ציטוט: הכותב המקורי Revolver Ocelot ב 2004 /05 /31
יש לי פס2 ואני לא מת על משחקי תפקידים, יש לי רק את FFX...
האם אני נורמלי?
נורמלי? רוב קוני הפס2 משחקים בGTA... נורמלי זה לאו דווקא טוב :) אבל חיה ותן לחיות..
-----------------
He cannot live neither die in this world Burning sensation inside, you know how that hurts? Making up for the crimes of your life With scythe as your sword, you must fight 'till the end of time
כן, אתה שייך לזן נדיר של בעלי פס2 שלא אוהבים משחקי תפקידים, אלא שמשתייכים לתת-קבוצה שנקראת MGS Fanboys.
רובם נמצאים כיום בסכנת הכחדה, שכן רבים מהם נלקחו בשבי ע"י בעלי קיובים, שפיתו אותם עם עותקים חדשים ונוצצים של The Twin Snakes.
רק מעטים מהם נשארו מסתובבים חופשיים עם מכשירי פס2, ולכןיש לשמור עליהם היטב, פן גם הם יישבו בקסמי הנחשים התאומים, ויאבדו לנו לנצח!
למה שוב?
-----------------
Some years after the master, Our evolution would follow, Until i had the honor of surpassing my lord... For my transgression i earned a new kind of reward: Agony Soul Reaver Intro-
כן, אתה שייך לזן נדיר של בעלי פס2 שלא אוהבים משחקי תפקידים, אלא שמשתייכים לתת-קבוצה שנקראת MGS Fanboys.
רובם נמצאים כיום בסכנת הכחדה, שכן רבים מהם נלקחו בשבי ע"י בעלי קיובים, שפיתו אותם עם עותקים חדשים ונוצצים של The Twin Snakes.
רק מעטים מהם נשארו מסתובבים חופשיים עם מכשירי פס2, ולכןיש לשמור עליהם היטב, פן גם הם יישבו בקסמי הנחשים התאומים, ויאבדו לנו לנצח!
למה שוב?
כי הקטנת כמות ה- MGS Fanboys עלולה להפר את האיזון העדין והשברירי בין ה- MGS Fanboys ל- LOK Fanboys, ובכך להביא להתחזקות מחנה ה- LOK Fanboys ועקב כך ליצור בעיה ל- RPG Fanboys, שעלולים להשאר במיעוט, מצב שאינו רצוי כלל וכלל!
למה שוב?
כי הקטנת כמות ה- MGS Fanboys עלולה להפר את האיזון העדין והשברירי בין ה- MGS Fanboys ל- LOK Fanboys, ובכך להביא להתחזקות מחנה ה- LOK Fanboys ועקב כך ליצור בעיה ל- RPG Fanboys, שעלולים להשאר במיעוט, מצב שאינו רצוי כלל וכלל!
אבל הם ממילא מיעוט גם ככה
אוקי יש מידע חדש ומגניב על DMC3 ואין לי כוח לכתוב אותו פעמיים מי שירצה לראות אני אשים לינק לדיון בגיימר.
-----------------
He cannot live neither die in this world Burning sensation inside, you know how that hurts? Making up for the crimes of your life With scythe as your sword, you must fight 'till the end of time
ציטוט: הכותב המקורי Novril ב 2004 /06 /01אבל הם ממילא מיעוט גם ככה
לא בפורום הזה!
למה אתה חושב אני כאן מלכתחילה? (;
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי Kelesis ב 2004 /06 /01כי הקטנת כמות ה- MGS Fanboys עלולה להפר את האיזון העדין והשברירי בין ה- MGS Fanboys ל- LOK Fanboys, ובכך להביא להתחזקות מחנה ה- LOK Fanboys ועקב כך ליצור בעיה ל- RPG Fanboys, שעלולים להשאר במיעוט, מצב שאינו רצוי כלל וכלל!
אבל מספר הפאנבויים של LoK בכלל לא גדל וגם כרגע "מחנה הפאנבויים של LoK" מצומצם מאוד...
