Dyson, אין ספק שהפורום יוכל לחזור למה שהיה פעם רק כשיגיע הדור החדש של הקונסולות, אבל אנחנו צריכים לשמור אותו בינתיים על אש קטנה, לפחות. יש עדיין מה לראות בדור הזה.
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once
כל הכבוד יוני. אני תומך לחלוטין בפרוייקט הזה, ושמח שאנשים פה תופסים כזו יוזמה. אם תזדקקו לעזרה בכל צורה שהיא ממני, בנעילת ת'רדים, מחיקה, הודעות רשמיות וכ'ו וכ'ו, רק תבקשו. אני רתום לחלוטין ליוזמה המבורכת.
קבל את ח"ח המאה.
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
אבל, אני לא זנחתי את התחביב לחלוטין, אני עדיין נהנה ממנו, פשוט לאחרונה אני מקדיש את זמני לעניינים יותר חשובים. לימודים, ניהול שני מדורים במרשתת שלקחתי על עצמי, וכן הלאה.
לא סתם שני מדורים רונן!, עוד אחד מהם על זוגיות וסקס ששם אתה מקבל את מלוא ההערכה מרב משתמשי הפורום =).
אולי חלק מהמאמץ הגדול וההשתדלות שלך במדור שם, תשקיע בפורום הזה וכך תעזור לשפר אותו למען עתיד טוב יותר =).
חבר'ה, לא לזבל את הת'רד. עידו ואורי יכולים להמשיך את הוויכוח עם אלעד במקום אחר. אני חושב שהת'רד הזה חשוב לקהילה. Biohazard, הקטן/החלף בבקשה את החתימה. היא מפריעה.
עדכון מצב: נכון לעכשיו ישנם 5 חברים בעמותה:
רוי (Perseus), תום (King Gilgamesh), אסף (FoxHound), ניר (Mootzk) וכמובן אנוכי - יוני. כמו שאתם רואים, הפורום כבר מתחיל להראות סימני התאוששות, וזאת עוד לפני שהעמותה החלה לפעול באופן רשמי - מה שיקרה רק ביום ראשון.
חבר'ה שרוצים להצטרף ולעזור מוזמנים לפנות אלי ב-ICQ למספר 145538792.
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once
קיבלתי עכשיו קישור לדיון ב-ICQ.... כבר המון זמן לא הייתי פעיל פה בפורום, וזאת משום שלא הייתה שום סיבה להיות פעיל. טסתי לחו"ל לשבוע (לפני חודש), נכנסתי לפורום וראיתי שת'רד הקיוב נשאר באותו עמוד.. היו ימים שלא הייתי נמצא כמה שעות וכבר היו עוברים 6 עמודים (אז אחד או שניים על ספאם, אבל היה גם הרבה תוכן).
בכל מקרה, אני מוכן לנסות לעזור קצת, אבל אני לא מבטיח שאעשה הרבה. אני אשתדל לבקר קצת יותר ולהגיב אם יהיה על מה...
חברים, בעקבות הפניות הרבות של חבר'ה שרוצים להצטרף לעמותה, החלטתי שמוכרחה להיות חלוקה מסויימת כדי שיהיה אפשר להיות מאורגנים. העמותה תתחלק מעכשיו למעגל הפנימי ולמעגל החיצוני. במעגל הפנימי חברים כרגע חמשת החברים שמצויינים כמה הודעות למעלה, כאשר ישנם עוד שני חברים במעגל החיצוני, הלוא הם PT ו-Imris, ששניהם מועמדים להתקבל למעגל הפנימי וככל הנראה גם יתקבלו אליו לאחר הצבעה של חברי המעגל הפנימי.
כרגע, המעגל הפנימי נסגר. האנשים הקיימים במעגל הפנימי כעת מספיקים בהחלט כדי לנהל את ענייני העמותה. עם זאת, כל מי שרוצה יכול להצטרף למעגל החיצוני. בעוד אנשי המעגל הפנימי יהיו מקבלי ההחלטות בכל מה שנוגע לפעולות העמותה, אנשי המעגל החיצוני ייכנסו לרשימת ה-ICQ שלי, יקבלו ממני עדכונים לגבי פעולות שהעמותה מבצעת ויתבקשו לתת כתף ולעזור.
החבר'ה שהביעו התעניינות כאן בת'רד ומספר ה-ICQ שלהם מופיע בפרופיל המשתמש שלהם, יקבלו מיד פנייה ממני ואבקש מהם להצטרף למעגל החיצוני. אבל בכל זאת, אני מבקש מכל המעוניינים לפנות אלי ב-ICQ במקום לחכות שאעשה זאת בעצמי. המספר שלי הוא 145538792 ואני מחובר בחלק ניכר מהזמן.
