ומה לדעתך גרם לזה שבפורום החדש יש פחות משתמשים מאשר בישן?
יש לזה סיבה, וזה בדיוק העניין.
לגבי הקהילה שלך, כבר אמרתי לך שהבעיה העיקרית שלי איתה היא שהיא רק גורמת נזק בזה שהיא כן גוזלת משתמשים מהפורום המרכזי, ואין בה שום תועלת מלבד סיפוק הרצון שלך לנהל משהו, זה הכל.
והיחס המזלזל שלי לא אמור להיות נחמד.
זה לא סוד שאתה לא מחברי הפורום האהובים עלי (בלשון המעטה), ואין בי שום רצון או חשק להיות נחמד אליך, it's as simple as that.
כן, כי הרי כל המשתמשים דוהרים לקהילה וזונחים את קונסולות נכון... צודק
ציטוט: הכותב המקורי nfanboy_TM ב 2004 /07 /31ואני לא חושב שזה האהבה למשחקים היא שדעכה זה פשוט שאין חשק להתחיל לכתוב על זה בפורום.
-----------------
He cannot live neither die in this world Burning sensation inside, you know how that hurts? Making up for the crimes of your life With scythe as your sword, you must fight 'till the end of time
ציטוט: הכותב המקורי nfanboy_TM ב 2004 /07 /31יאפ ואני לא חושב שזה האהבה למשחקים היא שדעכה זה פשוט שאין חשק להתחיל לכתוב על זה בפורום.
ההוכחה לכך שזה לא נכון היא פורום גיימר.
אם לא היה לאנשים חשק בכלל לכתוב על זה יותר, פורום גיימר לא היה פעיל יותר מפה. מקור הבעיה הוא לא החשק הכללי לכתוב, אלא משהו בסביבת הקהילה והפורום של Vgames.
אגב, ממה ששמתי לב הפורום היחידי בויגיימס שממש ממש תוסס וחי זה פורום תרבות. גם יחסים של הפורום החדש נחלש רבות. לא שהוא היה כל כך תוסס בפורום הקודם, אבל עכשיו פחות ללא ספק.
בכל מקרה פורום תרבות פורום מצוין, תרגישו חופשיים לקפוץ לביקור אם עצוב לכם פה.
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
ציטוט: הכותב המקורי nfanboy_TM ב 2004 /07 /31יאפ ואני לא חושב שזה האהבה למשחקים היא שדעכה זה פשוט שאין חשק להתחיל לכתוב על זה בפורום.
אם לא היה לאנשים חשק בכלל לכתוב על זה יותר, פורום גיימר לא היה פעיל יותר מפה. מקור הבעיה הוא לא החשק הכללי לכתוב, אלא משהו בסביבת הקהילה והפורום של Vgames.
אגב, ממה ששמתי לב הפורום היחידי בויגיימס שממש ממש תוסס וחי זה פורום תרבות. גם יחסים של הפורום החדש נחלש רבות. לא שהוא היה כל כך תוסס בפורום הקודם, אבל עכשיו פחות ללא ספק.
בכל מקרה פורום תרבות פורום מצוין, תרגישו חופשיים לקפוץ לביקור אם עצוב לכם פה.
o_O מה חי בגיימר? האנשים ששם נמצאים שם כי הם(אחת מהסיבות או כמה ביחד): א. אהבלים ב. נובים ג. פשוט אוהבים את המערכת כוכבים אז הם שם(תהיו בטוחים שברגע שיוציאו אותה[והלוואי שיוציאו] האתר כמעט יתרוקן) ד. בגלל האנשים, כי יש שם אחלה אנשים..
אני ניכנסתי לפורום בדיוק ששינו את כל המערכת...וכניראה שהכל התחיל פה להתפרק.
זה נכון שאני יותר פעיל בפורמים של גיימר,וגם הם היו מתים בזמן האחרון,אבל אני חושב שעכשיו הם חזרו לתפקד.
מה ששונה מפה ומשם ששם חברי הקהילה הרבה יותר צעירים(אני לדוגמא בקרוב בן 17,אבל אני חושב שגיל14 זה הגיליים שם),ועזבו את העובדה של "ניובים" כי כל ניוב הופך בסוף לאחד שמבין,כולם היו ניובים בהתחלה.
הפורום הזה הוא פורום של אנשים בוגרים,שכניראה כבר עבר הזמן שלו למשחקים...אולי יגיע לפה דור צעיר,אני לא יודע...אבל אני מאמין שהקהילה הזאת כניראה לא תחזור להיות כמו פעם.
אני אומר...שמי שפה,ומרגיש שיבש,שיעבור לגיימר,הפורום שם ממש חזר לחיים(במיוחד ביגלל סימפוניה)
אם לא היה לאנשים חשק בכלל לכתוב על זה יותר, פורום גיימר לא היה פעיל יותר מפה.
בפורום גיימר מדברים על משחקים? :O בפעם האחרונה שבדקתי הכוכבים היה הנושא הראשי שם, והמשחקים הם יותר כמו אוף טופיק. חוץ מכמה פורומים ספציפיים, הפורומים בגיימר מתמקדים בשטויות יותר מאשר משחקים, אז לא הייתי מחשיב את גיימר לכזה פורום תוסס כשמדובר במשחקים.
תראו, לא אמרתי שגיימר פורום איכותי יותר. אתם יודעים את דעתי עליו משכבר הימים, זה פורום שרמת האינפנטיליות בו בלתי נתפסת למוח האנושי השפוי. הוא מסריח לדעתי. אבל מה שכן, עדיין הוא "זז" יותר ממה שהולך כאן, וזה באמת עצוב. הרמה שם נמוכה, כתמיד..אבל לפחות משהו זז...עצוב לי לראות פה את ה 2 הודעות ביום...
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
וואלה האמת שהמערכת החדשה הזאת הרבה יותר מציקה מהישנה. בישנה זה היה פשוט, היית פשוט רושם ושולח. פה נשבר הזין שזה עולה לאט כמו בולבול ועושה מלא בעיות. לא קרה לי כמעט שבמערכת הישנה לא יכלתי להכנס או שפשוט הפורומים הפסיקו לעבוד באמצע החיים. קיצר המערכת פחות יציבה, גורמת ליאוש. תכלס אף פעם לא היה לי ממש מה להגיד על משחקי קונסולות, חוצמזה שמחשב יותר טוב ומלא מלא פוסטים על משחקי גבא (שזה הקונסולה החדשה יחסית היחידה שיש לי), פשוט היה בפורום הישן יותר מרק דיונים על משחקים, היה גם דיונים חברתיים וזה. דרך אגב גם פורום תרבות ויחסים מתו. משחקים כללי אף פעם לא היה פעיל, סלולר עוד לא נולד כבר מת, אקטואליה חוזר על עצמו, וכל השאר פשוט נראים מיותרים.