הפורום במצב על הפנים. כולנו יודעים זאת. פורום קונסולות, שהיה בעבר הפורום המוביל בויגיימס מבחינת ההשתתפות של חבריו בדיונים, מבחינת איכות הדיונים ומבחינת האווירה בו, הפך עכשיו לפורום זוטר ומת. ואני שואל את עצמי, בתור גיימר מודאג שיודע שלא יהיה לו היכן להתלהב מהמשחקים הבאים שלו - "מה אפשר לעשות?".
ובכן, גם אני חטאתי. גם אני לא הגבתי כאן, נכנסתי לכאן פחות, ולא תרמתי המון. אבל יש לי את הרצון לשנות דברים ואני חושב שאם תראו נכונות יש לנו גם את הכח. אני מציע שנקים עמותה (השם הגרנדיוזי נבחר במכוון), שתתקשר בעזרת ה-ICQ, ותדון בפעולות יזומות להחייאת הפורום. ת'רדים חדשים, חדשות, כתבות ותמונות בשביל להכניס הנה קצת תוכן, ובנוסף תעמולה כדי להביא חברים חדשים אל הפורום או להשיב כאלו שאינם מגיבים.
אני חושב שאנחנו יכולים לשפר דברים כאן, ולהחזיר את הפורום הזה לגדולתו. אני מבקש שתביעו את דעתכם בנוגע לרעיון בטרם אני מתחיל לתכנן את ההתאגדות.
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once
אני חושב שפתיחת ת'רדים על כל חדשה שאפילו קצת מעניינת או על כל משחק יכולה להוסיף הרבה לפורום, אולי זה יהיה ספאמי אבל יכולים להתפתח מזה דיונים נחמדים, זה בהסכמת המנהלים כמבון.. :)
ובכן, חברים. עכשיו הגעתי הביתה מהעבודה ופתחתי את הת'רד. בעקבות התגובות התומכות אני מודיע בזאת כי "העמותה להצלת פורום קונסולות" תתחיל לפעול לחיזוק הפורום החל מיום ראשון הבא עלינו לטובה. כל האנשים שמעוניינים להצטרף לעמותה מוזמנים להוסיף אותי לרשימת ה-ICQ שלהם. המספר שלי הוא 145538792.
בנוסף, התרד הזה ישמש מעכשיו כת'רד הרשמי של העמותה. שאלות, בקשות להצטרפות, הצעות לדברים שאפשר לעשות במסגרת הפעולות שלנו, וכללו של דבר כל מה שיש לו קשר, ישיר או עקיף, אל העמותה וחבריה - מקומו כאן.
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once
יוזמה נחמדה, אבל אני חושב שזה מסוג הדברים שאי אפשר לעשות בכוח רק ע"י לדבר על זה.
יותר מידי פעמים אנשים ניסו בכוח לעורר עניין, וברוב המקרים זה לא עלה יפה מהסיבה הפשוטה שכדי להחזיק אנשים ביחד צריך איזשהו דבק, תוכן, משהו ששווה להכנס בשבילו לפורום, לקרוא ולכתוב.
תמיד היו שלושה מעגלים בפורום הזה:
הפנימי, שהוא הגרעין הקשה, של אנשים שהיו כל הזמן כותבים, מעדכנים, ומעוררים עניין.
החיצוני, של אנשים שרק קוראים, מתעניינים ונכנסים לפורום ולא ממש מגיבים.
והמעגל האמצעי, שהוא הכי גדול ומשמעותי, של אנשים שמגיבים לפעמים, אבל צריכים את הגרעין הקשה שיפעיל אותם.
אם שמתם לב, הדמויות במעגל הפנימי מתחלפות כל תקופה, והעניין הוא שעכשיו אין כמעט אף אחד כזה כאן. אחרוני האנשים הבאמת מעניינים שהיו כאן די נעלמו (אורי Venom, עמית Skull Kid, ואפילו את PT האדיוט אפשר להחשיב כמעניין בדרכו שלו), ואנחנו, המעגל האמצעי (כולל אותי ואת כמעט כל מי שהגיב כאן בעצם ועוד הרבה אחרים), לא ממש מצליחים להסתדר בעצמנו, כי אנחנו רגילים שתמיד יש את אלה שמתסיסים ומפעילים את הפורום, ולנו נשאר רק להגיב, להתעניין ולהביע דיעות. אז מה שאנחנו עושים זה לקטר ולבלבל במוח על זה שהפורום מת.