בנוסף, אני רוצה לבקש מכם, באי הת'רד הזה, להעביר לינק של הת'רד לכל החבר'ה מויגיימס שנמצאים ברשימת האייסיקיו שלכם, והיו פעילים בעבר או עדיין פעילים בהווה בפורום קונסולות. פרוייקט ההחייאה שלנו צריך פרסום, כדי שדברים ימשיכו להתקדם כאן.
-----------------
He cannot live neither die in this world Burning sensation inside, you know how that hurts? Making up for the crimes of your life With scythe as your sword, you must fight 'till the end of time
1) הצטרף חבר חדש למעגל הפנימי של העמותה, וזהו לא אחר מ-PT יקירנו, שהתחייב למתן את הפנבואיזם שלו במסגרת העמותה ולתרום גם לת'רדים שאינם קשורים לנינטנדו או לקונסולות שלה.
2) בימים הקרובים ייפתח ת'רד חדש לקונסולת ה-X-BOX על ידי אחד מחברי המעגל החיצוני של העמותה. הת'רד יכלול כבר בהתחלה ביקורת מקיפה של אותו חבר על נינג'ה גיידן, פלוס ביקורת על חבילת ההרחבה שיצאה למשחק ומעטים הספיקו להניח עליה את ידם.
3) אגף הסטטיסטיקה של העמותה ביצע מעקב אחרי כמות ההודעות שנכנסו לפורום ב-24 השעות האחרונות. אתמול בשעה 11 בלילה מונה ההודעות של פורום קונסולות עמד על 12902. עכשיו, 24 שעות שעות מאוחר יותר, עומד מונה ההודעות של הפורום על 13000!
כן, חברים. לא פחות מ-98 הודעות פורסמו בפורום קונסולות ביממה האחרונה. זה המספר הגבוה ביותר שנראה כאן מזה זמן רב. העניינים כאן באמת מתחילים לזוז, ועכשיו אנחנו יכולים לראות עד כמה. עם זאת, אין להיתפס לשאננות. יש להמשיך עם הבאת התוכן אל הפורום, פתיחת הדיונים וההשתתפות בדיונים הקיימים. ביום ראשון, יום ההשקה הרשמי של העמותה, אנחנו מבטיחים שכמות נאה של חומר תזרום אל הפורום. עד אז, המשיכו עם העבודה הטובה.
בברכת לילה טוב, העמותה להצלת פורום קונסולות.
-----------------
אני בעד הרעיון הזה גם. יוזמה טובה. למי שלא יודע - אני amo2001 מהפורום הקודם.
בכל מקרה, כדי להשיב את האווירה שהייתה פה פעם, אין מה לעשות - חייבים את האנשים של פעם. מבחינת תוכן, זה קצת קשה, כי השוק יבש עכשיו.
מבחינת האווירה - היא גרועה. ולא כדאי שאנשים סתם ישחקו אותה משקיעים רק בשביל מונה ההודעות. צריכים שתהיה פה אווירה יותר של פורום קונסולות כמו פעם. אני זוכר שכשMGS2 יצא, הפורום הוצף בנושאים של "יש לי MGS2!!!!!1". לא נראה לי שיש מספיק להט באנשים עצמם שיגרום לזה לקרות שוב.
משהו בעמותה הזאת נראה לי מוזר אבל אני פשוט לא מצליח להניח את האצבע על הדבר הנכון...
זה משהו בכיוון של "הצילו את עצמנו", או *אנשים מתבאסים מזה שאין על מה לדבר* ואז *אנשים מדברים על זה שאין על מה לדבר* ואז *אנשים אומרים- הי, אנחנו מדברים, ניצלנו*.
מה שיכול לקרות, למרבה האירוניה, זה כשאחרי שהפורום יחזור לקדמותו והעמותה תתפרק, לא ידברו יותר על הצלת הפורום והוא יחזור להיות יבש. פורום על הצלת הפורום. אבל אין מה להציל = הפורום שוב יבש.
זו הסיבה, שאני חושב שעדיף לכם להיות "עמותת התוכן של הפורום" או משהו כזה, ולא "העמותה להצלת הפורום" שכופה על הפורום להנצל. תביאו חומר, אל תגידו לדבר עליו. ככה הכי טוב. עוד מעט מתחילים להגיע כל הדברים המעניינים, אז לא צריך להחזיק הרבה זמן.
-----------------
"הטיעון נשמע כמו: 'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אמר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.'
"אבל,' אמר האדם, 'דג הבבל תוקע אותך, לא? לא מתקבל על הדעת שהתפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל'.
