עכשיו שיחקתי בשביל לבדוק את הג'גיז (ספוילר! אחחח.... הסצנה שמלדי מתגלה כסייג'... איזה סצינה ) ורוי, אני יכול להבטיח לך שבמשחק אין ג'גיז, הכל חלק כמו טוסיק של תינוק.
לא יודע, אני לא רואה הפרעות בפס2... כנראה אני לא שם לב כי אין שום דבר פגום בראייה שלי... מישהו יוכל להגיד לי באיזה משחק פס2 העניין שם החספוס מסביב לדמויות ופוליגונים בולט במיוחד?
-----------------
Some years after the master, Our evolution would follow, Until i had the honor of surpassing my lord... For my transgression i earned a new kind of reward: Agony Soul Reaver Intro-
ציטוט: הכותב המקורי LoK_fanboy ב 2004 /06 /02לא יודע, אני לא רואה הפרעות בפס2... כנראה אני לא שם לב כי אין שום דבר פגום בראייה שלי... מישהו יוכל להגיד לי באיזה משחק פס2 העניין שם החספוס מסביב לדמויות ופוליגונים בולט במיוחד?
זה מאוד תלוי על איזה טלויזיה אתה משחק אם היא קטנה (21 ומטה אני חושב) אז אתה לא תראה ככל הטלויזיה יותר גדולה זה כבר הרבה יותר בולט לעין
זה מאוד תלוי על איזה טלויזיה אתה משחק אם היא קטנה (21 ומטה אני חושב) אז אתה לא תראה ככל הטלויזיה יותר גדולה זה כבר הרבה יותר בולט לעין
דוגמאות: GTA MGS2 כל משחק ספורט
אני משחק ב-28 אינץ' אבל מרחק 3-4 מטר מהטלוויזיה... 'כל אופן מרגע שהזכרת את GTA הבנתי על מה מדובר... למרות ש-GTA זה דוגמא יחסית חריפה, לשחק בו על הפס2 זה כמו לשחק כשעל הטלוויזיה מרוח ווזלין... אבל בהתחשב בעובדה שבשאר משחקי הפס2, אין כ-ז-ה גועל כמו שאיוול ונום תיאר, על מה הסיפור? לא הייתי אומר שזה הבדל של שמיים וארץ בין הגרפיקה של הפס2 לגרפיקה של הקיוב (למרות שבהחלט יש הבדל...).
-----------------
Some years after the master, Our evolution would follow, Until i had the honor of surpassing my lord... For my transgression i earned a new kind of reward: Agony Soul Reaver Intro-
ציטוט: הכותב המקורי LoK_fanboy ב 2004 /06 /02אני משחק ב-28 אינץ' אבל מרחק 3-4 מטר מהטלוויזיה... 'כל אופן מרגע שהזכרת את GTA הבנתי על מה מדובר... למרות ש-GTA זה דוגמא יחסית חריפה, לשחק בו על הפס2 זה כמו לשחק כשעל הטלוויזיה מרוח ווזלין... אבל בהתחשב בעובדה שבשאר משחקי הפס2, אין כ-ז-ה גועל כמו שאיוול ונום תיאר, על מה הסיפור? לא הייתי אומר שזה הבדל של שמיים וארץ בין הגרפיקה של הפס2 לגרפיקה של הקיוב (למרות שבהחלט יש הבדל...).
כמו שכתבתי.... זה לא הבדל של שמיים וארץ. פשוט יש פאנבויז שנתלים בזה כדי לפאר ולהלל את המכשיר שלהם על חשבון מכשירים אחרים.
זה מאוד מפריע, במיוחד אחרי שמשחקים במשחקים כמו רזידנט איוול ומטרויד פריים.... עד שלא יהיה לך קיוב, לא תבין. אני רגיל לראות מסך נקי, אבל ב-KYA יש ברמה די מעצבנת.
