Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > קונסולות > העמותה להצלת פורום קונסולות.
תגובות : 84
עמוד :  מתוך 4
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 09/08/2004 07:31:43
תגובה אחרונה: 28/08/2004 02:07:59

נושא מחבר ההודעה
ציטוט White Hawk
09/08/2004 07:31:43 #1

הפורום במצב על הפנים. כולנו יודעים זאת. פורום קונסולות, שהיה בעבר הפורום המוביל בויגיימס מבחינת ההשתתפות של חבריו בדיונים, מבחינת איכות הדיונים ומבחינת האווירה בו, הפך עכשיו לפורום זוטר ומת. ואני שואל את עצמי, בתור גיימר מודאג שיודע שלא יהיה לו היכן להתלהב מהמשחקים הבאים שלו - "מה אפשר לעשות?".

ובכן, גם אני חטאתי. גם אני לא הגבתי כאן, נכנסתי לכאן פחות, ולא תרמתי המון. אבל יש לי את הרצון לשנות דברים ואני חושב שאם תראו נכונות יש לנו גם את הכח. אני מציע שנקים עמותה (השם הגרנדיוזי נבחר במכוון), שתתקשר בעזרת ה-ICQ, ותדון בפעולות יזומות להחייאת הפורום. ת'רדים חדשים, חדשות, כתבות ותמונות בשביל להכניס הנה קצת תוכן, ובנוסף תעמולה כדי להביא חברים חדשים אל הפורום או להשיב כאלו שאינם מגיבים.

אני חושב שאנחנו יכולים לשפר דברים כאן, ולהחזיר את הפורום הזה לגדולתו. אני מבקש שתביעו את דעתכם בנוגע לרעיון בטרם אני מתחיל לתכנן את ההתאגדות.

-----------------

Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once

William Shakespeare

אווטאר
White Hawk
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט dk--sob
09/08/2004 11:28:18 #2
אני בעד צריך להחזיר את הפורום לגדולתו.

-----------------

אווטאר
dk--sob
משתמש רגיל
רשום מ- 12/12/2003
ציטוט MooTzk
09/08/2004 13:06:56 #3

אני אתרום מה שאני יכול.   

-----------------

אווטאר
MooTzk
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט kage
09/08/2004 13:18:54 #4

יאללה גם ככה משעמם תחת בגיימר

-----------------

אווטאר
kage
משתמש רגיל
רשום מ- 20/02/2004
ציטוט imris
09/08/2004 13:23:29 #5
גם אני
במילא אין לי משהו טוב יותר לעשות

-----------------

אווטאר
imris
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט Twister
09/08/2004 15:17:58 #6
אני חושב שפתיחת ת'רדים על כל חדשה שאפילו קצת מעניינת או על כל משחק יכולה להוסיף הרבה לפורום, אולי זה יהיה ספאמי אבל יכולים להתפתח מזה דיונים נחמדים, זה בהסכמת המנהלים כמבון.. :)

-----------------

Fire Emblem

אווטאר
Twister
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Contra)Band)
09/08/2004 16:16:54 #7
איפה אורי?

-----------------

אווטאר
Contra)Band)
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט FoxHound
09/08/2004 16:36:10 #8
ציטוט: הכותב המקורי Contra)Band) ב 2004 /08 /09
איפה אורי?
מצא חיים.

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Perseus
09/08/2004 19:21:30 #9

אני בפנים.

אפילו שאני כמעט לא כותב בפורום יותר(כי אין למי להגיב בכלל) אני נכנס לפה כל יום רק מתוך הרגל של 3 שנים.

נץ לבן דבר איתי באייסיקיו.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Wan7ed ציטוט Wan7ed
09/08/2004 21:10:31 #10
אומנם אני לא מגיב פה, אבל תמיד אהבתי את הדיונים והריבים הלוהטים שהיו פה...
יאללה תעשו קאמבק!

-----------------

Make Love NOT War

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט White Hawk
10/08/2004 00:06:40 #11

ובכן, חברים. עכשיו הגעתי הביתה מהעבודה ופתחתי את הת'רד. בעקבות התגובות התומכות אני מודיע בזאת כי "העמותה להצלת פורום קונסולות" תתחיל לפעול לחיזוק הפורום החל מיום ראשון הבא עלינו לטובה. כל האנשים שמעוניינים להצטרף לעמותה מוזמנים להוסיף אותי לרשימת ה-ICQ שלהם. המספר שלי הוא 145538792.

