבות המשופרת הייתה לא רעה, אבל כמה אפשר לאכול מיזה? רק המבוך הראשון נמשך כמה שעות טובות.
וחוץ מיזה...רק לשמוע את דין קיין מדובב דמות גורם לי לרצות לרטש למשחק הזה את הצורה.
רוב המשחק אתה תקוע בתוך הדאנג'ינים המסריחים האלה, למרות שהמערכת קרבות המשופרת הייתה לא רעה, אבל כמה אפשר לאכול מיזה? רק המבוך הראשון נמשך כמה שעות טובות.
וחוץ מיזה...רק לשמוע את דין קיין מדובב דמות גורם לי לרצות לרטש למשחק הזה את הצורה.
זה פשוט לא משחק תפקידים מסורתי.
זה Dungeon Crawler, כמו Evolution.
90% מהמשחק זה מבוכים וקרבות, ועם מערכת קרבות כל כך טובה, זה לא דבר כל כך רע לדעתי.
נ.ב. -
לאניקס יש מניות ב- GameArts. אני לא יודע אם השליטה שלהם בחברה מוחלטת, אבל יש קשר בין החברות. יכול להיות שעכשיו GameArts מתפקדת כחטיבה בתוך Square-Enix, או אולי יש הסדר בין החברות ש- Square Enix מקבלים בלעדיות על רשיונות ההפצה של המשחקים של GameArts... לא יודע בדיוק מה העניין, אבל יש קשר בין החברות.
Grandia X לא גועלי!!!!
:מוציא את הרובה ציד מהארון:
יש לו את החסרונות שלו (כמו למשל עלילה די רדודה ), אבל הוא עדיין משחק מצויין עם מערכת קרבות מדהימה, מבוכים מסובכים ומערכת נשקים וקסמים ממש יפה!
הוא משעמם :||
אתה יודע מי עוד מדובב שם?..... מארק המיל!!(מארק המיל = אלוהים)
הוא מדובב גם כמה דמויות ממש ממש צדדיות בבולדרוס גייט :|
ה-תפקיד
-----------------
Regal: "We must protect..." Presea: "...This world..." Sheena: "...With our own hands." Zelos: "And speaking of hands, I think I'll put mine..." Sheena: "Ugh, idiot!" -Tales of Symphonia
ציטוט: הכותב המקורי snoopdogg ב 2004 /05 /28חבר'ה, מישהו מכיר את תחרות evolution (משחקי מכות)??
מה איתה?
הממ בחופש אני אתחיל לשחק בפאנטאזי סטארים.. ובלונאר 2 אם יהיה לי איך :| וואי כל כך הרבה משחקים לקנות יש בתכנון שלי וכל כך מעט כסף.. SO3 אנלימיטדסאגה טנצ'ו 4 כשיצא גילטי איסוקה כשיצא DMC3 כשיצא סויקודן 4 כשיצא זינוסאגה 2 כשיצא..
-----------------
He cannot live neither die in this world Burning sensation inside, you know how that hurts? Making up for the crimes of your life With scythe as your sword, you must fight 'till the end of time