לרוב בעלי הקיוב יש רגשי נחיתות בעניין המכשיר שלהם, למרות שאין להם סיבה (הקיוב מכשיר מצויין), אז ריכוז הפאנבויים אצלהם הרבה יותר גבוה מאשר אצל בעלי הפס2 והם נטפלים ליתרונות זניחים שיש למכשיר שלהם (ע"ע גרפיקה) ובונים עליהם הייפ בלי סוף.
כנראה זה בגלל שקהילת הקיוב הרבה יותר קטנה מאשר קהילת הפס2.
טיפוסי.
רגשי נחיתות? על מה? אין לי בעיה עם הפס2, אין לי בעיה עם המשחקים הטובים שלו יש לי בעיה עם המשחק הבינוניים אך הפופולריים שלו, זה הכל.
ומתי פעם אחרונה ראת אוהד נינטנדו בונה הייפ בהתבסס על גרפיקה בלבד?
אישית, אין לי בעיה שיהיה לי פס2 יש לו מלא משחקים שאני מת לשחק בהם אבל כלכלית אני לא מסוגל לתמוך בשני קונסולות ביתיות
ונ.ב קטן אני לא חושב שכבר יש בעיית גרפיקה עם הפס2 כי המשחקים האחרונים נראים מהממים (מגס3 בעיקר!)
נ.ב. 2 רוי, לרוב אתה נשמע בפורום ממש אנטי-נינטנדו אני יודע שאתה לא כזה במציאות כי יצא לנו לדבר אבל לפעמים בפורום אתה שלילי מידי.
כי אני לא יכול לראות את הירידות העלובות האלה על הPSP בת'רד הDS למשל, זה כל כך מגוחך ועוד אין מי שיענה לזה!, אז אני נשמע אנטי, אין לי בעיה עם זה, אני יודע שאני ממש לא כזה.
ציטוט: הכותב המקורי Perseus ב 2004 /06 /01כי אני לא יכול לראות את הירידות העלובות האלה על הPSP בת'רד הDS למשל, זה כל כך מגוחך ועוד אין מי שיענה לזה!, אז אני נשמע אנטי, אין לי בעיה עם זה, אני יודע שאני ממש לא כזה.
זה היה עוד הרבה לפני הDS והPSP יש לך עבר של הערות אנטי
ציטוט: הכותב המקורי Perseus ב 2004 /06 /01כי אני לא יכול לראות את הירידות העלובות האלה על הPSP בת'רד הDS למשל, זה כל כך מגוחך ועוד אין מי שיענה לזה!, אז אני נשמע אנטי, אין לי בעיה עם זה, אני יודע שאני ממש לא כזה.
זה היה עוד הרבה לפני הDS והPSP יש לך עבר של הערות אנטי
מה לעשות, צביעות משגעת אותי, תמיד זה היה ככה, אני פאנבוי של לא מעט דברים, אבל לא תראו אותי מזבל ת'מוח בשקרים .
עידו, יש הרבה בעלי קיוב שהם פאןבויים, לא בגלל הקיוב או שהוא במיעוט אלא בגלל שיש להם עבר עם נינטנדו. הם פשוט קנו קיוב כי הם אוהבים את נינטנדו והם היו פאןבויים גם קודם.
ו90 אחוז ממי שהוא לא פאןבוי של נינטנדו בפורום הזה יוצא כמו אנטי נינטנדו, ככה זה כשיש בעיקר פאןבויים של נינטנדו, תמיד מי שאומר לא יוצא כאנטי.
ואל תזלזלו באלעד, נתתי בצחוק לחבר שלי אגרוף עם הקיוב והוא אמר שזה כאב
אנחנו מיעוט, כל פעם שאני נכנס לת'רד הקיוב מישהו צורח עליי "יא אנטי נינטנדו מטונף!, תחזור לרוסיה", או משהו כזה
אה, ואני לא רוסי.
לרוב בעלי הקיוב יש רגשי נחיתות בעניין המכשיר שלהם, למרות שאין להם סיבה (הקיוב מכשיר מצויין), אז ריכוז הפאנבויים אצלהם הרבה יותר גבוה מאשר אצל בעלי הפס2 והם נטפלים ליתרונות זניחים שיש למכשיר שלהם (ע"ע גרפיקה) ובונים עליהם הייפ בלי סוף.