בנוסף, התרד הזה ישמש מעכשיו כת'רד הרשמי של העמותה. שאלות, בקשות להצטרפות, הצעות לדברים שאפשר לעשות במסגרת הפעולות שלנו, וכללו של דבר כל מה שיש לו קשר, ישיר או עקיף, אל העמותה וחבריה - מקומו כאן.

-----------------

Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once

William Shakespeare

אווטאר
White Hawk
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט King Gilgamesh
10/08/2004 01:36:00 #12

nice move Yoni

אני בפנים

אני לא הכי בעניינים בזמן האחרון, אבל יהייה לי חבל לראות את הפורום הזה נופל.

-----------------

אווטאר
King Gilgamesh
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
ציטוט good old scooter
10/08/2004 04:24:42 #13

I will go down with this ship sir!!
אתה יכול לסמוך עלי שאני אעשה כל מה שתבקש בשביל להחיות את הפורום הזה

-----------------

אווטאר
good old scooter
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Kelesis ציטוט Kelesis
10/08/2004 13:19:18 #14

יוזמה נחמדה, אבל אני חושב שזה מסוג הדברים שאי אפשר לעשות בכוח רק ע"י לדבר על זה.

יותר מידי פעמים אנשים ניסו בכוח לעורר עניין, וברוב המקרים זה לא עלה יפה מהסיבה הפשוטה שכדי להחזיק אנשים ביחד צריך איזשהו דבק, תוכן, משהו ששווה להכנס בשבילו לפורום, לקרוא ולכתוב.

תמיד היו שלושה מעגלים בפורום הזה:

הפנימי, שהוא הגרעין הקשה, של אנשים שהיו כל הזמן כותבים, מעדכנים, ומעוררים עניין.

החיצוני, של אנשים שרק קוראים, מתעניינים ונכנסים לפורום ולא ממש מגיבים.

והמעגל האמצעי, שהוא הכי גדול ומשמעותי, של אנשים שמגיבים לפעמים, אבל צריכים את הגרעין הקשה שיפעיל אותם.

אם שמתם לב, הדמויות במעגל הפנימי מתחלפות כל תקופה, והעניין הוא שעכשיו אין כמעט אף אחד כזה כאן. אחרוני האנשים הבאמת מעניינים שהיו כאן די נעלמו (אורי Venom, עמית Skull Kid, ואפילו את PT האדיוט אפשר להחשיב כמעניין בדרכו שלו), ואנחנו, המעגל האמצעי (כולל אותי ואת כמעט כל מי שהגיב כאן בעצם ועוד הרבה אחרים), לא ממש מצליחים להסתדר בעצמנו, כי אנחנו רגילים שתמיד יש את אלה שמתסיסים ומפעילים את הפורום, ולנו נשאר רק להגיב, להתעניין ולהביע דיעות. אז מה שאנחנו עושים זה לקטר ולבלבל במוח על זה שהפורום מת.

אז יוני, אני חושב שהיוזמה שלך טובה, אבל במקום להקים עמותות, למה שלא פשוט תביא תוכן לפורום?

וזה נכון גם לגבי כל מי שתומך.

במקום לדבר על זה שיבש כאן, תתחילו לחפור באינטרנט ולהביא תוכן לפורום.

אני מבטיח לתרום את החלק שלי גם מעבר לת'רד שלי שמספק לי גם תמורה כלכלית.

-----------------

אווטאר
Kelesis
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט kage
10/08/2004 13:28:13 #15
ציטוט: הכותב המקורי Kelesis ב 2004 /08 /10

יוזמה נחמדה, אבל אני חושב שזה מסוג הדברים שאי אפשר לעשות בכוח רק ע"י לדבר על זה.

יותר מידי פעמים אנשים ניסו בכוח לעורר עניין, וברוב המקרים זה לא עלה יפה מהסיבה הפשוטה שכדי להחזיק אנשים ביחד צריך איזשהו דבק, תוכן, משהו ששווה להכנס בשבילו לפורום, לקרוא ולכתוב.

תמיד היו שלושה מעגלים בפורום הזה:

הפנימי, שהוא הגרעין הקשה, של אנשים שהיו כל הזמן כותבים, מעדכנים, ומעוררים עניין.

החיצוני, של אנשים שרק קוראים, מתעניינים ונכנסים לפורום ולא ממש מגיבים.

והמעגל האמצעי, שהוא הכי גדול ומשמעותי, של אנשים שמגיבים לפעמים, אבל צריכים את הגרעין הקשה שיפעיל אותם.