-----------------
Some years after the master, Our evolution would follow, Until i had the honor of surpassing my lord... For my transgression i earned a new kind of reward: Agony Soul Reaver Intro-
אנחנו מיעוט, כל פעם שאני נכנס לת'רד הקיוב מישהו צורח עליי "יא אנטי נינטנדו מטונף!, תחזור לרוסיה", או משהו כזה
אה, ואני לא רוסי.
לרוב בעלי הקיוב יש רגשי נחיתות בעניין המכשיר שלהם, למרות שאין להם סיבה (הקיוב מכשיר מצויין), אז ריכוז הפאנבויים אצלהם הרבה יותר גבוה מאשר אצל בעלי הפס2 והם נטפלים ליתרונות זניחים שיש למכשיר שלהם (ע"ע גרפיקה) ובונים עליהם הייפ בלי סוף.
כנראה זה בגלל שקהילת הקיוב הרבה יותר קטנה מאשר קהילת הפס2.
טיפוסי.
על כל מקרה, בפורום הזה הכל הפוך מאשר בעולם החיצוני.
באופן כללי בעולם ובארץ הפס2 פופולארי הרבה יותר מאשר הקיוב, וכאן זה להפך.
באופן כללי משחקי תפקידים נפוצים הרבה פחות מאשר סגנונות אחרים (כמו פעולה, יריות, ספורט, וכו'), וכאן זה הפוך (לפחות בין בעלי הפס2).
אנחנו מיעוט, כל פעם שאני נכנס לת'רד הקיוב מישהו צורח עליי "יא אנטי נינטנדו מטונף!, תחזור לרוסיה", או משהו כזה
אה, ואני לא רוסי.
לרוב בעלי הקיוב יש רגשי נחיתות בעניין המכשיר שלהם, למרות שאין להם סיבה (הקיוב מכשיר מצויין), אז ריכוז הפאנבויים אצלהם הרבה יותר גבוה מאשר אצל בעלי הפס2 והם נטפלים ליתרונות זניחים שיש למכשיר שלהם (ע"ע גרפיקה) ובונים עליהם הייפ בלי סוף.
טיפוסי.
על כל מקרה, בפורום הזה הכל הפוך מאשר בעולם החיצוני.
באופן כללי בעולם ובארץ הפס2 פופולארי הרבה יותר מאשר הקיוב, וכאן זה להפך.
באופן כללי משחקי תפקידים נפוצים הרבה פחות מאשר סגנונות אחרים (כמו פעולה, יריות, ספורט, וכו'), וכאן זה הפוך (לפחות בין בעלי הפס2).
Go figure.
.....
כל מילה זהב, מדהים כמה זה נכון...
עידו בזאת אני ממנה אותך כקדוש הכנסייה הבבלית על שם תום קגן.
ציטוט: הכותב המקורי nfanboy_TM ב 2004 /06 /01הגראפיקה של הקיוב ממה שראיתי באמת הרבה יותר יפה משל הפס2 אבל זה לא ממש משנה. שתי הקונסולות מעולות לדעתי, ואישית אני אוהב קצת יותר את הקיוב.
ורוי אתה באמת אנטי נינטנדו.
ככה אתם גורמים לי להראות, אני נהנה לדבר על נינטנדו עם אנשים יותר אובייקטיבים, ותאמין או לא, אני ממש לא נשמע כזה נאצי אז.
טיפוסי.
רגשי נחיתות? על מה? אין לי בעיה עם הפס2, אין לי בעיה עם המשחקים הטובים שלו יש לי בעיה עם המשחק הבינוניים אך הפופולריים שלו, זה הכל.
ומתי פעם אחרונה ראת אוהד נינטנדו בונה הייפ בהתבסס על גרפיקה בלבד?
אישית, אין לי בעיה שיהיה לי פס2 יש לו מלא משחקים שאני מת לשחק בהם אבל כלכלית אני לא מסוגל לתמוך בשני קונסולות ביתיות
ונ.ב קטן אני לא חושב שכבר יש בעיית גרפיקה עם הפס2 כי המשחקים האחרונים נראים מהממים (מגס3 בעיקר!)
נ.ב. 2 רוי, לרוב אתה נשמע בפורום ממש אנטי-נינטנדו אני יודע שאתה לא כזה במציאות כי יצא לנו לדבר אבל לפעמים בפורום אתה שלילי מידי.