כנראה זה בגלל שקהילת הקיוב הרבה יותר קטנה מאשר קהילת הפס2.
טיפוסי.
על כל מקרה, בפורום הזה הכל הפוך מאשר בעולם החיצוני.
באופן כללי בעולם ובארץ הפס2 פופולארי הרבה יותר מאשר הקיוב, וכאן זה להפך.
באופן כללי משחקי תפקידים נפוצים הרבה פחות מאשר סגנונות אחרים (כמו פעולה, יריות, ספורט, וכו'), וכאן זה הפוך (לפחות בין בעלי הפס2).
Go figure.
.....
כל מילה זהב, מדהים כמה זה נכון...
עידו בזאת אני ממנה אותך כקדוש הכנסייה הבבלית על שם תום קגן.
ROFL!!!!
אבל כנסיה לא הכי מתאים פה....
מקדש אם כבר ^_______^
ורוי ממש לא אנטי-נינטנדו, להפך, שצריך הוא יודע להיות פאנבוי למופת (מטרויד פריים...בימיו העליזים ^_^).
פשוט יש אנשים עם גישה קצת יותר בוגרת ואובייקטיבית שמסוגלים לראות גם מעבר לקצה התלולית של נינטנדו.
רגשי נחיתות? על מה? אין לי בעיה עם הפס2, אין לי בעיה עם המשחקים הטובים שלו יש לי בעיה עם המשחק הבינוניים אך הפופולריים שלו, זה הכל.
ומתי פעם אחרונה ראת אוהד נינטנדו בונה הייפ בהתבסס על גרפיקה בלבד?
אישית, אין לי בעיה שיהיה לי פס2 יש לו מלא משחקים שאני מת לשחק בהם אבל כלכלית אני לא מסוגל לתמוך בשני קונסולות ביתיות
ונ.ב קטן אני לא חושב שכבר יש בעיית גרפיקה עם הפס2 כי המשחקים האחרונים נראים מהממים (מגס3 בעיקר!)
נ.ב. 2 רוי, לרוב אתה נשמע בפורום ממש אנטי-נינטנדו אני יודע שאתה לא כזה במציאות כי יצא לנו לדבר אבל לפעמים בפורום אתה שלילי מידי.
לכל מכשיר יש משחקים טובים, משחקים בינוניים, ומשחקים גרועים.
זה נכון לגבי הפס2, זה נכון לגבי הבוקס, וזה נכון לגבי הקיוב.
אני מבין את האנטי שלך כלפי הנהירה אחרי משחקים רדודים ושטחיים, גם לי זה לפעמים נראה טפשי ומצחיק, אבל אלה החיים. זה לא אמור להפריע לך להמשיך לשחק במשחקים שאתה אוהב, ובטח שלא אמור לגרום לך לזלזל בפס2, כי גם לקיוב יש משחקים בינוניים ופופולאריים (לעניות דעתי סמאש הוא כזה משחק).
מתי ראיתי מישהו בונה הייפ על בסיס גרפיקה בלבד?
כל 3 שניות בערך, כולל הודעה של אורי בת'רד הזה.
לגבי רוי -
איזה אנטי-נינטנדו!? קיבינימאט, לבן אדם יש קיוב! איזו הוכחה חוץ מזה אתם צריכים שהבן אדם אוהב ומעריך את הקיוב ואת נינטנדו?
זה כמו שאני אגיד עכשיו שאור אנטי-סוני רק בגלל שהוא כתב שהוא אוהב את הקיוב שלו קצת יותר מאת הפס2 שלו.
רוי לא אנטי-נינטנדו. לי נראה שהוא פשוט אנטי-פנבואיזם.
להיות פאנבוי זה לא דבר מי יודע מה חיובי, אתה יודע... עדיף בהרבה להיות מציאותי, ולהנות מכל העולמות, כמו שחלקינו עושים.