אז יוני, אני חושב שהיוזמה שלך טובה, אבל במקום להקים עמותות, למה שלא פשוט תביא תוכן לפורום?
וזה נכון גם לגבי כל מי שתומך.
במקום לדבר על זה שיבש כאן, תתחילו לחפור באינטרנט ולהביא תוכן לפורום.
אני מבטיח לתרום את החלק שלי גם מעבר לת'רד שלי שמספק לי גם תמורה כלכלית.
יוזמה נחמדה, אבל אני חושב שזה מסוג הדברים שאי אפשר לעשות בכוח רק ע"י לדבר על זה.
יותר מידי פעמים אנשים ניסו בכוח לעורר עניין, וברוב המקרים זה לא עלה יפה מהסיבה הפשוטה שכדי להחזיק אנשים ביחד צריך איזשהו דבק, תוכן, משהו ששווה להכנס בשבילו לפורום, לקרוא ולכתוב.
תמיד היו שלושה מעגלים בפורום הזה:
הפנימי, שהוא הגרעין הקשה, של אנשים שהיו כל הזמן כותבים, מעדכנים, ומעוררים עניין.
החיצוני, של אנשים שרק קוראים, מתעניינים ונכנסים לפורום ולא ממש מגיבים.
והמעגל האמצעי, שהוא הכי גדול ומשמעותי, של אנשים שמגיבים לפעמים, אבל צריכים את הגרעין הקשה שיפעיל אותם.
אם שמתם לב, הדמויות במעגל הפנימי מתחלפות כל תקופה, והעניין הוא שעכשיו אין כמעט אף אחד כזה כאן. אחרוני האנשים הבאמת מעניינים שהיו כאן די נעלמו (אורי Venom, עמית Skull Kid, ואפילו את PT האדיוט אפשר להחשיב כמעניין בדרכו שלו), ואנחנו, המעגל האמצעי (כולל אותי ואת כמעט כל מי שהגיב כאן בעצם ועוד הרבה אחרים), לא ממש מצליחים להסתדר בעצמנו, כי אנחנו רגילים שתמיד יש את אלה שמתסיסים ומפעילים את הפורום, ולנו נשאר רק להגיב, להתעניין ולהביע דיעות. אז מה שאנחנו עושים זה לקטר ולבלבל במוח על זה שהפורום מת.
אז יוני, אני חושב שהיוזמה שלך טובה, אבל במקום להקים עמותות, למה שלא פשוט תביא תוכן לפורום?
וזה נכון גם לגבי כל מי שתומך.
במקום לדבר על זה שיבש כאן, תתחילו לחפור באינטרנט ולהביא תוכן לפורום.
אני מבטיח לתרום את החלק שלי גם מעבר לת'רד שלי שמספק לי גם תמורה כלכלית.
קלסיס, אני מבין מאיזה מקום נובעת הביקורת שלך - לאחר חודשים שלמים בהם נערמו עוד ועוד תלונות על המצב הרעוע של הפורום, ובפועל כלום לא נעשה כדי לשנות את המצב הקיים. עם זאת, אתה צריך להבין שהיוזמה שלי היא אחרת. התלונות המשותפות על המצב הקיים והבעת הרצון לשינוי מהווים את השלב הראשוני של התוכנית. בהודעה שלי ציינתי בפירוש שמטרת ההתארגנות היא להביא עוד חומר אל הפורום ולהשיב אליו את חבריו הוותיקים.
אם יש רצון לשנות, ויש כלים לשנות (אני סמוך ובטוח ששניהם בנמצא), כל מה שצריך זה התארגנות. בגלל הצורך הזה ובגללו בלבד יזמתי את המהלך הזה. אני מאמין שניתן להזיז כאן דברים. תנו לזה זמן.