אם שמתם לב, הדמויות במעגל הפנימי מתחלפות כל תקופה, והעניין הוא שעכשיו אין כמעט אף אחד כזה כאן. אחרוני האנשים הבאמת מעניינים שהיו כאן די נעלמו (אורי Venom, עמית Skull Kid, ואפילו את PT האדיוט אפשר להחשיב כמעניין בדרכו שלו), ואנחנו, המעגל האמצעי (כולל אותי ואת כמעט כל מי שהגיב כאן בעצם ועוד הרבה אחרים), לא ממש מצליחים להסתדר בעצמנו, כי אנחנו רגילים שתמיד יש את אלה שמתסיסים ומפעילים את הפורום, ולנו נשאר רק להגיב, להתעניין ולהביע דיעות. אז מה שאנחנו עושים זה לקטר ולבלבל במוח על זה שהפורום מת.

אז יוני, אני חושב שהיוזמה שלך טובה, אבל במקום להקים עמותות, למה שלא פשוט תביא תוכן לפורום?

וזה נכון גם לגבי כל מי שתומך.

במקום לדבר על זה שיבש כאן, תתחילו לחפור באינטרנט ולהביא תוכן לפורום.

אני מבטיח לתרום את החלק שלי גם מעבר לת'רד שלי שמספק לי גם תמורה כלכלית.

הקלסיס אמר את דברו....

-----------------

אווטאר
kage
משתמש רגיל
רשום מ- 20/02/2004
בקרו בעמוד הבית של SoliduSnake ציטוט SoliduSnake
10/08/2004 13:39:56 #16
פתחתי לפני חודשיים-שלושה דיון משגשג על MGS. מישהו יודע לאן הוא נעלם?

-----------------

אווטאר
SoliduSnake
משתמש רגיל
רשום מ- 13/03/2004
ציטוט White Hawk
10/08/2004 22:10:00 #17

קלסיס, אני מבין מאיזה מקום נובעת הביקורת שלך - לאחר חודשים שלמים בהם נערמו עוד ועוד תלונות על המצב הרעוע של הפורום, ובפועל כלום לא נעשה כדי לשנות את המצב הקיים. עם זאת, אתה צריך להבין שהיוזמה שלי היא אחרת. התלונות המשותפות על המצב הקיים והבעת הרצון לשינוי מהווים את השלב הראשוני של התוכנית. בהודעה שלי ציינתי בפירוש שמטרת ההתארגנות היא להביא עוד חומר אל הפורום ולהשיב אליו את חבריו הוותיקים.

אם יש רצון לשנות, ויש כלים לשנות (אני סמוך ובטוח ששניהם בנמצא), כל מה שצריך זה התארגנות. בגלל הצורך הזה ובגללו בלבד יזמתי את המהלך הזה. אני מאמין שניתן להזיז כאן דברים. תנו לזה זמן.

-----------------

William Shakespeare

אווטאר
White Hawk
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Small [PT]  Fry
10/08/2004 22:13:15 #18

עזוב את עידו
לא משנה מה תעשה או תגיד הוא תמיד יהיה doom and gloom

ד"א עידול'ה
גם אני מת עליך  

-----------------

אווטאר
Small [PT] Fry
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט רונן כאן
10/08/2004 22:55:46 #19

אהלן.

(קלסיס! איך שכחת אותי איך?! זהו-זה, לא עושה אתך עסקים יותר    )

אני לא כאן מהסיבה הפשוטה שלאחרונה אני לא נוגע בקונסולה שלי, ואפילו ב-IGN אני בקושי מבקר. אני עושה דברים אחרים.

אבל, אני לא זנחתי את התחביב לחלוטין, אני עדיין נהנה ממנו, פשוט לאחרונה אני מקדיש את זמני לעניינים יותר חשובים. לימודים, ניהול שני מדורים במרשתת שלקחתי על עצמי, וכן הלאה.

אני מאמין שעוד אבקר בפורום הזה. בינתיים, ניתן לעתים למצוא אותי בטופיק הסרטים המומלצים שבפורום תרבות שבאתר זה.

-----------------

למכירה, הבא:

(ChuChu Rocket (GBA

יש רק שני דברים שהם אינסופיים, היקום והכסילות האנושית, אינני משוכנע לגבי ראשון. (אלברט איינשטיין)

אווטאר
רונן כאן
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Evil Venom
11/08/2004 02:33:32 #20

הפורום הזה כבר יותר גרוע מ-Wild Arms 3, ותאמינו לי שזה רע.

לצערי הרב אני עובד כל החופש, אני חוזר אחה"צ, הולך לחדר כושר, ואת הזמן שנשאר לי אני כבר מעדיף לבלות עם חברים מאשר לעשות פה ספאם או לרשום עידכוני חדשות. קצת חבל לי, אבל אני חושב שכבר מספטמבר אני אוכל לתרום מה שאני יכול לפורום. זאת כמובן אם יהיה לי עוד חשק.