ומה אם אני גם פאנבוי וגם נהנה מכל העולמות? יותר נכון נהנה מכל העולמות כל עוד זה בטווח היכולת הפיננסית שלי
-----------------
Some years after the master, Our evolution would follow, Until i had the honor of surpassing my lord... For my transgression i earned a new kind of reward: Agony Soul Reaver Intro-
קלסיס, הצביעות שלך מגיעה לשחקים. רוי לא יכול להיות פאנבוי של סוני כי יש לו גיימקיוב? אה... אז כנראה שההשמצות שלך כלפיי (פאנבוי נינטנדו) גם לא אפשריים, יש לי פס2. למעשה, קיבלתי היום את KYA. וופי וופי.
אם אתה יכול להנות מכל העולמות בערך באותה מידה, אתה לא פאנבוי. :->
אה זה כבר עניין אחר...
-----------------
Some years after the master, Our evolution would follow, Until i had the honor of surpassing my lord... For my transgression i earned a new kind of reward: Agony Soul Reaver Intro-
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom ב 2004 /06 /01קלסיס, הצביעות שלך מגיעה לשחקים. רוי לא יכול להיות פאנבוי של סוני כי יש לו גיימקיוב? אה... אז כנראה שההשמצות שלך כלפיי (פאנבוי נינטנדו) גם לא אפשריים, יש לי פס2. למעשה, קיבלתי היום את KYA. וופי וופי.
אתה סותר את עצמך, טיפש קטן.
מצד אחד יש לך פס2 ואתה נהנה לשחק בו, ומצד שני אתה כל הזמן אומר שהגרפיקה שלו עלובה כדי לעומת הקיוב, ומציג את הדברים כאילו הגיימקיוב הרבה יותר טוב.
אם באמת היית חושב שהגרפיקה של הפס2 כזאת גרועה, לא היה לך מכשיר פס2.
אתה הוא הצבוע, לא אני.
כמו תמיד, אתה מנסה להשמיץ אותי כשאנחנו רבים. אין לך את ההגינות, את היושר ואת הטאקט לסתום את הפה ולהסתכל על המציאות כמו שהיא, וחבל.
ציטוט: הכותב המקורי Evil Venom ב 2004 /06 /01קלסיס, הצביעות שלך מגיעה לשחקים. רוי לא יכול להיות פאנבוי של סוני כי יש לו גיימקיוב? אה... אז כנראה שההשמצות שלך כלפיי (פאנבוי נינטנדו) גם לא אפשריים, יש לי פס2. למעשה, קיבלתי היום את KYA. וופי וופי.
אתה סותר את עצמך, טיפש קטן.
מצד אחד יש לך פס2 ואתה נהנה לשחק בו, ומצד שני אתה כל הזמן אומר שהגרפיקה שלו עלובה כדי לעומת הקיוב, ומציג את הדברים כאילו הגיימקיוב הרבה יותר טוב.
אם באמת היית חושב שהגרפיקה של הפס2 כזאת גרועה, לא היה לך מכשיר פס2.
אתה הוא הצבוע, לא אני.
כמו תמיד, אתה מנסה להשמיץ אותי כשאנחנו רבים. אין לך את ההגינות, את היושר ואת הטאקט לסתום את הפה ולהסתכל על המציאות כמו שהיא, וחבל.
ההערות שלי על הגרפיקה הן ציניות בלבד. אני לא מת על הגרפיקה, אבל לדעתי ההבדלים בין הקיוב לפס2 אסטרונומיים מבחינה גרפית, וזה מעצבן. מזלו של המכשיר שיש לו משחקים טובים (דרגון קווסט ופיינלפנטזי).
ההערות שלי על הגרפיקה הן ציניות בלבד. אני לא מת על הגרפיקה, אבל לדעתי ההבדלים בין הקיוב לפס2 אסטרונומיים מבחינה גרפית, וזה מעצבן. מזלו של המכשיר שיש לו משחקים טובים (דרגון קווסט ופיינלפנטזי).
לסתום את הפה? MAKE ME.
הגזמנו קצת, לא? אמנם הקיוב אוכל גרפית את הפס2, אבל ההבדלים לא אסטרונומיים, זה לא כאילו שהיחס בין פס2 לקיוב זה כמו היחס בין בוקס לאטארי 2600... יש הבדלים, הם לא קטנים אבל בטח שלא אסטרונומיים, ושוב תלוי במשחקים ששיחקת...
-----------------