"אוה, אלוהים', אומר אלוהים, 'על זה לא חשבתי.' ובו במקום מתפוגג בעננת היגיון.
"אה, זה היה קל,' אומר האדם, ובתור הדרן, ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב."
-שבט פוגרול כולו גווע למוות ברעב, להוציא אדם אחד שמת מהרעלת כולסטרול שבועות מספר לאחר מכן.
עידו (Kelesis), אני יכול להבין על מה אתה מדבר. אבל כדאי שתבין - הגישה הרשמית של העמותה היא הומוריסטית, ולא פעם אני מחייך כשאני כותב הודעות מטעמה. אנחנו לא באמת מנסים ליצור רושם של מוסד רשמי שיש לו אגף לסטטיסטיקה, אלא רק מנסים להכניס קצת פלפל לעניין העמותה. אני מצטער אם אנשים כאן מרגישים שאנחנו מתנשאים, כי זאת בכלל לא המטרה. העמותה לא יכולה להתקיים בלי תמיכת חברי הפורום. אנחנו יודעים זאת כל העת, ואני מבטיח לנסות לפעול בתיאום עם ההרגשה שלכם.
עידו, אני מציע שתקבל באופן הנכון את הנימה הרשמית בה אני מדבר על העמותה, קח את הדברים קצת יותר בקלילות, ותנסה להסתכל קצת יותר על מה קורה בשטח ופחות על הדברים הקטנים שמסביב לעמותה. אני מזכיר שוב שהעמותה מתחילה לפעול באורח רשמי (שוב, אני אוהב את הנימה הזאת - אבל לא לקחת אותה ברצינות תהומית) רק ביום ראשון.
The_Batlan, אל תחשוב שכל מה שאנחנו מנסים לעשות זה להתסיס את העניינים כאן בפורום, עם חבריו הקיימים. הרוח הראשונה שעשינו, כדי ליצור קצת גלים, היא רק כדי שנוכל לקיים פורום במצב סביר. אחת המטרות שלנו היא בהחלט להחזיר חברי פורום שאינם מגיבים כאן יותר. אני אפילו עורך רשימה במחשב שלי, של אנשים שעדיין נמצאים בויגיימס אבל נטשו את פורום קונסולות לאחר שמת, ומקווה לנסות להחזיר אותם. אנחנו מנסים לתקן דברים בכל התחומים, ואם בכל זאת יש לחבר'ה כאן רעיונות אני אשמח לשמוע.
mcQuaint - כבר כמה שעות אחרי הקמתה, אני חשבתי על כך שהעמותה תצטרך לשנות את שמה בבוא העת. כרגע, כמו שאני רואה את זה - הפורום נמצא בהנשמה, והחבר'ה כאן מצילים אותו. ממצב של אפס תנועה, אנחנו מנסים להתרומם ולהגיע למצב טוב ככל הניתן. השם של העמותה בהחלט ישתנה בזמן המתאים, לשם קצת פחות יומרני. שוב, יש לקחת דברים יותר בקלות - אפילו בהודעה הפותחת של הת'רד ציינתי שהשם הגרנדיוזי נבחר במכוון. קצת פלפל, מה יש?
מלבד זאת, אתה מציג את הדברים כאילו כל 98 ההודעות שהתקבלו ביממה הקודמת נגעו לנושא שיקום הפורום. במציאות - בכל הת'רד הזה נכתבו בערך 10 הודעות, מה שמשאיר אותנו עם קרוב ל-90 הודעות בטופיקים האחרים. אני יודע שכל עניין העמותה עדיין לא מלוטש לגמרי, אני יודע שהמצב כאן עדיין לא קרוב למה שאנחנו רוצים שיהיה - אבל תן קצת זמן וקרדיט.
חבר'ה, אני יודע שכל עניין העמותה גורם להרגשה מוזרה אצל רבים מכם. יוזמה משונה שכזאת לא יוצא לראות הרבה, ולכן קשה לקבל אותה. חשבתי פעמיים לפני שהעליתי את הרעיון, מכיוון שחששתי מתגובות שליליות של החבר'ה כאן. פחדתי שמא אנשים לא יוכלו להבין את הרעיון, אבל בכל זאת עשיתי זאת, כי הרגשתי ששווה לנסות. ויודעים מה? דברים בכל זאת מתחילים לזוז כאן. נסו להסתגל אל היוזמה. אל תהיו שליליים - המטרה שלנו היא באמת לשפר את הפורום הזה, ובלי התמיכה של החבר'ה פה היא לא תוכל להמשיך לפעול. כמובן, כמעט מיותר לציין - אנחנו תמיד פתוחים לביקורת והצעות לשינויים, כאן בת'רד או אצלי ב-ICQ.