מה שעדיין מפריע לי זה הזאטוטים חסרי השכל סטייל לדיאנו פיטי. לדיאנו כבר בקושי כותב, שזה יתרון... אבל אף אחד לא הצליח למגר את פיטי. הבנאדם מלכלך את הפורום בזוהמת ארבע החרבות המגעילה שלו, הפאנבואיות נוזלת מאישיותו הצינית והדוחה. גט ריד אוף הים.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Kelesis ציטוט Kelesis
11/08/2004 02:44:37 #21

יוני - סבב, אני אתן צ'אנס הוגן ואנסה לתרום את חלקי.

PT - טיפש היית וטיפש תשאר. מקרה אבוד.

ת'אמת, שאני אפילו קצת מקנא בך. על אנשים כמוך נאמר "אין שכל - אין דאגות".   

רונן -

כן, מצטער ששכחתי אותך ואת הויכוחים האינסופיים איתך!

איפה הבחור הזה, Devil Can Cry? נגייס גם אותו, ונחזיר עטרה ליושנה!   

-----------------

אווטאר
Kelesis
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט good old scooter
11/08/2004 03:16:17 #22
אני אגיד לכם רסמי אין לי מושג למה אתם שונאים כל כך את פיטי
בקשר לנושא כולה צריך משתמשים רציניים, אני למשל בא לבדוק תמיד אם יש איזה נושא חדש או מעניין או אם בכלל אנשים כותבים תגובות ואף פעם אין......אז אני פשוט עובר הלאה. לא יצא לי לפתוח נושאים בקונסולות כמעט אף פעם.
אז שיבואו חדשים ששווים משהו ויהיה בסדר

-----------------

אווטאר
good old scooter
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט White Hawk
11/08/2004 08:57:21 #23
חבר'ה, מה דעתכם לפתוח ת'רד קיוב חדש? הת'רד הישן הגיע לגיל 120, שזאת שיבה מבורכת לכל הדעות. אני מציע שניתן לו לנוח על משכבו בשלום, ונפתח דף חדש ונקי עם ת'רד נוצץ ומושקע. אני חושב שזה יכול להאיץ כאן קצת את העניינים, בתור התחלה.

-----------------

William Shakespeare

אווטאר
White Hawk
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט mcQuaint
11/08/2004 10:08:13 #24

*מציץ מעבר לפינה*

הפורום חי שוב?

*קופץ בחזרה לתןך הפורום*

-----------------

"הטיעון נשמע כמו: 'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אמר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.'

"אבל,' אמר האדם, 'דג הבבל תוקע אותך, לא? לא מתקבל על הדעת שהתפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל'.

"אוה, אלוהים', אומר אלוהים, 'על זה לא חשבתי.' ובו במקום מתפוגג בעננת היגיון.

"אה, זה היה קל,' אומר האדם, ובתור הדרן, ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב."

-שבט פוגרול כולו גווע למוות ברעב, להוציא אדם אחד שמת מהרעלת כולסטרול שבועות מספר לאחר מכן.

Marvin- Dark, Pixeled Magic

אווטאר
mcQuaint
משתמש רגיל
רשום מ- 04/05/2004
ציטוט dyson
11/08/2004 10:37:04 #25

טוב לא הייתי פה כבר איזה שנה וחצי, ובאמת אני לא מזהה אף אחד חוץ מקלסיס אולי.

רק רציתי להגיד לכם שהגרעין הקשה של תאורית קלסיס פרש לא בגלל שהפורום הפסיק לעניין, אלא בגלל  שוואלה כבר שנתיים שלמות שאין שום משחק ששווה את ההתעניינות.

אחרי שמריו, זלדה ומטרואיד יצאו לקיוב והפנבויים נרגעו, וראו שהם לא הפתרון לבעיות האנושות, לא הייתה ממש סיבה לחזור ולהכנס לפה כי לא היה שום משחק מעניין באופק ששוה את ביזבוז החיים הזה.

בקיצר אני ממליץ לכם לחכות עם תוכניות השיקום הכושלות שלכם לשנת 2006 -  2005  שהקונסולות החדשות יצאו, ואז פתאום תראו את המקום הזה חוזר לתחיה מעצמו.

-----------------

dyson
משתמש רגיל
רשום מ- 13/03/2004

כל הפורומים>קונסולות > העמותה להצלת פורום קונסולות.
תגובות : 84
עמוד :  מתוך 4
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי: White Hawk
נכתב ב: 09/08/2004 07:31:43
תגובה אחרונה: 28/08/2004 02:07:59

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום