Regal: "We must protect..." Presea: "...This world..." Sheena: "...With our own hands." Zelos: "And speaking of hands, I think I'll put mine..." Sheena: "Ugh, idiot!" -Tales of Symphonia
ציטוט: הכותב המקורי snoopdogg ב 2004 /05 /28חבר'ה, מישהו מכיר את תחרות evolution (משחקי מכות)??
מה איתה?
הממ בחופש אני אתחיל לשחק בפאנטאזי סטארים.. ובלונאר 2 אם יהיה לי איך :| וואי כל כך הרבה משחקים לקנות יש בתכנון שלי וכל כך מעט כסף.. SO3 אנלימיטדסאגה טנצ'ו 4 כשיצא גילטי איסוקה כשיצא DMC3 כשיצא סויקודן 4 כשיצא זינוסאגה 2 כשיצא..
קצת הסבר ופירוט, איפה מתקיימת?מתי? ואם נועם משתתף (הוא לא עונה לי).
ציטוט: הכותב המקורי snoopdogg ב 2004 /05 /28חבר'ה, מישהו מכיר את תחרות evolution (משחקי מכות)??
מה איתה?
הממ בחופש אני אתחיל לשחק בפאנטאזי סטארים.. ובלונאר 2 אם יהיה לי איך :| וואי כל כך הרבה משחקים לקנות יש בתכנון שלי וכל כך מעט כסף.. SO3 אנלימיטדסאגה טנצ'ו 4 כשיצא גילטי איסוקה כשיצא DMC3 כשיצא סויקודן 4 כשיצא זינוסאגה 2 כשיצא..
קצת הסבר ופירוט, איפה מתקיימת?מתי? ואם נועם משתתף (הוא לא עונה לי).
כל עוד אני לא יכול להשיג משם קבצי וידאו של קרבות בחינם לא ממש אכפת לי ^^
-----------------
He cannot live neither die in this world Burning sensation inside, you know how that hurts? Making up for the crimes of your life With scythe as your sword, you must fight 'till the end of time
הולי פאק זה מדהים! סרטוני גיימפליי של סטאר אושן 3 DC 1 2 3 4 5
-----------------
He cannot live neither die in this world Burning sensation inside, you know how that hurts? Making up for the crimes of your life With scythe as your sword, you must fight 'till the end of time
ציטוט: הכותב המקורי Menaged ב 2004 /05 /29אומנם הורדתי רק 2 סרטונים, אבל SO3 לא אמור להיות משחק תפקידים
בדיוק ^^ ARPG בנוסף למע' הקרב שמושפעת מאוד ממשחקי מכות (בת'רדים של אסטרטגיות אפילו משתמשים במושגים משם) גם מע' יצירת החפצים היא מאוד מאוד עמוקה... עוד משחק לגוסוים של הז'אנר. בקשר לסרטונים- פשוט בDC יש גם מצב VS חביב למדי.
-----------------
כן, אני יודע שהוא ARPG, וזו אחת הסיבות שאני ממש ממש מצפה למשחק הזה, למרות שאני לא ממש חובב תפקידים. פשוט, לפי הסרטונים זה נראה כמו משחק מכות סטייל סול קאליבור...
תגידו, חייבים לשחק בשני האושנים הקודמים כדי לשחק בSO3? או שזה משחק בפני עצמו כמו טיילס?
הקשר בין-SO1 ו-SO2 ממש צנום, בדרך כלל בסידרה הזו לכל משחק יש עלילה שעומדת בפני עצמה.
(חוץ מ-Blue Sphere שזה המשך לשני, אבל למי איכפת ממשחקי-GBC).
SO3 מתרחש כמה מאות שנים אחרי השני, זה אותו היקום כמובן, אבל עלילה חדשה עם דמויות חדשות.
אבל מע' יצירת החפצים די דומה
-----------------
Some years after the master, Our evolution would follow, Until i had the honor of surpassing my lord... For my transgression i earned a new kind of reward: Agony Soul Reaver Intro-