זהו זה, אני מניח. אנשים שהביעו רצון להצטרף יקבלו פניות במידה ומספר ה-ICQ שלהם נמצא בפרופיל המשתמש שלהם בפורום. בוקר טוב לכולם.
-----------------
עידו (Kelesis), אני יכול להבין על מה אתה מדבר. אבל כדאי שתבין - הגישה הרשמית של העמותה היא הומוריסטית, ולא פעם אני מחייך כשאני כותב הודעות מטעמה. אנחנו לא באמת מנסים ליצור רושם של מוסד רשמי שיש לו אגף לסטטיסטיקה, אלא רק מנסים להכניס קצת פלפל לעניין העמותה. אני מצטער אם אנשים כאן מרגישים שאנחנו מתנשאים, כי זאת בכלל לא המטרה. העמותה לא יכולה להתקיים בלי תמיכת חברי הפורום. אנחנו יודעים זאת כל העת, ואני מבטיח לנסות לפעול בתיאום עם ההרגשה שלכם.
עידו, אני מציע שתקבל באופן הנכון את הנימה הרשמית בה אני מדבר על העמותה, קח את הדברים קצת יותר בקלילות, ותנסה להסתכל קצת יותר על מה קורה בשטח ופחות על הדברים הקטנים שמסביב לעמותה. אני מזכיר שוב שהעמותה מתחילה לפעול באורח רשמי (שוב, אני אוהב את הנימה הזאת - אבל לא לקחת אותה ברצינות תהומית) רק ביום ראשון.
אם זה הפלפל של העמותה, הוא כנראה פג תוקף - יש לו טעם של מלח!
נראה לי שכדאי שתשפכו פנימה קצת טבסקו ורוטב צ'ילי במקום.
(No offence )
על כל מקרה, קצת יותר סמיילים איפה שצריך, קצת פחות רשמיות (עם כל הכבוד, גם בדיחה לא אמורה לחזור על עצמה לעיתים יותר מידי קרובות. ע"ע הספאם של אורי מהפורום הישן, שהיה שם בכמות מוגזמת לטעמי), וקצת פחות התעסקות במנגנון, ויהיה טוב.
נ.ב. -
אורי, זה מזכיר לי שהטבסקו והתבלין צ'ילי שלי עדיין אצלך, וכמו תמיד שכחת אצלי את הקטשופ שלך.
LOL, קטשופ? יש לי כבר חדש בבית. אבל הטבסקו והצ'ילי שלך, קשה להשיג אותם. אם אתה רוצה לראות אותם בקרוב, תצטרך לעמוד בדרישות שלי. אני רוצה מכשיר אקסבוקס + קונקר + קמיאו עד סוף 2006, ולא, הטבסקו יחוסל.
אם זה הפלפל של העמותה, הוא כנראה פג תוקף - יש לו טעם של מלח!
נראה לי שכדאי שתשפכו פנימה קצת טבסקו ורוטב צ'ילי במקום.
(No offence )
על כל מקרה, קצת יותר סמיילים איפה שצריך, קצת פחות רשמיות (עם כל הכבוד, גם בדיחה לא אמורה לחזור על עצמה לעיתים יותר מידי קרובות. ע"ע הספאם של אורי מהפורום הישן, שהיה שם בכמות מוגזמת לטעמי), וקצת פחות התעסקות במנגנון, ויהיה טוב.
נ.ב. -
אורי, זה מזכיר לי שהטבסקו והתבלין צ'ילי שלי עדיין אצלך, וכמו תמיד שכחת אצלי את הקטשופ שלך.
נעשה אח"כ מו"מ להחלפת שבויים, אם תרצה.
זה לא יעזור לך עידו, העמותה הם ה-System Lords של הפורום
סתם
(בדיחה פרטית)
לדעתי יוני לקח יוזמה מבורכת, דיי כבר להתעסק בפרטים הקטנים האלה - למה כמה ואיך, אני באמת לא מבין מה הבעיה עם הגישה, כי הרי אם יוני לא הייה מתחיל עם הפרויקט הזה גם ככה לא הייתם מגיבים פה בכלל, והמקום הזה הייה נשאר יבש יותר מהנגב, אז יאללה תהיו יותר קלילים, קחו הכל בקלות, זה בסך הכל פורום בכל זאת.
LOL, קטשופ? יש לי כבר חדש בבית. אבל הטבסקו והצ'ילי שלך, קשה להשיג אותם. אם אתה רוצה לראות אותם בקרוב, תצטרך לעמוד בדרישות שלי. אני רוצה מכשיר אקסבוקס + קונקר + קמיאו עד סוף 2006, ולא, הטבסקו יחוסל.