רוי, אתה כזה אנטי. איך בנאדם מסוגל לומר שווינד ווייקר מכוער? אלוהים ישמור.. זה אחד המשחקים המדהימים ביותר שקיימים בשוק. זה פשוט נראה כמו סרט מצוייר... הם באמת קצת פישלו בטקסטורות אבל מי שם לב לזה?! הקרבות בוסים במיוחד.. האל ירחם. אתה צריך פסיכיאטר דחוף.
זה מאוד מפריע, במיוחד אחרי שמשחקים במשחקים כמו רזידנט איוול ומטרויד פריים.... עד שלא יהיה לך קיוב, לא תבין. אני רגיל לראות מסך נקי, אבל ב-KYA יש ברמה די מעצבנת.
רוי, אתה כזה אנטי. איך בנאדם מסוגל לומר שווינד ווייקר מכוער? אלוהים ישמור.. זה אחד המשחקים המדהימים ביותר שקיימים בשוק. זה פשוט נראה כמו סרט מצוייר... הם באמת קצת פישלו בטקסטורות אבל מי שם לב לזה?! הקרבות בוסים במיוחד.. האל ירחם. אתה צריך פסיכיאטר דחוף.
הוא אמר שטכנית הוא לא מדהים אבל ארתיסטית כן.
אני חושב שווינד וויקר הוא מעולה בשנייהם GOTY 2003!
אז תקרא שוב את מה שכתבתי, אמרתי שווינד וויקר לא גבוה כל כך מבחינה טכנית, אני לא חושב שאני משקר.
מבחינה אומנותית הוא עולה על כמעט כל משחק בדור הזה אם לא על כולם, וזה עושה אותו באופן כללי מדהים גרפית מבחינת היופי, לא טכנית.
זה מאוד מפריע, במיוחד אחרי שמשחקים במשחקים כמו רזידנט איוול ומטרויד פריים....עד שלא יהיה לך קיוב, לא תבין. אני רגיל לראות מסך נקי, אבל ב-KYA יש ברמה די מעצבנת.
אז לא שיחקת באוקרינה לקיוב הא? כי להבדיל מאוקרינה על N64, בקיוב התמונה נראית מטושטשטת להחריד... למרות שבעל הקיוב התעקש ואמר לי שהבעייה בטלוויזיה, אבל אז איך סמאש ומטרויד עבדו כל-כך טוב?
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי nfanboy_TM ב 2004 /06 /03דווקא באוקרינה לקיוב ממש ניקו את המסך , שיחקת בגירסא המקורית?
יאפ
-----------------
כמעט אף קונסולה היום לא יכולה "להדהים" מבחינה גרפית, אלא אם כן אתם חיים בעידן שלפני שנתיים או משהו כזה. משחקי פס2 וקיוב עדיין יכולים להעביר אחלה של גרפיקה רוב הזמן ואפילו להרשים מידי פעם, אבל בהחלט שלא להדהים. אולי דום 3 או נינג'ה גיידן לאקס-בוקס עוד מסוגלים להדהים מישהו, בספק. אורי, למה שלא תשחק במשחקים כמו Far Cry או תראה סרטונים של HL2, ואז נראה אותך חוזר לפה ואומר שזלדה או מטרויד ניראים מדהים. ראיתי את שניהם, שום מדהים ושום בטיח. הם יפים, ללא ספק... אבל אין בהם שום קפיצת מדרגה גרפית יוצאת דופן. הגיע הזמן שתצא מהבועה שאתה חי בה. הקיוב היא מזמן לא קונסולה חזקה. על יד הפיסי של היום ואולי אולי האקס בוקס, הקיוב מחויר בדיוק כמו הפס2. מה כבר יש בקיוב שאין בפס2? כולה אנטי אליאסינג, ולא איכותי במיוחד. מזה אתה מתלהב?
-----------------
חתימה זו מוקדשת לאדם שהמציא את שלט הטלויזיה.
(הייתי מנסה לברר את שמו, אבל לא בא לי לקום מהספה).
ציטוט: הכותב המקורי Shadow & Flame ב 2004 /06 /03כמעט אף קונסולה היום לא יכולה "להדהים" מבחינה גרפית, אלא אם כן אתם חיים בעידן שלפני שנתיים או משהו כזה. משחקי פס2 וקיוב עדיין יכולים להעביר אחלה של גרפיקה רוב הזמן ואפילו להרשים מידי פעם, אבל בהחלט שלא להדהים. אולי דום 3 או נינג'ה גיידן לאקס-בוקס עוד מסוגלים להדהים מישהו, בספק. אורי, למה שלא תשחק במשחקים כמו Far Cry או תראה סרטונים של HL2, ואז נראה אותך חוזר לפה ואומר שזלדה או מטרויד ניראים מדהים. ראיתי את שניהם, שום מדהים ושום בטיח. הם יפים, ללא ספק... אבל אין בהם שום קפיצת מדרגה גרפית יוצאת דופן. הגיע הזמן שתצא מהבועה שאתה חי בה. הקיוב היא מזמן לא קונסולה חזקה. על יד הפיסי של היום ואולי אולי האקס בוקס, הקיוב מחויר בדיוק כמו הפס2. מה כבר יש בקיוב שאין בפס2? כולה אנטי אליאסינג, ולא איכותי במיוחד. מזה אתה מתלהב?
ציטוט: הכותב המקורי Shadow & Flame ב 2004 /06 /03כמעט אף קונסולה היום לא יכולה "להדהים" מבחינה גרפית, אלא אם כן אתם חיים בעידן שלפני שנתיים או משהו כזה. משחקי פס2 וקיוב עדיין יכולים להעביר אחלה של גרפיקה רוב הזמן ואפילו להרשים מידי פעם, אבל בהחלט שלא להדהים. אולי דום 3 או נינג'ה גיידן לאקס-בוקס עוד מסוגלים להדהים מישהו, בספק. אורי, למה שלא תשחק במשחקים כמו Far Cry או תראה סרטונים של HL2, ואז נראה אותך חוזר לפה ואומר שזלדה או מטרויד ניראים מדהים. ראיתי את שניהם, שום מדהים ושום בטיח. הם יפים, ללא ספק... אבל אין בהם שום קפיצת מדרגה גרפית יוצאת דופן. הגיע הזמן שתצא מהבועה שאתה חי בה. הקיוב היא מזמן לא קונסולה חזקה. על יד הפיסי של היום ואולי אולי האקס בוקס, הקיוב מחויר בדיוק כמו הפס2. מה כבר יש בקיוב שאין בפס2? כולה אנטי אליאסינג, ולא איכותי במיוחד. מזה אתה מתלהב?
Far Cry, עכשיו זה משחק שניראה מדהים, ועוד על מחשבים ממש חזקים של היום הוא לא זז מושלם!.
ציטוט: הכותב המקורי Perseus ב 2004 /06 /03Far Cry, עכשיו זה משחק שניראה מדהים, ועוד על מחשבים ממש חזקים של היום הוא לא זז מושלם!.
זה בגלל שהוא משחק שמתאים לדור החדש של כרטיסי המסך. על כרטיסי הדור הנוכחי הוא מקרטע עם פרטים מלאים כשה-FSAA ו-AF מופעלים. המשחק הזה בהחלט מקדים את זמנו מבחינת גרפיקה.
Far Cry, עכשיו זה משחק שניראה מדהים, ועוד על מחשבים ממש חזקים של היום הוא לא זז מושלם!.
אתה טועה. יש לי מחשב בן שנה, והמשחק רץ עליו באיזה 50 פריים לשניה. המחשבים החזקים של היום מסוגלים להריץ אותו ב-80 פריים לשניה.
-----------------
חתימה זו מוקדשת לאדם שהמציא את שלט הטלויזיה.
(הייתי מנסה לברר את שמו, אבל לא בא לי לקום מהספה).