-----------------
(קלסיס! איך שכחת אותי איך?! זהו-זה, לא עושה אתך עסקים יותר )
אני לא כאן מהסיבה הפשוטה שלאחרונה אני לא נוגע בקונסולה שלי, ואפילו ב-IGN אני בקושי מבקר. אני עושה דברים אחרים.
אבל, אני לא זנחתי את התחביב לחלוטין, אני עדיין נהנה ממנו, פשוט לאחרונה אני מקדיש את זמני לעניינים יותר חשובים. לימודים, ניהול שני מדורים במרשתת שלקחתי על עצמי, וכן הלאה.
אני מאמין שעוד אבקר בפורום הזה. בינתיים, ניתן לעתים למצוא אותי בטופיק הסרטים המומלצים שבפורום תרבות שבאתר זה.
-----------------
למכירה, הבא:
(ChuChu Rocket (GBA
יש רק שני דברים שהם אינסופיים, היקום והכסילות האנושית, אינני משוכנע לגבי ראשון. (אלברט איינשטיין)
הפורום הזה כבר יותר גרוע מ-Wild Arms 3, ותאמינו לי שזה רע.
לצערי הרב אני עובד כל החופש, אני חוזר אחה"צ, הולך לחדר כושר, ואת הזמן שנשאר לי אני כבר מעדיף לבלות עם חברים מאשר לעשות פה ספאם או לרשום עידכוני חדשות. קצת חבל לי, אבל אני חושב שכבר מספטמבר אני אוכל לתרום מה שאני יכול לפורום. זאת כמובן אם יהיה לי עוד חשק.
מה שעדיין מפריע לי זה הזאטוטים חסרי השכל סטייל לדיאנו פיטי. לדיאנו כבר בקושי כותב, שזה יתרון... אבל אף אחד לא הצליח למגר את פיטי. הבנאדם מלכלך את הפורום בזוהמת ארבע החרבות המגעילה שלו, הפאנבואיות נוזלת מאישיותו הצינית והדוחה. גט ריד אוף הים.
אני אגיד לכם רסמי אין לי מושג למה אתם שונאים כל כך את פיטי בקשר לנושא כולה צריך משתמשים רציניים, אני למשל בא לבדוק תמיד אם יש איזה נושא חדש או מעניין או אם בכלל אנשים כותבים תגובות ואף פעם אין......אז אני פשוט עובר הלאה. לא יצא לי לפתוח נושאים בקונסולות כמעט אף פעם. אז שיבואו חדשים ששווים משהו ויהיה בסדר
חבר'ה, מה דעתכם לפתוח ת'רד קיוב חדש? הת'רד הישן הגיע לגיל 120, שזאת שיבה מבורכת לכל הדעות. אני מציע שניתן לו לנוח על משכבו בשלום, ונפתח דף חדש ונקי עם ת'רד נוצץ ומושקע. אני חושב שזה יכול להאיץ כאן קצת את העניינים, בתור התחלה.
-----------------
טוב לא הייתי פה כבר איזה שנה וחצי, ובאמת אני לא מזהה אף אחד חוץ מקלסיס אולי.
רק רציתי להגיד לכם שהגרעין הקשה של תאורית קלסיס פרש לא בגלל שהפורום הפסיק לעניין, אלא בגלל שוואלה כבר שנתיים שלמות שאין שום משחק ששווה את ההתעניינות.
אחרי שמריו, זלדה ומטרואיד יצאו לקיוב והפנבויים נרגעו, וראו שהם לא הפתרון לבעיות האנושות, לא הייתה ממש סיבה לחזור ולהכנס לפה כי לא היה שום משחק מעניין באופק ששוה את ביזבוז החיים הזה.
בקיצר אני ממליץ לכם לחכות עם תוכניות השיקום הכושלות שלכם לשנת 2006 - 2005 שהקונסולות החדשות יצאו, ואז פתאום תראו את המקום הזה חוזר לתחיה מעצמו.